دلیل مهاجرت رو هم میشه بگین؟!
و در اخر اینکه یه سری برنامه داشتم ک توی اوبونتو فقط با دابل کلیک روی ایکون اصلی برنامه اجرا میشد (یعنی نصب نیاز نداشت فقط دانلود میکردم و از زیپ خارج میکردم و ایکون اصلی ک معمولا هم هیچ پسوندی نداشت! اجرا میکردم و همه چیز عالی کار میکرد) اما در مینت میگه باید بگردم تو نت که با چی اجراش کنم که خوب میگرده ولی چیزی پیشنهاد نمیده... مشکل از چیه؟و چه جوری حل میشه؟
روی فایل راست کلیک کنید و از تب premission گزینه allow execute رو فعال کنید.
دلیل خاصی نداره فعلا تو مرحله ی تستم! اوبونتو رو حدود یکماه داشتم راضی بودم مشکلی نداشتم باهاش به جز اینکه جدیدا اپدیت نمیشد هر اموزشی هم دیدم نشد درستش کنم ...ازش بکاپ گرفتم مینت نصب کردم که یکی ۲ هفته کار کنم..احتمالا فدورا رو هم بعد از این تست کنم چون نمیتونم همینجوری چشم بسته برم سراغ یه چیز ، دوست دارم جندتا ابزار رو تست کنم و بعد انتخاب کنم...
ممنون از توضیحت یکی از برنامه هام به این روش درست شد اما یکی ک مهمتر بود برام نشد (RawTherapee) توی اوبونتو میشد..
---------------------
الان به یه مشکل جدید توی مینت برخوردم اونم اینکه دیگه هیچ چیز از Software Manager نصب نمیشه! روی دکمه ی اینستال که کلیک میکنم دکمه غیب میشه اما هیچ چیز شروع نمیشه...صبح درست بود!