انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پیشنهاد ساخت آموزش استفاده از GIMP به صورت فیلم...  (دفعات بازدید: 10766 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
سلام به همه ی دوستان خوبم...

چند وقتی بود که درگیر آموزش حرفه ای فوتوشاپ بودم ... البته هنوز هم دوره های آموزشی من ادامه داره...

با خودم گفتم که تمام چیز هایی رو که از فوتوشاپ تا الان یادگرفتم برای گیمپ Port بکنم و به صورت فیلم های آموزشی چند قسمتی اونها رو برای دانلود قرار بدم...

از آموزشهای مقدماتی شروع می کنم و کم کم به سطوح بالاتر خواهم رفت...

ممکنه در این راه با مشکلاتی روبرو بشم که به حمایتهای شما دوستان حتماً نیاز خواهم داشت...

فقط تنها نکته ای که میمونه اینه که این آموزشها رو من هم در وب سایتم ( http://abigraphic.ir/ ) برای دانلود قرار میدم و هم فیسبوک در صفحه ای که برای اینکار خواهم ساخت... که بعد از ایجاد و ضبط قسمت اول حتما آدرسش رو براتون قرار خواهم داد...

همچنین لینک دانلود هر قسمت رو در بخش گرافیک و طراحی این انجمن هم قرار داده خواهد شد...

دوست دارم نظرات شما رو در رابطه با نحوه ی آموزش و سایر مسائلی که به ذهنتون میرسه بدونم...

منتظر نظرات شما هستم... دوستتون دارم...

محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
کاره بسیار عالیه .

فقط اگر بجای نوشته صدا برای آموزش باشه بهتره .

ایجاد مثال های متنوع و در عین حال با زبان ساده بسیار مفید خواهد بود .

و همچنین باید برنامه ریزی صحیح و دقیقی داشته باشید مثلا اگر می خواهید یک روز مشخص و هر هفته فیلم بذارید تا آخرین قسمت پایانی فیلم باید همینطور باشد  (مثلا 5 شنبه هر هفته) .

منتظریم ...
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
کاره بسیار عالیه .

فقط اگر بجای نوشته صدا برای آموزش باشه بهتره .

ایجاد مثال های متنوع و در عین حال با زبان ساده بسیار مفید خواهد بود .

و همچنین باید برنامه ریزی صحیح و دقیقی داشته باشید مثلا اگر می خواهید یک روز مشخص و هر هفته فیلم بذارید تا آخرین قسمت پایانی فیلم باید همینطور باشد  (مثلا 5 شنبه هر هفته) .

منتظریم ...

با تشکر...

بله فیلم ها با صدای خودم ضبط میشه چون توضیحات تئوری زیاد هست که باید گفته بشه... هدفم از ساخت فیلم فقط راهنمای استفاده ی ابزاری نیست از Gimp ! می خوام کاملا اصول و قواعدی که در طراحی Bitmap وجود داره رو بیان بکنم... اینکه مثلا گیمپ چطور یک تصویر رو پردازش می کنه و یا اینکه مثلا در مورد رزولوشن تصاویر و تغییر اونها باید فقط یک یا دو فیلم رو ضبط کنم و کلی موارد آموزشی دیگه. چون مباحث رو می خوام هم علمی بیان بکنم و هم عملی...

تمام سعی من اینه که بتونم آموزشهای متفاوتی رو از گیمپ ارائه بدم و دید کلی بچه ها و علاقمندان رو نسبت به این نرم افزار تغییر بدم...

والا بهتره که روش منظم رو برای نتشار قرار ندیم چون من باید روی فیلم ها خوب کار کنم و مشغله ی کاری و دانشگاه فکر نکنم مجالی بذاره که بتونم در زمان بندی پیوسته آموزش ها رو قرار بدم...

البته سعی می کنم که در ماه 2 یا 3 فیلم آماده کنم...

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
بسیار کار عالی ای هست. ۱+  \\:D/
فقط بی زحمت فیلمها رو در عین حفظ کیفیت فشرده سازی بفرمایید که بشه تعداد زیادش رو توی کامپیوتر ذخیره کرد همیشه.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین xmlparser

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • Oldman
استفاده از یوتوب و آپارت هم توصیه میشه.
:-X

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
بسیار کار عالی ای هست. ۱+  \\:D/
فقط بی زحمت فیلمها رو در عین حفظ کیفیت فشرده سازی بفرمایید که بشه تعداد زیادش رو توی کامپیوتر ذخیره کرد همیشه.

تشکر... بله... حتما به فکر کیفیت بالا و کم حجم بودن چه به لحاظ دانلود و محدودیت سرعت اینترنت و همچنین ذخیره سازی خواهم بود...

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
+۱ بسیار بسیار عالیه این حرکت. من که خودم خیلی استقبال و استفاده خواهم نمود.
پبشنهادی هم فعلا به ذهنم نمیرسه. انشاالله شماره‌ی 1 که ریلیز شد نظرمو میگم. تشکر.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
سپاس از همه ی دوستان...

لطفا راهنمایی کنید که توی اوبونتو با چه برنامه ای اقدام به ضبط تصاویر بکنم و یک برنامه با امکانات خوب به من معرفی کنند...

همچنین نوع فرمت چی باشه... چون باید در نظر داشت که این آموزش ها برای همه ی اقشار کاربران هستند... و هدف من کلیه ی کابران هستند... چون گیمپ رو روی هر سیستم عاملی میشه راه اندازی کرد.

منتظر نظرات سازنده ی شما هستم...

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
به طور کلی من دارم سعی می کنم که تمام مبانیو مفاهیمی که در گرافیک نقشه بیتی هست رو به گیمپ منتقل کنم... الان فوتوشاپ شده اصول کارهای گرافیکی نقشه بیتی... یعنی تمامی مبانیو مفاهیم تئوری برای فوتوشاپ نوشته میشه و در حق برنامه هایی مثل گیمپ ظلم شده...

سعی من بیشتر اینه که این مفاهیم رو با گیمپ هماهنگ بکنم و بتونم به ساده ترین شکل اونها رو به کاربران آموزش بدم...

سعی می کنم مباحث اولیه بیشتر روی مفاهیم باشه... کم کم در ادامه آموزش ها هر بار یک ابزار رو هم معرفی می کنم... و در قسمتهای پایانی سعی می کنم به صورت حرفه ای به گیمپ بپردازم تا کابران بتونند در استفاده از این نرم افزار حرفه ای بشن...

امیدوارم که حمایت شما باعث بشه که من با انرژی مثبت زیادی این کار رو به سرانجام برسونم...

سپاس فراوان... دوستتون دارم.

آفلاین لینوکس‌شاپ

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
    • لینوکس‌شاپ
لینوکس‌شاپ فیلم‌های آموزشی شما را به‌رایگان همراه با محصول گیمپ خود در اختیار علاقه‌مندان خواهد گذاشت.
لینوکس‌شاپ (http://www.linuxshop.ir) تنها یک فروشگاه نیست بلکه کمکی است برای توسعه، توزیع و دست‌رسی آسان به محصولات گنو/لینوکس.
اعضای تیم لینوکس‌شاپ «همگی» از فعالان و توسعه‌دهندگان نرم‌افزارهای آزاد و اجتماعات کاربری لینوکس در مشهد، تهران، اصفهان و قم هستند.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
++
به این می‌گن یه حرکت خوب!
نقل‌قول
لطفا راهنمایی کنید که توی اوبونتو با چه برنامه ای اقدام به ضبط تصاویر بکنم و یک برنامه با امکانات خوب به من معرفی کنند...
من خودم همیشه از RecordMyDesktop استفاده می‌کنم، هم سادس هم امکانات زیادی داره!
نقل‌قول
همچنین نوع فرمت چی باشه...
فرمت هم فک کنم همون ogv خوب باشه، در عین کیفیت قابل قبول حجم بسیار پایینی داره!
همچنین توسط اکثر نرم‌افزار‌های پخش فیلم (در سیستم‌عامل‌های مختلف) قابل پخش هست!

