انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Tehran Shipment !!! اشتراک UBUNTU & KUBUNT در تهران ! ارسال مهم !  (دفعات بازدید: 23570 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
من با عضویت در یک گروه موافقم . اینجوری بهتره . تنبلی هم از بین میره . من حاظرم برای مثلا دو سال عضو بشم و پول بدم .

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • اوبونتو یعنی زندگی در قرن 30 !
من با عضویت در یک گروه موافقم . اینجوری بهتره . تنبلی هم از بین میره . من حاظرم برای مثلا دو سال عضو بشم و پول بدم .

خوبه.
می تونی چند استان رو ساپورت کنی ؟!
من خودم می تونم 6 استان کرمان سیستان و بلوچستان یزد فارس هرمزگان و بوشهر رو ساپورت کنم.
اگه چند نفر دیگه هم بیان می تونیم کار رو شروع کنیم !

آفلاین solook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
یزدو منم پایه ام ;)

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
وب می تونیم چند گروه بشیم ! یک گروه تهران یک گروه سیرجان و خلاصه جمعاً 4 -5 تا گروه بشیم و سفارشات رو از یک سایت بگیریم و بر اساس محل تحویل سفارشات رو بین گروه ها تقسیم کنیم !
در ضمن می می توینم رایگان ارسال کنیم اما برای تامین هزینه ها یک شماره حساب بزاریم هرکسی دوست داشت به هر مبلغی به حساب ما پول واریز کنه تا بخشی از هزینه ها رو تامین کنیم.
اولی رو خیلی خوب اومدی اما چه نوع تقسیم بندی ای ؟! مکانی توزیعی یا ...
اما دومی یه کم حساب روی هیچ بستنه ببین آقایی می شه یه نفر سوء استفاده کنه و سفارش های مکرر بده یه نفر دیگه حی بخواد نودوستی کنه و کمک کنه !

میگم  چرا   مثل  خود   اوبونتو  پشتیبان  مالی  نداشته  باشیم؟!
این فکر خیلی خوبیه حتما !  اما باید زمان بگذره و ما قدرتمونو توی پخش CD ها نشون بدیم تا کسی حاضر شه به ما آگهی بده !

150 تومن سی دی خام + 50 تومن پاکت نامه + 100 تومن تمبر ! = 300 حالا شما هم بخواهید کیفیت رو ببرید بالا فوقش می شه 400 تومن!
با حرفات موافقم منم توی shipment فعلی هزینه رو 500 اعلام کردم ! اما باید فکر اوی که پول برق و adsl و زحمت write رو می کشه هم باشیم تا تشویق به پخش بشه ! نه اینکه یه مدت جوگیر شه کار کنه بعدا ببینه داره ضرر هم می کنه بگذاره کنار !

میشه یک سی دی رو رایگان فرستاد ولی برای بیشتر از یکی مبلغی گرفت
فکر خوبیه البته توی خارج ! شما به روحیه opensource بچه های این سایت نگاه نکن که برای نشر علم از جیب مایه می گذارن ! بعضی از افراد که خارج از این گود مردونه ان ...

خوشحالم از این همه انرژی تون ! منم با گروه بندی سازمان یافته کاملا موافقم !

می تونی چند استان رو ساپورت کنی ؟!
من خودم می تونم 6 استان کرمان سیستان و بلوچستان یزد فارس هرمزگان و بوشهر رو ساپورت کنم.
اگه چند نفر دیگه هم بیان می تونیم کار رو شروع کنیم !
بهتر نیست کار رو پخش تر کنیم ؟! بنظر من آگهی بدیم و برای هر استان تنها یه نفر رو انتخاب کنیم ! بعدا استان های همجوار رو که بی اسپانسر موندن رو بین افراد فعال تر مثل شما تقسیم کنیم تا کار حرفه ای تر سریع تر و کم دردسر تر پیش بره ...

بازم فرمایشات شما دوستانه که راهگشاست و  اول و آخر اون سیستمی اجرایی تره که از نظر همه ساده تر و قابل قبول تره ! چون قراره کار عملی باشه !
« آخرین ویرایش: 15 اردیبهشت 1387، 12:11 ق‌ظ توسط Mohsen00 »

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
سعی کردم بنا بر نظریات همه یه اصول اولیه سازمانی و چارت سازمانی درست کنم
باید همین اول عذرخواهی کنم که خیلی ناقصه !
خواهش می کنم باز هم کمک کنید تا تکمیکش کنیم و به مرحله اجرا برسونیمش
فایل رو ادامه پستم attach کردم خواهش می کنم دانلود کنین و نظرات و پیشنهادات سازندتون رو دریغ نفرمایید

راستی برای این اصول اولیه یه حق کپی رایتی هم تعریف کردم تا دیگران نتونن از زحمات ما سوء استفاده کنن که بعدا این حق کپی رایت رو به سازمان اعتا می کنیم

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • اوبونتو یعنی زندگی در قرن 30 !
همه این حرفها درست اما همه این فعالیت ها باید تحت یک سایت انجام بشه ! در مورد سایت چه می کنید ؟

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
همه این حرفها درست اما همه این فعالیت ها باید تحت یک سایت انجام بشه ! در مورد سایت چه می کنید ؟
این تازه یک نظریه است ! البته تا الان که هیچ کس  اساس نامه رو نخونده و نظر نداده ! این اصلا خوب نیست ! باید یه کم بچه ها فعال تر باشن نه این که 1 روز تو جو باشن و فعالیت کنن یه روز نه . . .
برای سایت هم فکر کردم هاست و دامین رو با خرج خودم کمک شرکا تهیه می کنم
فقط کسی CMS یا Module مناسبی ( با توجه به اساس نامه ) برای مدیرت محتوای سایت سراغ نداره ؟
-------------------------------------
تا الان 2 سفارش رو با سیستم کنونی با موفقیت جواب دادیم ...!!
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1387، 01:59 ق‌ظ توسط Mohsen00 »

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery

آقا یه سوال:
وقتی مبلغ سی دی و رایتش گرفته می شه، هزینه ارسال هم گرفته می شه، چه فرقی داره با اون فروشگاه های بدبخت فلک زده که رو هر ارسال فقط صد تومن داره گیرشون میاد ؟
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
همسایه ه یاری کنید تا من سایت داری کنم !!!
به 2 نفر شریک در تهران برای ایجاد سازمان مزبور و سایت نیازمندیم !!
که هم از نظر مالی هم فکری با من شریک بشن و دانشی هم در زمینه وب داشته باشن ! ( خیلی هم اکتیو و فعال باشن ) مثل آقای رضوانی !
از اونایی که مایلا خواهش می کنم زودتر منو در جریان بگذارن ... (خواهشا ایمیل )
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1387، 01:13 ق‌ظ توسط Mohsen00 »

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
سلام
من که هنوز متوجه نشدم که فعالیت شما چه فرقی با لینوکس شاپ یا شاید سی تو دارد؟ این دو فروشگاه که پرداخت اینترنتی و واریز به حساب را هم دارند. فروشگاه سی تو هم که توی مراحل خرید هم امکان ارسال با پیک موتوری را هم قرار داده. پرداخت در محل را هم که فردا راه می اندازه.

badjoker خیلی به موقع این سوال را کردید :)

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
آقا یه سوال:
وقتی مبلغ سی دی و رایتش گرفته می شه، هزینه ارسال هم گرفته می شه، چه فرقی داره با اون فروشگاه های بدبخت فلک زده که رو هر ارسال فقط صد تومن داره گیرشون میاد ؟
منم چند تا سوال ازتون دارم لطفا با حسن نظر به خودتون جواب بدین ...
1- کدوم فروشگاهی در حال حاضر یک CD رو به مبلغ 500 تومان جلوی درب منزل شما تحویل می ده ؟
2- ما هدفمون ایجاد اشتراک برای دریافت اوبونتو هست ، یعنی شما مثلا با پرداخت سالی 2000 تومان مشترک میشین که مثلا 2 سی دی ubuntu و 2 سی دی بروز آوری دریافت کنین ، در حال که چین فروشگاهی کمتر دارم یا اگه هم داریم عموما درباره اوبونتو نیست، به نظر شما این نیست ؟
3- باید پشت یک سازمان از یک جهتی بسته باشه تا بتونه انتشار رو انجام بده ، شما بگو اگه مثلا 50 نفر به شما سفارش بدن که CD رو براشون بفرستین و هرکودوم یه سر دنیا باشن شما هم بخواین مجانی این کارو بکنین ، آیا شما سر ماه ورشکست نمی شین ؟

ببینین هدف اینه :
رسانیدن UBUNTU و بروزآوری ها و برنامه های جانبی در کمتر از یک هفته پس از انتشار به دست تمامی مشترکین با نازل ترین قیمت یعنی همان قیمت تولید و ارسال !

البته همین طوری هم نمی مونه بد از چند وقت که کار رو قلتک افتاد و تونستیم اسپانسر بگیریم ، سرویس های مجانی هم قرار می دیم ! اما شما باید اینو قبول کنید که همین الان هم ما داریم از جیب ضرر می دیم ! مثلا امروز من برای یکی cd رایت کردم و سوخت !

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
سلام
من که هنوز متوجه نشدم که فعالیت شما چه فرقی با لینوکس شاپ یا شاید سی تو دارد؟ این دو فروشگاه که پرداخت اینترنتی و واریز به حساب را هم دارند. فروشگاه سی تو هم که توی مراحل خرید هم امکان ارسال با پیک موتوری را هم قرار داده. پرداخت در محل را هم که فردا راه می اندازه.
badjoker خیلی به موقع این سوال را کردید :)
خوب خواهش می کنم اسم فروش  گاه ها یا سایت های دیگه رو نیارید ! چون مشکل ساز می شه ! و باعث ایجاد گله !
فروشگاه معظم لینوکس شاپ داره انواع لینوکس رو با قمیت های نازل می فروشه و ارسال می کنه ( سی تو رو نمی دونم ) در حالی که ما هدفمون ایجاد یه سیستم مشترکین ubuntu و ارسال ubuntu و بروز آوری ها و نرم افزار ها در period های زمانی برای این مشترکین هست ! تا در کمتر از یک هفته بعد از انتشار تمام مشترکین ما CD رو داشته باشن ! بنابر این اصولا طرز فکر ما با لینوکس شاپ فرق داره ! اون یک shopping center  هست و ما یک sharing center
نوع تحویل ما در حال حاضر ضعیف هستش چون از ایجاد این سازمان یک هفته نمی گذره ! اما ما کلا ارسال هامون رو با پست پشتاز انجام می دیم

کاری که ما می خواهیم انجام بدیم ایجاد یک sharing center هست نه shopping center که هزینش خیلی کمتره ! چون ما کارمو فروش نیست ! به اشتراک گذاریه !

البته شما می تونید قیمت نهایی فروش فروشگاه ها رو با قیمت نهایی ما مقایسه کنید تا به حرف من برسین

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
محسن  ادامه  بده    =D>     اولش  سخته  به   آیندش  و  اسپانسرها  فکر  کن  ...  اگر خدا  بخواد  این  ترم  آخری  رو  تموم  کنم  منم  میام  تو  جمعتون.

آفلاین AMiRCyber

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
ubntu studio 8.04  هم دارید ؟

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
آقا من قواعد رو خوندم . همون pdf . بد نبود . خوب بود. در ضمن فکر کنم من بتونم تو تهران کمکت کنم .
من با این سیستم موافقم . سیستم هایی مثل لینوکس شاپ رو دوست ندارم . این سیستم به نظرم بهتره . چرا ؟ چون من با عضو شدن در این گروه می دونم در سال 4 تا سی دی به دستم می رسه . بدون اینکه من کاری کنم . نه به اینترنت برم و نه به بانک برم تا پول واریز کنم . شما رو نمی دونم ولی برای من بهتره . نگاه کنین . در سیستم هایی مثل لینوکس شاپ که چون در مشهد هست اگه بخواد بعد از دریافت سفارش به شهری دوری مثلا بندر عباس برسونه چند روزی طول میکشه در حالی که اگه یک نماینده در همون شهر باشه در عرض چند ساعت توزیع به دستش می رسه . اون هم با قیمتی ناچیز . در ضمن دیگه هیچ احتیاجی به اتصال به اینترنت برای اپدیت نداریم .
در سیستم سی تو که اصلا حرفش رو نزن . این سایت مثل قدیم نیست . رفته تو کار کتاب . تعداد توزیع هاش که ..... اصلا اوبونتو نداره ......

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی