0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بیشتر کار من با کامپیوتر وبگردی موزیک گوش دادن و کار با برنامه آفیس هستش و تا حدودی برنامه های آماری در کل الان 90 درصد رو اوبونتو هستم چون اکثرا با لینوکس کار میکنم حداقل ۲ تا ۴ ساعت هستم!
نقلقول از: Bijanbnd در 14 شهریور 1391، 01:19 قظبیشتر کار من با کامپیوتر وبگردی موزیک گوش دادن و کار با برنامه آفیس هستش و تا حدودی برنامه های آماری در کل الان 90 درصد رو اوبونتو هستم چون اکثرا با لینوکس کار میکنم حداقل ۲ تا ۴ ساعت هستم!من در روز تقریبا ۱۶ تا ۱۸ ساعت با کامپیوتر کار میکنم که حدودا ۱۰ ساعتش تو گنو/لینوکس هست.
نقلقول از: Matrix.1372 در 14 شهریور 1391، 02:05 قظنقلقول از: Bijanbnd در 14 شهریور 1391، 01:19 قظبیشتر کار من با کامپیوتر وبگردی موزیک گوش دادن و کار با برنامه آفیس هستش و تا حدودی برنامه های آماری در کل الان 90 درصد رو اوبونتو هستم چون اکثرا با لینوکس کار میکنم حداقل ۲ تا ۴ ساعت هستم!من در روز تقریبا ۱۶ تا ۱۸ ساعت با کامپیوتر کار میکنم که حدودا ۱۰ ساعتش تو گنو/لینوکس هست.مرحبا خدا بیشترش کنه البته من نه رشته ام کامپیوتر نه کارم مرتبط با کامپیوتره! وگرنه خیلی بیشتر زمان صرفش میکردم الان چند وقتی دارم پایتون میخونم ببینم میتونم ادامه بدم یعنی گرفتاری هامون میزاره
منم معمولا در روز کمتر از ۳ ساعت ( ) پا کامپیوتر که تقریبا همش رو روی مینت تشریف دارم. مگه اینکه به سرم بزنه بخوام MW3 بازی کنم
از ۸ تا ۶-۷ شب که تو شرکت با اوبونتو جان کار میکنم این ۱۱ ساعت۹-۱۰ تا ۱-۲ هم با لپتاپ اونم بیشترش با اوبونتو هست مگه اینکه بخوام کاری رو با کد انجام بدم که میرم رو ویندوز۱۵ ساعت
نقلقول از: zeinab.n در 14 شهریور 1391، 03:07 بظاز ۸ تا ۶-۷ شب که تو شرکت با اوبونتو جان کار میکنم این ۱۱ ساعت۹-۱۰ تا ۱-۲ هم با لپتاپ اونم بیشترش با اوبونتو هست مگه اینکه بخوام کاری رو با کد انجام بدم که میرم رو ویندوز۱۵ ساعت شماها کی به زندگیتون میرسین؟
نقلقول از: حامد سپهر در 14 شهریور 1391، 03:39 بظنقلقول از: zeinab.n در 14 شهریور 1391، 03:07 بظاز ۸ تا ۶-۷ شب که تو شرکت با اوبونتو جان کار میکنم این ۱۱ ساعت۹-۱۰ تا ۱-۲ هم با لپتاپ اونم بیشترش با اوبونتو هست مگه اینکه بخوام کاری رو با کد انجام بدم که میرم رو ویندوز۱۵ ساعت شماها کی به زندگیتون میرسین؟ کامپیوتر بخش اعظمی از زندگی مارو تشکیل میده...