انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تازه کارم ایا ریسک کنم  (دفعات بازدید: 5468 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پنگوئن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
تازه کارم ایا ریسک کنم
« : 25 فروردین 1387، 10:30 ق‌ظ »
سلام
چه انجمن فعالی خیلی حال کردم
راستش من از سیاست لینوکس (آزادی)خوشم امد و از بین توزیع ها کوبونتو را انتخاب کردم  اما؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
 cd  live را گذاشتم اما دیدم که با رم 256 من کند کار میکنه و مدیا و ادیو را که ااجرا کردم دیدم که داخل درایوهای ویندوز و دیگر درایوها نمیره کمی که سرچ کردم دیدم که چون فرمت ها فرق میکنه اجرا نمیشه خوب حالا چاره چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
دوما  من با پ مجیک 15 گیگ از فضای اخر هاردم را خالی کردم ایا کافیه  ایا تو همان ویندوز پازتیشن بندی کنم یا در هنگام نصب  ..من در نصب میخام گزینه manual (دستی) انتخاب کنم اما چند تا پارتیشن باید انتخاب کنم و با چه فرمت های؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سوما که مهمتره اینه که بعضی از دوستام به من گفتی که به ریسکش نمی ارزه و ویندوز خراب میشه و بهتره که ویرچوال ماشین نصب کنی و در ان لینوکس را نصب کنی که این را بلد نیستم و من میخام که لینوکس و ویندوز را باهم داشته باشم و بتوانم از لینوکس به درایو ویندوز بروم در ضمن من میخام که جاوا و رشنال روز را در لینوکس داشته باشم
پیشاپیش معذرت خواهی میکنم از انکه خیلی شد لطفا من را راهنمایی کنید  ممنونم   
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1387، 10:43 ق‌ظ توسط mostafa1364 »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: تازه کارم ایا ریسک کنم
« پاسخ #1 : 25 فروردین 1387، 03:06 ب‌ظ »
سلام  مصطفی جان  ،  ورودت  به  انجمن   و   جامعه ی  اوبونتو  رو  تبریک  میگم.

همونطور  که میدونید  cd  live   کلا  روی  ram   اجرا میشه  و  مرتبا  در  حال  انتقال  اطلاعات  به  ram  و  جایگزین  کردن داده   هاست .  پس   طبیعیه  که  کند  باشه  برای   من  هم   همینطوره ...  وقتی  که  نصب  کردی  تفاوت  رو  احساس  میکنی  و  چون   میز  کار  کوبونتو  kde    هست  و  kde  از  لحاظ  گرافیکی   محیط  قویتریه  و  جلوه های  بصری  بیشتری  داره  باز  هم  طبیعیه  که  احتیاج  به  منابع  بیشتری  از سیستم  داشته  باشه...  شما میتونید   از  اوبونتو  که  میز  کارش   gnome    هست  و  به نظر  من  با  xp  هم  برابری  میکنه  استفاده  کنی ،  gnome  از  لحاظ  بصری  محیط  ساده تریه  و  طبیعتا  به  منابع  سیستمی  کمتری  هم نیاز  داره ...  یا  حتی   از  xubuntu    هم میتونی  استفاده  کنی   که   برای  سیستم  های  با  قدرت  کمتر  یا   کسی  محیط  ساده تری    رو  دوست  داره  مناسبتره    .    من  از  gnome  استفاده میکنم  .

بعد  از  نصب  با  درایو های   ویندوزی  هم  مشکلی  نخواهی  داشت  و  به  صورت  اتوماتیک  بارگذاری  میشن  در cd  live   باید  داخل   places-->Computer   بری  تا  درایو ها رو  ببینی ...

در  مورد  اجرای  فایل های  چند  رسانه  ای  هم   مشکلی   نیست  و  بعدا  میتونی   codec های  لازم  رو نصب  کنی ... همونطور  که  میدونی   اوبونتو   سیستم  عامل  رایگان  و  اپن  سورسه   ،   ولی   این  codec ها   رایگان  (برای  کارهای  تجاری)  نیستن  و  اپن  سورس  هم نیستن ...  و  همین  باعث  شده  که  به صورت پیش فرض  روی  سیستم  قرار  داده  نشن.

به  نظر  من   15  گیگ   کافیه  ،  من   8   گیگ  دارم...   برای  پارتیشن  بندی  فرق  نمیکنه   ولی  بهتر  اینه  که  با   خود  برنامه ی  نصب   و  به صورت   manual   این  کار رو  بکنی  . حداقل  باید   دو تا  پارتیشن  بسازی  یکی   به  اسم swap   که  مثل  cache  در   ویندوزه   و  تقریبا  دو برابر  ram    سایزشه   که  البته  من  512 MB    گرفتم  با  512  MB     رم ،   برای من  کافیه ...

