انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشارکت در ترجمه مجله حلقه کامل نسخه 65  (دفعات بازدید: 66112 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad7395

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
پاسخ : مشارکت در ترجمه مجله حلقه کامل نسخه 65
« پاسخ #150 : 30 مهر 1391، 09:50 ب‌ظ »
درود مجله شماره 65 تا 7 روز دیگه منتشر میشه ولی مل امکان دستیابی به اون رو پیش از موعد داریم
من همه مقاله هایی که تا حالا آپلود شده رو کپی می‌کنم و توی پوشه‌ای که که با نام PersianFCM روی گوگل داکز ساختم آپلود می کنم
فقط چند نکته رو در نظر داشته باشیم.
۱- هر شخص در لحظه تنها یک مقاله رو به اسم خودش ثبت کنه و زمانی که ترجمه تموم شد مقاله دیگه
۲- هر شخص برای ترجمه هر مقاله تنها 2 روز زمان داره که اگه از قبل بگه می‌تونه 3 روز زمان بگیره
۳- بهتره که اگه شخصی در نسخه پیشین مقاله‌ای رو ترجمه کرده ادامش رو هم ترجمه کنه

اگه طبق حروف الفبا پیش بریم این شماره مدیریتش با جادیه ولی مثل اینکه خبری ازش نیست لطفا داوطلب‌ها اعلام آمادگی کنن

تا یک ساعت دیگه همه مقاله‌ها آمده میشه اون موقع شروع به ثبت می‌کنیم
سلام چرا یک سایت برای حلقه فارسی نمیزنید من خودم طراح وب هستم و آمادم که کار طراحی وبسایتش رو برای شما به صورت رایگان انجام بدم. اگه مایل هستید پی ام بدید تا در ارتباط باشیم.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #151 : 30 مهر 1391، 10:23 ب‌ظ »
درود مجله شماره 65 تا 7 روز دیگه منتشر میشه ولی مل امکان دستیابی به اون رو پیش از موعد داریم
من همه مقاله هایی که تا حالا آپلود شده رو کپی می‌کنم و توی پوشه‌ای که که با نام PersianFCM روی گوگل داکز ساختم آپلود می کنم
۱- هر شخص در لحظه تنها یک مقاله رو به اسم خودش ثبت کنه و زمانی که ترجمه تموم شد مقاله دیگه
۲- هر شخص برای ترجمه هر مقاله تنها 2 روز زمان داره که اگه از قبل بگه می‌تونه 3 روز زمان بگیره

اگه طبق حروف الفبا پیش بریم این شماره مدیریتش با جادیه ولی مثل اینکه خبری ازش نیست لطفا داوطلب‌ها اعلام آمادگی کنن

سلام چرا یک سایت برای حلقه فارسی نمیزنید من خودم طراح وب هستم و آمادم که کار طراحی وبسایتش رو برای شما به صورت رایگان انجام بدم. اگه مایل هستید پی ام بدید تا در ارتباط باشیم.

ممنون از شما. ولی به شخصه میگم بهتره یکی دو شماره دیگه رو هم ترجمه کنیم تا کار رو غلطک بیفته بعد بریم سراغ این موارد. علاوه بر اون اگه قرار باشه فقط یه توضیح خلاصه درباره تیم مترجمین بدیم و لینک دانلود نسخه‌های ترجمه شده رو بذاریم میتونیم از ویکی همینجا هم استفاده کنیم.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #152 : 30 مهر 1391، 10:36 ب‌ظ »

به نظرم فعلا همین جا باشه بهتره چون اطلاع رسانی بهتر انجام میشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19730
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #153 : 02 آبان 1391، 11:25 ب‌ظ »
یه نفر می‌تونه ترجمه‌ی اون مقاله‌ی اینک‌اکسیپ رو کامل کنه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #154 : 03 آبان 1391، 08:51 ب‌ظ »
یه نفر می‌تونه ترجمه‌ی اون مقاله‌ی اینک‌اکسیپ رو کامل کنه؟

من به احمد میل زدم. فعلا که میخواست امشب ترجمه رو کامل کنه ولی براش کاری پیش اومد و نتونست. ولی احتمالا تو یکی دو روز آینده بتونه ترجمه رو کامل کنه.

مقاله my opinion رو هم من تمام سعی ام رو میکنم که طی فردا یا پس فردا ترجمش رو کامل کنم.

:)

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #155 : 05 آبان 1391، 07:55 ب‌ظ »
my opinion ترجمش به اتمام رسید :) فقط کم نبودن جاهایی که نتونستم ترجه کنم یا تو ترجمش شک کردم. اونجاها رو با قرمز مشخص کردم یکی از دوستان زحمت چک کردن اونجاها رو بکشه. درضمن از احمد برای ترجمه اینک اسکیپ خبری نشد... :( دوستان نیازمند یاری سبزتان هستیم...

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #156 : 08 آبان 1391، 07:13 ق‌ظ »
my opinion ترجمش به اتمام رسید :) فقط کم نبودن جاهایی که نتونستم ترجه کنم یا تو ترجمش شک کردم. اونجاها رو با قرمز مشخص کردم یکی از دوستان زحمت چک کردن اونجاها رو بکشه. درضمن از احمد برای ترجمه اینک اسکیپ خبری نشد... :( دوستان نیازمند یاری سبزتان هستیم...
خدا بیامرزه این پروژه رو این هم به دیار باقی رفت ای بابا حالا هی بگین چرا جامعه آزاد پیشرفت نمیکنه هی تعصب به خرج بدین برادران و خواهران لطفا اگر قرار نیست پروژه جدیدی بزنید و یا اگر قرار نیست پروژه های قبلی رو ادامه بدین حداقل اونهایی که فعال هستند رو حمایت کنید من نمیخوام از خودم حمایت کنم که خداراشکر وضع خوبی داره پروژه من ولی دوست دارم بهتر از این باشه امیدوارم دوستان از این به بعد اگر میخواهند نرم افزاری یا آموزشی به هر حال هر چیزی که به پروژه من مربوط بشه رو به کسی اطلاع بدن یا لینک بدهند به جای سایتهای خارجی از سایت وطنی استفاده کنید میدونم نواقصی داره ولی دارم سعی میکنم نواقص رو برطرف کنم امیدوارم مفید باشه برای همه ایرانیان و فارسی زبانان

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #157 : 08 آبان 1391، 11:19 ق‌ظ »
خدا بیامرزه این پروژه رو این هم به دیار باقی رفت ای بابا حالا هی بگین چرا جامعه آزاد پیشرفت نمیکنه هی تعصب به خرج بدین برادران و خواهران لطفا اگر قرار نیست پروژه جدیدی بزنید و یا اگر قرار نیست پروژه های قبلی رو ادامه بدین حداقل اونهایی که فعال هستند رو حمایت کنید من نمیخوام از خودم حمایت کنم که خداراشکر وضع خوبی داره پروژه من ولی دوست دارم بهتر از این باشه امیدوارم دوستان از این به بعد اگر میخواهند نرم افزاری یا آموزشی به هر حال هر چیزی که به پروژه من مربوط بشه رو به کسی اطلاع بدن یا لینک بدهند به جای سایتهای خارجی از سایت وطنی استفاده کنید میدونم نواقصی داره ولی دارم سعی میکنم نواقص رو برطرف کنم امیدوارم مفید باشه برای همه ایرانیان و فارسی زبانان

منم الآن مثه اینم  ](*,) خیلی زوره که فقط به خاطر اینکه یک مقاله ترجمه نشده کار داره متوقف میشه. منم یکم مشکلات دارم وگرنه خودم ترتیب اون مقاله رو میدادم. دوستانی که انگلیسیشون خوبه، مقاله باقی مونده متن زیادی نداره. در حد ۲صفحست. حتی اگه بتونین یک صفحش رو ترجمه کنین عالی میشه...

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #158 : 10 آبان 1391، 06:03 ب‌ظ »
ترجمه ها انجام شد
یک تن باید بازبینی پایانی و آماده سازی PDF رو انجام بده

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #159 : 10 آبان 1391، 10:40 ب‌ظ »
ترجمه ها انجام شد
یک تن باید بازبینی پایانی و آماده سازی PDF رو انجام بده

دانیال بدو که کار خودته  ;D

کی با writer سر و کله زده که گذاشتن مقالات تو قالب مجله اصلی رو انجام بده؟

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #160 : 10 آبان 1391، 11:00 ب‌ظ »
شماره 66 هم اومد اما هنوز 65 فارسی تموم نشده :(

آفلاین Reza Abbasi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #161 : 13 آبان 1391، 05:24 ب‌ظ »
من هم آماده ترجمه هستم ولی به فایل ها دسترسی ندارم
رضا عباسی - طراح رابط کاربری و توسعه دهنده وب
وب سایت : http://rasez.ir

آفلاین artificial_intelligence

• Full Member
  • *
  • ارسال: 141
  • دنیای لینوکس
« پاسخ #162 : 16 آبان 1391، 09:41 ق‌ظ »
دوستان نظرتون در مورد شروع کردن ترجمه شماره ۶۶ چیه؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #163 : 16 آبان 1391، 10:19 ق‌ظ »
دوستان نظرتون در مورد شروع کردن ترجمه شماره ۶۶ چیه؟

به شخصه ترجیح میدم تکلیف این شماره رو مشخص کنیم و بعد بریم سراغ بعدی. بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن ببینیم چی میشه.

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #164 : 20 آبان 1391، 09:33 ق‌ظ »
بالاخره این شماره 65 رو بیرون نمیدید؟ از رو نسخه انگلیسی بخونیم؟
دسترسی read-only به مقالات روی گوگل بدید که بخونیمشون. غلطهای نگارشی رو هم میتونیم گزارش کنیم.