با تشکر از لطف همه ی دوستان...
من امروز یک میکروفون و ابزار لازم برای ضبط فیلم ها رو محیا کردم...
صفحه ی فیس بوک آموزشهای تصویری گیمپ رو هم راه اندازی کردم...
https://www.facebook.com/pages/GIMP-Tutorial/267880769982157برای دسترسی به این صفحه و در کل این وب سایت ( فیس بوک ) از افزونه ی anonymox فایرفاکس استفاده کنید...
دارم یه چندتا آهنگ خوب و ملایم هم دانلود می کنم که آهنگ های زمینه ی آموزش ها رو هم داشته باشیم اینجوری خیلی توی کیفیت و کمیت کار تاثیر میذاره...
سعی می کنم امشب اولین آموزش رو ضبط کنم و در چند روز آینده آپلود کنم تا بتونیم با همفکری در بالابردن سطح کیفی و کمی این آموزشها همکاری داشته باشیم...
لینوکسشاپ فیلمهای آموزشی شما را بهرایگان همراه با محصول گیمپ خود در اختیار علاقهمندان خواهد گذاشت.
بسیار عالی... ممنونم از شما...
من خودم همیشه از RecordMyDesktop استفاده میکنم، هم سادس هم امکانات زیادی داره!
فرمت هم فک کنم همون ogv خوب باشه، در عین کیفیت قابل قبول حجم بسیار پایینی داره!
همچنین توسط اکثر نرمافزارهای پخش فیلم (در سیستمعاملهای مختلف) قابل پخش هست!
بله دانلود کردم برنامه ی بسیار ساده و با کیفیتی هست...
فرمت هم به احتمال همین OGV باشه... باید یه مقداری بررسی کنم فرمتها رو....
میتونید سایت gimp.ir رو احیا کنید.
پیشنهاد خوبیه...نمیدونم چرا همهی این سایتهای اموزشی بعد از مدتی دیگه ادامه نمیدن...سایت بلندر هم همین وضعیته...
والا سایتهای آموزشی میان و میرن... خود منم قبلا وب سایت اکسپرس موبایل رو داشتم ولی بعده ها بنا به علاقه ای که داشتم به سمت گرافیک رفتم و بعد وب سایت آبی گرافیک رو راه اندازی کردم...
خوشبختانه وب سایت آبی گرافیک که می خواد منبع غنی از آموزش گرافیک و عکاسی باشه و از اونجایی که من دفتر آبی گرافیک رو هم در شهرستان شوش راه اندازی کردم دلیل محکمی باشه که حداقل من اومدم که بمونم...
زمانی که آقای اهتمام بیشتر فعالیت داشتند منم توی سایت گیمپ یه سری مقالات گذاشتم اوایل ولی سایت فارسی گیمپ با کم لطفی دوستان و آقای اهتمام روبرو شد که بعد هم به خاطره ها پیوست...
البته سعی می کنم که کتاب گیمپ رو که ایشون زحمت کشیدن و تالیف کردند من نسخه ی دومش رو تا آواخر سال اگه خدا کمک بکنه و یه مقداری وقت کافی داشته باشم منتشر خواهم کرد...
این آموزشهای تصویری هم تلفیقی از مطالب اون کتاب و آموزش هایی هست که من در کلاس های فوتوشاپ دیدم... که مطمئنم از لحاظ تئوری به نسبت غنی تر باشه تا آموزش های قدیمیتر...
ممنونم از لطف همتون دوستتون دارم...