بقیه  رو  هم    میتونی  به  پارتیشن  root   با  اسم   /      (  اسلش  )    با  فرمت  ترجیحا  ext3     اختصاص  بدی   که   لینوکس  توی   این  پارتیشن  نصب  میشه .   و میتونی  یک  پارتیشن   home   با  تقریبا  4 یا  5  گیگ با  فرمت  ext3  هم  داشته   باشی  که  اطلاعات   کاربرها  وتضیماتشون  در اون  ذخیره  میشه   و  مثل  فولدر  my document    در  ویندوز  عمل  میکنه  ،  خوبیش  اینه  که  بعد  از  نصب  مجدد   و  یک   clean install   تنضیماتت   از  بین  نمیره  ،   البته  این  گزینه  اختیاریه   و  اگر  home     درست  نکنی      اطلاعات  کاربری  رو   در  همون   root  و  در  فولدر  home  ذخیره  میکنه...

اگر  درست  و با دقت  عمل  کنید  هیچ  ریسکی  در  کار نیست  ...  مشکل   دوستتون  اینه  که  بدون  آشنایی  با  مراحل  نصب  کار رو  شروع  کردن...

ماشین  مجازی هم  برای  تازه  کار ها  گزینه ی  خوبیه   البته   با  توجه  به   ram   شما  ممکنه  نتیجه  زیاد  مطلوب  نباشه  ....

گزینه ی  دیگه ای  هم   جدیدا  در  اختیار  کاربرا  گذاشتن    که  میتونی   لینوکس  رو  مثل  یه  برنامه ی  ویندوزی  داخل  ویندوز  نصب  کنی  ،  بدون  پارتیشن  بندی  و  احتمالا  ریسک  ،   در  واقع  این  هم نوعی ماشین  مجازیه  ولی  به  صورت  خیلی  ساده  تر...

جاوا    و  کلی   امکانات   برنامه نویسی  دیگه  هم   در  اختیارت  هست    طوری  که   به  لینوکس   بهشت  برنامه نویسا   میگن...    و  حتی  #c    هم   داریم و   هزار  تا  چیز   دیگه ،  مثلا  برای  جاوا   ide    های   netbeans  و   eclipse  که  تقریبا  مثل   jbuilder   در  ویندوز  هست     ،  قابل  استفادست  ....  
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1387، 03:15 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #2 : 25 فروردین 1387، 09:40 ب‌ظ »
سلام،
فکر می‌کنم می‌تونید KDE رو جوری پیکربندی کنید که با ۲۵۶ مگابایت RAM راحت کار کنه.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #3 : 25 فروردین 1387، 10:28 ب‌ظ »
سلام،
فکر می‌کنم می‌تونید KDE رو جوری پیکربندی کنید که با ۲۵۶ مگابایت RAM راحت کار کنه.

آقا ميشه بگيد چطوري؟ يعني منظورتون با CD Live هست؟

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #4 : 25 فروردین 1387، 10:46 ب‌ظ »
 :D
لایو که، نه بشه!
بشه؟
 :oops:
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #5 : 25 فروردین 1387، 11:01 ب‌ظ »
من اوبونتو رو با راهنمای اینجا نصب کردم .خیلی راهنمای روونیه.یکی از درایو هامو برای نصب اوبونتو خالی کردم.بعد هم نصبش کردم .هیچ آسیبی هم نه به ویندوزم و نه به اطلاعات سایر درایو هام وارد نشد.در ضمن نمیخوام نا امیدتون کنم میگم که بدونید و مثل من معطل نشید من هم مثل شما رم 256 داشتم.مراحل نصب رو طبق همون راهنما به دلیل کمبود حافظه رم تا مرحله دومش (از 7 تا)بیشتر نتونستم برم یعنی نرفت شاید سه چهار ساعت بعد از اینکه اون دکمه forward رو زدم منتظر موندم اما فایده ای نداشت.البته من از قبل هم میخواستم رمم رو ارتقا بدم اوبونتو بهانه ای شد تا یه رم 512 کنار 256 بذارم.
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #6 : 25 فروردین 1387، 11:12 ب‌ظ »
هر چند که از kde استفاده می کنم ولی تعصب بی جا ندارم
kde منابع زیادی می بره
 خودم با اینکه ۱ گیگ رم دارم وقتی کار معمولی می کنم ۵۰۰ تا ۶۰۰ مگ از رمم پره  و وفقط کافیه app server و چند برنامه معمولی رو ران کنم که دیگه دست به دامن swap می شه و ۲۰۰ ۳۰۰ مگ رو هم از اون می گیره
البته در kde 4  تا ۳۰ ۴۰  درصد بهتر شده
منم در kde از خیلی از برنامه های gnome استفاده می کنم و بعضی هاش رو به مشابه های kde ترجیح می دم

برای شما xfce و gnome رو پیشنهاد می کنم
xfce شاید محیطش خیلی شبیه gnome نباشه و ترفدار های کمی داشته باشه ( از نظر ظاهر) ولی محیط خیلی فوق العاده ای هست که من خیلی دوستش دارم و سرعت بالا یی داره و منابع کمی نیاز داره

البته نه اینکه kde رو نتونید استفاده کنید
اگر نصب کنید سرعتش بسیار بیشتر از حالت live هست

ویرایش:

جواب سئوال های دیگتو یادم رفت :)

اوبونتو و اقوام اون یکی از بهترین توزیع ها برای کار با جاوا هستند
که همه ابزار های مهم جاوا ( وب سرور - اپلیکیشن سرور - جاوای سان -  ant  و......) رو در منابعش داره
همچنین netbeans و eclipse ( هر چند که آخرین ورژن نیستند ) رو هم داره

رشنال هم نسخه لینوکسیش هست ولی پیشنهاد می کنم اول به این دنیا پا بذارید تا خودتون با ابزار های جالبش بیشتر آشنا بشید :)

برای نصب هم 15 فعلاً مناسبه

100 مگ boot
500 تا ۱ گیگ swap
بقیه /
اولی و سومی ext3 و دومی swap
لینک دوستان رو دنبال کنید اگر سئوالی بود بپرسید :)

پیشنهاد می کنم نسخه جدید رو نصب کنید ( ۱۰ روز مونده :D )
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1387، 11:26 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
    • سلام!
« پاسخ #7 : 26 فروردین 1387، 12:09 ق‌ظ »
نه. منظورم بعد از نصب هست.
kde منابع زیادی می بره
من هم قبول دارم که با تنظیمات پیش‌فرض، زیاد حافظه می‌گیره، ولی می‌شه با تغییر مناسب تنظیمات، مقدار مصرف حافظه‌اش رو بسیار کم کرد؛ در حدی که بشه بهش گفت یک میزکار سبک!

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #8 : 26 فروردین 1387، 12:37 ق‌ظ »
من   boot partition   درست   نکردم ...   ایجاد  این  پارتیشن   برای  نصب  الزام نیست.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 26 فروردین 1387، 12:01 ب‌ظ »
نه. منظورم بعد از نصب هست.
kde منابع زیادی می بره
من هم قبول دارم که با تنظیمات پیش‌فرض، زیاد حافظه می‌گیره، ولی می‌شه با تغییر مناسب تنظیمات، مقدار مصرف حافظه‌اش رو بسیار کم کرد؛ در حدی که بشه بهش گفت یک میزکار سبک!

پس اگه میشه چند موردش رو بگید
مشکل به این سادگی که شما می گید نیست  ;)
فقط کافیه ۴ تا برنامه kde رو باز کنید تا ببینید چه مقدار پروسس و رمی اشغال می کنه
مثلاً adept-manager به تنهایی ۵۰ تا ۸۰ مگ رم می گیره که خیلی مسخره هست ( البته من از این ابزار واقعاً خوشم میاد و باهاش کار می کنم :) )
حالا شما چطور می خواید سبکش کنید نمی دونم
یا مثلاً دلفین هر پیجی که باز می کنید ۱۵تا ۲۰ مگ رم می بره
و برنامه های دیگه

دقت کنید من در مورد ران شدن سرویس ها حرف نزدم و فقط ابزار ها رو گفتم :)

من   boot partition   درست   نکردم ...   ایجاد  این  پارتیشن   برای  نصب  الزام نیست.

اجباری نیست ولی پیشنهاد میشه :)

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
    • سلام!
« پاسخ #10 : 30 فروردین 1387، 04:20 ب‌ظ »
فقط کافیه ۴ تا برنامه kde رو باز کنید تا ببینید چه مقدار پروسس و رمی اشغال می کنه
به عنوان مثال الان که دارم این مطلب رو می‌نویسم، مصرف حافظه ۳۷۶ مگابایت هست که فقط ۱۶۸ مگابایتش رو Firefox گرفته؛ یعنی مصرف KDE و مایتعلقش (که می‌گم چی‌ها اجرا هستند) ۲۰۸ مگابایت هست. اما برنامه‌هایی که اجرا هستند:
خود KDE (شامل kicker و kwin و این‌ها)
Firefox 2.0
Konqueror با زبانه‌هایی شامل صفحهٔ وب و پرونده‌ها
KDE System Guard
Konversation
KWeather
Yakuake
StarDict
...
تازه من کار خاصی هم انجام ندادم؛ مثلاً حتی تصویر زمینه رو هم حذف نکردم و decoration پنجره‌ها رو هم به چیز سبک‌تر تغییر ندادم. پس می‌شود و می‌توانیم! ;)

