با سلام و خسته نباشید :
در این تاپیک شما می توانید هر یک از محصولات موجد را به تعداد مورد نظرتون سفارش بدین و به صورت رایگان در تحویل بگیرید !
بدیهی است که مبلغ خرید CD ( هر CD 500 تومان ) و مبلغ ارسال CD ( با پیک موتوری بر عهدا شماست یا می توانید به صورت مسقیم رایگان از خودم تحویل بگیرید ) بر عهده سفارش دهنده می باشد !
لازم به ذکر است که در واقع شما تنها مبلغی ناچیز برای تکثیر CD می دید که اگر خودتون بخواین CD رو رایت کنین باید همین مبلغ رو بپردازید !
محصولات موجود :
1- UBUNTU 7.10 32bit live
UBUNTU 7.10 32bit alternate -2
UBUNTU 8.04 32bit live -3
UBUNTU 8.04 32bit alternate -4
UBUNTU 8.04 64bit live -5
KUBUNTU 8.04 KDE4 32bit live -6
لیست بروز آوری ها و نرم افزار :
1- (package (apt.tgz(520 MB)+themes+wallpaper به هم راه راهنمای باز گشایی و نصب بروز آوری ها و نرم افزار های موجود در آن برای UBUNTU 7.10 تا تاریخ 1386/12/1 در یک CD محتویات : منتخب بهترین نرم افزار های UBUNTU - بروزآوری ها تا تاریخ 1386/12/1 - تصاویر و theme های برگزیده
2- (package (apt.tgz(308 MB)+themes+wallpaper به هم راه راهنمای باز گشایی و نصب بروز آوری ها و نرم افزار های موجود در آن برای UBUNTU 8.04 تا تاریخ 1387/2/10 در یک CD محتویات : منتخب بهترین نرم افزار های UBUNTU - بروزآوری ها تا تاریخ 1387/2/10 - تصاویر و theme های برگزیده
چگونگی سفارش :
سفارش خود را طی یک ایمیل به من اطلاع بدین : محصول مورد نظرتون رو به همراه روش تحویل (پیک موتوری - تحویل مستقیم) رو اعلام کنید حتما نام و نام خانوادگی ، شماره همراه ، YahooID خودتون رو ذکر کنین تا در صورت لزوم تماس با شما راحت باشه !
از لحظه ارسال ایمیل تا 8 ساعت منتظر تماس متقابل من باشید و تا 16 ساعت بعد CD در کنار شماست ! ( البته بستگی به انتخاب روش شما برای تحویل CD داره ممکنه خیلی کمتر ! )
آدرس ایمیل من : mohsen.samiey@gmail.com
آدرس این صفحه در ویکی :
http://wiki.ubuntu-ir.org/MohsenSamiey#previewاین طرح دارای حق کپی رایت به نام محسن سمیعی است و هرگونه کپی برداری از آن توسط اشخاص دیگر بدون اجازه از مولف غیر مجاز محسوب می شود !