سلام دوستان.
من امروز تصمیم گرفتم برای اولین بار یه بازی از Software center گنو/لینوکس دانلود کنم ولی لیست بازی ها رو که اونجا دیدم خیلی بازی های ساده و ابتدایی بودن و بیشتر شبیه mini games بودن (مثل world of goo) تا بازیهای هیجان انگیز و مدرن.
حالا من خودم و راضی کردم که زیاد سختگیری نکنم و یه بازی که امتیاز بالایی از کاربرها گرفته بود به اسم wesnoth رو انتخاب کردم که از Software center دانلود کنم.
اما چون ترافیک محدودی داشتم تصمیم گرفتم یکم درباره این بازی تحقیق کنم که بعد از دانلود کردنش پشیمون نشم.
این بود که رفتم تو سایت سازنده ی بازی و دیدم که تو خود سایت سازنده ی بازی یه ورژن خیلی جدیدتر از اونی که software center پیدا کرده بود واسه دانلود گذاشته.
خلاصه واسه اینکه آخرین ورژن رو دانلود کنم تصمیم گرفتم از همون سایت به جای software center بازی رو دانلود کنم. اونجا برای همه ی سیستم عاملها یه فایل حاضر و آماده برای نصب گذاشته بودن ولی فقط لینک مربوط به گنو/لینوکس مسخره بازی بود. لطفا نگاه کنید:
http://wiki.wesnoth.org/Download#Stable_.281.10_branch.29خب من اگه فایل تحت ویندوز رو دانلود کنم که هم صد در صد میدونم که فایل درست کار میکنه و ترافیکم هدر نرفته همم میدونم که آخرین ورژن رو دانلود کردم.
این گنو/لینوکس یه 4 تا بازی هیجانی نداره که ارزش داشته باشه به جای از تو ویندوز از تو خود محیط لینوکس بازی کنیم؟