انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شما هم موافقین؟!  (دفعات بازدید: 16894 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : شما هم موافقین؟!
« پاسخ #30 : 31 شهریور 1391، 08:49 ب‌ظ »
به جای اینکه بگردیم و مشکلات و کاستی‌های اطلاعات خودمون رو پیدا کنیم، تقصیرات رو می‌ندازیم گردن سیستم عامل و روی دیگران مارک می‌زنیم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
« پاسخ #31 : 31 شهریور 1391، 10:19 ب‌ظ »
من منفی نداده بودم. اما الان دادم. تعصب هم نیست. وقتی خودم تجربه دارم و این مشکلات رو یا نداشته‌ام و یا به راحتی حل شده و می‌بینم کسی از روی بی‌تجربگی تمام کاسه کوزه‌ها را سر کل لینوکس خورد می‌کنه، جوابشو می‌دم. خیلی هم رک. از هیچ کسی هم ابایی ندارم. تا بحال هم به خاطر اظهار نظراتم کم منفی نگرفته‌ام.

به جای اینکه بگردیم و مشکلات و کاستی‌های اطلاعات خودمون رو پیدا کنیم، تقصیرات رو می‌ندازیم گردن سیستم عامل و روی دیگران مارک می‌زنیم.

میز کار xfce رو روی لوبونتو نصب کردم امابرای استفاده از این میز کار مشکل دارم
1- بعد از اینکه logout میکنم یوزر و پسورد رو میزنم میگه درست نیستن درصورتی که درستن (برای انتخاب میز کار xfce)
2- نمیشه یورز جدید ساخت! بعد از اینکه پسورد رو براش تعریف میکنم میگه صبر کن و جلو نمیره(اون دایره میاد) اما بعد از نیم ساعت همون طوریه. تو پوشه home یورز جدید فقط 4 تا فایل ساخته شده  ](*,)
توضیح :گزینه های سستم تولز و پرفورمنس مثل میز کار گنوم شده(یعنی نصب میز کار موفقیت امیز بوده)
برای استفاده از میز کار xfce راه دیگه ای وجود داره؟

یوزر جدید رو ساختم ولی اگه میز کاری بجزlxde و لوبونتو رو انتخاب کنم واردش نمیشه! ](*,) چیکارش کنم؟

smplayer رو نصب کردم و دیدم صدا نداره. چطوری درست میشه؟
کدک ها نصبه. لوبونتو12.04 .بقیه پلیر ها صدا دارن فقط این صدا نداره
روی دو سیستم نصبش کردم رو هردوش اینطوریه

تو لوبونتو چطوری باید نور مانیتور رو کم کنم؟
گزینه brithnes and look نیست

تو لوبونتو چطوری باید نور مانیتور رو کم کنم؟
گزینه brithnes and look نیست

اخرین ورژن ابونتوی زپرتی بدون اینکه ازش استفاده کنی  هر 20 ثانیه ارور میده .یونیتی سنگینه .LXDE مزخرفه.روی لوبونتو میز کار xfce نصب کردم ولی نمشه ازش استفاده کرد حتی نمیتونم  تو لینوکس فیلم ببینم ( زیر نویسش)
هرکاری که تونستم برای حل مشکلم کردم.با اطلاعات که از ویندوز داشتم سعی کردم حلش کنم ولی نشد. سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. تا الان 5 تا توزیع دانلود کردم (4 گیگ دانلود کردم) هر کاری که به ذهنم رسید کردم تو انجمن سوال کردم کسی جواب نداد.شما اگه میتونی جواب بده اگه نمیتونی لطفا حرف نزن که اگه بعد از این همه مشکل بی خیال لینوکس شدم حداقل یه خاطره خوش از لینوکس برام بمونه. ضمنا با اون تعصب مسخره ات فقط لینوکس رو خراب میکنی شما حتی اینقدر ... که ممکنه کسانی که این طوری درموردشون صحبت میکنی ممکنه 10 سال ازت بزرگتر باشن

قبلا به دو دلیل لینوکس برام جذابیت داشت
اول خود سیستم عامل که فکر میکردم بهترین سیستم عامله  ولی بعد از اینکه ازش استفاده کردم فهمیدم چقدر ویندوز خوب بوده و قدرشو نمیدونستم
دوم فرنگ لینوکس بود که دیدم این  هم فقط یه نوشته روی کاغذه اینجا کسایی هستن که اگه درمورد لینوکس نظر بدی بهت منفی میدن
الان دیگه تقریبا لینوکس برام هیچ جذابی نداره فقط یه سیستم عامل مزخرفه که دوبار تمام اطلاعاتمو از بین برد. لینوکس شاید برای کسایی که بخوان مدام مشکلاتشو حل کنن وب باشه ولی برای کاربرای معمولی که میخوان از سیستم عامل استفاده کنن جالب نیست.
« آخرین ویرایش: 31 شهریور 1391، 10:35 ب‌ظ توسط سامان . »
debian 12 gnome

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #32 : 31 شهریور 1391، 10:39 ب‌ظ »

آقای عزیز مگه من خدای نکرده به جنابعالی بی‌احترامی کردم که بحث سن و سال و اینا رو وسط می‌کشید؟ اگر هم تصور کردید چنین منظوری داشته‌ام بنده معذرت می‌خوام.
اما ببینید چون خودم چنین مشکلاتی نداشته‌ام پس بهم حق بدید ازش دفاع کنم. تعصب نیست تجربه‌اس. در تمام زمانی که از گنو/لینوکس استفاده می‌کنم به زحمت تعداد مشکلاتم به انگشتان دست می‌رسه که اتفاقا همگی نیز به راحتی حل شده.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #33 : 31 شهریور 1391، 10:51 ب‌ظ »
عزیزم کسی نمیتونه شما رو مجبور کنه که از یه سیستم عامل خاص استفاده کنی. هر چی دوست داری نصب کن.
من خودم وقتی اوبونتو ۹.۱۰ رو نصب کردم وضعیتم خیلی بدتر از شما بود. اصلا هیچی از لینوکس بلد نبودم. حتی یه نرم افزار هم نتونستم روش نصب کنم. بعد از ۳ ۴ روز هم پاکش کردم. تا اینکه اوبونتو ۱۲.۰۴ ما رو جذب کرد و تا حالا هم خیلی مشکل حادی باهاش نداشتم.شما هم میتونی توزیعهای دیگه رو امتحان کنی یا اصلا بری سراغ ویندوز.
شما هم میتونی هر سیستم عاملی که عشقت میکشه نصب کنی. کسی حق نداره شما رو مجبور کنه به استفاده از لینوکس یا حتی بدتر، بخواد شمارو به خاطر استفاده از ویندوز مورد تمسخر قرار بده.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #34 : 31 شهریور 1391، 10:54 ب‌ظ »
خوب سامان جان چندتا مسئله هست اگه توجه کنی بازار هدف ویندوز کامپیوترهای شخصی است و این به وضوح مشخصه پس معلومه بیشترین سعی و تلاششون در حوزه دسکتاپ خواهد بود. اما لینوکس از ابتدا هدفش چیز دیگه بوده و تازه چند سالی است که میشه گفت واقعا میخواد وارد حوزه کامپیوترهای شخصی بشه این یکی از دلایل است مسئله دیگه در زمینه سخت افزاری است که ممکنه ایجاد مشکل کنه و هماهنگ نباشه با سیستم عامل/. در خصوص ارور درسته این ورژن ۱۲.۰۴ که من هم ابتدا دانلود کردم زیاد ارور میداد اما وقتی آپدیتش کردم به مرور بهتر شده و به وضوح مشخصه. مسئله دیگه اینکه نباید ما انتظار داشته باشیم همه چی مثل ویندوز باشه و تغییر هم برای آدمی سخت هستش اما شدنیه. در زمینه دسکتاپ من به لینوکس امیدوارم و الان بیشتر روی لینوکس هستم تا ویندوز. در حوزه نرم افزار قبول دارم هنوز مثل ویندوز بعضی از برنامه های مشابه اون قدرت رو ندارن مثل همین لیبره آفیس و هنوز کار داره تا به پای آفیس مایروسافت برسه و ... اما در کل برای یه کاربر تازه کار جواب گو هستش. باید صبر کرد همه چی درست میشه. در کامنت قبلی هم گفتم خودت رو محدود به فروم و انجمن خاصی نکن مشکلاتی که داری اول سعی کن در گوگل سرچ کنی باور کن به جواب بهتری میرسی! چطور بگم تجربه خودم از گنو/ لینوکس اینه که مثل شراب میمونه  :o هر چی بیشتر میگذره و شما آپدیتش میکنی هی پایدارتر میشه بطوری که از روز اول بهتر کار میکنه من این رو به عینه تجربه کردم که دارم میگم. اون کاری رو که فکر میکنی درسته انجام بده همیشه معتدل رفتار کن حالا یعنی چی؟! یعنی اینکه که سعی کن وقتی با یه پدیده جدید (اینجا لینوکس) آشنا شدی زیاد دچار جوگرفتگی نشی و فکر نکنی این دیگه آخرشه و از همه بهتره! شاید اینطور نشد و مثل الان تو ذوقت بخوره و زده بشی بگی این بدرد هیچی نمیخوره. موضوع دیگه اینکه هی از این شاخه به اون شاخه نپر و سعی کن اول یک توزیع رو نصب کنی و روی همون کار کنی اینطوری کمتر دچار سردرگمی میشی. من خودم از ابتدایی که با این سیستم عامل آشنا شدم فقط با توزیع اوبونتو کار کردم یک بار هم پارسیکس رو نصب کردم.

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
« پاسخ #35 : 31 شهریور 1391، 11:32 ب‌ظ »

آقای عزیز مگه من خدای نکرده به جنابعالی بی‌احترامی کردم که بحث سن و سال و اینا رو وسط می‌کشید؟ اگر هم تصور کردید چنین منظوری داشته‌ام بنده معذرت می‌خوام.
اما ببینید چون خودم چنین مشکلاتی نداشته‌ام پس بهم حق بدید ازش دفاع کنم. تعصب نیست تجربه‌اس. در تمام زمانی که از گنو/لینوکس استفاده می‌کنم به زحمت تعداد مشکلاتم به انگشتان دست می‌رسه که اتفاقا همگی نیز به راحتی حل شده.
با دیگران با خیلی بد صحبت کردید لحنتون هم خیلی طلب کارانه است.چون شما مشکل نداشتید دلیل نمیشه با دیگران برخورد زشتی داشته باشید. چون شما مشکل نداشتی پس دیگران هم مشکل ندارن؟
خودم چند تا مشکل دارم که حل نشده شما هم اومدی متعصبانه با یه لحن بد صحبت کردی. بعد یاد این جریاناتی که تازه پیش اومده افتادم.( 30 کشته بخاطر تعصب شما زورت نمیاد؟) این بود که یکم لحنم تند بود.اگه متعصب نبودید معذرت خواهی هم میکردم
داداش من خیلی ها میان اینجا وقت میزان که بقیه جذب لینوکس بشن ولی شما با این برخوردت داری فراری شون میدی. نکن برادر من نکن  میخوای ابروشو درست کنی میزنی کورش میکنی. وقتی یه عده میان انتقاد میکنن یعین اینکه لینوکس اون بهشتی که میگفتن نیست .میدونم قصد داری از لینوکس دفاع کنی ولی با این کارات بر علیه ش کار میکنی . اون امتیاز کار ب ری حرفامو اثبات میکنه. بعد از 300 جواب به دیگران امتیاز شما 1
دقیقا تعصبه نه چیز دیگه.حتی اگه واقعا خوب هم باشه همه میتونن انتقاد کنن هر انتقادی حتی به ناحق و هیچ کس حق نداره باهاشون بد برخورد کنه این یه سیستم عامله ناموس که نیست
ببینید تعصب باعث چه چیزایی میشه
« آخرین ویرایش: 03 مهر 1391، 12:59 ق‌ظ توسط .:. BADJOKER .:. »
debian 12 gnome

