انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خانم های نرم افزارآزاد کجا هستند؟  (دفعات بازدید: 30915 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
پاسخ به: خانم های نرم افزارآزاد کجا هستند؟
« پاسخ #75 : 12 آذر 1387، 11:52 ق‌ظ »
سلام
كرگدن دستت درد نكنه هميشه توي بحثاي منطقي كه پيش مياد جاتو خالي مي كنم حتي اگه پيش كساني باشه كه تورو نميشناسن.

يه نكته يه جا خوندم كه هر شخصي پشت رايانه مي شينه رايانه رو برعكس جنسيت خودش فرض مي كنه.
براي همين آقايون رايانه رو دختر مي بينن و خانم ها پسر(دختر و پسر يعني مجرد)(البته اين يه نظر بهم نپريد)
اينجوريه كه علاقه خانم ها به رايانه كمتر مي شه چرا كه به مرور زمان رايانه كمتر به حرفهاي اونها گوش مي ده.مرتب سركش مي شه.براي خودش كارهائي رو مي كنه كه نبايد بكنه.
زماني كه بهش احتياج داري تنهات مي ذاره.
توي دنياي رايانه متاسفانه حضور مردها پررنگتره.توي دنياي بازي هاي رايانه اي كه عملا 99 درصد مذكر هستند اون يك درصد هم براي وقت تلف كردن وارد ميشن.
توي ايران از اين هم بدتره 99.99999 درصد.

موفق باشيد

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین پارمیس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
  • من کنیزدخترفاطمه ام...
« پاسخ #76 : 12 آذر 1387، 12:04 ب‌ظ »
بهترین جواب شمااینه:
آی خدادلگیرم ولی احساس غم نمیکنم
چون باتو ام ، پیش کسی سرم رو خم نمیکنم[/b][/color]
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1387، 07:51 ب‌ظ توسط پارمیس »
خدایا
دوست بدارآنهایی را که دوستم دارند ونمیدانم،
وسلامت بدارآنهایی را که دوستشان دارم ونمیدانند ...

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #77 : 12 آذر 1387، 12:39 ب‌ظ »
سلام
ما اينجا همه با هم دوستيم.
فكر نمي كنم مساله اي باشه.
اين به برداشتهاي افراد بر مي گرده.
بحث هيچوقت نبايد همراه با ناراحتي باشه.
اينجا فكر نمي كنم مديران به اين بحثا اعتراضي بكنن(البته تا زمانيكه ار قوانين تخطي نكنيم)
در ضمن اين بحث توي كافه اوبونتو مطرح شده كه براي همين بحثهاست.(نه بحثا هاي تكنيكي)
يه كمي off ميشيم اما بعدش دوباره برمي گرديم سر اصل مطلب.
موفق باشيد

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #78 : 12 آذر 1387، 12:41 ب‌ظ »
من به مسئولین سایت پیشنهاد می کنم بهتره این تاپیک رو حداقل قفل کنند
و اگر پاک کنند که چه بهتر!!!؟؟؟
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #79 : 12 آذر 1387، 05:04 ب‌ظ »

گاهی از احساس  مغرور ام شرم می کنم! نمی بینم که تو بالای سرم هستی! نمی بینم که تو هستی که به اینجا رسانده ایم.  آخه می دونی تو یادم دادی غرور داشته باشم. خودم رو از همه بالاتر ببینم..... حتی از تو
@};-
ولی یادم نرفته تو بودی که یادم دادی خودمو دست کم نگیرم. باور کن

به نام او

کاش به بجای همش « من » هامون! کمی هم « نیم من » می شدیم. ای کاش یاد می گرفتیم که اینقدر با کنایه با هم حرف نزنیم. ای کاش یاد نگرفته هامون رو با هم تقسیم نمی کردیم و در عوض ش از هم یاد می گرفتیم. هنوز یاد نگرفتیم که چرا باید ناراحت نشیم!

نمی دونم تا به الان با جاهل برخورد داشتید؟ تا حالا شده از رفتار ناشایست و یا سخن نا سنجیده اش ناراحت بشید؟ شدنی نیست! چون شما عامل به جهل جاهل هستید. پس می تونید بهش لبخند بزنید.

برداشت فلسفی:: علم ما به اون اندازه یی هستش که از جهل امون کم کردیم. و اگر قدم از قدم بر نداشته باشیم! کاملا جاهل ایم.