مثلاً adept-manager به تنهایی ۵۰ تا ۸۰ مگ رم می گیره که خیلی مسخره هست ( البته من از این ابزار واقعاً خوشم میاد و باهاش کار می کنم :) )
و برنامه های دیگه
چون از این دو برنامه استفاده نمی‌کنم نمی‌تونم نظری بدم. (نتیجهٔ فرعی: بدون اون دو هم زندگی زیباست! اگر واقعاً آزاردهنده هستند، می‌شه ازشون استفاده نکرد. داریم در مورد میزکار KDE صحبت می‌کنیم، نه برنامه‌های جانبی مثل adept و غیره (Dolphin رو جزو غیره حساب نکردم!)) ;D
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1387، 04:22 ب‌ظ توسط ابراهیم »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 30 فروردین 1387، 05:16 ب‌ظ »
به عنوان مثال الان که دارم این مطلب رو می‌نویسم، مصرف حافظه ۳۷۶ مگابایت هست که فقط ۱۶۸ مگابایتش رو Firefox گرفته؛ یعنی مصرف KDE و مایتعلقش (که می‌گم چی‌ها اجرا هستند) ۲۰۸ مگابایت هست. اما برنامه‌هایی که اجرا هستند:
خود KDE (شامل kicker و kwin و این‌ها)
Firefox 2.0
Konqueror با زبانه‌هایی شامل صفحهٔ وب و پرونده‌ها
KDE System Guard
Konversation
KWeather
Yakuake
StarDict
...
تازه من کار خاصی هم انجام ندادم؛ مثلاً حتی تصویر زمینه رو هم حذف نکردم و decoration پنجره‌ها رو هم به چیز سبک‌تر تغییر ندادم. پس می‌شود و می‌توانیم! ;)

و برنامه های دیگه
چون از این دو برنامه استفاده نمی‌کنم نمی‌تونم نظری بدم. (نتیجهٔ فرعی: بدون اون دو هم زندگی زیباست! اگر واقعاً آزاردهنده هستند، می‌شه ازشون استفاده نکرد. داریم در مورد میزکار KDE صحبت می‌کنیم، نه برنامه‌های جانبی مثل adept و غیره (Dolphin رو جزو غیره حساب نکردم!)) ;D

خب بنده هم فدورا دارم و هم kubuntu و هر دو اینطور هستند
شاید به خاطر اینه که اولشه ولی وقتی ۳ ۴ساعت باهاش کار کنید خودتون خواهید دید که چقدر منابع می گیره
یک پلیر ساده ( آماروک یا جاجوک و یا حتی gnome ای) باز کنید  یه پکیج منیجر باز و بسته کنید
ویرایش : استفاده نکردن از ابزار های یک دسکتاپ ( حتی ابزار های بسیار عادی یک دسکتاپ) معنی بهینه سازی نمی ده :)

در ضمن شما از نرم افزارهای کمی استفاده می کنید یعنی در اصل استفاده ای نکردید و فقط firefox رو ران کردید
در صورتی که من همین استفاده ای رو که در gnome دارم حداکثر ۶۰۰ مگ از رمم پر میشه  ولی تو kde ۹۸۰

البته با تمام این موارد حاظر نیستم از kde جدا بشم :)

از دوستان kde کار دیگه هم خواهش می کنم بگند وضعیت رمشون چطوره :)
شاید من مشکلی دارم :)

اینم وضعیت سیستم که هیچ چیز سنگیرنی هم روش ران نکردم و استفاده عادی
swap رو هم ببینید
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1387، 05:59 ب‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 30 فروردین 1387، 07:02 ب‌ظ »
ok  حتماً حق با شماست و من تا حالا چیز دیگه ای به جز kde  کار می کردم و نمی دونستم  :D

البته دیگه فکر نمی کنم این الکی باشه
http://www.pro-linux.de/NB2/images/indiv/kde3vs4de.jpg

البته اینا حتی firefox رو هم حساب نکردن که ازش 100 تا کم کنن !   ;)

شاید هم بتونید یه نامه به تیم توسعه kde بنویسید و راهنماییشون کنید
حتماً هم بهشون بگید که از چه برنامه هایی استفاده کنند و از چه برنامه هایی استفاده نکنند !

موفق و شاد باشید

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #13 : 31 فروردین 1387، 11:10 ب‌ظ »
Ram بخری بهتر نیست؟!!!  ;)
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #14 : 01 اردیبهشت 1387، 12:13 ق‌ظ »
والا این سیستمی که الان وضعیت رمشو میبینید رمش بالا نیست و ۵۱۲ هست! اما اصلا این مشکلات رو نداره! خیلی راحت و روونه. سیستم شما خیلی زیاد مصرف داره! ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-: