0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام به تمامی دوستان و خوبان و عزیزان.بنده چند ماه پیش به دلیل گفتن حرف حق بن شده بودم و نمیتونستم پست بدم یا جواب کسی رو بدم.ولی هر چی بود امروز تموم شد.اومدم به اونایی که منو بن کردن بگم که اگه شما با فلسفه آزادی اشنایی داشتید هیچ وقت منو بن نمیکردید و طرف حق رو میگرفتید.به هر حال اومدم تا یه سری اصلاحات یا بهتر بگم یه یاد اوری کوچولو کنم.آزادی یعنی کسی که با اوبونتو یا سایر توزیع های لینوکس کار میکنه ویندوز یا هر سیستم عامل غیر آزاد دیگه ای رو به فهش نکشه و القاب نامناسب به کار نبره!(مثل ویندوزد!!!!!)و کسی که اوبونتو یا سایر توزیع هارو استفاده میکنه از تصاویری که درش ویندوز یا هر سیستم عامل غیر آزاد دیگه ای هست رو ترور نکنه!و اگه کسی اومد و خواست توزیع جدید که ساخته ی خودشه یا رفیقش یا باباش رو معرفی کنه،توزیعش رو توضیع نکنن!آزادی یعنی احترام به تمام انسان ها و عقاید و علایق!آزادی چهارچوب نداره!آزادی حق همه است و همه به طور مساوی از ان بهره مند میشوند!آزادی یعنی انتقاد سازنده نه انتقاد کوبنده!و کلی معانی مختلف که میدونم همه باهاش اشنایی دارید!دوستان خودتونو به خواب نزنید لطفا!
آزادی چهارچوب نداره!
نقلقولآزادی چهارچوب نداره!آزادی چارچوب نداره و من آزادم محصول شرکت نرم افزار کوچولو رو "ویندزد" خطاب کنم و شما هم حق نداری اعتراض کنی!
نقلقول از: Matrix.1372 در 22 مهر 1391، 02:16 بظنقلقولآزادی چهارچوب نداره!آزادی چارچوب نداره و من آزادم محصول شرکت نرم افزار کوچولو رو "ویندزد" خطاب کنم و شما هم حق نداری اعتراض کنی! چرا اگر ناراحت بشه وبراش دلیل بیاره حق اعتراض دارهدر ضمن اینجا جنگل نیست که آزادی شما حدی نداشته باشهاوپس : من گمان کردم شما از خودت اینو نوشتی نگو میخواستی اشتباه نویسنده رو گوشزد کنی
نظارت بر محتوای پستهای ارسالی توسط کاربران و در صورت نیاز منع دسترسی آنها مغایرتی با آزادی نداره.حضور در یک جمع چند هزار نفره با عقاید متفاوت نیازمند رعایت یک سری رفتارهای کنترل شدهست و شما بر اساس اصل آزادیای که خودتون بهش معتقدید باید این آزادی عمل رو به مدیران بدید که بر اساس یک سری چارچوبها فضا رو کنترل کنند.در مورد توضیع توزیعهای نوپا بنده هم با شما موافقم اما این موضوعی نیست که به مدیران مربوط باشه و ما به خودمون حق نمیدیم بیایم به کسی بگیم چرا داری در این مورد فلان توزیع بد صحبت میکنی (دقیقا بخاطر همون اصل آزادی که خودتون فرمودید).دخالت وقتی وظیفهی ماست که به کسی توهین مستقیم بشه و یا یک شخص در یک مقطع زمانی سعی در بهم زدن نظم فضا داشته باشه.