انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

دوست دارید اوبونتو را با کدام یک از تبلت های  زیر تجربه کنید؟

Google Nexus 7
3 (14.3%)
Samsung Galaxy Note 10.1
2 (9.5%)
 Asus Transformer Infinity
3 (14.3%)
Google Nexus 10
5 (23.8%)
دیگر تبلت های اندرویدی  را انتخاب میکنم.
0 (0%)
Apple ipad
3 (14.3%)
Microsoft Surface
5 (23.8%)

مجموع آرای اعضا: 21

نویسنده موضوع: آموزش ، نقد و بررسی تبلت با سیستم عامل اوبونتو  (دفعات بازدید: 6813 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
نقل‌قول
بحث سر این نیست که اوبونتو چه قدر بزرگه منظورم اینه که حتی اگه اوبونتو هم جایی اشتباه داشت و از هدف اصلیش خارج شد از «اشتباهش» حمایت نکنیم بلکه «یاد آوری و کمکش کنیم» تا به هدف بر گرده. مثلا زدن کامپیوتری که فقط از اوبونتو پشتیبانی می کنه و از ویندوز یا هکینتاش نمیشه توش استفاده کرد یعنی صلب آزادی.
در ضمن من میگم روی سرفیس پرو اجرا بشه تا سخت افزارش خوب باشه وگرنه با نکسوس یا اندروید مشکلی ندارم و فکر هم نمی کنم وجود یه لوگوی ویندوز به معنای عدم حمایت از اوبونتو باشه.
دوست من اگه تا فردا هم بحث کنیم فایده نداره چون هر دومون روی نظرامون سر سختانه پافشاری میکنیم.
ولی تبلت مایکروسافت همچین غولی هم نیست فقط داک کیبوردش فوق العاده ست و به نظر من آیپد ۴ شرایط بهتری داشته باشه از تبلت های مایکروسافت چون پردازنده های اینتل واقغا به درد تبلت ها نمیخوره و اینو وقتی سرفیس پرو بیاد متوجه میشید.
4 گیگ رم رو با 1 گیگ رم مقایسه می کنید.
در مورد سی پی یو میتونید بیشتر توضیح بدید برام جالبه چرا اینو میگید

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
نقل‌قول
در مورد سی پی یو میتونید بیشتر توضیح بدید برام جالبه چرا اینو میگید.
درسته دوست من الان هم دقتمو بیشتر کردم و متوجه تفاوت ها شدم ولی من گفتم تبلت های مایکروسافت همچین غولی هم نیستن یعنی زیادی بزرگش کردن اونم به روش اپل با تبلیغ ها زیاد و حرفه ای.
من HP Envy X2 به سرفیس ترجیح میدم و ولی نمیدونم.نظر تو راجعه به این تبلت چیه؟آیا اوبونتو را میشه راحت روش اجرا کرد حتی روان تر از سرفیس؟
لینک تبلت اچ پی http://www.zoomit.ir/articles/tablet/item/3427-hp-envy-x2-%D8%A2%DB%8C%D9%BE%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%B3
بازم تاکید میکنم که من نگفتم سرفیس تبلت بدی هستش گفتم همچین غولی هم نیست فقط طراحیش جالبه و الا همه میتونستن از پردازنده و رم قوی استفاده کنن اما طراحی سرفیس باعث میشه جلوش کم بیارن.
نمونش Modbook اپل که سرفیس پرو رو میزاره توی جیبش http://www.zoomit.ir/it-news/snews/item/3217-modbook-pro-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1391، 05:42 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
نقل‌قول
در مورد سی پی یو میتونید بیشتر توضیح بدید برام جالبه چرا اینو میگید.
درسته دوست من الان هم دقتمو بیشتر کردم و متوجه تفاوت ها شدم ولی من گفتم تبلت های مایکروسافت همچین غولی هم نیستن یعنی زیادی بزرگش کردن اونم به روش اپل با تبلیغ ها زیاد و حرفه ای.
من HP Envy X2 به سرفیس ترجیح میدم و ولی نمیدونم.نظر تو راجعه به این تبلت چیه؟آیا اوبونتو را میشه راحت روش اجرا کرد حتی روان تر از سرفیس؟
لینک تبلت اچ پی http://www.zoomit.ir/articles/tablet/item/3427-hp-envy-x2-%D8%A2%DB%8C%D9%BE%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%B3
بازم تاکید میکنم که من نگفتم سرفیس تبلت بدی هستش گفتم همچین غولی هم نیست فقط طراحیش جالبه و الا همه میتونستن از پردازنده و رم قوی استفاده کنن اما طراحی سرفیس باعث میشه جلوش کم بیارن.
نمونش Modbook اپل که سرفیس پرو رو میزاره توی جیبش http://www.zoomit.ir/it-news/snews/item/3217-modbook-pro-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4
نه سرفیس یه نماینده بود از تبلت هایی با سخت افزار قویتر این تبلت اچ پی رو هم که همین امروز معرفی کردن و خیلی ها هنوز نمیدونن امده باید یه چیزی رو مثال میزدم که خیلی ها میشناختنش ;)

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
نه سرفیس یه نماینده بود از تبلت هایی با سخت افزار قویتر این تبلت اچ پی رو هم که همین امروز معرفی کردن و خیلی ها هنوز نمیدونن امده باید یه چیزی رو مثال میزدم که خیلی ها میشناختنش ;)
راستشو بخوای اگه همه تصدیق کنن که سرفیس بهترینه اما من هنوز بهش شک دارم و وقتی هم گفتم آیپد چون آیپد امتحانشو پس داده.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
ولی به نظر من باید صبر کرد تا برنامه کنونیکال برای 14.04 مشخص شود و شرکای تجاری برای ساخت سخت افزار تحت اوبونتو وارد عمل شوند.
یه نکته دیگه
با توجه secure boot می توان روی تبلتی چون سرفیس اوبونتو رو براحتی نصب کرد؟

قیمت هم عامل مهمی است در حال حاضر نکسوس 7 با قیمت 200 دلار ارزان ترین تبلتی است که وجود دارد.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
ولی به نظر من باید صبر کرد تا برنامه کنونیکال برای 14.04 مشخص شود و شرکای تجاری برای ساخت سخت افزار تحت اوبونتو وارد عمل شوند.
یه نکته دیگه

قیمت هم عامل مهمی است در حال حاضر نکسوس 7 با قیمت 200 دلار ارزان ترین تبلتی است که وجود دارد.

کیندل فایر هم هست که قیمتاش پایین تره. ولی به سخت افزارش امیدی نیست. فقط به درد همون کتاب خوندن میخوره  ;D

--------------------------------------------------------

درضمن چرا اوبونتو؟ من دارم احساس میکنم که گنو/لینوکس یعنی اوبونتو. چون هرجا بحث درباره گنو/لینوکس میشه فقط اسم اوبونتو هست :o!! مثلا فدورا مگه چشه که یه نفر بخواد رو تبلت نصب کنه؟ این سوال هم داره کم کم جزو بزرگترین سوالات زندگیم میشه!

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
درضمن چرا اوبونتو؟ من دارم احساس میکنم که گنو/لینوکس یعنی اوبونتو. چون هرجا بحث درباره گنو/لینوکس میشه فقط اسم اوبونتو هست :o!! مثلا فدورا مگه چشه که یه نفر بخواد رو تبلت نصب کنه؟ این سوال هم داره کم کم جزو بزرگترین سوالات زندگیم میشه!
چون اوبونتو برنامه ویژه ای برای ورود به بازار تبلت ها و موبایل ها داره و مثل اینکه شرکای سخت افزاریشم پیدا کرده و کلا داره میاد که بترکونه.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
یه نکته دیگه

کیندل فایر هم هست که قیمتاش پایین تره. ولی به سخت افزارش امیدی نیست. فقط به درد همون کتاب خوندن میخوره  ;D

--------------------------------------------------------

تاپیک در مورد اوبونتوه هر کی میخواد بره فدورا نصب کنه کسی جلوشو نگرفته ;D
در ضمن بیشتر اوقات ما از اوبونتو به جای لینوکس استفاده می کنیم چون محبوب ترینه و انجمن هم انجمن اوبونتوست(میشه بگی یه جور مجاز)
ولی برای من هم جالبه که فقط اوبونتو داره وارد این بحث های گجت های با صفحه‌ی لمسی میشه :)
کلا پشتبان های اوبونتو هم به نظرم آینده شناس ترن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نصب اوبونتو برای Google Nexus7 تنها با یک کلیک امکان پذیر شد
لینک خبر http://www.zoomit.ir/it-news/os/item/3435-%D8%A7%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%D9%86%DA%A9%D8%B3%D9%88%D8%B3-%DB%B7

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
مشورت برای کوچ به دنیای تبلت ها.

من میخوام لپ تاپم رو بفروشم و بجاش یک تبلت مثل نکسوس ۱۰ بگیرم.
استفاده من از لپ تاپ پخش فیلم و موسیقی و دیدن عکس و وبگردی و لیبره آفیس در نوشتن و کار با جدولش هست.اهل بازی نیستم.

اینم خصوصیات لپ تام اگه موافقیت بفروشم و یک نکسوس ۱۰ بگیرم بگید و اگه هم نه بگید.
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1391، 04:44 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
مشورت برای کوچ به دنیای تبلت ها.

من میخوام لپ تاپم رو بفروشم و بجاش یک تبلت مثل نکسوس ۱۰ بگیرم.
استفاده من از لپ تاپ پخش فیلم و موسیقی و دیدن عکس و وبگردی و لیبره آفیس در نوشتن و کار با جدولش هست.اهل بازی نیستم.

اینم خصوصیات لپ تام اگه موافقیت بفروشم و یک نکسوس ۱۰ بگیرم بگید و اگه هم نه بگید.

چون با لایبر آفیس کار میکنی از من میشنوی بی خیال شو. چون تبلت کیبرد فیزیکی نداره و ممکنه که به مشکل بربخوری. این بود نظر شخصی من :)

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
چون با لایبر آفیس کار میکنی از من میشنوی بی خیال شو. چون تبلت کیبرد فیزیکی نداره و ممکنه که به مشکل بربخوری. این بود نظر شخصی من :
اما تبلت ها داک کیبرد دارن. از ۵۰ تومن به بالا.بهترینشم که داک کیبرد سورفیس هستش.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برای من فرقی نمی‌کنه. دوست دارم اوبونتو رو روی هرچیزی امتحان کنم (غیر از iBadها البته ;))

نقل‌قول
اگه این اصل وفاداری مطلق راجع به اوبونتو و لینوکس رعایت نشه مطمعننا اوبونتو در تبلت شکست خواهد خورد.
به عنوان عضوی از خانواده‌ی اوبونتو می‌گم که اگه کنونیکال بخواد اپل‌بازی دربیاره و آزادی کاربران رو صلب کنه، همون بهتر که شکست بخوره. البته مارک تا حالا به خوبی نشون داده بیش‌تر از من دغدغه‌ی آزادی رو داره و خیالم از این بابت راحته
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
چرا اندروید که خودش یک لینوکس هستش از ios و بلک بری و شایدم وین فون نا امن تر هستش؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
چرا اندروید که خودش یک لینوکس هستش از ios و بلک بری و شایدم وین فون نا امن تر هستش؟

بخاطر بدنه ضعیفشه. مثلا اوبونتو بدنه گنو داره و موتور لینوکس. ولی آندروید موتورش لینوکسه و بدنش ضعیفه (اگر بخوایم مقایسه کنیم میشن پراید و بنز ). و از طرفی استفاده ازش به مراتب بیشتر از سایر سیستم عاملهاست .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود