خب من الآن روی اوبونتو ۱۲.۱۰ کوانتال هستم و ار همهجهت بسیار بهتر، سریعتر، قشنگتر و مخصوصاً پایدار تر از ۱۲.۰۴.۱ است. همهچیز به خوبی کار میکنه و من بعد از اوبونتو ۸.۱۰ هاردی اینقدر از نسخهی جدید اوبونتو راضی نبودم
اقای بهزادی من نود۳۲ نصب کردم بالا میاد ولی نشون نمیده!!!!باید یه بار از مدیریت برنامه،برنامه رو ببندی و دوباره بازش کنی تا بیاد بالا!
و مشکل دوم مرورگر فایرفاکسه که تو چند تا صفحه یکم هنگ حالت میشه!
مشکل سوم امکانات اتصالاتمه که گاهی اوقات کامل نشون میده و گاهی اوقات ناقص!
وقتی میخوام سیستم رو رو حالت خواب بزارم یا ریست کنم یه بار کلید پاور لپ تاپ رو میزنم کل اپشن ها رو نشون میده ولی هیچکدوم عمل نمیکنن!باید از منوی بالا سمت راست استفاده کنم!
ولی نقات قوت هم داره مثلا زمانی که دارم تو سافت ور سنتر add-ons ها رو تیک میزنم فاز هنگ نمیگیره!و سرعتش!وخنک بودنش!لپ تاپ من core i5 هست و تو ۱۲.۰۴ تو حالت عادی داغ میکرد به خاطر compiz!ولی انگار اینجا خبری از داغی نیست!زمانی که دارم سیستم و ریست میکنم دیگه تو بوت هنگ نمیکنه که من مجبور شم دستی خاموش روشن کنم!
اما واقعا چرا؟شما که اینکاره ای ناظر انجمنی بگو چرا هر شیش ماه یه توضیع میدن بیرون؟چه خبره؟خدایی نگاه به میکروسافت کن بعد چند سال گذشت از ویندوز ۷ یه ویندوز هشت زده ملت دارن واسش له له میزنن!(حالا خودم نصبش کردم دق کردم!)
چرا؟