انتخاب یه سیستم عامل، خیلی زیاد به روحیه و جهانبینی شما در زندگی برمیگرده. شعر عقاب خانلری یادم اومد که عقاب از زاغ راز عمر طولانی رو میپرسه و زاغ زندگیش رو تعریف میکنه که گند و مردار میخوره و هزار تا سنگ و توهین رو قبول میکنه تا فقط زنده بمونه و بتونه سیر بشه. در آخر عقاب زندگی آزاد و مشکلتر خودش رو بر زندگی خفتبار ولی دراز زاغ ترجیح میده:
بال بر هم زد و برجست از جا
گفت: کای یار ببخشای مرا
سالها باش و بدین عیش بناز
تو و مردار تو و عمر دراز
من نیم در خور این مهمانی
گند و مردار تو را ارزانی
استفاده از سیستمهای غیرآزاد، در ابتدا، از سیستمهای آزاد آسونتره ولی در نهایت فقط مردارخوارشون باید بشی.
عالی بود شعر ممنون
![Wink ;)](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/wink.gif)
اما ببینید به این راحتی ها هم نیست...این تماما بر میگرده به هدف هر کس...یکی یادگیریه کامپیوتر و شناختش و پیشرفتش توی این زمینه براش هدفه..خوب در این صورت کاملا شعر درخوری هست و مثال اینکه فرمودید در نهایت فقط مردارخوارشون باید بشی.
اما خودتون رو جای کس دیگه ای بزارید مثلا کسی که میخواد انیمیشن سه بعدی بسازه و توی این راه بشه از بهترینها..
ایا با بلندر به این هدف میرسه؟( مثال هست لطفا نرید سمت طرفداریه بلندر من خودم عاشقشم) برای شروع خیلی خیلی عالیه بلندر اما مطمئنا باید کم کم به نرم افزارهای دیگه ای مثل مایا ،مکس، سینما۴دی و هزار پلاگین دیگه که همه و همه برای ویدوز نوشته شدن آشنا بشه و با اونها کار کنه..چون ابزار حرفه ایه این کار توی ویندوز و مک داره توسعه داده میشه...
پس کسی که بره سمت این نرم افزارها و مسلما ویندوز ،مردار خواره؟ به نظرم اینطور نیست. میدونه که پیشرفتش به سمت هدفش توی اون سیستم عامل بیشتره....حالا چه قدر براش ممکنه مهم باشه الان فایلهاش چه جوری دارن بک اپ میشن یا وایر لسش چه طوری داره به نت وصل میشه؟ اصلا مهم نیست چون هدفش چیز دیگه ایه...
و لینوکس برای این هدف به اندازه ی کافی مناسب نیست...
حالا یکی مثل من هر دو براش جالبه هم سر در اوردن از نحوه ی کارکرد (نه به طور کامل البته) هم استفاده از برنامه های حرفه ای تخت ویندوز (کاری به بحث خریدن یا نخریدنشون ندارم فقط بحثه اینه ویندوز خوبه یا بد!)، خوب از هر دو استفاده میکنم.به همین سادگی به همین خوشمزگی