انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کلا لینوکسی چند ساعت در روز با کامپیوتر یا لپ تاپ کار می کنند؟  (دفعات بازدید: 3666 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
از خودم شروع کنم اگر کاری نداشته باشم خوب روزی سه تا چهار ساعت. بیشتر وبگردی و خوندن مطلب و کار با نرم افزارو...
اگر تایپ و غیره یا نوشتن باشه و تحقیق هم بخواد فکر کنم هر چقدر بتونم وقت میزارم تا تموم بشه . ساعت از دستم در میره.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
بیشتر کار من با کامپیوتر وبگردی موزیک گوش دادن و کار با برنامه آفیس هستش و تا حدودی برنامه های آماری در کل الان 90 درصد رو اوبونتو هستم ;D چون اکثرا با لینوکس کار میکنم حداقل ۲ تا ۴ ساعت هستم!

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
بیشتر کار من با کامپیوتر وبگردی موزیک گوش دادن و کار با برنامه آفیس هستش و تا حدودی برنامه های آماری در کل الان 90 درصد رو اوبونتو هستم ;D چون اکثرا با لینوکس کار میکنم حداقل ۲ تا ۴ ساعت هستم!
من در روز تقریبا ۱۶ تا ۱۸ ساعت با کامپیوتر کار می‌کنم که حدودا ۱۰ ساعتش تو گنو/لینوکس هست.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
من در روز تقریبا ۱۶ تا ۱۸ ساعت با کامپیوتر کار می‌کنم که حدودا ۱۰ ساعتش تو گنو/لینوکس هست.
مرحبا خدا بیشترش کنه ;) البته من نه رشته ام کامپیوتر نه کارم مرتبط با کامپیوتره! وگرنه خیلی بیشتر زمان صرفش میکردم الان چند وقتی دارم پایتون میخونم ببینم میتونم ادامه بدم یعنی گرفتاری هامون میزاره  :)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
مرحبا خدا بیشترش کنه ;) البته من نه رشته ام کامپیوتر نه کارم مرتبط با کامپیوتره! وگرنه خیلی بیشتر زمان صرفش میکردم الان چند وقتی دارم پایتون میخونم ببینم میتونم ادامه بدم یعنی گرفتاری هامون میزاره  :)
اون ۷، ۸ ساعتی هم که ویندزد هستم ۹۰ درصدش رو گارنا و WoW بازی می‌کنم که نتونستم رو لینوکس پورتش کنم.  >:(

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
من به جز ساعت 2 تا 8 که خوابم بقیه رو سر کامپیوترم

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
منم معمولا در روز کمتر از ۳ ساعت ( :oops:) پا کامپیوتر که تقریبا همش رو روی مینت تشریف دارم. مگه اینکه به سرم بزنه بخوام MW3 بازی کنم :)

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
منم معمولا در روز کمتر از ۳ ساعت ( :oops:) پا کامپیوتر که تقریبا همش رو روی مینت تشریف دارم. مگه اینکه به سرم بزنه بخوام MW3 بازی کنم :)
خوش بحالت که می تونی از پای کامپیوتر بلند بشی

آفلاین zeinab.n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
از ۸ تا ۶-۷ شب که تو شرکت با اوبونتو جان کار میکنم این ۱۱ ساعت
۹-۱۰ تا ۱-۲ هم با لپتاپ اونم بیشترش با اوبونتو هست مگه اینکه بخوام کاری رو با کد انجام بدم که میرم رو ویندوز
۱۵ ساعت  :o

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
۹-۱۰ تا ۱-۲ هم با لپتاپ اونم بیشترش با اوبونتو هست مگه اینکه بخوام کاری رو با کد انجام بدم که میرم رو ویندوز

شماها کی به زندگیتون میرسین؟  :o

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
  • http://arvinall.github.io
    • ALL's Rhythmic Prose
 ;D
منم 6 تا 9 ساعت کلا پای گنو/لینوکسم  :-\"

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x

کامپیوتر بخش اعظمی از زندگی مارو تشکیل میده...

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
من الان (قبل از سال تحصیلی) 9 ساعت پای کامپیوترم نصفش تو اوبونتو و نصفش تو ویندوز 8 هستم

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
من از روی این صندلی کوفتی تکون نمیخورم :)

فقط وقتایی میام توی مینت که هیچ کاری با ویندوز نداشته باشم, شاید یک روز تو هفته.
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *

کامپیوتر بخش اعظمی از زندگی مارو تشکیل میده...
کلا این قضیه واس من غیر قابل درکه! نمیتونم بفهمم! منم یه روز کامپیوتر نداشته باشم میمیرم، ولی اینجوری...؟! مثلا این رفیقمون که ۱۵ ساعت پا کامپیوتر هست، از شبانه روز ۹ ساعت واسش میمونه که اگه من باشم باید اون ۹ ساعت رو کامل بخوابم تا شاید روز بعد سر حال باشم......