انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Tehran Shipment !!! اشتراک UBUNTU & KUBUNT در تهران ! ارسال مهم !  (دفعات بازدید: 23562 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
با سلام و خسته نباشید :

در این تاپیک شما می توانید هر یک از محصولات موجد را به تعداد مورد نظرتون سفارش بدین و به صورت رایگان در تحویل بگیرید !
بدیهی است که مبلغ خرید CD ( هر CD 500 تومان ) و مبلغ ارسال CD ( با پیک موتوری بر عهدا شماست یا می توانید به صورت مسقیم رایگان از خودم تحویل بگیرید ) بر عهده سفارش دهنده می باشد !
لازم به ذکر است که در واقع شما تنها مبلغی ناچیز برای تکثیر CD می دید که اگر خودتون بخواین CD رو رایت کنین باید همین مبلغ رو بپردازید !

محصولات موجود :
1- UBUNTU 7.10 32bit live
UBUNTU 7.10 32bit alternate -2
UBUNTU 8.04 32bit live -3
UBUNTU 8.04 32bit alternate -4
UBUNTU 8.04 64bit live -5
KUBUNTU 8.04 KDE4 32bit live -6

لیست بروز آوری ها و نرم افزار :
1- (package (apt.tgz(520 MB)+themes+wallpaper به هم راه راهنمای باز گشایی و نصب بروز آوری ها و نرم افزار های موجود در آن برای UBUNTU 7.10 تا تاریخ 1386/12/1 در یک CD محتویات : منتخب بهترین نرم افزار های UBUNTU - بروزآوری ها تا تاریخ 1386/12/1 - تصاویر و theme های برگزیده
2- (package (apt.tgz(308 MB)+themes+wallpaper به هم راه راهنمای باز گشایی و نصب بروز آوری ها و نرم افزار های موجود در آن برای UBUNTU 8.04 تا تاریخ 1387/2/10 در یک CD محتویات : منتخب بهترین نرم افزار های UBUNTU - بروزآوری ها تا تاریخ 1387/2/10 - تصاویر و theme های برگزیده

چگونگی سفارش :
سفارش خود را طی یک ایمیل به من اطلاع بدین : محصول مورد نظرتون رو به همراه روش تحویل (پیک موتوری - تحویل مستقیم) رو اعلام کنید حتما نام و نام خانوادگی ، شماره همراه ، YahooID خودتون رو ذکر کنین تا در صورت لزوم تماس با شما راحت باشه !
از لحظه ارسال ایمیل تا 8 ساعت منتظر تماس متقابل من باشید و تا 16 ساعت بعد CD در کنار شماست ! ( البته بستگی به انتخاب روش شما برای تحویل CD داره ممکنه خیلی کمتر ! )

آدرس ایمیل من : mohsen.samiey@gmail.com

آدرس این صفحه در ویکی :
http://wiki.ubuntu-ir.org/MohsenSamiey#preview

این طرح دارای حق کپی رایت به نام محسن سمیعی است و هرگونه کپی برداری از آن توسط اشخاص دیگر بدون اجازه از مولف غیر مجاز محسوب می شود !
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 03:28 ق‌ظ توسط Mohsen00 »

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: Mohsen Free Shipment !!!
« پاسخ #1 : 11 اردیبهشت 1387، 08:18 ق‌ظ »
آقا دستت درد نکنه . دمت گرم . من تهران هستم .

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
« پاسخ #2 : 11 اردیبهشت 1387، 10:25 ب‌ظ »
بابا ترکوندم خدایی !  :o

UBUNTU 8.04 32 bit
UBUNTU 8.04 64 bit
KUBUNTU 8.04 KDE4 32 bit
Last update UBUNTU 8.04  همراه با بسیاری از نرم افزار ها و نصب محیط KDE !!

به صورت رایگان به دست شما دوستان میرسه اونم در مدت 24 ساعت !!!

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #3 : 11 اردیبهشت 1387، 11:05 ب‌ظ »
بابا ترکوندم خدایی !  :o

UBUNTU 8.04 32 bit
UBUNTU 8.04 64 bit
KUBUNTU 8.04 KDE4 32 bit
Last update UBUNTU 8.04  همراه با بسیاری از نرم افزار ها و نصب محیط KDE !!

به صورت رایگان به دست شما دوستان میرسه اونم در مدت 24 ساعت !!!

