getdeb-ir :: اولین پورتال نرم افزاری متن باز فارسی زبان !
سلام
من این عنوان را که دیدم داشتم از تعجب شاخ در می آوردم . خود سایت را هم دیدم، خوب کار شده و کم کم داره جون می گیره که جای شکرش و تشکرش باقی است.
ولی توی سایت هم نوشته : First Persian Open Source Software Archive
شاید من اشتباه می کنم. ولی فکر کنم آقایان سید بهرام سیادتی و پدرام عظیمایی بودند که با زحمت مجموعه گنو دانلود www.gnudownload.org را افتتاح کردند.
باز هم می گم، بحث سر این که کی اول است و کی نیست، نیستش. مهم کاره، ولی قدر زحمات دوستان را بدانیم و عناوین دیگران را بر خودمان نذاریم !!!
سخت نگیر دوست من . آقای سیادتی مدتهاست دارن فعالیت می کنند و جایگاه ایشون و آقا پدرام هم تو تیم مامبو و هم توی gnudownload همیشه حفظ و ستودنی هست.
چه اشکالی دارن دوستای دیگه هم فعالیت کنن ؟
گرچه خوب این عنوان یکمکی بحث برانگیزه اما هم دارن موازی کار می کنن و نمی ارزه که همه با هم بجنگن که کی اوله کی آخر
سلام
من هم تاکید کردم که بحث من سر کی اوله و کی آخر نیستش.
من نمی دانم که ما چرا شعارهای الکی را دوست داریم !!! اصلا عادت کردیم که شعار بدهیم و شعار بدهیم. یک جورایی خوشمان می آید. نظیرش در انتخابات
حالا من نمی دانم چرا یک سایت بعد از گذشت مدت زیادی از فعالیت یک سایت دیگر باید بیاید و بگوید که من اولم. آیا این خنده دار نیست؟
با نوشتن این که من اولم چه چیزی می خواهد به دست بیاید؟ اعتبار؟ شهرت؟ بازدید؟ چی می تونه باشه؟ خودتان بگویید.
به هر حال نظر من این است که نباید حق دیگران را پایمال کنیم، آن هم به هر شکلی.
باز هم از getdeb.ir هم تشکر می کنم که دارند فعالیت خودشان را می کنند، امیدوارم که اصلاح این یک نکته را هم مد نظر قرار بدهند