انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شما هم موافقین؟!  (دفعات بازدید: 16930 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
پاسخ : شما هم موافقین؟!
« پاسخ #15 : 30 شهریور 1391، 07:48 ب‌ظ »
یکی دیگه از ایراد هایی که گنو لینوکس داره اینهکه یه عده با تعصب و بطور کور کورانه ازش حمایت میکنن . یکی از چیز هایی که باعث شد جذب لینوکس بشم همین ازادی و فرهنگ لینوکس بود. که الان میبینم یه عده دارن با باطوم حرف میزنن که ادم رو یاد دیکتاور ها میندازه. یه عده برخورد طلب کارانه دارن و میگن کسی حق نداره از لینوکس انتقاد کنه
دوست دارم یه فیلم بسازم به اسم بی گناهی لینوکسی ها
داشتم این پست رو مینوشتم که دوست عزیر م ارمان جان تمام حرفامو با دادن یه منفی اثبات کرد :) چند روزه تو انجمن فعالیتی نکردم و این چند دقیقه که - گرفتم فقط من و ایشون تو این تاپیک بودیم
نمیدونم بقیه دوستان از اون فرهنگ چه برداشتی کردن. ولی برداشت من اینه که وقتی یه نفر بهت مفنی میده برخوردت اینطوری باشه :) و ناراحت نشی. هرکی حق داره به ادم منفی بده :) و زنده باد مخالف زنده باد کسی که منفی میده
نظر شما چیه؟
« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1391، 11:00 ب‌ظ توسط سامان . »
debian 12 gnome

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #16 : 30 شهریور 1391، 07:57 ب‌ظ »
یکی دیگه از ایراد هایی که گنو لینوکس داره اینهکه یه عده با تعصب و بطور کور کورانه ازش حمایت میکنن . یکی از چیز هایی که باعث شد جذب لینوکس بشم همنی ازادی و فرهنگ لینوکس بود. که الان میبینم یه عده دارن با باطوم حرف میزنن که ادم رو یاد دیکتاور ها میندازه. یه عده برخورد طلب کارانه دارن و میگن کسی حق نداره از لینوکس انتقاد کنه
داشتم این پست رو مینوشتم که دوست عزیر م ارامان جان تمام حرفامو با دادن یه منفی اثبات کرد :) چند روزه تو انجمن فعالیتی نکردم و این چند دقیقه که - گرفتم فقط من و ایشون تو این تاپیک بودیم
نمیدونم بقیه دوستان از اون فرهنگ چه برداشتی کردن. ولی برداشت من اینه که وقتی یه نفر بهت مفنی میده برخوردت اینطوری باشه :) و نرااحت نشی. هرکی حق داره به ادم منفی بده :) و اینکه زنده باد محالف زنده باد کسی که منفی میده
نظر شما چیه؟
من منفی نداده بودم. اما الان دادم. تعصب هم نیست. وقتی خودم تجربه دارم و این مشکلات رو یا نداشته‌ام و یا به راحتی حل شده و می‌بینم کسی از روی بی‌تجربگی تمام کاسه کوزه‌ها را سر کل لینوکس خورد می‌کنه، جوابشو می‌دم. خیلی هم رک. از هیچ کسی هم ابایی ندارم. تا بحال هم به خاطر اظهار نظراتم کم منفی نگرفته‌ام.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #17 : 30 شهریور 1391، 08:30 ب‌ظ »
یکی دیگه از ایراد هایی که گنو لینوکس داره اینهکه یه عده با تعصب و بطور کور کورانه ازش حمایت میکنن . یکی از چیز هایی که باعث شد جذب لینوکس بشم همنی ازادی و فرهنگ لینوکس بود. که الان میبینم یه عده دارن با باطوم حرف میزنن که ادم رو یاد دیکتاور ها میندازه. یه عده برخورد طلب کارانه دارن و میگن کسی حق نداره از لینوکس انتقاد کنه
داشتم این پست رو مینوشتم که دوست عزیر م ارامان جان تمام حرفامو با دادن یه منفی اثبات کرد :) چند روزه تو انجمن فعالیتی نکردم و این چند دقیقه که - گرفتم فقط من و ایشون تو این تاپیک بودیم
نمیدونم بقیه دوستان از اون فرهنگ چه برداشتی کردن. ولی برداشت من اینه که وقتی یه نفر بهت مفنی میده برخوردت اینطوری باشه :) و نرااحت نشی. هرکی حق داره به ادم منفی بده :) و اینکه زنده باد محالف زنده باد کسی که منفی میده
نظر شما چیه؟

