من نمیدونم چرا انقدر شما دارید بحث میکنید ولی میخوام به همه لینوکس کارا بگم:وقتتون رو با اینکه ویندوز بهتر است یا لینوکس تلف نکنید اگه با یه ویندوز کار صحبت اون به حرف شما گوش نمیده فقط میخواد حرف خودشو ثابت کنه مطمئن باشید اینو به همه لینوکس کارا میگم یه روزی همین آدما میان سی دی های لینوکستون رو قرض میگیرن و به خاطره حرف هایی که زدن عذر خواهی میکنن
ولی من خودم هم فدروا و اوبونتو دارم و در کنارش ویندوز اگه جا داشتم مک هم نصب میکردم از دنیایه کامپیوتر لذت میبرم و تو این چیزا تعصب ندارم بیخیال...
ولی آیا میخوام بدونم اون پولی که مایکروسافت داره اوبونتو یا... دارن مایکروسافت خیلی بودجه داره شاید ماها اینو خیلی توجه نکنیم ویندوز در کشور های خارج هم گرون هست و همینطور نرم افزار هاش فکرشو با همین پولی که داری تو اینجا باید حدودا 200 هزار تومان بدی ویندوز بخری یا شایدم بیشتر یا کمتر حالا فکرشو بکن 60 هزار تومان بدی پول آنتی ویروس بخری و ...
چرا شما متوجه نمیشین لینوکس نرم افزار هاش رایگان هست خوده سیستم عاملش رایگاه هست این خودش خیلیههههه
خدارو شکر تو لینوکس از دست کرک و keygan راحت شدم همین آلان داشتم که دارم تایپ میکنم باورتون نمیشه برنامه IDM بهم پیغام دادم که تریال شما تموم شد دلییلش این بود که رفتم یه ورژن جدیدشو دانلود کردم باید برم دوباره کرکش رو نصب کنم
و البته اینو حق میدم که در لینوکس هیچ نرم افزار به حد IDM نمیرسه ولی حرفم اینه که باید به اوبونتو وتوزیع های دیگه فرصت بدیم آخه ویندوزشم که اولش اومد بعد چند سال هنوز کامل نبود
و من که عاشق کامپیوتر هستم و مهم اینه
موفق باشید همگی