سلام ...
تو جای مناسبی سوالت رو نبپرسیدی ( منظورم کلی هست نه بد زدن تایپیک ) ، اکثر بچه های اینجا کلا به خاطر اعقتاداتشون با محصولات انحصاری نمیتونند کنار بیان و در نتیجه ویندوز براشونگزینه حذف شده ای هست و کلی دلایل دیگه هم وجود داره که بازم
کلا ویندوز رو حذف میکنه که میتونید با گشتن تو تایپیک هایی مثل چرا لینوکس و از این قبیل به نتایج خوبی برسید .
در کل این سوال رو باید تو یک انجمن full ویندوزی میزدید که بهتر نتیجه بگیرید ، من خودم بسته به شرایط مجبورم از ویندوز استفاده کنم ، اما درباره 8 فقط میتونم بگم به درد PC نمیخوره ...
خواستن که همه دستگاه ها رو مورد هدف قرار بدن ولی نتونستند و یک ... بزرگی بالا اومد
ولی قطعا به مرور زمان بهتر میشه ، در صورتی که اوبونتو که خودم خیلی به ندرت از این توزیع استفاده میکنم خیلی بهتر و user friendly تر هست به نظرم رو تمام دستگاه ها .
باید ببینید با کدوم راحت هستید . من با اینکه خیلی Unity رو دوست ندارم ولی به محیط 8 ترجیح میدم یا Gnome Shell رو به همه محیط ها و حتی محیط منسوخ XP رو بیشتر از 8 دوست دارم .
این مسئله محیط خیلی تاثیر داره شاید یک توزیع یا سیستم عامل واقعا روی عملکرد خودش کار کرده باشه ولی با توجه به ظاهر ... که داره نمیتونه مخاطب جذب کنه . 8 هم همینطور ، واقعا روش کار شده ولی ظاهر 7 رو گند زدن توش با یک ایده برای تبلت و... قاطی کردن ، شده 8 ...
حالا هرچقدر هم قدرتمند باشه ، وقتی نشه به راحتی باهاش کار کرد فکر نکنم کسی بره سراغش ، از طرفی با اکثر دوستانم که صحبت کردم هیچکدوم بعد از تست به این نتیجه نرسیدن که مهاجرت کنند ، به همین دلیلی که خدمتتون عرض کردم ، 8 رو بیشتر سیستم عامل Device های Touch میبینند تا یک Os عمومی .