انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

دوست دارید اوبونتو را با کدام یک از تبلت های  زیر تجربه کنید؟

Google Nexus 7
3 (14.3%)
Samsung Galaxy Note 10.1
2 (9.5%)
 Asus Transformer Infinity
3 (14.3%)
Google Nexus 10
5 (23.8%)
دیگر تبلت های اندرویدی  را انتخاب میکنم.
0 (0%)
Apple ipad
3 (14.3%)
Microsoft Surface
5 (23.8%)

مجموع آرای اعضا: 21

نویسنده موضوع: آموزش ، نقد و بررسی تبلت با سیستم عامل اوبونتو  (دفعات بازدید: 6811 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
لطفا مطالبتون منطبق با موضوع باشه.لطفا.
اطلاعیه ۱.با توجه به پیشنهاد (اعتراض) دوستان تبلت های غیر اندرویدی هم به نظر سنجی اضافه شدند.
اطلاعیه ۲.دوستان من لطف کنند زمانی از نقل و قول استفاده میکنند آن نکته ای که را که قرار است به آن جواب دهند قول کنند نه همه مطلب را.لطفا رعایت کنید تا بحث ها شلوغ و گنگ نشود.بنده هم رعایت خواهم کرد تا شما دوستان اذیت نشوید.
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1391، 11:20 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
من خیلی دوست دارم اوبونتو رو با تبلتی که توسط خود شرکت کنونیکال ساختهو ساپورت بشه  استفاده کنم.
تا اونجایی که میدونم اوبونتو برای 14.04 برنامه ویژه ای داره.

What are some tablets that can run Ubuntu

http://askubuntu.com/questions/163755/what-are-some-tablets-that-can-run-ubuntu

Is it possible to run Ubuntu on a Nexus 7

http://askubuntu.com/questions/189585/is-it-possible-to-run-ubuntu-on-a-nexus-7
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1391، 06:57 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
اندروید ، اندروید ، اندروید >:( >:(
سخت افزار مهمه نه سیستم عامل که شما هر چی گزینه بوده رو به اندرویدی ها اختصاص دادی.مثلا اجرای اوبونتو روی سرفیس پرو مطمئنا از این تبلت ها بهتره چون سخت افزارش قویه

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سخت افزار مهمه نه سیستم عامل که شما هر چی گزینه بوده رو به اندرویدی ها اختصاص دادی.مثلا اجرای اوبونتو روی سرفیس پرو مطمئنا از این تبلت ها بهتره چون سخت افزارش قویه

آخ که گل گفتی. خداییش طراحی قشنگ سرفیس با اوبونتو خیلی حال میده...

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
دوست من شاید اطلاعات هیچ کدوم از شما رو راجع به اوبونتو نداشته باشم اما واقعا شیفته اوبونتو شدم چون انگاری جون داره و باهات دوست میشه و ترکیب رنگش حس فوق العاده ای بهت میده.
اما جواب سوال شما من اصلا دوست دارم اوبونتو رو روی تبلتی ببینم که لوگوی ویندوز روشه چون آدم حس میکنه ویندوز اوبونتو رو بلعیده درحالی که اوبونتو باید آزاد باشه.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
خبر مربوط به تاریخ 2011-11-01 هستش و از سایت نارنجی گرفته شده.

اوبونتو یکی از محبوب ترین توزیع های لینوکس به شمار می آید و همین الان هم بعضی ها آن را روی تبلت و حتی تلفن هوشمند شان نصب میکنند اما به هر حال نسخه فعلی یک نسخه دسکتاپ است و برای صفحه های لمسی طراحی نشده است.
از سال گذشته شایعاتی وجود داشت که این توزیع محبوب لینوکس قصد دارد به سوی تلفن های هوشمند و تبلت ها هم حرکت کند تا اینکه سرانجام این شرکت رسما اعلام کرده که می خواهد از نسخه معمول اش برای کامپیوترهای شخصی خارج شود و مرزهای جدیدی را ببیند.
آنها می گوید هم اکنون به نظر زمان مناسبی می آید که ما به سوی تبلت ها، تلفن های هوشمند و تلویزیون ها حرکت کنیم.هر چند فعلا محصولی برای ارایه وجود ندارد اما آنها می گوید که امیدوارند تا زمان ارایه نسخه 14.04 اوبونتو در سال 2014 اوبونتو وارد تلفن هایهوشمند هم بشود.بنابراین می توانید امیدوار باشید که نسخه های اولیه و آزمایشی را خیلی زودتر در اینترنت پیدا کنید. انگار اندروید در حال پیدا کردن یک برادر جدید است.
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1391، 07:35 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
دوست من شاید اطلاعات هیچ کدوم از شما رو راجع به اوبونتو نداشته باشم اما واقعا شیفته اوبونتو شدم چون انگاری جون داره و باهات دوست میشه و ترکیب رنگش حس فوق العاده ای بهت میده.
اما جواب سوال شما من اصلا دوست دارم اوبونتو رو روی تبلتی ببینم که لوگوی ویندوز روشه چون آدم حس میکنه ویندوز اوبونتو رو بلعیده درحالی که اوبونتو باید آزاد باشه.
برای من یه سخت افزار عالی و یه طراحی بدنه خوب از یه تصویر ساده مهم تره.البته این نظر شخصیه منه
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1391، 08:16 ب‌ظ توسط sorena100 »

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
برای من یه سخت افزار عالی و یه طراحی بده خوب از یه تصویر ساده مهم تره.البته این نظر شخصیه منه
یکی از دلایل بزرگ موفقیت شرکت اپل مصرف کننده های وفادارش بودن که با وجود تمام محدودیت های برخی از محصولات این شرکت به این شرکت وفادار بوده و حاضر نشدند دل  به امکانات فراوان ویندوز و شرکای ویندوزی و اندروید و شرکای اندروید بدن.
اگه این اصل وفاداری مطلق راجع به اوبونتو و لینوکس رعایت نشه مطمعننا اوبونتو در تبلت شکست خواهد خورد.
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1391، 07:57 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
برای من یه سخت افزار عالی و یه طراحی بده خوب از یه تصویر ساده مهم تره.البته این نظر شخصیه منه

نقل‌قول
یکی از دلایل بزرگ موفقیت شرکت اپل مصرف کننده های وفادارش بودن که با وجود تمام محدودیت های برخی از محصولات این شرکت به این شرکت وفادار بوده و حاضر نشدند دل  به امکانات فراوان ویندوز و شرکای ویندوزی و اندروید و شرکای اندروید بدن.
اگه این اصل وفاداری مطلق راجع به اوبونتو و لینوکس رعایت نشه مطمعننا اوبونتو در تبلت شکست خواهد خورد.

خب وقتی خود اوبونتو تبلتی نداره و مجبوریم رو یه تبلت دیگه اوبونتو نصب کنیم، چه فرقی داره که روی اون تبلت آرم نکسوس باشه یا سامسونگ و یا مایکروسافت؟

درضمن اینجا هم یه سری عکس از سرفیس میتونین ببینین. خداییش قشنگه:
http://narenji.ir/5814-%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%B3-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA

(البته من خودم علی رغم علاقه‌ای که به تبلت‌ها دارم ترجیح میدم یه لپ تاپ بگیرم که خرکار باشه و سخت افزار قوی داشته باشه  ;D)
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1391، 08:07 ب‌ظ توسط حامد سپهر »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
نقل‌قول
فقط می تونم یه چیز بگم ؛ یه محصول رو دوست داشته باش ولی عاشقش نباش

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
من دوست دارم روی آیپد ببینمش :) .

چون رزولوشن بسیار بالایی داره. همچنین اگه راهی باشه روی سایر دیوایسهای پرتابل اپل هم بشه نصب کرد خوبه. مثلا آیپاد اوبونتویی :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
اوبونتو فراتر از یک محصوله.اوبونتو دوست محیط زیسته اوبونتو یک جامعه از کاربرانش هستش که برای بهتر شدنش در حال تلاشن اوبونتو یک فرهنگ گمشده ی زیباست اوبونتو برای همه هستش از فقیر و غنی چون رایگانه.
چطور نمیشه عاشق اوبونتو نبود و برای همه گیر شدنش تلاش نکرد حتی یک تلاش کوچیک یا ایجاد یک محدودیت برای خودت.

« آخرین ویرایش: 05 آبان 1391، 10:56 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558

Microsoft Surface
و ما میطوانیم

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
نقل‌قول
اوبونتو فراتر از یک محصوله.اوبونتو دوست محیط زیسته اوبونتو یک جامعه از کاربرانش هستش که برای بهتر شدنش در حال تلاشن اوبونتو یک فرهنگ گمشده ی زیباست اوبونتو برای همه هستش از فقیر و غنی چون رایگانه.
چطور نمیشه عاشق اوبونتو نبود و برای همه گیر شدنش تلاش نکرد حتی یک تلاش کوچیک یا ایجاد یک محدودیت برای خودت.
بحث سر این نیست که اوبونتو چه قدر بزرگه منظورم اینه که حتی اگه اوبونتو هم جایی اشتباه داشت و از هدف اصلیش خارج شد از «اشتباهش» حمایت نکنیم بلکه «یاد آوری و کمکش کنیم» تا به هدف بر گرده. مثلا زدن کامپیوتری که فقط از اوبونتو پشتیبانی می کنه و از ویندوز یا هکینتاش نمیشه توش استفاده کرد یعنی صلب آزادی.
در ضمن من میگم روی سرفیس پرو اجرا بشه تا سخت افزارش خوب باشه وگرنه با نکسوس یا اندروید مشکلی ندارم و فکر هم نمی کنم وجود یه لوگوی ویندوز به معنای عدم حمایت از اوبونتو باشه.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
بحث سر این نیست که اوبونتو چه قدر بزرگه منظورم اینه که حتی اگه اوبونتو هم جایی اشتباه داشت و از هدف اصلیش خارج شد از «اشتباهش» حمایت نکنیم بلکه «یاد آوری و کمکش کنیم» تا به هدف بر گرده. مثلا زدن کامپیوتری که فقط از اوبونتو پشتیبانی می کنه و از ویندوز یا هکینتاش نمیشه توش استفاده کرد یعنی صلب آزادی.
در ضمن من میگم روی سرفیس پرو اجرا بشه تا سخت افزارش خوب باشه وگرنه با نکسوس یا اندروید مشکلی ندارم و فکر هم نمی کنم وجود یه لوگوی ویندوز به معنای عدم حمایت از اوبونتو باشه.
دوست من اگه تا فردا هم بحث کنیم فایده نداره چون هر دومون روی نظرامون سر سختانه پافشاری میکنیم.
ولی تبلت مایکروسافت همچین غولی هم نیست فقط داک کیبوردش فوق العاده ست و به نظر من آیپد ۴ شرایط بهتری داشته باشه از تبلت های مایکروسافت چون پردازنده های اینتل واقغا به درد تبلت ها نمیخوره و اینو وقتی سرفیس پرو بیاد متوجه میشید.