شاید هم یکی از مشکلات ما ایرانی ها هستش که همیشه برای همه چیز ایده و نظر داریم! کما اینکه علم ش رو هم نداشته باشیم. ولی خب! نظر که داریم. مهم کمیت هستش! نه کیفیت!

نوع کلام ام معمولا تند هستش! احتمالا به خاطر صراحت باشه. لاکن حنجره ام پاره شد! کسی صدایم نشنید.
حالا اینکه چهارصد و بیست در صد گیمر ها خانوم نیستند! خیلی خیلی افتخار آمیزه؟
.
.
.

*** امروز هم اساسی ناخوش ام ، ادامه دادن این بحث باعث میشه به قد رعنای خیلی ها بر بخوره  :-X  فقط یکی دو خط ....
 ???
 :o
*** و کماکان به این می اندیشم! که چرا سیب،‌ از شاخه می افتد! مگر نه اینکه اقتضای طبیعت اش این است.

توی بحث های مدیریت ای، ی شاخص داریم به نام «میزان کارایی و بهره وری» ((همون که چه خوبه! بهتر از آب جوبه)). پیشنهاد می کنم دوستان ی بررسی روی هدف های احتمالی از باز شدن این موضوع و میزان هم سنخ بودن پست های زده شده روی این موضوع داشته باشند. احتمالا می بینید که نظرات مطروحه هیچ ربطی به هدف مورد بحث نداره. حدود خیلی درصد اش رو هم آقایون زدند. ;)

رو نوشت::
سمانه||پارمیس ==>‌ بازم ازتون درخواست می کنم که روی این موضوع بحث رو ادامه ندید. اما لزومی نداره که بخواهید آسته بیایید و آسته بروید. @}:-

با آرزوی موفقیت برای همه ی
کسانی که تلاش می کنند! در حد نهایت توان خود شون
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #80 : 12 آذر 1387، 05:53 ب‌ظ »
 =D> مرد بزرگ آقای طالقانی

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #81 : 12 آذر 1387، 05:57 ب‌ظ »
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #82 : 12 آذر 1387، 08:03 ب‌ظ »
علیرضا طالقانی +1
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #83 : 13 آذر 1387، 04:24 ب‌ظ »
آفرين

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #84 : 13 آذر 1387، 11:09 ب‌ظ »
از قدیم گفتن که " هر کسی را بهر کاری ساختن " . اینکه مردا چه کاری میکنن و خانمها چه کارهایی برمیگرده به خاصیت هر کدوم، خانم در برخی کارها بهتر از آقایان ظاهر میشن و بر عکس . این نمی تونه دلیل برتری باشه.

اما در کشور ما علت حضور کمرنگ خانم ها رو تا حد زیادی بی توجهی و عدم فرهنگ سازی درست مسولان میشه بیان کرد. و متاسفانه خود این عزیزان هم یک حرکت واحد رو شکل نمی دن. در همین انجمن خودمان خانم هایی هستند که این موضوع رو به دلایل مختلف بیان نکردن و با هویت آقایان فعالیت می کنن که این بر میگرده به متاسفانه و متاسفانه جو نامطلوبی که در اینترنت هست.  :)
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی
« پاسخ #85 : 16 بهمن 1387، 01:43 ب‌ظ »
گفتم منم یک نظری بدم..خیلی از کسی های که با کامپیوتر کار میکنن  اصلا نمیدونن لینوکس چیه..یا زیاد علم نداشته باشن نمیدونن سیستم عامل چیه  توی کتابا نوشته 3  قسم نرم افزار داری1سیستم عامل 2 نرم افزار کاربردی3نرم افزار   نرم افزار ساز...ول که ما ابتداییی هستیم   میفهمییم   نرم افزار کاربردی  چی  نرم افزار ساز چیه  اما فکر میکنیم  تنها سیستم عاملی که مجود داره و...هست   مثل  خواهر من  از کامپیوتر چیزی نمی دونه تنها  چیزای که از کامپیوتر میخواد..بازی مالتی مدیا....همین اگه بخوامم  توضیح بدم بهش   ...دیگه هیچی...بعد دست بال دختر ها مثل  ما پسر ها باز نیست که..برای دختر ها فرق های غاعل میشن که من این فرق هغا رو قبول ندارم  ..تو ملت ما  پارسی{کشور ما}توری جا افتاده که  اینترنت بد  بد بد...از اون فیلما....چت   ..تلویزیونم که  دیگه نگو...اینترنت دیال اپم  تاثیر  داره...خیلی چیزای دیگه...به نظر منم  این موضوع  به  بعد انقلاب بر نمیگرده  ...1500سال  پش برمیگرده  که  همه....خارجی ها فکر میکنن  ما  مردم سیاه  پوشی هستیم ..هالیووود هم که بد جوری تبلیغ میکنن.....تا  حالا که شیخ بالا بوده چی شده کشور اریایی   الان احمدی  اومده  انرژی هسته ای را افتاده سفر های استانی...    در صورتی که قبلا کدوم شیخ ها سفرهای استانی داشتند قیر رهبر عزیز کشور  حالا همشون از احمدی نژ اد یا د گرفتن   چیزی رو که من مقبول دارم انقلابه چوب  شاه اصلا ا یرانی نبود ....خلاصه  نخواستم این موضوع رو با سیاست اجین کنم   اما  این موضوع به سیاست قفل وزنجیره...{حسن صباح}...یک مثال بارز از زندگی خودمون هم بزنیم بد نیست ماکه چند سال پیش تو روستا زندگی میکردیم مادرم برای رفع نیاز های خانواده وخرید های لازم از روستا  با مینی بوس به شهر مهاجرت کوتاه انجلم میداد که البته من هم در بعضی از موارد با مادرم بودم..اما خدتون دیگه بغیشو میدنید دیگه..زن چرا باید بره خرید...چرا تو دهات از مغازه رحیم  نمیخره...فکر میکردن  1مغازه همه چی داره..از بس تصبی بیش از حد واسلامی بودن  که چشاشون کور شده بود  مادرم رفت عضو شورای زنان روستا شد..این چرا رفته عضو شده ما مگه مردیم  شورای مردها هست چرا شورا زنان...خلاصه   مادرم رفت مدرسه دبستان روستا{به انحصار  {دهات}} اقا کلاس  اموزش قران قران خوانی..خیاطی  ... پروش قارچ...پرده دوزی.....راح انداخت و الانم که6 سال از اون موقع میگذره  هنوزم اون کلاس ها فعالن  خلاصه چشمتون روز بد نبینه ما از فامیل ترد شدیم و یک راست زدیم اومدیم تهران..حالا وضیت دهات ..حالا در همون مدرسه ای که مادرم کلاس راه انداخته بود دختر ها جمع میشن واموزش کامپیو.تر  میبینن البته  ویندوز حالا همینم یاد بگیرن...والان هم اگه بریم روستا{که الان شهر شده} خیابان قزوین رشت  شهر اقا بابا  هرزنی  مادرم روببینه میگه خدا خیرت بده  ....ولی هنوزم که هنوزه همون تعصبات  بیجا هنوز هست    البته شهر کمی بهتره..
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1387، 04:09 ب‌ظ توسط abolfazlx »
خدا  یزدان  هو

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : خانم های نرم افزارآزاد کجا هستند؟
« پاسخ #86 : 16 اردیبهشت 1392، 02:03 ق‌ظ »
بعد از پنج سال تاپیک رو میکشم بالا. مباحث زیادی در مورد خانمها در این انجمن صورت گرفته و بارها در IRC های متنوع بحث دیدم در این مورد. (توی PC-BSD خودم عامل فتنه بودم ;D ) .

این تاپیک ۶ صفحه تحلیل و تجزیه داره و خوبه که ادامه بیابه :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین کبری قهرمانی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #87 : 17 اردیبهشت 1392، 11:59 ق‌ظ »
من به عنوان یه خانم موافق ادامه داشتن این تاپیکم .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #88 : 17 اردیبهشت 1392، 01:51 ب‌ظ »
من به عنوان یه خانم موافق ادامه داشتن این تاپیکم .

خانم قهرمانی موافقت کافی نیست ها! باید نظر بدی :D
مظمئناً در چنین بحثی نظر یکی مثل شما خیلی واقعی‌تر از صدتا نظر یکی مثل منه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
« پاسخ #89 : 19 اردیبهشت 1392، 11:54 ب‌ظ »
به که هر دختر بداند قدر علم آموختن / تا نگوید کس پسر هوشیار و دختر کودن است (بانو پروین اعتصامی)

پیشنهاد بنده اینه که به جای بحث هایی که معمولا نتیجه گرفته نمیشه تاپیکی زده بشه که افراد تو اون پیشنهاداتشونو برای افزایش مشارکت خانم ها ارائه بدن و سعی در عملی کردن اون بشه .