انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: getdeb-ir :: مرجع کامل نرم افزارهای اوپن سورس برای فارسی زبانان  (دفعات بازدید: 8676 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
طی یک هفته گذشته جنگ و جدل و بحث های زیادی بر سر اینکه بخشی به نام نرم افزارهای متن باز بر روی سایت P30Download.com ایجاد شود یا نشود بین کاربران این انجمن به راه بود !
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4509.0

در این میان بنده به غیر از یکی دو پاسخ در ابتدای بحث سعی کردم سکوت کنم و ببینم بحث به کجا کشیده می شود همچنین در این مدت به دنبال راه اندازی این سایتی بودم کامل و جامع که بتواند مرجع قدرتمندی برای کاربران لینوکس باشد  ( http://getdeb.ir ) تا اینکه امروز به این مهم دست یافتم و با دوستان خوبم امین حسینی مدیر موسسه انفورماتیک فاروس و محسن داوری برنامه نویس سیستم وبلاگ پارسی باکس این پروژه را شروع کردیم . البته الان که این پست رو می نویسم فقط هاست و دامین و گرافیک اون آماده است و محسن عزیز در حال کار بر روی برنامه نویسی اون هستش و در تلاش هستیم که بتونیم هرچه سریعتر سایت رو آنلاین کنیم . از دوستان و عزیزانی که تمایل دارند در این پروژه همکاری داشته باشند و به قدرت بخشیدن هرچه بیشتر این آرشیو کمک کنند تقاضا می شود در این پست نام و نام خانوادگی و ادرس ایمیل خودشونو بذارن تا در اسرع وقت باهاشون تماس گرفته بشه ! ( دوستان حتی الامکان اینترنت با سرعت بالا داشته باشند که در ارسال و آپلود فایل مشکلی به وجود نیاید )

همچنین از نظرات و پیشنهادات خودتون ما را بی بهره نذارید . امیدوارم سایت getdeb فارسی بتونه ضلع سوم مثلث اوبونتو فارسی و لینوکس شاپ باشه و بتوانیم در کنار هم در پیشبرد و گسترش اوپن سورس در جامعه فارسی زبان یار و حامی هم باشیم !

« آخرین ویرایش: 01 مهر 1387، 01:38 ب‌ظ توسط ROSHA »
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
روزبه جان.ممنون و خسته نباشید. ;D می تونید از اشکان عزیز(linux revo) هم کمک بگیرید.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: getdeb-ir :: اولین پورتال نرم افزاری متن باز ف&
« پاسخ #2 : 25 اردیبهشت 1387، 11:21 ب‌ظ »
کار واقعا عالی هستش . اگه بشه که خیلی خوبه . چون ما در این دنیای بینهایت باید با نرم افزار هایی که مفید هستن ولی ناشناخته آشنا بشیم  .
و فقط به یک یا دو تا نرم افزار اکتفا نکنیم . باید نرم افزار ها معرفی بشن که البته خودم http://www.myubuntu.blogfa.com هم سعی کردم این کار رو بکنم ولی به علت تک نفر بودن و وقت کم دیگه نشد ادامه بدم و یا اشکان جان که اون هم در این امر موفق بودش و خیلی از وجود وبلاگش استفاده بردیم
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1387، 11:27 ب‌ظ توسط Titan »

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
سلام
تبریک
امیدوارم نتیجه کارتون کمکی به جامعه کد باز باشه

موفق باشید
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery

ما که دربست مخلصیم.
اما همین جا امادگی خود را برای همکاری اعلام می کنیممممممم ;) ;) ;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
ممنون از لطف دوستان با http://getdebpersian.wordpress.com در خدمتیم  :) و آماده همکاری با http://getdeb.ir
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • اوبونتو یعنی زندگی در قرن 30 !
سلام روزبه جان !
خودت که می دونی توی بحث روابط عمومی و اطلاع رسانی مثل همیشه پایه ام اساسی !  \\:D/ \\:D/

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
+1

منم هستم ! hoseinhz63@gmail.com

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
پاسخ به: getdeb-ir :: اولین پورتال نرم افزاری متن باز ف&
« پاسخ #8 : 26 اردیبهشت 1387، 03:37 ب‌ظ »
در بست در خدمتیم!
به عنوان یه آبدارچی حاضر به کارم! ;) :D
kasra545@yahoo.com
اما اون بحث رو چی کار کنم؟بیخیال بشم؟!
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1387، 07:09 ب‌ظ توسط kasra545 »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
ما کوچیکتیم کسری جان ! شما آقایی آبدارچی چیه ؟

اون قضیه هم میل خودته . ولی به نظر من اگه تمام تمرکز رو بذاریم روی این سایت بهتره !
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
روزبه جان کجایی پیدات نیست؟ پشت سر هم درای پروژه تعریف می کننی  \\:D/ \\:D/ :D :D
مثل پروژه ی ناتموم قبلی تا بتونم کمکت می کنم فقط قول بده مثل مجلهی ی open source نصفه نیمه پیش نریم.
در ضمن خیلی خوشحال می شیم که قبل از اینکه هر کاری روی این پورتال انجام بدی اینجا هم بگی تا بچه ها نظراتشون را اعلام کنن  ;D

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
سلام بر همه دوستداران کد باز
آقا روی کمک ما هم حساب کنید
فکر کنم خیلی از کارا از دستم بر بیاد. باید ببینیم شما چی لازم دارین
یاهو آیدیم رو مذارم اینجا زحمت بکش یه آف بزار ببینیم چه خدمتی از دستمون بر میاد ( dexidenova@yahoo.com )
اگر هم با مسنجر حال نکردی می تونی میل بزنی ( dexidenova@gmail.com )
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
getdeb-ir :: اولین پورتال نرم افزاری متن باز فارسی زبان !

سلام
من این عنوان را که دیدم داشتم از تعجب شاخ در می آوردم . خود سایت را هم دیدم، خوب کار شده و کم کم داره جون می گیره که جای شکرش و تشکرش باقی است.
ولی توی سایت هم نوشته : First Persian Open Source Software Archive

شاید من اشتباه می کنم. ولی فکر کنم آقایان سید بهرام سیادتی و پدرام عظیمایی بودند که با زحمت مجموعه گنو دانلود www.gnudownload.org را افتتاح کردند.

باز هم می گم، بحث سر این که کی اول است و کی نیست، نیستش. مهم کاره، ولی قدر زحمات دوستان را بدانیم و عناوین دیگران را بر خودمان نذاریم !!!

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?

سلام
من این عنوان را که دیدم داشتم از تعجب شاخ در می آوردم . خود سایت را هم دیدم، خوب کار شده و کم کم داره جون می گیره که جای شکرش و تشکرش باقی است.

شاید من اشتباه می کنم. ولی فکر کنم آقایان سید بهرام سیادتی و پدرام عظیمایی بودند که با زحمت مجموعه گنو دانلود www.gnudownload.org را افتتاح کردند.

باز هم می گم، بحث سر این که کی اول است و کی نیست، نیستش. مهم کاره، ولی قدر زحمات دوستان را بدانیم و عناوین دیگران را بر خودمان نذاریم !!!
سخت نگیر دوست من . آقای سیادتی مدتهاست دارن فعالیت می کنند و جایگاه ایشون و آقا پدرام هم تو تیم مامبو و هم توی gnudownload همیشه حفظ و ستودنی هست.
چه اشکالی دارن دوستای دیگه هم فعالیت کنن  ؟‌
گرچه خوب این عنوان یکمکی بحث برانگیزه اما هم دارن موازی کار می کنن و نمی ارزه که همه با هم بجنگن که کی اوله کی آخر
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی

سلام

سخت نگیر دوست من . آقای سیادتی مدتهاست دارن فعالیت می کنند و جایگاه ایشون و آقا پدرام هم تو تیم مامبو و هم توی gnudownload همیشه حفظ و ستودنی هست.
چه اشکالی دارن دوستای دیگه هم فعالیت کنن  ؟‌
گرچه خوب این عنوان یکمکی بحث برانگیزه اما هم دارن موازی کار می کنن و نمی ارزه که همه با هم بجنگن که کی اوله کی آخر

سلام

من هم تاکید کردم که بحث من سر کی اوله و کی آخر نیستش.

من نمی دانم که ما چرا شعارهای الکی را دوست داریم !!! اصلا عادت کردیم که شعار بدهیم و شعار بدهیم. یک جورایی خوشمان می آید. نظیرش در انتخابات :)

حالا من نمی دانم چرا یک سایت بعد از گذشت مدت زیادی از فعالیت یک سایت دیگر باید بیاید و بگوید که من اولم. آیا این خنده دار نیست؟

با نوشتن این که من اولم چه چیزی می خواهد به دست بیاید؟ اعتبار؟ شهرت؟ بازدید؟ چی می تونه باشه؟ خودتان بگویید.

به هر حال نظر من این است که نباید حق دیگران را پایمال کنیم، آن هم به هر شکلی.

باز هم از getdeb.ir هم تشکر می کنم که دارند فعالیت خودشان را می کنند، امیدوارم که اصلاح این یک نکته را هم مد نظر قرار بدهند