\\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/ THANKS A LOT

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
آقا   توی  شهرستان ها   نمایندگی  نداری  ؟

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
شما امر بفرما کادو پیچ می فرستم بیاد !
در حال تهیه یه نمچه سایتی در این باره ام، به امید خدا بزودی یه روشی مناسب برای ارسال به شهرستان هم پیدا می کنم و می گذارم !
البته یه روشی پیدا می کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب !

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
آقا   توی  شهرستان ها   نمایندگی  نداری  ؟
شما امر بفرما کادو پیچ می فرستم بیاد !
در حال تهیه یه نمچه سایتی در این باره ام، به امید خدا بزودی یه روشی مناسب برای ارسال به شهرستان هم پیدا می کنم و می گذارم !

آقایی   ،  همین  حرکت  انقلابیت  یک  دنیا  ارزش  داره ...

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • اوبونتو یعنی زندگی در قرن 30 !

من دقیقاْ امروز به همین موضوع فکر می کردم !
فعلاْ که توی شهرمون سیرجان توزیع رایگان دارم !
امروز فکر می کردم اگه می شد یه توزیع ریگان هم واسه تمام ایران داشت چه خوب می شد !
فکر کنم هزینه پست عادی یک بسته معمولی حاوی یک سی دی حدود 60 الی 100 تومن بشه !
هزینه زیادی نیست !
می تونی هر چند روز یکبار که سفارشات روی هم جمع شدن بری پست و همه رو پست معمولی بفرستی !

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
من دقیقاْ امروز به همین موضوع فکر می کردم !
فعلاْ که توی شهرمون سیرجان توزیع رایگان دارم !
امروز فکر می کردم اگه می شد یه توزیع ریگان هم واسه تمام ایران داشت چه خوب می شد !
فکر کنم هزینه پست عادی یک بسته معمولی حاوی یک سی دی حدود 60 الی 100 تومن بشه !
هزینه زیادی نیست !
می تونی هر چند روز یکبار که سفارشات روی هم جمع شدن بری پست و همه رو پست معمولی بفرستی !
من adsl سرعت بالا دارم و نهایتا تا 3 روز بعد از اومدن نسخه های جدید تمام توزیع ها رو دارم !
ببینید 2 راه وجود داره :
اولی اینه که ما توی هر شهر یک نفر نماینده داشته باشیم و نسخه ها رو بهش ارسال کنیم و اون پخش کنه !
مشکل :
1- توی تمامی شهر ها و روستا ها که نمی شه نماینده داشت !
2- توزیع ها و update ها روز به روز عوض می شن نمی شه برای کل نمایندگی ها همه CD ها رو هر روز ارسال کرد !
3- این وسط توزیع کننده اصلی باید پول بده یا فرعی یا خریدار ! چون یه مقداری تکثیر بی مورد هم صورت می گیره مثل دادن نسخه از اصلی به فرعی ( که هزینه اضافیه ! )

دومی اینه که ما مستقیم از سایت برای دیگران ارسال کنیم !
مشکل :
1- تمام کارا گردن یک گروه میفته و کار سنگین میشه !
2- هزینه  CD و پست رو مجبوریم از درخواست دهنده بگیریم که فشار مالی به توزیع کننده بی علت نیاد که این خودش حالت free رو از بین می بره ! (البته باید فراموش نکنیم که نهایتا 700 تومن برای ارسال شدن CD دم درب منزل خیلی ناچیزه ! که البته من قیمت دقیق هنوز نگرفتم )

به هر حال باید بپذیریم که هیچ کدوم ما شرکت cononical نمی شیم که بتونیم دقیقا مثل اونا عمل کنیم !

سیستمی که من برای این کار در نظر گرفتم واریز وجه از طرف درخواست کننده گرفتن عکس از فیش ( یا با موبایل یا اسکنر ) و ارسال اون به آدرس ایمیل سایت توزیع هست ! این روش برای توزیع کننده کم خرج تره اما مشتری پسند نیست ! چون رفتن به بانک و واریز وجه و ... یکم تنبلی برنگیزه !

و با این وجود پس فرق میون Free Shipment و Shop چی می شه ؟!

خواهش می کنم نظراتونو برام بگذارین تا بتونیم توی ایران یک FREE SHIPMENT همه پسند راه بندازیم ! تا همه بتونن نهایتا بعد از 1 هفته پس از انتشار نسخه جدید رو داشته باشن !
« آخرین ویرایش: 14 اردیبهشت 1387، 12:51 ق‌ظ توسط Mohsen00 »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
در  مورد  پرداخت  در  محل   نظرت  چیه ؟   فکر  کنم  باید  با  پست    قرار داد  ببندی ... 

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
در  مورد  پرداخت  در  محل   نظرت  چیه ؟   فکر  کنم  باید  با  پست    قرار داد  ببندی ... 
linuxshop.ir هم سعی کردن این کارو انجام بدن اما چون مبلغ شون برای ارسال CD سرجم 2000 تومن می شد پست قبول نکرد قرار داد ببنده ! آخه باید بالای 3 یا 5 تومن باشه و پست هم درصد بگیره !

بهتره بازم فکرا رو بریزیم رو هم !

من یه فکری دارم ! یه گروه تشکیل بدیم و عضو بگیریم و آدرس و مشخصات و ...! هرکسی نوع توزیع و اینکه update می خواد یا نه اگه می خواد چند ماه به چند ماه و این که cd یا dvd رو مشخص کنه !  توزیع های ubuntu هر 6 ماه یک بار میان !
مدیر بنا به این اطلاعات و یه تجزیه تحلیل ساده یه شهریه برای فرد در نظر می گیره و می گه مثلا با پرداخت x تومن شما 1 سال می تونید عضو باشین یا با پرداخت 2x تومن 2 سال عضو باشد و الا آخر !
با پرداخت وجه و ارسال اون ( مثلا با عکس و ایمیل ) شخص یه رسید معتبر دریافت کنه که دلیلش برای پرداخت باشه ! و البته یه سری اقدامات برای اعتماد سازی لازمه !

بعد مدیر گروه برای این اشخاص بنا به تعیین زمانی و مشخصاتی که خودشون خواستن راس زمان های درخواست شده و به محض دریافت نسخ و توزیع های جدید اونا رو بدون دردسر برای همه افراد گروه ارسال کنه !
یه چیزی مثل اشتراک روزنامه یا مجله !

نظرتو چیه ؟
« آخرین ویرایش: 14 اردیبهشت 1387، 01:19 ق‌ظ توسط Mohsen00 »

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
دومی اینه که ما مستقیم از سایت برای دیگران ارسال کنیم !
مشکل :
1- تمام کارا گردن یک گروه میفته و کار سنگین میشه !
2- هزینه  CD و پست رو مجبوریم از درخواست دهنده بگیریم که فشار مالی به توزیع کننده بی علت نیاد که این خودش حالت free رو از بین می بره ! (البته باید فراموش نکنیم که نهایتا 700 تومن برای ارسال شدن CD دم درب منزل خیلی ناچیزه ! که البته من قیمت دقیق هنوز نگرفتم )

خوب می تونیم چند گروه بشیم ! یک گروه تهران یک گروه سیرجان و خلاصه جمعاً 4 -5 تا گروه بشیم و سفارشات رو از یک سایت بگیریم و بر اساس محل تحویل سفارشات رو بین گروه ها تقسیم کنیم !

در ضمن می می توینم رایگان ارسال کنیم اما برای تامین هزینه ها یک شماره حساب بزاریم هرکسی دوست داشت به هر مبلغی به حساب ما پول واریز کنه تا بخشی از هزینه ها رو تامین کنیم.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
میگم  چرا   مثل  خود   اوبونتو  پشتیبان  مالی  نداشته  باشیم؟! 

چند  تا  شرکت   پیدا   کنیم   که  مایل  باشن  تبلیغات  در  سراسر  ایران  با   هزینه ی  کم  داشته  باشن ...   اگر   حداقل  نصف  هزینه   هم   تقبل  کنن  کار  بزرگی  میشه . اینطوری  میشه  CD  ها رو  با  لیبل   اسپانسر ها   و  با  هزینه ی  کمتر  ارسال  کرد  و  هم   ایرانی  ها  با  اپن  سورس  بیشر  آشنا  میشن .  حتی  میشه   تبلیغات  اسپانسر  ها  رو  در  همین   فریوم   قرار  بدیم .

شاید  توهم  باشه   ولی اگه  بشههههه ...   :biggrin:

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
اگر واقع بین باشیم می بینیم هزینه تولید و ارسال هر سی دی بیش از 400 تومن نمیشه !
150 تومن سی دی خام + 50 تومن پاکت نامه + 100 تومن تمبر ! = 300 حالا شما هم بخواهید کیفیت رو ببرید بالا فوقش می شه 400 تومن!

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
میشه یک سی دی رو رایگان فرستاد ولی برای بیشتر از یکی مبلغی گرفت

همچنین یه شماره حساب بدیم که هرکس دوست داشت به طور داوطلبانه کمک مالی کنه

داشتن اسپانسر هم فکر جالبیه
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share