انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

دوست دارید اوبونتو را با کدام یک از تبلت های  زیر تجربه کنید؟

Google Nexus 7
3 (14.3%)
Samsung Galaxy Note 10.1
2 (9.5%)
 Asus Transformer Infinity
3 (14.3%)
Google Nexus 10
5 (23.8%)
دیگر تبلت های اندرویدی  را انتخاب میکنم.
0 (0%)
Apple ipad
3 (14.3%)
Microsoft Surface
5 (23.8%)

مجموع آرای اعضا: 21

نویسنده موضوع: آموزش ، نقد و بررسی تبلت با سیستم عامل اوبونتو  (دفعات بازدید: 6812 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
نقل‌قول
بخاطر بدنه ضعیفشه. مثلا اوبونتو بدنه گنو داره و موتور لینوکس. ولی آندروید موتورش لینوکسه و بدنش ضعیفه (اگر بخوایم مقایسه کنیم میشن پراید و بنز ). و از طرفی استفاده ازش به مراتب بیشتر از سایر سیستم عاملهاست.
این بدنه یعنی چی؟(توضیح کاملتر و بیشتر)
بدنه آندروید چیه؟
آیا زمانی که اوبونتو فراگیر بشه و مثلا ۲۰ درصد بازار رو داشته باشه ناامن میشه؟
چرا گوگلی که به قول حودش و رفقا به امنیت کاربراش خیلی اهمیت میده آندروید رو ناامن ساخته؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نقل‌قول
بخاطر بدنه ضعیفشه. مثلا اوبونتو بدنه گنو داره و موتور لینوکس. ولی آندروید موتورش لینوکسه و بدنش ضعیفه (اگر بخوایم مقایسه کنیم میشن پراید و بنز ). و از طرفی استفاده ازش به مراتب بیشتر از سایر سیستم عاملهاست.
این بدنه یعنی چی؟(توضیح کاملتر و بیشتر)
بدنه آندروید چیه؟
آیا زمانی که اوبونتو فراگیر بشه و مثلا ۲۰ درصد بازار رو داشته باشه ناامن میشه؟
چرا گوگلی که به قول حودش و رفقا به امنیت کاربراش خیلی اهمیت میده آندروید رو ناامن ساخته؟

لینوکس فقظ هسته سیستم عامله و قسمت های دیگر سیستم عامل + هسته میشن یک سیستم عامل. لینوکس خودش هسته ایمنی هست ولی باز به سایر اجزاء هم ربط داره. سایر اجزا توی آندروید به زبان جاوا نوشته شده و بعبارتی کمی از گنو من در آوردی تر هست. همین هم میتونه روی امنیت تاثیر گذار باشه.
خیر اوبونتو از پایه امنه. و خب سومین سیستم عامل پر استفاده دنیا هم هست و نمیشه گفت که ایمنیش به خطر افتاده!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
من دارم لپ تامپو که خصوصیاتش رو همین جا گذاشتم ۱.۵ میفروشم و طبق آماری که گرفتم نکسوس ۱۰ بالای ۱.۵ نمیره.
نظر دوستان چیه؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
من دارم لپ تامپو که خصوصیاتش رو همین جا گذاشتم ۱.۵ میفروشم و طبق آماری که گرفتم نکسوس ۱۰ بالای ۱.۵ نمیره.
نظر دوستان چیه؟

ممکنه توی آفیس به مشکل بربخورید. من شخصا iWork و Quick Office رو تست کردم ، از لیبر آفیس بیشتر با فارسی مشکل داره!

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نظر دوستان چیه؟

ممکنه توی آفیس به مشکل بربخورید. من شخصا iWork و Quick Office رو تست کردم ، از لیبر آفیس بیشتر با فارسی مشکل داره!
خب فکر کنم بشه اوبونتو رو با آندروید در یک یا چند ماه دیگه یک جا داشته باشی.
حالا فرض کنیم که مشکل آفیس هم حل بشه خودت حاضری این کاریی رو که من دارم انجام مدیمو انجام بدی؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
نظر دوستان چیه؟

خب فکر کنم بشه اوبونتو رو با آندروید در یک یا چند ماه دیگه یک جا داشته باشی.
حالا فرض کنیم که مشکل آفیس هم حل بشه خودت حاضری این کاریی رو که من دارم انجام مدیمو انجام بدی؟

الان سیل انتقادات جاری میشه ولی سال 2010 استیوجابز اینطور گفت :

نقل‌قول
....
افراد زیادی قبل از ما در عرصه تولید تبلت ها قدم نهادند ، ولی موفق نشدند. چون یا تلفن های همراه خود را در ابعاد یک اسکیت بورد (!) بزرگ کرده بودند و یا لپتاپهای خود را تا حد امکان کوچک ساخته بودند. اما مهمترین ویژگی گجت هایی که نامشان را «تبلت» میگذاریم این است که نه تلفن هستند و نه لپتاپ. بلکه این دو را به هم وصل میکنند....

یعنی هیچی نمیتونه جای چیز دیگه رو بگیره :). من خودم دیوایس اپل دارم ولی جوابگوی همه نیازهام نیست و آندرویدی هم در کنارش خریدم. لپتاپ هم دارم و از همه تا جایی که لازمه استفاده میکنم.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
اما تبلت نیازامو برطرف میکنه.
نکسوس ۱۰ دو تا بدی داره:
عدم پشتیبانی از سیم و کارت حافظه.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
نکسوس ۱۰ دو تا بدی داره:

خب یه توصیه . شما سراغ iPad هم نرید. چون مشکلات بسیاری براتون خواهد داشت. اما میتونید سایر تبلتها (مثلا ایسر تبلتهای خوبی داره) رو مدنظر قرار بدید.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نکسوس ۱۰ دو تا بدی داره:

خب یه توصیه . شما سراغ iPad هم نرید. چون مشکلات بسیاری براتون خواهد داشت. اما میتونید سایر تبلتها (مثلا ایسر تبلتهای خوبی داره) رو مدنظر قرار بدید.
اصلا فکر اپل و مایکروساف نیستم.
یه آندرویدی میخوام تا ۱.۵ تومن اگه سیم کارتم بخونه که عالی میشه.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
تبت آندرویدی ای داریم که usb 3 ساپورت کنه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا اندروید که خودش یک لینوکس هستش از ios و بلک بری و شایدم وین فون نا امن تر هستش؟

دلیلش تو همون تفاوت لینوکس و گنو/لینوکس و تفاوت نرم‌افزار آزاد و بازمتنه. اندروید نه گنو/لینوکسه و نه نرم‌افزار آزاد. و خب به همون دلیلی که ویندوز ناامنه، این هم ناامنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من با این که به‌جای لپ‌تاپ از تبلت استفاده کنی موافق نیستم. حداقل در شرایط کنونی تبلت‌ها حتا با سیستم‌عامل اوبونتوی فعلی هم نمی‌تونن جایگزین لپ‌تاپ‌ها باشن. برای این جایگزینی به نظرم باید حداقل تا نیمه‌ی ۲۰۱۴ صبر کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
چرا اندروید که خودش یک لینوکس هستش از ios و بلک بری و شایدم وین فون نا امن تر هستش؟

دلیلش تو همون تفاوت لینوکس و گنو/لینوکس و تفاوت نرم‌افزار آزاد و بازمتنه. اندروید نه گنو/لینوکسه و نه نرم‌افزار آزاد. و خب به همون دلیلی که ویندوز ناامنه، این هم ناامنه
میشه از ناامنی هاش مثال بزنید؟

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
من با این که به‌جای لپ‌تاپ از تبلت استفاده کنی موافق نیستم. حداقل در شرایط کنونی تبلت‌ها حتا با سیستم‌عامل اوبونتوی فعلی هم نمی‌تونن جایگزین لپ‌تاپ‌ها باشن. برای این جایگزینی به نظرم باید حداقل تا نیمه‌ی ۲۰۱۴ صبر کنی
آقا دانیال اینا تمام استفاده از من لپ تاپ هستش:
۱. وب گردی
۲. پخش موسیقی
۳. تماشای عکس و فیلم
۴. استفاده خیلی کم از برنامه نوشتن آفیس.
تمام این نیاز های منو تبلت برطرفذ میکنه.
این نیاز هامو لپ تاپ برطرف نمیکنه:
۱. سبک و قابل حمل
۲. دوربین پشت
۳. تاچ اسکرین
« آخرین ویرایش: 12 آبان 1391، 03:10 ب‌ظ توسط به کدامین گناه؟ »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بیش‌تر منظورم خود محیط سیستم‌‌عامل بود تا کارآییش. البته فکر می‌کنم گنوم شل نصب کنی بهتره، ولی باز هم هنوز تجربه‌ی صفحه‌لمسی عالی‌ای نخواهی داشت