من این systemrescuecd رو اصلاً نمیشناسم. بدون نیاز به هیچ برنامهی دیگهای کار میکنه. این راهنمای سریع رو ببین
اره خوندم این صفحه رو ...اما کدی که برای بازیابی هست میگه باید درایوت مونت نشده باشه که خوب طبیعیه که از محیط خود اوبونتو نمیشه از این کد استفاده کرد برای بازیابیه خودش...میشه بگید که خودتون چه طور ری استور میکنید؟ با سی دی لایو؟
من با سی دی لایو نمیتونم اف اس ارشیو رو نصب کنم...
من از این کد برای بازیابی توی محیط خود اوبونتو استفاده میکنم:
sudo fsarchiver -Aaz9 -j4 restfs systembackup۲.fsa id=0,dest=/dev/sda6
و این پیغام رو میگیرم:
Compression levels >= 8 may require a huge amount of memory
Please read the man page or "http://www.fsarchiver.org/Compression" for more details.
oper_restore.c#1224,extractar_filesystem_extract(): partition [/dev/sda6] is mounted on [/].
cannot restore an archive to a partition which is mounted, unmount it first: umount /
این برنامه ای هم ک گفتم توی همین صفحه ای ک لینک دادید توی قسمت Execution environment معرفی شده بود ...
systemrescuecd یه سیدی لایو لینوکس برپایهٔ جنتو هست که امکان بوت به شکل ۳۲ یا ۶۴ بیت رو داره و امکانات اتصال به اینترنتش از خود سیدی لایو جنتو بهتره. برای نصب جنتو بهتره از این سیدی استفاده بشه تا سیدی لایو خود جنتو. به محیط گرافیکی xfce هم مجهزه و gparted به همراه امکانات دیگر در این سیدی تعبیه شده. کم حجمه و اینکه میتونید ۳۲ یا ۶۴ بیت بوت کنید و بعد به سیستم اصلی chroot کنید یه مزیته. ولی در حالت کلی اگر سیدی لایو یه توزیع دیگه رو هم داشته باشید فکر میکنم بتونید از همون استفاده کنید و نیازی به systemrescuecd ندارید.
ممنون از توضیحتون...سی دی لایو خود اوبونتو رو دارم خوب اما Fsarchive توی مدیریت بسته ها نیست نمیتونم توی لایو از اف اس ارشیو استفاده کنم...