انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: توسعه‌ی لینوکس در ایران با شرکت در یک فرصت عالی  (دفعات بازدید: 15097 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
اگر نظر کسانی که این فلسفه رو مطرح کردند و گسترشش می دن بخواید ( که مقالاتش موجود هست)
سازش با نرم افزار های انحصاری و غیر آزاد به هر شکل نادرست هست
حتی اگر شما کاری کنید که به خاطر نرم افزار آزاد یکی به بازدید کننده های اون سایت اضافه شده باشه بر خلاف این فلسفه حرکت کردید

پس این کار با فلسفه آزاد همخونی نداره

در ضمن به نظر من ( نظر شخصی ) هیچ ارزشی نداره با جنگولک بازی و تبلیغات ( اونم به هر قیمتی ) کسی رو جذب این فلسفه کنید
این فلسفه و دیدگاه به اندازه کافی قدرت داره که نیازی به این کار ها نداره ( حتی فکرشم نکنید)

اگر می بینید چیزی فراگیر میشه دلیل داره
تبلیغات به تنهایی چیزی رو حل نمی کنه
شما اونجا تبلیغ کردی
یوزر هم لینوکس نصب کرد
اولین مشکلی که بر بخوره می خوره تو ذوقش
و این کاملاً طبیعی هست

اینو بفهمیم هر محصولی برای هر فردی نیست

اگر می خوایم محصولات و نرم افزار هامون برای همه کاربرد داشته باشه باید کاری کنیم که مزایای اون بیشتر باشه

حالا هر کاربر نیازاش فرق می کنه ( یکی راحتی کار رو می خواد یکی امنیت و .......)

mysql - java - apache firefox  بی خودی در دنیا فرا گیر نشدن و همگی قدرت خودشون رو نشون دادن تبلیغ هم لازم نداشتن
چون قدرتمند هستن و احتیاجی به تبلیغ ندارن

به جای تبلیغ های اینطوری که با فلسفه آزاد مخالف هست  این جنبش رو گسترش  بدیم و تقویتش کنیم
تبلیغ هم جای خود ولی نه به هر قیمتی :)
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 01:25 ق‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
کرگدن ، هم باهات موافق ام!  نظر ات برای من متقاعد کننده است! و هم یکمی نه!  ما که نمی خواهیم کسی رو گول بزنیم! خدای نا کرده!  ما می خواهیم خودمون رو عرضه کنیم! با همین سختی ها و مشقاتی که داریم!
بله ، خیلی ها هم شاید نتوانند سختی هاش  رو تحمل کنند. :) 
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
کرگدن ، هم باهات موافق ام!  نظر ات برای من متقاعد کننده است! و هم یکمی نه!  ما که نمی خواهیم کسی رو گول بزنیم! خدای نا کرده!  ما می خواهیم خودمون رو عرضه کنیم! با همین سختی ها و مشقاتی که داریم!
بله ، خیلی ها هم شاید نتوانند سختی هاش  رو تحمل کنند. :) 

تبلیغ در جایی که

۱-بر ضد نرم افزار آزاد حرکت می کنه و به مخالفان این دیدگاه کمک می کنه
( مخصوصاً کرک)

۲- مکانی که اکثر کاربران اون یوزر های معمولی هستن و کارهای ساده و عادی از سیستم می خوان

۳- کشوری که اکثراً اینترنت کم سرعت دارن و معمولاً  سخت افزار های نا مناسب با لینوکس برای ارتباط

تبلیغ کردن نه تنها اثر مثبتی نداره بلکه بد تر هم نتیجه می ده

نگفتم شما قصد گول زدن کسی رو دارید

فقط می گم خیلی از کاربران هستند که کاری با سیستم نمی کنن که بخوان وقت یادگیری براش بذارن
این وظیفه ماست که اگر می خوایم با این دنیا آشناشون کنیم نیاز هاشون رو بر آورده کنیم
یا اینکه بد تر باعث دردسرشون نشیم که یک دید منفی به این فلسفه پیدا بکنن

پس تبلیغ اونجا فایده ای نداره :)

ویرایش:
در ضمن تبلیغ کردن با عث توسعه نمیشه
باعث معرفی و آشنایی میشه ;)
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 02:43 ق‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
یه مثال می زنم

