گاهی از احساس مغرور ام شرم می کنم! نمی بینم که تو بالای سرم هستی! نمی بینم که تو هستی که به اینجا رسانده ایم. آخه می دونی تو یادم دادی غرور داشته باشم. خودم رو از همه بالاتر ببینم..... حتی از تو
@};-
ولی یادم نرفته تو بودی که یادم دادی خودمو دست کم نگیرم. باور کن
به نام او
کاش به بجای همش « من » هامون! کمی هم « نیم من » می شدیم. ای کاش یاد می گرفتیم که اینقدر با کنایه با هم حرف نزنیم. ای کاش یاد نگرفته هامون رو با هم تقسیم نمی کردیم و در عوض ش از هم یاد می گرفتیم.
هنوز یاد نگرفتیم که چرا باید ناراحت نشیم!نمی دونم تا به الان با جاهل برخورد داشتید؟ تا حالا شده از رفتار ناشایست و یا سخن نا سنجیده اش ناراحت بشید؟ شدنی نیست! چون شما عامل به جهل جاهل هستید. پس می تونید بهش لبخند بزنید.
برداشت فلسفی:: علم ما به اون اندازه یی هستش که از جهل امون کم کردیم. و اگر قدم از قدم بر نداشته باشیم! کاملا جاهل ایم.
شاید هم یکی از مشکلات ما ایرانی ها هستش که همیشه برای همه چیز ایده و نظر داریم! کما اینکه علم ش رو هم نداشته باشیم. ولی خب! نظر که داریم.
مهم کمیت هستش! نه کیفیت!نوع کلام ام معمولا تند هستش! احتمالا به خاطر صراحت باشه. لاکن حنجره ام پاره شد! کسی صدایم نشنید.
حالا اینکه چهارصد و بیست در صد گیمر ها خانوم نیستند! خیلی خیلی افتخار آمیزه؟
.
.
.
*** امروز هم اساسی ناخوش ام ، ادامه دادن این بحث باعث میشه به قد رعنای خیلی ها بر بخوره
فقط یکی دو خط ....
و کماکان به این می اندیشم! که چرا سیب، از شاخه می افتد! مگر نه اینکه اقتضای طبیعت اش این است.توی بحث های مدیریت ای، ی شاخص داریم به نام «میزان کارایی و بهره وری» ((همون که چه خوبه! بهتر از آب جوبه)). پیشنهاد می کنم دوستان ی بررسی روی هدف های احتمالی از باز شدن این موضوع و میزان هم سنخ بودن پست های زده شده روی این موضوع داشته باشند. احتمالا می بینید که نظرات مطروحه هیچ ربطی به هدف مورد بحث نداره. حدود خیلی درصد اش رو هم آقایون زدند.
رو نوشت::
سمانه||پارمیس ==> بازم ازتون درخواست می کنم که روی این موضوع بحث رو ادامه ندید. اما لزومی نداره که بخواهید آسته بیایید و آسته بروید. @}:-
با آرزوی موفقیت برای همه ی
کسانی که تلاش می کنند! در حد نهایت توان خود شون