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
« پاسخ #36 : 31 شهریور 1391، 11:40 ب‌ظ »
عزیزم کسی نمیتونه شما رو مجبور کنه که از یه سیستم عامل خاص استفاده کنی. هر چی دوست داری نصب کن.
من خودم وقتی اوبونتو ۹.۱۰ رو نصب کردم وضعیتم خیلی بدتر از شما بود. اصلا هیچی از لینوکس بلد نبودم. حتی یه نرم افزار هم نتونستم روش نصب کنم. بعد از ۳ ۴ روز هم پاکش کردم. تا اینکه اوبونتو ۱۲.۰۴ ما رو جذب کرد و تا حالا هم خیلی مشکل حادی باهاش نداشتم.شما هم میتونی توزیعهای دیگه رو امتحان کنی یا اصلا بری سراغ ویندوز......

خوب سامان جان چندتا مسئله هست اگه توجه کنی بازار هدف ویندوز کامپیوترهای شخصی است و این به وضوح مشخصه پس معلومه بیشترین سعی و تلاششون در حوزه دسکتاپ خواهد بود. اما لینوکس از ابتدا هدفش ........

بابا بحث تعصب و لحن طلب کارانه است نه لینوکس
debian 12 gnome

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #37 : 31 شهریور 1391، 11:40 ب‌ظ »

با دیگران با خیلی بد صحبت کردید لحنتون هم خیلی طلب کارانه است.چون شما مشکل نداشتید دلیل نمیشه با دیگران برخورد زشتی داشته باشید. چون شما مشکل نداشتی پس دیگران هم مشکل ندارن؟
خودم چند تا مشکل دارم که حل نشده شما هم اومدی متعصبانه با یه لحن بد صحبت کردی. بعد یاد این جریاناتی که تازه پیش اومده افتادم.( 30 کشته بخاطر تعصب شما زورت نمیاد؟) این بود که یکم لحنم تند بود.اگه متعصب نبودید معذرت خواهی هم میکردم
داداش من خیلی ها میان اینجا وقت میزان که بقیه جذب لینوکس بشن ولی شما با این برخوردت داری فراری شون میدی. نکن برادر من نکن  میخوای ابروشو درست کنی میزنی کورش میکنی. وقتی یه عده میان انتقاد میکنن یعین اینکه لینوکس اون بهشتی که میگفتن نیست .میدونم قصد داری از لینوکس دفاع کنی ولی با این کارات بر علیه ش کار میکنی . اون امتیاز کار ب ری حرفامو اثبات میکنه. بعد از 300 جواب به دیگران امتیاز شما 1
دقیقا تعصبه نه چیز دیگه.حتی اگه واقعا خوب هم باشه همه میتونن انتقاد کنن هر انتقادی حتی به ناحق و هیچ کس حق نداره باهاشون بد برخورد کنه این یه سیستم عامله ناموس که نیست
ببینید تعصب باعث چه چیزایی میشه

شما صحیح می‌فرمایید :)
« آخرین ویرایش: 03 مهر 1391، 01:00 ق‌ظ توسط .:. BADJOKER .:. »

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #38 : 01 مهر 1391، 06:00 ق‌ظ »
نقل‌قول
اما لینوکس از ابتدا هدفش چیز دیگه بوده و تازه چند سالی است که میشه گفت واقعا میخواد وارد حوزه کامپیوترهای شخصی بشه

اتفاقا لینوکس از همون ابتدا برای کامپیوتر های شخصی نوشته شد.
یعنی دقیقا همون یک حوزه‌ایی که چندان درش موفق نبوده ;) ;D

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
« پاسخ #39 : 01 مهر 1391، 06:58 ق‌ظ »
آقا سامان من یه پیشنهاد برای شما دارم، فکر کنم از این وضعیت راحت بشی، ولی قبل از اینکه به حرفام گوش کنی خودتم یکم تحقیق کن.

میخوام بهت پیشنهاد بدم که با mint کار کنی، چون مشکل کدک نداره، کمتر از اوبونتو باید دستکاری بشه، درکل به اعتقاد من واسه شرایطی که الان شما توش هستید بهترین گزینه به حساب میاد.

