انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: share کردن در Ubuntu 10.04  (دفعات بازدید: 935 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین regret

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
share کردن در Ubuntu 10.04
« : 20 امرداد 1391، 01:11 ق‌ظ »
سلام خسته نباشین
من اوبونتو رو روی ویچورال باکس نصب کردم چطوری میتونم یک درایو رو share کنم؟؟؟کمک کنید

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
پاسخ : share کردن در Ubuntu 10.04
« پاسخ #1 : 20 امرداد 1391، 09:25 ق‌ظ »
دوست عزیز قبلا گفته شده سرچ کنید .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #2 : 20 امرداد 1391، 03:18 ب‌ظ »
اگر سیستم اصلیتون که روش ویرچوال باکس رو نصب کردین ویندوز هست یک فایل از تو اون (ویندوز) شیر کنین بعد از تو اوبونتو وارد فایل منیجر بشین از تب file به connect to server و بعد type رو رویه windows share و بعد ایپی ویندوزتون رو وارد کنین و متصل شین.
نکته : بین 2 سیستم عامل باید ping وجود داشته باشه .

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #3 : 20 امرداد 1391، 03:41 ب‌ظ »
سلام یک سوال دارم که شاید به این مبحث زیاد مرتبط نباشه ولی گیر کردم توش و اصلا نمیدونم باید چیکار کرد من داخل یک یوزر دیگر روی ویژوال باکس وین سون نصب کردم و حالا میخوام این وین سون رو در ویژوال باکس یوزر خودم هم داشته باشم از منوی فایل گزینه ایمپورت رو انتخاب میکنم ولی پیغام دسترسی نداشتن رو میده حالا ممنون میشم به من بگید باید چیکار کنم؟ ???

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #4 : 20 امرداد 1391، 08:22 ب‌ظ »
سلام یک سوال دارم که شاید به این مبحث زیاد مرتبط نباشه ولی گیر کردم توش و اصلا نمیدونم باید چیکار کرد من داخل یک یوزر دیگر روی ویژوال باکس وین سون نصب کردم و حالا میخوام این وین سون رو در ویژوال باکس یوزر خودم هم داشته باشم از منوی فایل گزینه ایمپورت رو انتخاب میکنم ولی پیغام دسترسی نداشتن رو میده حالا ممنون میشم به من بگید باید چیکار کنم؟ ???

تو vmware اوتومات گذینه گرفتن احاره ها میاد خودش این کار رو میکنه . باید تو vitual box هم همین جوری باشه .
شما فایلایه win7 نتون تو home دایرکتوری اون یوزر دیگر هست ؟ اگر این جور باشه معمولا یوزر ها دست رسی به فایلایه هم دایرگتوری هم دیگه ندارن . تو یک جایه دیگه سیستم کپیش کنین ببینین بازم همین جوریه .
virtual box رو از تو ترمینال با دست رسی روت اجرا کنین ببینین بازم همین جوریه.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #5 : 21 امرداد 1391، 07:07 ق‌ظ »

تو vmware اوتومات گذینه گرفتن احاره ها میاد خودش این کار رو میکنه . باید تو vitual box هم همین جوری باشه .
شما فایلایه win7 نتون تو home دایرکتوری اون یوزر دیگر هست ؟ اگر این جور باشه معمولا یوزر ها دست رسی به فایلایه هم دایرگتوری هم دیگه ندارن . تو یک جایه دیگه سیستم کپیش کنین ببینین بازم همین جوریه .
virtual box رو از تو ترمینال با دست رسی روت اجرا کنین ببینین بازم همین جوریه.
تست کردم جواب نداد یعنی تنها راهش کپی کردن فایلهای سون توی یوزر خودمه هیچ راه دیگه ای نیست؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 25 امرداد 1391، 01:47 ق‌ظ »
اگه به پرونده‌های اون حساب دسترسی داری یه لینک نرم ازش درست کن تو شاخه‌ی مربوطه در حساب خودت
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن