وب می تونیم چند گروه بشیم ! یک گروه تهران یک گروه سیرجان و خلاصه جمعاً 4 -5 تا گروه بشیم و سفارشات رو از یک سایت بگیریم و بر اساس محل تحویل سفارشات رو بین گروه ها تقسیم کنیم !
در ضمن می می توینم رایگان ارسال کنیم اما برای تامین هزینه ها یک شماره حساب بزاریم هرکسی دوست داشت به هر مبلغی به حساب ما پول واریز کنه تا بخشی از هزینه ها رو تامین کنیم.
اولی رو خیلی خوب اومدی اما چه نوع تقسیم بندی ای ؟! مکانی توزیعی یا ...
اما دومی یه کم حساب روی هیچ بستنه ببین آقایی می شه یه نفر سوء استفاده کنه و سفارش های مکرر بده یه نفر دیگه حی بخواد نودوستی کنه و کمک کنه !
میگم چرا مثل خود اوبونتو پشتیبان مالی نداشته باشیم؟!
این فکر خیلی خوبیه حتما ! اما باید زمان بگذره و ما قدرتمونو توی پخش CD ها نشون بدیم تا کسی حاضر شه به ما آگهی بده !
150 تومن سی دی خام + 50 تومن پاکت نامه + 100 تومن تمبر ! = 300 حالا شما هم بخواهید کیفیت رو ببرید بالا فوقش می شه 400 تومن!
با حرفات موافقم منم توی shipment فعلی هزینه رو 500 اعلام کردم ! اما باید فکر اوی که پول برق و adsl و زحمت write رو می کشه هم باشیم تا تشویق به پخش بشه ! نه اینکه یه مدت جوگیر شه کار کنه بعدا ببینه داره ضرر هم می کنه بگذاره کنار !
میشه یک سی دی رو رایگان فرستاد ولی برای بیشتر از یکی مبلغی گرفت
فکر خوبیه البته توی خارج ! شما به روحیه opensource بچه های این سایت نگاه نکن که برای نشر علم از جیب مایه می گذارن ! بعضی از افراد که خارج از این گود مردونه ان ...
من با عضویت در یک گروه موافقم . اینجوری بهتره . تنبلی هم از بین میره . من حاظرم برای مثلا دو سال عضو بشم و پول بدم .
خوشحالم از این همه انرژی تون ! منم با
گروه بندی سازمان یافته کاملا موافقم !
می تونی چند استان رو ساپورت کنی ؟!
من خودم می تونم 6 استان کرمان سیستان و بلوچستان یزد فارس هرمزگان و بوشهر رو ساپورت کنم.
اگه چند نفر دیگه هم بیان می تونیم کار رو شروع کنیم !
بهتر نیست کار رو پخش تر کنیم ؟! بنظر من آگهی بدیم و برای هر استان تنها یه نفر رو انتخاب کنیم ! بعدا استان های همجوار رو که بی اسپانسر موندن رو بین افراد فعال تر مثل شما تقسیم کنیم تا کار حرفه ای تر سریع تر و کم دردسر تر پیش بره ...
بازم فرمایشات شما دوستانه که راهگشاست و اول و آخر اون سیستمی اجرایی تره که از نظر همه ساده تر و قابل قبول تره ! چون قراره کار عملی باشه !