الان شما سه تا توزیع نصب دارید. من پیشنهاد میدم هر سه تا رو پاک کنید و فقط با mint کار کنید. چون احتمال داره توی پارتیشن ها اشتباه کنید، یا grub به هم بریزه.

اگه به ظاهر زیبا هم علاقه داری گزینه های زیادی برات داره. روی حرفم تحقیق کن، فکر کنم اگه mint نصب کنی با احتمال بالا مشکلاتت خیلی کمتر بشه.
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #40 : 01 مهر 1391، 07:18 ق‌ظ »
سلام
این چیزی که میگم شاید بی ربط باشه ولی واقعا دیگه خسته شدم که هر ماه یک مطلب توی این حوضه داشته باشیم که همش حول این محور بگرده خواهش میکنم یک سرچ کوچولو بکنید میبینید چقدر حق با من به هر حال موفق باشید  ](*,)

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
« پاسخ #41 : 01 مهر 1391، 12:59 ب‌ظ »
آقا سامان من یه پیشنهاد برای شما دارم، فکر کنم از این وضعیت راحت بشی، ولی قبل از اینکه به حرفام گوش کنی خودتم یکم تحقیق کن.

میخوام بهت پیشنهاد بدم که با mint کار کنی، چون مشکل کدک نداره، کمتر از اوبونتو باید دستکاری بشه، درکل به اعتقاد من واسه شرایطی که الان شما توش هستید بهترین گزینه به حساب میاد.

الان شما سه تا توزیع نصب دارید. من پیشنهاد میدم هر سه تا رو پاک کنید و فقط با mint کار کنید. چون احتمال داره توی پارتیشن ها اشتباه کنید، یا grub به هم بریزه.

اگه به ظاهر زیبا هم علاقه داری گزینه های زیادی برات داره. روی حرفم تحقیق کن، فکر کنم اگه mint نصب کنی با احتمال بالا مشکلاتت خیلی کمتر بشه.
اتفاقا مینت رو هم نصب کردم ولی یه دفعه پرید! دوبار خواستم نصبش کنم از قمست پارتیشن بندی جلوتر نمیره . تاپیک هم زدم کسی جواب نداد
نقل‌قول
توزیع رو نصب کردم 1- اوبونتو 2- لوبونتو 3- مینت . یه روز بعد از نصب مینت دیدم هیچ اثری ازش نیست نه تو منوی گراب نه پارتیشن هاش هست.
دوباره نصبش میکنم چیز مهمی توش نداشتم.این تاپیک رو زدم که اگه دوستان این مسئله براشون پیش اومده یا  دلیلش رو میدونن  بگن همین.
الان دوباره خواستم با فلش نصبش کنم بعد از مرحله تعین حجم پارتیشن ها اون پنجره نصب محو میشه چرا؟
debian 12 gnome

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
« پاسخ #42 : 01 مهر 1391، 08:28 ب‌ظ »
دوست من ( سامان )‌، مراقب باش که خودت هم داری جبهه میگیری ها! مراقب لحن حرف زدنت باش که خودت یه وقتی مثل اونا نشی. جناب حقیری رو باهاش خیلی بد حرف زدن ولی خب یه ویژگی خوب که داره اینه که رو خودش تاثیر نداشته و خودش رو خراب نکرده،
من خیلی قصد ندارم چیزی بگم، ذره‌ای تعصب (‌ که ناشی از احساسات آدمه ) باعث میشه قدرت درک و فهم آدم تو اون لحظه پایین بره. شما مشکل داشتی رفیق، خیلی زیاد، کسی هم جوابتو نداد. اول باید بدونیم که جواب دادن به کسی و کمک کردن به اون اجبار نیست، بروبچ بخاطر پشتیبانی و کمک پول نمیگیرن، نباید توقع داشت که حتما جواب بدن به سوالاتت که اگه ندادن هم صورت مسئله رو پاک کنی رفیق، جون من از اینا طلب کار نباش، درسته اخیرا کاربران خیلی خوب نیستن و پاسخ نمیدن، یه زمانی آدمایی بودن که واقعا مایه میذاشتن و من واسشون احترام قائلم. رفیق من، این انجمن دیگه داره کم کم چیزی که بود رو از دست میده، چون که کس دیگه‌ای نیست که کمکش کنه، منی که اونا بهم جواب دادن حاضر نشدم خودم به بقیه دوستان کمک کنم، شما هم لطف کن الان برو دنبال جوابت ولی نه تو اینجا. از گوگل بپرس که همیشه جواب میده، باید درک کنی که اون قطعا سریع تر جواب میده :) بعدش معرفت خرج کن و اگه کسی سوال داشت تو هم کمکش کن،‌ لطف کن و آخر سرش بگو اگه تو گوگل سرچ میکردی سریع تر به جواب میرسیدیا! اینجوری آدم تربیت میشه و انجمن از این حالت در میاد، این انجمن داره بزور میتپه ولی خب اگه ما بیایم کمک کنیم میشه. دوست من، این رو هم قبول کن که خیلی احتمال داره مشکل تورو کسی بهش بر نخورده باشه، بعضی از کاربرا حتی میان بجای شما سرچ میکنن تا به مشکل شما رسیدگی کنن ولی خب قبول کن گاهی اوقات نمیرسن، نمیبینن. در حقیقت هم وظیفه اونا نیست، اینجاس که خود آدم هم میفهمه که اونا جواب ندادن، من خودم دنبال جواب میرم، حالا اگه منم تونستم کمک میکنم :) باید سعی کنیم از این بحثا نکنیم. اصلا خوب نیست ...

حالا راجع به مشکلاتت ! به نظر من راجع به میزکار های مختلفی که نصب کردی بزرگترین مشکل اینه که همه رو رو اوبونتو ریختی، اوبونتو سفارشی سازی شده برای یونیتی، بهتره که توزیع های مخصوص خودشون رو بریزی ( زوبونتو، لوبونتو ). و اگر میریزی با یوزر های متفاوت بریز، ممکنه دلیلش رو بدونی ولی خب منم میگم. به خاطر اینه که بعضی تنظیمات مخصوص هر کاربر فرق میکنه. اینجور تنظیمات توی خود پوشه کاربر ذخیره میشن و مخفی هستند ( با Ctrl + H  میشه دید ). حالا بعضی تنظیمات باید توی هر میزکار فرق کنن ولی خب یکی هستن. به اصلطلاح تو هم قاطی میشن Conflict میشن ولی خب کسی که چیزی نمیگه، ارور نمیده اونجا. حالا این رو امتحان کن ببین چی میشه. ضمنا، شنیدم ۳ ۴ تا توزیع هم زمان روی سیستم گرامی خودت نصب کردی. خب چندان کار درستی نکردی، چیزایی رو که میخوای تست کنی روی ویرچوال باکس بریزی بهتره ها :) اینجوری هاردت رو الکی پاک نکن، ضمنا ویندوزت هم لازم نیست حتما پاک کنی، به احتمال ۱ درصد در نظر بگیر که یه کاری بود که فقط ویندوز میخواد. آدم افراطی تفریطی باشه خیلی خوب نیست. یه چیزی هم در آخر بگم، اونم اینکه میفرمایید اوبونتو همش ارور میده، رفیق بجای کنسل کردن دکمه ریپورت رو بزن که به اونها هم کمک کنی، شک نکن که ویندوز از این ارورا زیاد داره ولی به تو نمیگه، اینا برات ارزش قائلن که بهت میگن، تو هم ریپورت کنی و بهشون کمک کنی، جامعه رفاقتی این نیست که اونا فقط به تو کمک کنن. بعضا بعضی مشکلات هم شاید واقعا جوابی نداشته باشه! همت کن و برو تو خود سایتشون ریپورت کن و بگو این مشکل هست، اونا سریع پیگیری میکنن و با آپدیت درستش میکنن. این همه حل شدن مشکل و سرعت پیشرفت رو خود اوبونتو از خودش نیاورده، از من و شما آورده :)
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
« پاسخ #43 : 01 مهر 1391، 08:45 ب‌ظ »
سلام
این چیزی که میگم شاید بی ربط باشه ولی واقعا دیگه خسته شدم که هر ماه یک مطلب توی این حوضه داشته باشیم که همش حول این محور بگرده خواهش میکنم یک سرچ کوچولو بکنید میبینید چقدر حق با من به هر حال موفق باشید  ](*,)

کاربر "سامان" تا حالا 18 تا سوال توی این انجمن پرسیده
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;area=statistics;u=37802

من اکثر سوالهاش رو خوندم، میتونم بهتون بگم بنده خدا سراغ هرچی میخواست بره یه مشکلی از توش در میومد. مشکلاتی که ما نمیدونیم چه جوابی بهش بدیم.

مثلا همین سوال آخر که اینجا گفتن:
نقل‌قول
بعد از مرحله تعین حجم پارتیشن ها اون پنجره نصب محو میشه

ما نمیدونیم چه جوابی بهش بدیم، خودشم نمیدونه چی کار کنه، برای همین سوالهاش بدون جواب میمونه. آقا سامان سوال بدون جواب اینجوری زیاد داره.

سامان تا جایی که میتونست تلاش برای حل مشکلاتش کرد، واقعا تلاش کرد. لطفا برید سوالهاش رو بخونید. حالا با این همه سوال بی جواب وقتی احساس درموندگیش رو بیان میکنه بهش امتیاز منفی میدید؟

اعتقاد شخصی من اینه که وقتی آقا سامان با این همه مشکل میبینه یه جا دارن از لینوکس تعریف میکنن و اون تا حالا با این همه تلاش نتونسته اینارو ببینه حق داره فریاد بزنه و جامعه ی آزاد اگه اعضا خانوادش براش مهم باشن باید صدای سامان رو بشنوه نه این که بهش بگن غلط میکنی میگی لینوکس مشکل داره.

من واقعا دلم میخواد بهش کمک کنم، ولی باور کنید جواب سوالهاش رو بلد نیستم، فقط به فکرم رسید تشویقش کنم که از mint استفاده کنه تا کمتر با سیستم درگیر بشه. شمام الان دارید یکی از اعضا خانوادتون رو از دست میدید، به جای اینکه بزنید تو سرش و بدتر از لینوکس زدش بکنید، اگه واقعا به شعارهایی که میدید اعتقاد دارید یه همتی نشون بدید و تمام تلاشتون رو بکنید که بتونه مشکلاتش رو حل کنه.
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین پگاسوس 2

• Full Member
  • *
« پاسخ #44 : 03 مهر 1391، 12:25 ق‌ظ »
دوست من ( سامان )‌، مراقب باش که خودت هم داری جبهه میگیری ها! مراقب لحن حرف زدنت باش که خودت یه وقتی مثل اونا نشی. جناب حقیری رو باهاش خیلی بد حرف زدن ولی خب یه ویژگی خوب که داره اینه که رو خودش تاثیر نداشته و خودش رو خراب نکرده،
من خیلی قصد ندارم چیزی بگم، ذره‌ای تعصب (‌ که ناشی از احساسات آدمه ) باعث میشه قدرت درک و فهم آدم تو اون لحظه پایین بره. شما مشکل داشتی رفیق، خیلی زیاد، کسی هم جوابتو نداد. اول باید بدونیم که جواب دادن به کسی و کمک کردن به اون اجبار نیست، بروبچ بخاطر پشتیبانی و کمک پول نمیگیرن، نباید توقع داشت که حتما جواب بدن به سوالاتت که اگه ندادن هم صورت مسئله رو پاک کنی رفیق، جون من از اینا طلب کار نباش، درسته اخیرا کاربران خیلی خوب نیستن و پاسخ نمیدن، یه زمانی آدمایی بودن که واقعا مایه میذاشتن و من واسشون احترام قائلم. رفیق من، این انجمن دیگه داره کم کم چیزی که بود رو از دست میده، چون که کس دیگه‌ای نیست که کمکش کنه، منی که اونا بهم جواب دادن حاضر نشدم خودم به بقیه دوستان کمک کنم، شما هم لطف کن الان برو دنبال جوابت ولی نه تو اینجا. از گوگل بپرس که همیشه جواب میده، باید درک کنی که اون قطعا سریع تر جواب میده :) بعدش معرفت خرج کن و اگه کسی سوال داشت تو هم کمکش کن،‌ لطف کن و آخر سرش بگو اگه تو گوگل سرچ میکردی سریع تر به جواب میرسیدیا! اینجوری آدم تربیت میشه و انجمن از این حالت در میاد، این انجمن داره بزور میتپه ولی خب اگه ما بیایم کمک کنیم میشه. دوست من، این رو هم قبول کن که خیلی احتمال داره مشکل تورو کسی بهش بر نخورده باشه، بعضی از کاربرا حتی میان بجای شما سرچ میکنن تا به مشکل شما رسیدگی کنن ولی خب قبول کن گاهی اوقات نمیرسن، نمیبینن. در حقیقت هم وظیفه اونا نیست، اینجاس که خود آدم هم میفهمه که اونا جواب ندادن، من خودم دنبال جواب میرم، حالا اگه منم تونستم کمک میکنم :) باید سعی کنیم از این بحثا نکنیم. اصلا خوب نیست ...

حالا راجع به مشکلاتت ! به نظر من راجع به میزکار های مختلفی که نصب کردی بزرگترین مشکل اینه که همه رو رو اوبونتو ریختی، اوبونتو سفارشی سازی شده برای یونیتی، بهتره که توزیع های مخصوص خودشون رو بریزی ( زوبونتو، لوبونتو ). و اگر میریزی با یوزر های متفاوت بریز، ممکنه دلیلش رو بدونی ولی خب منم میگم. به خاطر اینه که بعضی تنظیمات مخصوص هر کاربر فرق میکنه. اینجور تنظیمات توی خود پوشه کاربر ذخیره میشن و مخفی هستند ( با Ctrl + H  میشه دید ). حالا بعضی تنظیمات باید توی هر میزکار فرق کنن ولی خب یکی هستن. به اصلطلاح تو هم قاطی میشن Conflict میشن ولی خب کسی که چیزی نمیگه، ارور نمیده اونجا. حالا این رو امتحان کن ببین چی میشه. ضمنا، شنیدم ۳ ۴ تا توزیع هم زمان روی سیستم گرامی خودت نصب کردی. خب چندان کار درستی نکردی، چیزایی رو که میخوای تست کنی روی ویرچوال باکس بریزی بهتره ها :) اینجوری هاردت رو الکی پاک نکن، ضمنا ویندوزت هم لازم نیست حتما پاک کنی، به احتمال ۱ درصد در نظر بگیر که یه کاری بود که فقط ویندوز میخواد. آدم افراطی تفریطی باشه خیلی خوب نیست. یه چیزی هم در آخر بگم، اونم اینکه میفرمایید اوبونتو همش ارور میده، رفیق بجای کنسل کردن دکمه ریپورت رو بزن که به اونها هم کمک کنی، شک نکن که ویندوز از این ارورا زیاد داره ولی به تو نمیگه، اینا برات ارزش قائلن که بهت میگن، تو هم ریپورت کنی و بهشون کمک کنی، جامعه رفاقتی این نیست که اونا فقط به تو کمک کنن. بعضا بعضی مشکلات هم شاید واقعا جوابی نداشته باشه! همت کن و برو تو خود سایتشون ریپورت کن و بگو این مشکل هست، اونا سریع پیگیری میکنن و با آپدیت درستش میکنن. این همه حل شدن مشکل و سرعت پیشرفت رو خود اوبونتو از خودش نیاورده، از من و شما آورده :)
یه جایی بد صحبت کردی منم خواستم بد صحبت کنم که دیدم وقت گذاستی و خواستی کمکم کنی گرچه به دردم نخورد ولی بازم مرسی که وقت  گذاشتی

چند نفر دیگه هم همین حرف شمارو زدن منم جوابشونو دادم ولی انگازر شما جواب من رو ندیدی

بابا بحث تعصب و لحن طلب کارانه است نه لینوکس

debian 12 gnome