انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بک آپ گرفتن از یه هارد که روش OS لینوکسی نصبه  (دفعات بازدید: 6511 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yebordi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با سلام
من یه سیستم دارم که روی کانفیگ های انجام شده که متافسانه مجددا قابل اجرا نیست . حال قصد دارم سیستم عامل لینوکسی + کلیه کانفیگ ها رو کپی کنم روی یه هارد دیگه . اگر اشتباه نکنم سیستم عامله ای لینوکسی بر عکس ویندوز با تغییر سخت افزار بوت می شوند و ایرور نمی دهند
استاندارد ترین روشی که به ذهنتون می رسه که من بتونم کل یه سیستم عامل با کانفیگ هاش رو به یه سیستم دیگه منتقل کنم چیه ؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
روش سرخپوستی :
dd  conv=noerror if=/dev/sdaX | gzip > backup.gzروش بهتر :
http://www.fsarchiver.org/Main_Page

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پتک نابودی هرچیزی که لازم بود رو گفت. دیگه چیزی نموده برای گفتن :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین yebordi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
تشکر بابت پاسختون
اون فایل gz که بعد از بک آپ ایجاد می کشه کجای هارد ریخته می شه ؟ با FTP بکشمش از سرور بیرون بعد چجوری رو یه سیستم خام که اصلا هیچی رویش نیست نصبش کنم ؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
نقل‌قول
اون فایل gz که بعد از بک آپ ایجاد می کشه کجای هارد ریخته می شه ؟
توی پوشه ی جاری میریزه
==========================
برای بازگردانی هم :
gunzip -c backup.gz | dd conv=noerror of=/dev/sdaX=========================
از همون FSARCHIVER استفاده کنید
=========================
دقت بفرمایید dd ، درایو مقصد را درست به اندازه ی فایل بکاپ در می آورد
یعنی اگر بکاپتان 100 گیگ باشد و درایو مقصد 200 گیگ ، در پایان کار بازگردانی ، درایو مقصد 100 گیگابایت خواهد شد
برای همین بهتر است از FSARCHIVER بهره برید
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1391، 06:48 ب‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
اگر روش هیچی نصب نیست حتی سیستم عامل  , با cd live بیاین بالا بعد روش بکاپ رو رستور کنین .

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
چه روش جالبی من هم باید تست کنم
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
اگر روش هیچی نصب نیست حتی سیستم عامل  , با cd live بیاین بالا بعد روش بکاپ رو رستور کنین .

بعد گراب خودش ساخته میشه؟ یا اینکه باید خودمون درستش کنیم؟

حالا اگر روی همون سیستمی ک ازش بکاپ گرفتیم ریستور کنیم فایلهای هم نام خودشون رو هم سوار میشن دیگه مشکلی ک پیش نمیاد؟ کسی امتحان کرده؟(روش سرخپوستی رو مورد نظرمه ها!)
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1391، 05:39 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
به نظرم rsync هم گزینهٔ خوبی هست. می‌تونی مستنداتش رو ببینی.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
به نظرم rsync هم گزینهٔ خوبی هست. می‌تونی مستنداتش رو ببینی.

خوب دیدم خیلی از Fsarchive تعریف میشه اونو یه تستی کردم...حجم بک اپهاش خیلی عالی و فشردس  فقط فردا باید بازیابیش رو هم یه تستی بکنم ببینم میتونم انجام بدم یا نه..

rsync رو هم حتما یه تستی میکنم ممنون  ;)
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 10:14 ق‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
آره. Fsarchiver خیلی از dd بهتره. خودم همین دو سه ماه پیش کشفش کردم و جونم رو نجات داد، اگه نبود باید کلّ پروژه‌ی دانشگاهم رو از اول انجام می‌دادم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
آره. Fsarchiver خیلی از dd بهتره. خودم همین دو سه ماه پیش کشفش کردم و جونم رو نجات داد، اگه نبود باید کلّ پروژه‌ی دانشگاهم رو از اول انجام می‌دادم

اره انگار خیلی خوبه ، با dd بک اپ شد ۱۰ گیگ (گویا کل اطلاعات درایو رو دخیره میکنه!) ولی با اف اس ارشیو شد یک ونیم گیگ...فقط سوال اینه که برای بازیابی حتما باید از سی دی لایو systemrescuecd  استفاده کرد؟  یا راه اسون تر هم هست؟

هنوز systemrescuecd-x86-3.1.0.iso رو دانلود نکردم...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من این systemrescuecd رو اصلاً نمی‌شناسم. بدون نیاز به هیچ برنامه‌ی دیگه‌ای کار می‌کنه. این راهنمای سریع رو ببین

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
من این systemrescuecd رو اصلاً نمی‌شناسم. بدون نیاز به هیچ برنامه‌ی دیگه‌ای کار می‌کنه. این راهنمای سریع رو ببین
systemrescuecd یه سی‌دی لایو لینوکس برپایهٔ جنتو هست که امکان بوت به شکل ۳۲ یا ۶۴ بیت رو داره و امکانات اتصال به اینترنتش از خود سی‌دی لایو جنتو بهتره. برای نصب جنتو بهتره از این سی‌دی استفاده بشه تا سی‌دی لایو خود جنتو. به محیط گرافیکی xfce هم مجهزه و gparted به همراه امکانات دیگر در این سی‌دی تعبیه شده. کم حجمه و اینکه می‌تونید ۳۲ یا ۶۴ بیت بوت کنید و بعد به سیستم اصلی chroot کنید یه مزیته. ولی در حالت کلی اگر سی‌دی لایو یه توزیع دیگه رو هم داشته باشید فکر می‌کنم بتونید از همون استفاده کنید و نیازی به systemrescuecd ندارید.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
نقل‌قول

اره خوندم این صفحه رو ...اما کدی که برای بازیابی هست میگه باید درایوت مونت نشده باشه که خوب طبیعیه که از محیط خود اوبونتو نمیشه از این کد استفاده کرد برای بازیابیه خودش...میشه بگید که خودتون چه طور ری استور میکنید؟ با سی دی لایو؟
من با سی دی لایو نمیتونم اف اس ارشیو رو نصب کنم...

من از این کد برای بازیابی توی محیط خود اوبونتو استفاده میکنم:

sudo fsarchiver -Aaz9 -j4 restfs systembackup۲.fsa id=0,dest=/dev/sda6
و این پیغام رو میگیرم:

Compression levels >= 8 may require a huge amount of memory
Please read the man page or "http://www.fsarchiver.org/Compression" for more details.
oper_restore.c#1224,extractar_filesystem_extract(): partition [/dev/sda6] is mounted on [/].
cannot restore an archive to a partition which is mounted, unmount it first: umount /

این برنامه ای هم ک گفتم توی همین صفحه ای ک لینک دادید توی قسمت Execution environment معرفی شده بود ...

نقل‌قول
systemrescuecd یه سی‌دی لایو لینوکس برپایهٔ جنتو هست که امکان بوت به شکل ۳۲ یا ۶۴ بیت رو داره و امکانات اتصال به اینترنتش از خود سی‌دی لایو جنتو بهتره. برای نصب جنتو بهتره از این سی‌دی استفاده بشه تا سی‌دی لایو خود جنتو. به محیط گرافیکی xfce هم مجهزه و gparted به همراه امکانات دیگر در این سی‌دی تعبیه شده. کم حجمه و اینکه می‌تونید ۳۲ یا ۶۴ بیت بوت کنید و بعد به سیستم اصلی chroot کنید یه مزیته. ولی در حالت کلی اگر سی‌دی لایو یه توزیع دیگه رو هم داشته باشید فکر می‌کنم بتونید از همون استفاده کنید و نیازی به systemrescuecd ندارید.

ممنون از توضیحتون...سی دی لایو خود اوبونتو رو دارم خوب اما Fsarchive توی مدیریت بسته ها نیست نمیتونم توی لایو از اف اس ارشیو استفاده کنم...
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1391، 01:20 ب‌ظ توسط hamed.asl »