چرا امروز می تونیم firefox رو به هر کسی توصیه کنیم؟
در هر گروه سنی و با هر نیازی؟

چون قدرتمند هست و آسان
اشکال و دردسر کمی داره و حتی میشه از ie هم ساده تر و کارا تر دونستش
چون خوب کار کرده و جای شکی باقی نذاشته
در  پلتفرم ویندوز هم  به خوبی جواب میده

ولی در مورد همه چیز نمیشه اینو گفت
نیاز ها باید شناخته بشه
باید دید چه نیاز هایی رو پاسخ می ده و چه نیاز هایی رو نه
چه مواردی رو بهبود می ده و چه مواردی رو سخت تر می کنه
کجا ها مفید هست و کجا ها ضرر داره
کمبود ها و .......
نیاز های چه گروه کاربرانی رو پاسخ می ده و چه گروهی رو خیر

توسعه لینوکس در ایران یعنی کاری که پارسیکس می کنه ( و توزیع های فارسی)
کاری که برنامه نویسان و مترجمان و .... برای لینوکس می کنن ( دیکشنری هایی که نوشته شده - تقویم فارسی - ترجمه راهنما ها و محیط های کاری و ........)
پشتیبانی هایی که در انجمن ها انجام میشه
آشنایی با فلسفه دنیای آزاد
مقالات سودمندی که ترجمه یا تالیف میشه

نه تبلیغ و همکاری در جایی که بر خلاف اهداف این فلسفه هستش

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: توسعه‌ی لینوکس در ایران با شرکت در ی
« پاسخ #19 : 21 اردیبهشت 1387، 03:44 ق‌ظ »
من  با  هر  دو  نظر  موافقم ...  یعنی  هم  با  یک  مرجع   مختص  نرم  افزارهای  ازاد  و  هم  با    نظر  کسری ...

ولی   این   دو  تا  موضوع  با  هم  فرق  دارن  ...

وجود   یک   مرجع   برای  کاربرانی   که  الان   کاربر  لینوکس  هستند  خیلی  خوبه   .  ولی  برای   جذب   کاربران  کامپیوتر  به  دنیای  اپن  سورس  و  رعایت  کپی  رایت  فکر  خیلی  مسخره ای  به  نظر  میاد .   کسی  که  با  ویندوز  کار  میکنه   توی   سایت   مرجع  نرم  افزار های  لینوکس  نمیره  مگر  اینکه   بر  حسب   اتفاق  یک  نفر  راهش  به   اونجا  بیوفته   و  بعد  از   چند  دقیقه  ترکش  کنه ...

به  هر حال  ...  اگر  روی  زمین   جاهل  و  گناهکار  نبود  پیامبری  هم  نبود ...   مثل  اینکه  بگیم  حضرت  محمد   باید  توی  بهشت  ظهور  می کرد چون  شان  و منزلتی  بالا   داشت!!! که  چی  بشه ؟   که  به  ملت  چیزیو  که  میدونن  بگه ؟  اگر   اینطور  می بود  رسالتش  ارزشی  نداشت ...    الان  هم   هی  توی  گوش  لینوکس  کارها  بخونین  که   کپی  رایت  خوبه  کپی رایت  خوبه   کپی رایت  خوبه  و .... همینطور  تکرار    مکررات ...  امیدوارم   نتیجه  بده !!!

باز  هم    میگم   برای  یک   کار  فرهنگی   و  یک  حرکت    انقلابی   من   با    کسری   100   درصد  موافقم  .   به  نظر  من   نباید   گوشه  گیر  بود   و  از  دنیای  واقعی  فرار   کرد ...  نمونه ی   این  حرکت   نرم افزار   wubi   و   سایت  softpedia.com      هست ...  البته  در  مورد  کپی   رایت  تشابه  نداره   که  اون  هم   مشکل  از  جانب   خودمونه  ...
شاید  عدم   وجود  دردسرهای  کرک   و  سریال و  زمان   مجاز  استفاده   باعث   بشه    که    اولین   جستجوها  در  بین   نرم افزارهای  آزاد  صورت  بگیره  و  فرهنگ  آزادی  کم کم   در  دل  ویندوز   گسترش  پیدا   کنه    و   ...  
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 03:49 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس

mysql - java - apache firefox  بی خودی در دنیا فرا گیر نشدن و همگی قدرت خودشون رو نشون دادن تبلیغ هم لازم نداشتن

من مخالفم چون فرمت divxرا در نظر یگیرید تا چند سال پیش کمترکسی می دونست که چیه در صورتی که خیلی قدرتمند است

دوستان من یک پیشنهاد دارم که بیاییم از ویروس ها استفاده کنیم که مثلا" قابلیت ها و مزایایش رو به صورت یک عکس نشون بده(منتهی باید طوری باشه که طرف زده نشه!!) \\:D/
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Lost Ace

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
اول از همه سلام این اولین تاپیکی که توی این وب سایت می دم.

من تمام و کمال نظرات دوستان رو خوندم. اما حس کردم بحث چند شاخه داره و صحبت کردن روی هر موضوع جداگانه بهتره.

1. نرم افزارهای متن باز احتیاج به تبلیغ دارند یا نه؟ مثلا بگیم چون کاربران خاص داره پس اونهایی که احتیاج دارند سراغش میان. البته یک مساله بدیهی اکثر کاربران لینوکس developer ها هستند. این مساله قابل انکار نیست ( تاکید می کنم اکثرا نه همه) بله Redhat 9.0 و ... برای سرور ها استفاده می شه. suse برای developer ها و اما جالب اینجاست Ubuntu  اومد برای چه چیزی؟ دقت کردید به این جمله روی جلد ubuntu که نوشته ubunrtu for human begins خب این یعنی چی؟ من بهتون می گم ubntu اومد برای کابران خانگی ( البته برای بقیه جاها هم استفاده می شه ) اما یک چیز رو شک نکنید lost ace دنیای Linux همین ubuntu ست با دیدی متفاوت از بقیه نسخه ها بهش نگاه کنیم.

2. فعالیت توی سایتهایی مثل p30download درست هست یا نه ؟ دوستان یه مثال می زنم. البته سیاسی نیست من علاقه ای به سیاست ندارم و گذاشتمش برای سیاستمدارها. اما حرف اینه چرا بیشتر اعتراض کنندگان و اعتصاب کنندگان از دانشجویان فنی هستند و اکثر کسانی که علوم سیاسی و حقوق و ... خوندن با اینطور مسایل جور دیگه ای برخورد می کنند. کسرا جان نزار احساس پاکت اسیر دست گرگهای تشنه بشه. چرا خودمون یه سایت دانلود نزنیم مگر قراره این فلسفه فقط توی لینوکس باشه درسته که لینوکس پرچمداره ولی مگه این نرم افزارها نمی تونه توی ویندوز پیاده شه مثل firefox خب ما می تونیم سایتی بزنیم که هم نرم افزارهای لینوکس داشته باشه و هم اینطور نرم افزارهای برای ویندوز. خب این بهتر نیست.

بیایید lost ace رو دوباره درک کنیم
Free software is a matter of the user's freedom to run, copy, distribute, study, change, and improve the software.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *

من مخالفم چون فرمت divxرا در نظر یگیرید تا چند سال پیش کمترکسی می دونست که چیه در صورتی که خیلی قدرتمند است

دوستان من یک پیشنهاد دارم که بیاییم از ویروس ها استفاده کنیم که مثلا" قابلیت ها و مزایایش رو به صورت یک عکس نشون بده(منتهی باید طوری باشه که طرف زده نشه!!) \\:D/

تبلیغ نبود که divx رو فراگیر کرد
همون برتری و قدرتش بود که کارخونه های سازنده وسایل تصویری رو هم به استفاده ازش تشویق کرد
تبلیقش کارایی و قدرت خودش بود

--------------------

در ضمن بنده نگفتم تبلیغ نباشه
گفتم به این شکل بهتره نباشه
ثبلیغ به جای خودش بسیار خوب و مفیده ولی نه به این قیمت که فلسفه اصلی رو زیر پا بگذاریم و رعایت نکنیم