با این جور مسایل کار پیش نمیره.
خوب نیست. سعی کنیم در محیط انجمن با هم رفیق باشیم.
علمی بحث کردن رو یاد بگیریم.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #18 : 30 شهریور 1391، 09:03 ب‌ظ »
بنده با نظرات همگی موافقم. ;D
مشکل اول اینه که ماها از اول با ویندوز کار کردیم و به اون عادت کردیم. درسته که لینوکس هم ایراد داره مخصوصا با سخت افزارای خیلی جدید ولی تا حالا نشده که شما توی ویندوز به مشکل بر بخورید؟ البته که شده. ولی چون از اول باهاش کار کردیم، یا بلدیم مشکل رو رفع کنیم یا یه جوری ماست مالیش میکنیم که دفعات بعد کمتر بهمون اسیب بزنه. مثلا صفحه blue death page که من توی ویندوز به وفور باهاش برخورد داشتم ولی توی لینوکس اصلا یادم رفته چه شکلی بود (دوستان خواهشا نظر نزنید  :D)
یه مشکل دیگه ای که هست اینه توقعات از لینوکس بالاست. نمیگم لینوکس بده یا چیزی کم داره. بسیار هم عالیه (حداقل از نظر خودم).
مثلا شما توی ویندوز به ذهنت رسیده که صفحه لوگین رو عوض کنی یا پنجره ها رو transparent کنی و ...؟ خیلی کمتر از لینوکس. چون اینقدر از لینوکس خوب شنیدی که وقتی نصب میکنی روی کامپیوترت اولش فکر میکنی دیگه وارد بهشت شدی و دیگه هیچ مشکلی با کامپیوترت نخواهی داشت.
ولی لینوکس مثل ویندوز نیست که از همون اول بشینی پاش و شروع کنی به انجام کارات. باید باهاش ور بری تا چم و خم کار دستت بیاد. من خودم ۶ ماه که دارم هی لینوکس عوض میکنم تا بهترینشون رو پیدا کنم. (البته پیدا کردم، اوبونتو ۱۲.۰۴)
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
« پاسخ #19 : 30 شهریور 1391، 11:55 ب‌ظ »
نقل‌قول
منم همینو میگم.نمیدونم چرا یه عده لینوکس برایشون یه چیزی مثل ناموسه
debian 12 gnome

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #20 : 30 شهریور 1391، 11:28 ب‌ظ »
نقل‌قول
منم همینو میگم.نمیدونم چرا یه عده لینوکس برایشون یه چیزی مثل ناموسه
زیاد دلخور نشو. خوب یا بد، این عادت ما ایرانی هاست. یا تند میریم یا اصلا نمیریم.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #21 : 30 شهریور 1391، 11:33 ب‌ظ »
یکی دیگه از ایراد هایی که گنو لینوکس داره اینهکه یه عده با تعصب و بطور کور کورانه ازش حمایت میکنن . یکی از چیز هایی که باعث شد جذب لینوکس بشم همین ازادی و فرهنگ لینوکس بود. که الان میبینم یه عده دارن با باطوم حرف میزنن که ادم رو یاد دیکتاور ها میندازه. یه عده برخورد طلب کارانه دارن و میگن کسی حق نداره از لینوکس انتقاد کنه
داشتم این پست رو مینوشتم که دوست عزیر م ارمان جان تمام حرفامو با دادن یه منفی اثبات کرد :) چند روزه تو انجمن فعالیتی نکردم و این چند دقیقه که - گرفتم فقط من و ایشون تو این تاپیک بودیم
نمیدونم بقیه دوستان از اون فرهنگ چه برداشتی کردن. ولی برداشت من اینه که وقتی یه نفر بهت مفنی میده برخوردت اینطوری باشه :) و ناراحت نشی. هرکی حق داره به ادم منفی بده :) و زنده باد مخالف زنده باد کسی که منفی میده
نظر شما چیه؟
به نظرم خودت رو زیاد وابسته به یه فروم بخصوصی نکن برو در گوگل سرچ کن بعضی از موضوعاتی که من زدم اگه نگاه کنی حل نشده اما بعدش خودم که کمی وقت گذاشتم تونستم جوابش رو پیدا کنم و بعدش جوابش رو زیر موضوعی که زدم نوشتم البته زیاد نیست اما در کل حرفم اینه برو سایتهای خارجی بگرد حتما به جوابت میرسی. باور میکنی من از اوبونتو ۷.۴ با اوبونتو آشنا شدم  و حتی سه نسخه 7.04، 8.10 و 9.04 رو از سایت اوبونتو سفارش دادم اما عملا از نسخه 10.10 و بخصوص 11.04 جذب لینوکس شدم! به نظرم کاری که شما میکنی همراه با ویندوز لینوکس هم کار کن و تو این مدت اطلاعات رو بالا ببره حالا خود من مگه ویندوز رو کلا کنار گذاشتم دارم از هر دو تا استفاده میکنم اما الان بیشتر رو اوبونتو هستم. مسئله دیگه اینه که بعضی وقتها یه سخت افزاری هماهنگی خوبی نداره با سیستم عامل این چیزها هست باید راه حلش رو پیدا کنی. شاید من خوش شانسم مشکل حادی تا حالا با لینوکس نداشتم

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #22 : 30 شهریور 1391، 11:48 ب‌ظ »
به نظرم خودت رو زیاد وابسته به یه فروم بخصوصی نکن برو در گوگل سرچ کن بعضی از موضوعاتی که من زدم اگه نگاه کنی حل نشده اما بعدش خودم که کمی وقت گذاشتم تونستم جوابش رو پیدا کنم و بعدش جوابش رو زیر موضوعی که زدم نوشتم
منم موافقم و توصیه می کنم اگه می تونید انگیسی سرچ کنید و Ask ubuntu رو فراموش نکنید چون جواب خیلی از سوالا اونجاست.

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
« پاسخ #23 : 31 شهریور 1391، 09:12 ق‌ظ »
بابا این بنده خدا هرچی داره میگه حق داره، من خودم شاهد تک تک سوالهاش و مشکلاتی که باهاش روبرو میشد بودم، اصلا انقدر به مشکل برمیخورد و مشکلاتش حل نمیشد که من اصلا فکر نمیکردم هنوز پای لینوکس بمونه.

اگه از همون اول صادقانه بگید که یه مشکلاتی وجود داره کسی که میخواد بیاد توی لینوکس ناراحت نمیشه، ولی وقتی این همه دادار دودور رو میشنوه و میاد یه چیز دیگه میبینه اونجاست که احساس بدی از لینوکس پیدا میکنه.
مگه چه اشکالی داره؟ از همون اول بگید که باید واسه مشکلاتی که وجود داره جست و جو کنی.

کسی که بخاطر جنگولک بازیایی که با ظاهر لینوکس میشه کرد میخواد به لینوکس مهاجرت کنه باید بفهمه که لینوکس فقط جای اینجور کارا نیست و با مهاجرت مجبوره خیلی چیزا یاد بگیره.

مشکل اول اینه که ماها از اول با ویندوز کار کردیم و به اون عادت کردیم.

چقدر طول میکشه تا به لینوکس هم عادت کنیم؟ اگه همونقدر که با ویندوز کار کردیم با لینوکس هم کار کنیم بهش عادت میکنیم؟ یعنی اگه اندازه ویندوز باهاش کار کنیم میتونیم خیلی راحت از همدیگه cd فلان برنامه رو بگیریم و نصب کنیم؟ اگه چندین هفته اینترنتمون قطع باشه بازم میتونیم کارامون رو بکنیم؟

خب اینا که مشکلات شمان نه سیستم عامل. اگر مشکلی داشتید که نتونستید حلش کنید، به لینوکس چه؟ چرا دیگران چنین مشکلاتی ندارند؟ چرا آن معدود افرادی هم که به اینچنین باگ‌ها برخورده‌اند توانسته‌اند مشکل را حل کنند؟

آخه برادر من، این شد جواب؟ این شد منطق؟
من الان حدود هفت ساله مجبور نشدم بخاطر ویروس ویندوزم رو عوض کنم، خیلی ها رو هم میشناسم که بلدن چه جوری با چنین مشکلات ویندوزی دست و پنجه نرم کنن.
وقتی شما ویروس گرفتن ویندوز رو یکی از معایب ویندوز مطرح میکنید من باید بگم اینا همه مشکل خود شماست و مشکل ویندوز نیست؟

معلومه که ویروس یکی از مشکلات ویندوز به حساب میاد، همونطور که توی لینوکس برای برطرف کردن نیازهای ابتدایی باید توی فروم ها جست و جو کرد.

مثلا ما توی اینترنت search میکنیم و یه جوری مشکلمون رو حل میکنیم. ولی این کار واسه خیلی ها سخته، خیلی ها هرچقدر تلاش میکنن باز به مشکل برمیخورن، اونایی که خیلی راحت میگن لینوکس هیچ مشکلی نداره نمیتونن درک کنن احساس درموندگی کاربران معمولی چه جور حسی هستش.

و در انتها نظرم درباره ی اون عکسی که گذاشتن:
computer - linux = computer
computer - windows = computer
linux = python
windows = .net
windows != linux
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 31 شهریور 1391، 09:30 ق‌ظ »
نقل‌قول
چقدر طول میکشه تا به لینوکس هم عادت کنیم؟ اگه همونقدر که با ویندوز کار کردیم با لینوکس هم کار کنیم بهش عادت میکنیم؟ یعنی اگه اندازه ویندوز باهاش کار کنیم میتونیم خیلی راحت از همدیگه cd فلان برنامه رو بگیریم و نصب کنیم؟ اگه چندین هفته اینترنتمون قطع باشه بازم میتونیم کارامون رو بکنیم؟

یکی از مشکلاتی هست مشکلات سخت افزاری هست و بخصوص کارت گرافیک.بله نرم افزار های قوی مثل (فتوشاپ) برای لینوکس منتشر نشده .
اما ما در ویندوز هم مشکلاتی می خوریم که به هیچ عنوان راه حلی نداره .
اگر نسخه ای جدید از ویندوز رو بخواهید نصب کنید در برخی از سخت افزار ها با مشکل مواجه می شویم.چون درایوی براش وجود نداره. برخی از اونا حل میشه برخی هم باید پول بدی مدل جدید رو بگیری.(اصطلاح خودمون ارتقا بدی)
هر دو سیستم کامل نیستند اما هر کدام از جنبه هایی قوی هستند.
اینکه یک روزی براحتی بتوانیم نرم افزار نصب کنیم ، قطعا براحتی این کار انجام میشه. کاری که گوگل به دنبالش هست پردازش ابری.
بله برخی براشون سخته  دسترسی داشتن به اینترنت پر سرعت (نظیرش خودم) .
اما در آینذه کامپیوتر بدون اینترنت استفاده چندانی جز استفاده از نرم افزار هایی که روش نصبه قابلیت های زیادی نخواهند داشت.
« آخرین ویرایش: 31 شهریور 1391، 09:51 ق‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #25 : 31 شهریور 1391، 05:50 ب‌ظ »
خب دوستان بازم مبحث ساده ای شد میدون جنگ.

علمی بحث کردن که چه عرض کنم بحث کردن سادش هم بلد نیستیم و موقعی که نطر مخالفی میبینیم بحث رو میکشیم سر شخصیت افراد و سیاست و ... !

یکم علمی بحث کنید ، منطق داشته باشید! همه چی خوب میشه. توی یه فروم اپلی موقعی که آیفون ۵ رو بررسی کرده بودند یکی کامنت داده بود :

نقل‌قول
محصولی رو دوست داشته باشید ولی نپرستیدش

:)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 31 شهریور 1391، 06:13 ب‌ظ »
خب دوستان بازم مبحث ساده ای شد میدون جنگ.

علمی بحث کردن که چه عرض کنم بحث کردن سادش هم بلد نیستیم و موقعی که نطر مخالفی میبینیم بحث رو میکشیم سر شخصیت افراد و سیاست و ... !

یکم علمی بحث کنید ، منطق داشته باشید! همه چی خوب میشه. توی یه فروم اپلی موقعی که آیفون ۵ رو بررسی کرده بودند یکی کامنت داده بود :

نقل‌قول

:)
+

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
« پاسخ #27 : 31 شهریور 1391، 06:17 ب‌ظ »
من  نمیخوام وارد بحث بشم. ولی خب به نظر من توی اینجاس که آدم یاد میگیره همه‌ چی هلو توی گلو نیست. آدم اونقدر به مشکل بر میخوره که کسی نمیدونه راه حل چیه. بعضی اوقات اون قدر کار سخته که هیچ راهی نیست در حقیقت، به نظرم اینجاس که این چنین افراد به نتیجه میرسن! چون که این افراد بجای یاد گرفتن حل مشکل خاص خودشون یاد گرفتن که روش دنبال حل و رفع مشکل چیه.
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #28 : 31 شهریور 1391، 06:26 ب‌ظ »

این جمله رو باید با آب طلا بنویسن بزنن سر در این سایت.
« آخرین ویرایش: 31 شهریور 1391، 06:27 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #29 : 31 شهریور 1391، 07:49 ب‌ظ »
تعصب

تعصب اصلا بد نیست. تعصب افراطیه که بده و چه بسا مضر هم هست. مثل تعصب اکثر اپلی ها (که حتی خود اپلی ها هم به این دسته میگن iSheep ).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود