انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟  (دفعات بازدید: 39178 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟
« : 14 آبان 1391، 11:23 ق‌ظ »
سلام به همه

خوب ، اول از همه بگم این تایپیک اصلا چیزی که فکر میکنید نیست ، درواقع هدف مقایسه و آشوبگری ;D و... نیست ، پس این چند خط رو همراه باشید خواهشا ...

عملا ما بنا به دلایلی تو یکی از حالات زیر قرار داریم :

- از گنو/لینوکس استفاده میکنیم
- از ویندوز استفاده میکنیم
- گنو/لینوکس رو کنار ویندوز استفاده میکنیم
- ویندوز رو کنار گنو/لینوکس استفاده میکنیم

* سه و چهار فرق دارن !

در نهایت اینکه قطعا من یک سری نیاز دارم که با توجه به اونا باید انتخاب کنم ،

من شیفته Bash هستم ، دیوانه محیط گنوم ، اصلا ترمینال رو باز میکنم یه حالی میشم و خیلی مسائل دیگه ، اما چی باعث شده که در کنارش ویندوز کار کنم ؟

ما کلی تایپیک داریم چرا لینوکس بهتر از ویندوز است ؟ چرا لینوکس ؟ چرا اوبونتو ؟ چرا ویندوز مناسب نیست و ... !؟

اما قطعا این ویندوز هم مزایایی داره که من و خیلی ها ازش استفاده میکنیم .

این تایپیک رو نزدم بگیم ویندوز کجا بهتره و مقایسه و ... راه بندازیم ، این تایپیک رو زدم تا یکی مثل من دلایلش رو برای استفاده از ویندوز ذکر کنه ! تا دوستان با تجربه تر راهی پیش پای ما بزارند که نیازهایی که تا امروز فقط تو ویندوز برطرف میشد رو بتونیم با کیفیت حداقل یکسان یا بهتر تو گنو/لینوکس رفع کنیم و یک خداحافظ همیشگی به ویندوز بگیم .
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1391، 11:29 ق‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
پاسخ : چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟
« پاسخ #1 : 14 آبان 1391، 11:38 ق‌ظ »
من عاشق اوبونتو و کلا گنو/لینوکس هستم. میتونم بگم تقریبا روزی 10 ساعت بعضی اوقات کمتر یا بیشتر کار میکنم.
ولی ...
ولی من با سن 22 سالم عاشق بازی کردن هستم. برای همین مجبورم که به ویندوز برم . آخه مگه میشه بازی ای به نام Call Of duty باشه و بازی نکرد ؟؟!!! تازه چند روزه دیگه هم ورژن جدیدش میاد.
ویندوز خوبی هایی داره ولی ببینید توزیع های گنو/لینوکس اینقدر قوی هستند و دارند پیشرفت میکنند که خوبی های ویندوز به هیچ عنوان به چشم نمیاند .
من فقط از ویندوز برای بازی استفاده میکنم. البته چون معدود نرم افزار هایی هستند که فقط برای ویندوز نوشته شدند و معادل حتی نزیدکشون تو اوبونتو نیست آدم مجبور میشه بعضی اوقات بره ویندوز .

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #2 : 14 آبان 1391، 12:37 ب‌ظ »

من فقط از ویندوز برای بازی استفاده میکنم. البته چون معدود نرم افزار هایی هستند که فقط برای ویندوز نوشته شدند و معادل حتی نزیدکشون تو اوبونتو نیست آدم مجبور میشه بعضی اوقات بره ویندوز .