همچنین فلسفه آزاد خودش یکنوع کپی رایت داره
اول مفهوم کپی رایت رو بفهمید و بعد در موردش صحبت کنید بگید لازم نیست رعایت بشه

کسی هم نگفت گوشه گیر باشید و کاری نکنید
این همه کار مثال زدم که داره انجام میشه و بسیار به توسعه این دنیا کمک می کنه تا تبلیغ در سایت های کرک و ..........
تبلیغ هم در مرحله آخره

ما ایرانی ها ( خودمم جزوش بدوند ) به مردم تنبلی تبدیل شدیم که از هر کاری اون ظاهر و تبلیغش رو دوست داریم
دو تا کار تیمی نداریم
نمی تونیم چند تا کار ارزشمند انجام بدیم
تبدیل به یه مصرف کننده شدیم که فقط بلدیم غر غر کنیم

ولی ادعا و سر و صدا تا آسمون بالا میره

شما ها هم دوست دارید تبلیغ کنید
اونم به هر قیمتی
شاید شما هم تونستید انقلابتون رو به دشمنان صادر کنید و مشت محکمی به دهنشون بزنید
ولی حواستون باشه هر انقلابی فلسفه و اصولی داره
اگر رعایتش نکنید اهداف و افکار خودتون رو هم بی ارزش کردید

اگه دنیا هم مثل اینجا بی قانون بود و هرکی هرکی اینطور پیشرفت نمی کرد
پس نه کاسه داغ تر از آش بشید و نه احساس کنید که از نظریه پردازان و ایجاد کننده های این فلسفه آزادی رو بیشتر درک می کنید و ..............

به جای اینکه بشینید اینجا وقت تلف کنید برید چند مقاله در مورد این فلسفه بخونید

موفق و شاد باشید
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 10:44 ق‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
بنده خدا کسری!  الان سر درد میگیره! :D حالا چرا همه داد میزنن! @};-
ولی من میگم ما هم که از اول اوپن سورسی نبودیم!  همه مون خلاف کردیم!  حسابی !!! :D
و در مورد اینکه شاید تازه وارد ها رو زده کنه! نکته همین هستش! هدف از بودن همه ی ما ها در اینجا!   همینه!  که ب هم کمک کنیم!  حتی ی کاربر خانگی ی ساده ! هم می تونه از سیستم استفاده کنه! چرا که نه!
واقعا نصب برنامه ها اینجا سخته!  الحمدالله بالا که میاد همه چیز رو تقریبا شناخته!  برنامه هم که به حد کفایت داره!
البته این مطلب رو رد نمی کنم که شروع اش برای ی تازه کار سخته و نیاز ب کسی رو داره که دستش روبگیر!   و این هم از امکانات زیادی هستش که لینوکس داره! خیلی منعطف بودن! پیچیده گی هایی رو بهش داده که وارد شدن بهش ....!

به هر حال بچه ها! جلوی ی ایده ی خوب ! ی معرفی خوب رو نگیریم!   هر کسی هم که مشتاق بشه!  و شروع کنه! مثل روز اول خود ما هستش که یا عکس لینوکس رو یک جایی دیده بودیم و هیچی ازش سر در نمی آوردیم ویا ی همچین چیزی! ما هم شروع کردیم و شد!  چرا بقیه نتونند! :)

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
بنده خدا کسری!  الان سر درد میگیره! :D حالا چرا همه داد میزنن! @};-
ولی من میگم ما هم که از اول اوپن سورسی نبودیم!  همه مون خلاف کردیم!  حسابی !!! :D
و در مورد اینکه شاید تازه وارد ها رو زده کنه! نکته همین هستش! هدف از بودن همه ی ما ها در اینجا!   همینه!  که ب هم کمک کنیم!  حتی ی کاربر خانگی ی ساده ! هم می تونه از سیستم استفاده کنه! چرا که نه!
واقعا نصب برنامه ها اینجا سخته!  الحمدالله بالا که میاد همه چیز رو تقریبا شناخته!  برنامه هم که به حد کفایت داره!
البته این مطلب رو رد نمی کنم که شروع اش برای ی تازه کار سخته و نیاز ب کسی رو داره که دستش روبگیر!   و این هم از امکانات زیادی هستش که لینوکس داره! خیلی منعطف بودن! پیچیده گی هایی رو بهش داده که وارد شدن بهش ....!

