بابا این بنده خدا هرچی داره میگه حق داره، من خودم شاهد تک تک سوالهاش و مشکلاتی که باهاش روبرو میشد بودم، اصلا انقدر به مشکل برمیخورد و مشکلاتش حل نمیشد که من اصلا فکر نمیکردم هنوز پای لینوکس بمونه.
اگه از همون اول صادقانه بگید که یه مشکلاتی وجود داره کسی که میخواد بیاد توی لینوکس ناراحت نمیشه، ولی وقتی این همه دادار دودور رو میشنوه و میاد یه چیز دیگه میبینه اونجاست که احساس بدی از لینوکس پیدا میکنه.
مگه چه اشکالی داره؟ از همون اول بگید که باید واسه مشکلاتی که وجود داره جست و جو کنی.
کسی که بخاطر جنگولک بازیایی که با ظاهر لینوکس میشه کرد میخواد به لینوکس مهاجرت کنه باید بفهمه که لینوکس فقط جای اینجور کارا نیست و با مهاجرت مجبوره خیلی چیزا یاد بگیره.
مشکل اول اینه که ماها از اول با ویندوز کار کردیم و به اون عادت کردیم.
چقدر طول میکشه تا به لینوکس هم عادت کنیم؟ اگه همونقدر که با ویندوز کار کردیم با لینوکس هم کار کنیم بهش عادت میکنیم؟ یعنی اگه اندازه ویندوز باهاش کار کنیم میتونیم خیلی راحت از همدیگه cd فلان برنامه رو بگیریم و نصب کنیم؟ اگه چندین هفته اینترنتمون قطع باشه بازم میتونیم کارامون رو بکنیم؟
خب اینا که مشکلات شمان نه سیستم عامل. اگر مشکلی داشتید که نتونستید حلش کنید، به لینوکس چه؟ چرا دیگران چنین مشکلاتی ندارند؟ چرا آن معدود افرادی هم که به اینچنین باگها برخوردهاند توانستهاند مشکل را حل کنند؟
آخه برادر من، این شد جواب؟ این شد منطق؟
من الان حدود هفت ساله مجبور نشدم بخاطر ویروس ویندوزم رو عوض کنم، خیلی ها رو هم میشناسم که بلدن چه جوری با چنین مشکلات ویندوزی دست و پنجه نرم کنن.
وقتی شما ویروس گرفتن ویندوز رو یکی از معایب ویندوز مطرح میکنید من باید بگم اینا همه مشکل خود شماست و مشکل ویندوز نیست؟
معلومه که ویروس یکی از مشکلات ویندوز به حساب میاد، همونطور که توی لینوکس برای برطرف کردن نیازهای ابتدایی باید توی فروم ها جست و جو کرد.
مثلا ما توی اینترنت search میکنیم و یه جوری مشکلمون رو حل میکنیم. ولی این کار واسه خیلی ها سخته، خیلی ها هرچقدر تلاش میکنن باز به مشکل برمیخورن، اونایی که خیلی راحت میگن لینوکس هیچ مشکلی نداره نمیتونن درک کنن احساس درموندگی کاربران معمولی چه جور حسی هستش.
و در انتها نظرم درباره ی اون عکسی که گذاشتن:
computer - linux = computer
computer - windows = computer
linux = python
windows = .net
windows != linux