وقتی این سوال اینجا مطرح می کنین , انتظار دارین درباره ی چیش صحبت کنیم ؟ شما ضعفو نمی بینی ؟ , پس همه ی ما الکی از لینوکس استفاده می کنیمو این همه بحث الکیه , خب بچه ها , همه بریم ویندوز استفاده کنیم , در پاسخ قبلیتون گفتین هر وفت لازم باشه از لینوکس استفاده می کنین , این یعنی اینکه از لینوکس استفاده نمی کنین , یا کم استفاده می کنین ,
در ضمن به نظر شما کسایی که از لینوکس استفاده می کنن , کسایی هستن که فقط کار روزانه می کنن باش , کاربر معمولی ؟
ویندوز برای همون کاربر معمولی بهتر
شما اومدی سوالتو تو فروم ubuntu مطرح کردی , فکر کردی همه کاربر عادین ؟
شما باید سوالتو جای دیگه مطرح می کردین ,
توجه نمیکنی دیگه! گفتم هر موقع اش فرا برسه کاملا به لینوکس مهاجرت میکنم! وگرنه الان بیشتر با لینوکس کار میکنم! اتفاقا جای خوبی کامنتم رو گذاشتم عزیز! حواست سرجاشه عزیز! من کجا در این پست سوالم رو پرسیدم من نظرم رو گفتم یه نفر دیگه سوالش رو پرسیده! حواست رو بیشتر جمع کن!
از لینوکس استفاده می کنی , به لینوکس مهاجرت می کنی فرق دارن یا نه ؟
سوالتون رو دقیقا کجا پرسیدین ؟
این کامنتت هم مصداق کشیدن مو از ماست بود! فرق داره! دوست عزیز من تا زمانی که ۱۰۰ درصد نیازهام با لینوکس برطرف نشه کاملا مهاجرت نمیکنم به لینوکس فهمیدن این جمله خیلی سخته! مشکل شما اینه که فکر میکنید حتما باید یکی از این دو سیستم عامل رو انتخاب کرد! خوشبختانه من اینطوری فکر نمیکنم! عزیز! کاربری به اسم " به کدامین گناه؟" این موضوع رو ایجاد کرده و سوال پرسیده. من نظر خودم رو گفتم!
مو از ماست کشیدن ؟ , 2ساعت داری می گی , به لینومس مهاجرت می کنم, بعد می گی , از لینومس استفاده می کنم , از دید من کسی که از لینوکس استفاده می کنه , می تونه از ویندوز هم استفاده کنه , من نگفتم فقط لینوکس , اگر پاسخمو درست می خوندی , گفتم من ویندوز دارم و از اون برای بازی استفاده می کنم , این یعنی اینکه هم ویندوز دارم هم توزیع لینوکس
این هم می دونم کاربری به اسم کدامین گناه این موضوع رو ایجاد کرده , اما گغتم شاید کاربری دیگه ای داشته باشه و در پاسخ قبلی گفتم دفاع کردن از اون کاربر , احتمال دادم که اون کاربر با نام کاربری دیگری باشین , و اینکهشما واژه ی مهاجرت رو بکار بردی , چون فکر کردی , ما فقط می گیم لینوکس رو سیستم باشه , اکثر کاربرای اینجا هم ویندوز دارن هم لینوکس , وقتی موضوع کاربر عادی شد , گفتم سوال بدجایی پرسیدین , اگه پاسخ درست می خوندین , گفتم , پولی , دزدی , برام مهم نیست , من استفاده می کنم و گفتم کرک , اولین پاسخو بخون , مو از ماست کشیدن ؟ , اگه شما پاسخ های منو درست می خوندین , انقدر بحث نبود , پول و کرک , مهاجرت و...