به هر حال بچه ها! جلوی ی ایده ی خوب ! ی معرفی خوب رو نگیریم!   هر کسی هم که مشتاق بشه!  و شروع کنه! مثل روز اول خود ما هستش که یا عکس لینوکس رو یک جایی دیده بودیم و هیچی ازش سر در نمی آوردیم ویا ی همچین چیزی! ما هم شروع کردیم و شد!  چرا بقیه نتونند! :)

کسی نمی گه تبلیغ نکنید

تبلیغ درست همین جشن انتشار هست
پوستر چاپ می کنید سخنرانی می کنید و ................
ارسال cd درب خونه هاس
راحت کردن سفارش توزیع های مختلف هست
گسترش انجمن ها و LUG  ها هست
آشنایی در دانشگاه هاست
و .................

به اسم گسترش افکار درست نباید ار روش اشتباه و غلط اقدام کرد
چون ممکنه اصل کار رو زیر سئوال ببرید :)

بنده هم نه با استارتر مشکلی دارم نه بقیه دوستان
فقط می گم اگر می خوایم چیزی رو تبلیغ کنیم و افراد بیشتری رو جذبش کنیم نباید بر ضد اون اصول اولیه و فلسفه ی وجودی اون حرکت کنیم
و همچنین حداقل خودمون باید در موردش به اندازه کافی مطالعه داشته باشیم

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
:) تقریبا تسلیم!
اما هنوزم میگم که بگذاریم کسری وارد مذاکره بشه!  اگه مدیریت بخش رو بد دست بتونه بگیره و شرایط و علایق خودمون رو هم در اونجا وارد کنه!   همه ی این بحث ها حل شده هستش! شاید باب جدید برای پی سی دانلود بشیم!!
من که هنوزم دیدم مثبتی ب قضیه دارم و امید وارم بهش :)

آفلاین Lost Ace

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
علیرضا جان یک سوال دارم آیا هدف وسیله رو توجیح می کنه ؟ من مثل کرگدن سختگیر نیستم. ویندوز، لینوکس و .. اینها همه سیستم عامل هستند با هر فلسفه ای که باشند. باز یا بسته. سوال اینجاست ما فلسفه رو داریم تبلیغ می کنیم یا سیستم عامل رو. اما گویا داریم استفاده ابزاری می کنیم از سیستم عامل برای ترویج فلسفه. دوستان ساده تر با مساله برخورد کنید.
لینوکس یک سیستم عامله. یک واسط بین سخت افزار و کاربر. خب چه عیب داره یه سایت زده بشه p30freedownload که نرم افزارهای آزاد چه از لحاظ هزینه چه از لحاظ copyleft و بقیه مسائل حالا می خواد ویندوز باشه یا لینوکس. اما نباید و نباید و نباید گوشت قربونی رو داد دست گرگ.
Free software is a matter of the user's freedom to run, copy, distribute, study, change, and improve the software.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #27 : 21 اردیبهشت 1387، 01:31 ب‌ظ »
من  رفتم   چند  تا   کتاب  در  مورد  اپن   سورس  و  کپی  رایت  خوندم   ;D      ولی  باز  هم   با  کسری   موافقم ...   دیگه   خود  دانید  من  دخالتی  نمیکنم  چون  جا  داره  چند  تا  کتاب دیگه  در  مورد  اپن  سورس و   چند تا  کتاب  فلسفه   بخونم ... امیدوارم  بحث  به  نتیجه  برسه.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
من  رفتم   چند  تا   کتاب  در  مورد  اپن   سورس  و  کپی  رایت  خوندم   ;D      ولی  باز  هم   با  کسری   موافقم ...   دیگه   خود  دانید  من  دخالتی  نمیکنم  چون  جا  داره  چند  تا  کتاب دیگه  در  مورد  اپن  سورس و   چند تا  کتاب  فلسفه   بخونم ... امیدوارم  بحث  به  نتیجه  برسه.
بهنام منم خودم زیاد فلسفه ام خوب نیست! بی زحمت هرچی گیرت آمد ب منم بده بخونم :) 
و بحث گوشت قربانی نیست!  ممکنه من دارم بد برداشت می کنم و یا خود نمی تونم توضحی بدم!   
حالا صبر کنیم کسری بیاد خودش امروز ببنیم چ کرده!  چون من چیزی که برداشت کردم اینطوری بوده که مدیریت و مسئولیت این بخش رو می خواد در درست بگیره!  لطفا توجه کنید که این می تونه با این معنا باشه که ما حرف خودمون رو اونجا هم خواهیم زد!

نکته:: هدف بحث سیاسی و اینا ندارم، با این که چندین سال دنبال اش بودم ولی فقط ب عنوان یک مثال و با دیده ی واقعا بی طرف این مثال رو ببینید ، چون می دونم که متاسفانه اکثرمون از آقای احمدی نژاد زیاد خوب نمی گیم و ..... خلاصه بیشتر چیزی رو که شنیدیم تکرار می کنیم! بهش فکر نمی کنیم
اما مگر نه این شد که برای زدن حرف اش رفت وسط اون همه صهیونیست داد و بیداد کرد!!!   خب ما که توی کنج اتاقمون داریم داد میزنیم! صدامون با اتاق کناری هم نمی رسه!
من واقعا متوجه نمی شم که شما چی چیزی رو میبینید که من نمی بینم؟!  از چی می ترسید که یک بخش از اون سایت رو در دست داشته باشیم؟! و روش کار کنیم!
البته قول می دم که همین الان برم ی نگاهی ب اون سایت هم بندازم!  حقیقت اینه که خودم تا الان شاید کمتر از سه یا چهار بار اونم خیلی قبل وارد ش شده باشم! حالا سه ویا چهار اگه درست هم نباشه اما از تعداد انگشت های دست هم کمتر  :)

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #29 : 21 اردیبهشت 1387، 04:09 ب‌ظ »
آقا بیخیال شید سرم گیج رفت از بس خوندم!! ;) بگذریم.

در مورد مسئله‌ی اصلی.تقریبا سر دو راهی گیر افتادم.

اگر به بحث لینوکس و نرم‌افزار ازاد اینا فکر کنیم حق با شماست.خیلی اشتباه هست که ما بیاییم لینوکس که هی داره می‌گه آزادی رو بیام توی یه سایتی که مخالف آزادی و طرفدار کرک هست گسترش بدیم.(به یک مسئله‌ی دیگه هم توجه داشته باشید که فرومی مثل forum.p30world.com اگر چه خود سایتش برنامه‌های کرک شده و این جور چیز‌ها رو عرضه می‌کنه ولی توی فرومش یه جای کوچیکی هم برای لینوکس گذاشته و تونسته که چند نفری رو به لینوکس علاقعه‌مند کنه فکر کنم همین blossom خودمون هم از همون سایت شروع کرد و عضوی فعالی مثل hosein-mec هم اونجا فعالیت داره اما دیگه همین چند نفر هم مخالف کرک و اینا شدن و طرفدار نرم‌افزار آزاد!)

اما اگر به اون طرف قضیه نگاه کنیم میبینیم که کارمون رو با سرعتی خیلی بیشتر از اون چه فکر می‌کنید پیش ببریم.خیلی سریع میتونیم تعداد زیادی رو به لینوکس علاقه‌مند کنیم.اون تعدادی که علاقعه‌مند شدن اگر از لینوکس استفاده کنن خیلی سریع به لینوکس علاقه‌مند میشنو کمتر به سراغ ویندوز میرن در نتیجه از تعداد بازدید‌کنندگان بخش ویندوز کم میشه و تعدادی هم به بخش لینوکس اضافه میشن درنتیجه ما یه سایت لینوکسی فعلا داریم البته مردم هم برای سوالات خودشون میتونن به تکنوتاکس یا همین جا مراجعه کنن.من اشکالی در این رابطه نمیبینم اگر دوستان نظر دیگه‌ای دارید، بفرمایید.فکر کنم این کار در ۱ سال عملی بشه. ;)

ضمنا از حمایت بدجوکر و علیرضا و بهنام تشکر می‌کنم! ;)
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 06:20 ب‌ظ توسط kasra545 »