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
خیلی عالیه ...حتما استفاده خواهم کرد...:)

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
میتونید سایت gimp.ir رو احیا کنید.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534

پیشنهاد خوبیه...نمیدونم چرا همهی این سایتهای اموزشی بعد از مدتی دیگه ادامه نمیدن...سایت بلندر هم همین وضعیته...

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
با تشکر از لطف همه ی دوستان...

من امروز یک میکروفون و ابزار لازم برای ضبط فیلم ها رو محیا کردم...

صفحه ی فیس بوک آموزشهای تصویری گیمپ رو هم راه اندازی کردم...

https://www.facebook.com/pages/GIMP-Tutorial/267880769982157

برای دسترسی به این صفحه و در کل این وب سایت ( فیس بوک ) از افزونه ی anonymox  فایرفاکس استفاده کنید...

دارم یه چندتا آهنگ خوب و ملایم هم دانلود می کنم که آهنگ های زمینه ی آموزش ها رو هم داشته باشیم اینجوری خیلی توی کیفیت و کمیت کار تاثیر میذاره...

سعی می کنم امشب اولین آموزش رو ضبط کنم و در چند روز آینده آپلود کنم تا بتونیم با همفکری در بالابردن سطح کیفی و کمی این آموزشها همکاری داشته باشیم...

نقل‌قول
لینوکس‌شاپ فیلم‌های آموزشی شما را به‌رایگان همراه با محصول گیمپ خود در اختیار علاقه‌مندان خواهد گذاشت.

بسیار عالی... ممنونم از شما...

نقل‌قول
من خودم همیشه از RecordMyDesktop استفاده می‌کنم، هم سادس هم امکانات زیادی داره!
فرمت هم فک کنم همون ogv خوب باشه، در عین کیفیت قابل قبول حجم بسیار پایینی داره!
همچنین توسط اکثر نرم‌افزار‌های پخش فیلم (در سیستم‌عامل‌های مختلف) قابل پخش هست!

بله دانلود کردم برنامه ی بسیار ساده و با کیفیتی هست...
فرمت هم به احتمال همین OGV باشه... باید یه مقداری بررسی کنم فرمتها رو....

نقل‌قول

نقل‌قول
پیشنهاد خوبیه...نمیدونم چرا همهی این سایتهای اموزشی بعد از مدتی دیگه ادامه نمیدن...سایت بلندر هم همین وضعیته...

والا سایتهای آموزشی میان و میرن... خود منم قبلا وب سایت اکسپرس موبایل رو داشتم ولی بعده ها بنا به علاقه ای که داشتم به سمت گرافیک رفتم و بعد وب سایت آبی گرافیک رو راه اندازی کردم...

خوشبختانه وب سایت آبی گرافیک که می خواد منبع غنی از آموزش گرافیک و عکاسی باشه و از اونجایی که من دفتر آبی گرافیک رو هم در شهرستان شوش راه اندازی کردم دلیل محکمی باشه که حداقل من اومدم که بمونم...

زمانی که آقای اهتمام بیشتر فعالیت داشتند منم توی سایت گیمپ یه سری مقالات گذاشتم اوایل ولی سایت فارسی گیمپ با کم لطفی دوستان و آقای اهتمام روبرو شد که بعد هم به خاطره ها پیوست...

البته سعی می کنم که کتاب گیمپ رو که ایشون زحمت کشیدن و تالیف کردند من نسخه ی دومش رو تا آواخر سال اگه خدا کمک بکنه و یه مقداری وقت کافی داشته باشم منتشر خواهم کرد...

این آموزشهای تصویری هم تلفیقی از مطالب اون کتاب و آموزش هایی هست که من در کلاس های فوتوشاپ دیدم... که مطمئنم از لحاظ تئوری به نسبت غنی تر باشه تا آموزش های قدیمیتر...

ممنونم از لطف همتون دوستتون دارم...