به همچنین.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #3 : 14 آبان 1391، 12:41 ب‌ظ »
بحث اگه درست باشه ما هم استقبال میکنیم حقیقتش یکسری نیازهامون رو در ویندوز براورده میکنیم. همه شما هم ابتدا با ویندوز کار کردید و بعد با لینوکس! قطعا و ۱۰۰ درصد ویندوز هم یکسری مزایایی داره در زمینه دسکتاپ که لینوکس نداره و بالعکس. یکی از مزیتهای ویندوز وجود نرم افزارهای بیشتر تخصصی در اون است مثل فتوشاپ، بارها من با وورد مایکروسافت جدول و نمودار درست کردم اما در لیبره آفیس نمایش نداده! یا بعضی وقتها با وجود اینکه فونتها یکسان است باز بهم میریزه بخصوص اعداد که فارسی ها رو انگلیسی نشون میده! خوب چاره چیه؟! منی که اگه بخوام به یه همایش یا ژورنالی مقاله هام رو بفرستم باید مشکلی نداشته باشه! پس مجبورم عملا از وورد مایکروسافت استفاده کنم. مورد دیگه چرا یه دانلود منیجر درست حسابی گرافیکی در لینوکس وجود خارجی نداره! در محیط ترمینال wget عالیه. بهتون بر نخوره ولی کدوم یکی از این دانلود منیجرهای که در لینوکس استفاده میشه به پای DAP یا IDM میرسه؟! یا هنگ میکنن یا سرعتشون کمتره! گرچه خودم بیشتر از همون دانلود منیجر اپرا استفاده میکنم. به جای تعصب الکی و شعار دادن کسایی که برنامه نویس هستند باید فکری به حال این چیزها کنند. شکی نیست لینوکس در زمینه سرور خیلی قوی است و چند سالی است که در زمینه دسکتاپ داره کار میکنه پس طبیعی است که کمبودهایی در این زمینه باشه چون توسعه دهنده بیشتر روی سرور سرمایه گذاری کرده بودند که نتیجه اش هم سهم بالای لینوکس در زیمنه سرور است. وگرنه اگه لینوکس هم در زمینه دسکتاپ قوی بشه که داره قوی میشه مردم هم خودشون کم کم به سمتش می یان و وقتی سهم مارکت شیر لینوکس هم بالا بره قطعا شرکتهای نرم افزاری و سخت افزاری هم رابطه بهتری با لینوکس برقرار میکنند. مثلا بعضی ها میگن انحصار نمی زاره نرم افزاری آزاد و اپن سورس رشد کنن خوب اگه اینطوره پس چرا فایرفاکس تونست سهم مناسبی از مارکت شیر رو در اختیار بگیره؟ چون عملکرد خوبی داشت و گوگل هم بهش کمک کرد از نظر مالی مردم هم استقبال کردن! کمپانی مثل ادوبی وقتی می یاد فتوشاپش رو روی لینوکس ارائه میده که بفهمه حداقل با این کار سود اقتصادی نصیبش بشه بالاخره شرکتی تجاری است و باید سود ببره! مورد دیگه اینکه بعضی ها اینجا استاندارد دوگانه دارن! مثلا میگن فلان نرم افزار کد بسته از قابلیت فلان نرم افزار آزاد بهره برده و ایده اش رو دزدیه نمیگن از ایده هاش استفاده کرده! خوب بر اساس استدلال شما فایرفاکس هم ظاهرش رو و بعضی از قابلیتهاش رو از اپرا دزدیده! درست میگم یا نه؟! خوبه به فایرفاکس بگم فایردزد همین اصطلاعی که بعضی ها برای ویندوز به کار میبرن! آقا چرا جوش میزنید بیل گیتس کله اش کار کرد و تونست از این طریق پول در بیاره و در زمینه دسکتاپ موفق باشه. شما که به بیل گیتس فحش میدین چرا همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینید همین بیل گیتس کلی کمک های بشر دوستانه کرده در قالب  بنیاد بیل و ملیندا گیتس این کارها جای تقدیر داره. یا مثلا میگن شما که حرف میزنید آستین رو بالا بزنید و برید برنامه نویسی یاد بگیرید و این کمبودها رو جبران کنید! آخه برادر من یه کم از عقلت استفاده کن وقتی میخواهی حرفی بزنی یه حرفی بزن که بگنجه! کسی که رشته اش نرم افزار نیست که نمیتونه و وقتش رو نداره بشینه این کارها رو کنه؟! و با سیستم سر و کله بزنه تازه آدمی که تازه برنامه نویسی یاد گرفته زمان میبره که بتونه نرم افزاری مناسب بنویسه. پس این برنامه نویس ها چکاره اند؟ هر کس یه وظیفه ای داره! یکم واقع بین باشید. این چیزها رو که گفتم هدفم طرفداری از ویندوز نبود فقط یه چند موردی که به ذهنم اومد گفتم. من خوشحالم از اینکه با اوبونتو آشنا شدم و الان بیشتر با لینوکس کار میکنم اما هیچ وقت یک طرفه قاضی نمیرم. موفق باشید.

آفلاین M!lad

• *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #4 : 14 آبان 1391، 02:13 ب‌ظ »
ممنون دوستان ، تا حدودی خوب بود ;D

فقط خواهشا دلایل استفاده اتون رو بگید نیازی نیست با برنامه های مختلف مقایسه کنید چون بحث به انحراف کشیده میشه .

عزیزانی هم که لطف میکنن و برنامه معادل معرفی میکنند پیشاپیش تقاضا دارم پافشاری رو برتر بودنش نکنند ، شما فقط معرفی کنید حالا بچه ها تست میکنند و اگر مفید باشه حتما مورد استفاده قرار میدن.
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1391، 02:53 ب‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #5 : 14 آبان 1391، 02:45 ب‌ظ »
من سر شغلم ایمیل ها با outlook است همینطور وی پی ان ها و آفیس بخصوص فرم های اکسل و یکسری ابزارهای تحت وب که فقط با آی ای کار می کنن. بخش فنی کاملا این چیزها در لینوکس قابل پیاده سازی و شرکت هم لینوکسی داره که نود و پنج درصد اینکارها رو هم می کنه ولی به خاطر هماهنگی با همگان، یک ویرچوال باکس ویندوزی برای کارهای شرکت دارم.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین javad-b

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
« پاسخ #6 : 14 آبان 1391، 03:48 ب‌ظ »
من آیپاد دارم و متاسفانه وابسته به آیتونز ـه که معادل لینوکسیش تا اونجایی که میدونم وجود نداره! از طرفی معتاد به بازی های آنلاین هم هستم. این باعث شده که همیشه تو لینوکس ام یه ویندوز تو ویرچوال باکس یا حداقل واین رو داشته باشم.
Free software is not software, Free software is the culture and thinking, not only about the copyright.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #7 : 14 آبان 1391، 06:13 ب‌ظ »
من آیپاد دارم و متاسفانه وابسته به آیتونز ـه که معادل لینوکسیش تا اونجایی که میدونم وجود نداره! از طرفی معتاد به بازی های آنلاین هم هستم. این باعث شده که همیشه تو لینوکس ام یه ویندوز تو ویرچوال باکس یا حداقل واین رو داشته باشم.

شما از GTKPod استفاده کنید. این مورد رو من خیلی وقت پیش درگیرش بودم.

اگرچه ویندوز بخاطر GTA نصبه ولی خب ما تقریبا کل مدتی که پای سیستم هستیم در بین اوبونتو ، بعضی وقتام فدورا هستم.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #8 : 14 آبان 1391، 06:22 ب‌ظ »
من برای بازی میرم ویندوز ( اکس پی SP3 )‌
یک وی ام ویر هم دارم ( وین هفت )‌برای این ترم باید C# , MSSQL کار کنم

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #9 : 14 آبان 1391، 08:29 ب‌ظ »
من مجبورم واسه انتخاب واحدم برم تو اینترنت اکسپلور (کند) ! می خوای بری تو می گه جز این مرورگر نمی شه استفاه کرد خیلی سعی کردن اینترنت اکسپلور رو بدون کراش تو لینوکس نصب کنم ! ولی نشد که نشد ! آفیس ویندوز هم واقعا یه چیز دیگه هست ! اونم خواستم نصب کنم ! تو لینوکس با فونت فارسی مشکل داشت .
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 15 آبان 1391، 01:26 ق‌ظ »
همه شما هم ابتدا با ویندوز کار کردید و بعد با لینوکس!
از کجا این‌قدر مطمئمن حرف می‌زنی؟ من خودم یکی از مثال نقض‌های این جمله‌ات هستم. مدّتی با ویندوز هم کار کردم، ولی به هیچ عنوان ابتدا با ویندوز کار نکردم

بارها من با وورد مایکروسافت جدول و نمودار درست کردم اما در لیبره آفیس نمایش نداده! یا بعضی وقتها با وجود اینکه فونتها یکسان است باز بهم میریزه بخصوص اعداد که فارسی ها رو انگلیسی نشون میده! خوب چاره چیه؟!
خب این که مشکل آفیس مایکروسافت و باگ‌های بی‌شمارشه. مثلا این سایت رو ببین که بدونی چه‌قدر وضع آفیس مایکروشافت خرابه. خود بنیاد مستندات چند وقت پیش آفیس مایکروسافت رو غیر استاندارد اعلام کرد و الآن از لیبره‌آفیس حمایت می‌کنه ;)
اگه پرونده‌هایی که با لیبره‌آفیس ساختی توی آفیس مایکروشافت درست نشون داده نمی‌شدن مشکل از لیبره افیس بود. جای شاکی و متهّم رو عوض نکن

منی که اگه بخوام به یه همایش یا ژورنالی مقاله هام رو بفرستم باید مشکلی نداشته باشه! پس مجبورم عملا از وورد مایکروسافت استفاده کنم.
اتّفاقاً کاملاً برعکس! عملاً مجبوری یا از لیبره‌آفیس و… استفاده کنی، یا از موتورهای تِک!

بهتون بر نخوره ولی کدوم یکی از این دانلود منیجرهای که در لینوکس استفاده میشه به پای DAP یا IDM میرسه؟! یا هنگ میکنن یا سرعتشون کمتره!
این نظر توئه و برای خودت محترمه! ولی هیچ مدیر بارگیری‌ای تو ویندوز (حتا IDM که اسم بردی) حتا نصف سرعت بارگیری من با wget تو اوبونتو رو نمی‌ده.

مورد دیگه اینکه بعضی ها اینجا استاندارد دوگانه دارن! مثلا میگن فلان نرم افزار کد بسته از قابلیت فلان نرم افزار آزاد بهره برده و ایده اش رو دزدیه نمیگن از ایده هاش استفاده کرده! خوب بر اساس استدلال شما فایرفاکس هم ظاهرش رو و بعضی از قابلیتهاش رو از اپرا دزدیده! درست میگم یا نه؟!
در این مقاله این قضیه رو به صورت کامل توضیح دادم. بخونش و اگه بعد از خوندش ابهامی موند بیا و مطرحش کن

خوبه به فایرفاکس بگم فایردزد همین اصطلاعی که بعضی ها برای ویندوز به کار میبرن!
الآن فایرفاکس چی رو دزدیده؟ دزدیدن: چیزی را فقط برای خود کردن.
هرکاری که فایرفاکس کرده آزاد بوده و هرکس دیگه‌ای هم می‌تونه ازش استفاده کنه. این کجاش دزدیه؟

شما که به بیل گیتس فحش میدین چرا همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینید همین بیل گیتس کلی کمک های بشر دوستانه کرده در قالب  بنیاد بیل و ملیندا گیتس این کارها جای تقدیر داره.
درکی داری از این که پول‌دارترین آدم دنیا یعنی چی؟ اگه هر روز اندازه‌ی حقوق یک ماهه‌ی صدتای من و تو هم از پول این آقا کم بشه اصلاً متوجّه هم نمی‌شه. خالا این که می‌آد و یه مبلغ ناچیزی از پولش رو به یه قشر کوچیکی از همون‌هایی که ازشون دزدیده برمی‌گردونه باید تقدیر کرد ازش؟ چون یک میلیاردیم کم‌تر دزدیده؟ البته قبول دارم که می‌تونست مثل جابز باشه و همون یه ذرّه رو هم برای خودش نگه‌داره و از این جهت از خیلی‌ها بهتره، ولی دلیل نمی‌شه آدم خوبی باشه
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1391، 01:32 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 15 آبان 1391، 01:34 ق‌ظ »
من برای بازی میرم ویندوز ( اکس پی SP3 )‌
یک وی ام ویر هم دارم ( وین هفت )‌برای این ترم باید C# , MSSQL کار کنم
یادش به‌خیر! من like a boss پروژه‌ی پایگاه داده رو با MySQL و Qt تحویل دادم :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #12 : 15 آبان 1391، 02:01 ق‌ظ »
دانیال با اون بقیه کامنتها کار ندارم اما اینکه بگی که wget از IDM سرعتش بالاتره از اون حرفهاست! اما گذشته از این قابلیتهایی داره که wget نداره. این دانلود منیجر هم مثل همون طرفداری از مرورگری خاص است که تمومی نداره و بیشتر به عادت فرد بستگی داره! کسی که سرعتش بالا باشه بهش مهم نیست چی استفاده میکنه چون اختلاف سرعت اونقدر چشمگیر نیست! تو ایرانه که ملت تو سر و کله هم میزنن تا ثابت کنند اون چیزی که استفاده میکنند بهتره! همه جای دنیا سرعت اینترنت اونقدر بالا است که دانلود منیجر هم استفاده نکنی چیزی نمیشه! در مورد فایرفاکس من نگفتم دزده! گفتم بر اساس استدلالی که بعضی ها میکنن حتما این هم دزدی کرده! ظاهرش هم مثال زدم از نظر من مشکلی نیست برنامه ها از قابلیتهای هم استفاده کنند خیلی هم خوبه! در مورد آفیس هم من چک کردم به جز ورد بقیه ابزارها آفیس این دو نرم افزار با هم خیلی سازگارند از اکسل بگیر تا پاورپوینت اما مثلا نمودارها رو با اکسل کشیدم و در وورد کپی کردم وقتی اومدم در لیبره آفیس خبری از نمودارها نیست! من تایید نمیکنم که باگ از کدوم سمته، لیبره آفیس اصلاً بهتر!  حرف من اینه که ما جایی میخواییم مثلا یه چیزی بفرستیم که اونجا می یان با وورد مایکروسافت چک میکنن ما هم مجبوریم برای اینکه کار با اون طرف سازگاری بیشتری داشته باشه از وورد استفاده کنیم. درست و غلطش دست ما نیست. حالا شما استثنا بودی که اول با لینوکس کار کردی  ;)  اما اغلب اینطوری نیست  ;D

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #13 : 15 آبان 1391، 08:19 ق‌ظ »
من از ویندوز بیشتر به خاطر بازی و ابزارهای برنامه نویسی و مدیریت active directory استفاده می کردم.
سن و سال ما که دیگه از بازی گذشته  :P (هرچند بعضی وقتا خیلی دوست دارم یاد قدیما بکنم :D ) ولی این یک مورد دیگه برا من کاربرد نداره.
ابزارهای برنامه نویسی که خوشبختانه به وفور تو گنو/لینوکس پیدا میشه اونم از نوع خوبش . پس این مورد هم حله.
فقط میمونه مدیریت active directory که تا الان هنوز نتونستم درست و حسابی یه برنامه شبیه اون چیزی که تو ویندوز سرور وجود داره براش پیدا کنم که دارم سعی می کنم با LDAP یک کارایی بکنم.
بقیه نرم افزار ها هم جایگزین مناسبی دارن تو گنو/لینوکس فقط یکم زمان میبره تا کامل بهشون مسلط بشم. همین که استفاده کننده از این برنامه های متن باز زیاد بشه خیلی سریعتر توسعه پیدا میکنن و مشکلاتشون رو خیلی زود رفع خواهند کرد.
برای آفیس مشکلی با لایبر آفیس ندارم و برای دانلود هم از Downthemall راضیم . برای پخش فیلم هم از VLC استفاده می کنم.
دیگه چرا باید برم سراغ ویندوز؟؟؟  ???
در حال حاضر فقط Kubuntu 12.10 نصب دارم ولی تو ویرچال باکس یک ویندوز اکس پی برای موارد خاص گذاشتم.

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #14 : 15 آبان 1391، 11:35 ق‌ظ »
من به یک دلیل از ویندوز استفاده میکنم چون امنتره، مثلا اصلا ویروس نداره، اگه هم شنیدین که داره بدونین همه اش شایعه است و گول تبلیغات ادمای پلیدی مثل استالمن و توروالدز و... است. و اگه انتی ویروس داره، اینم به خاطر کلاس کار لازمه!