انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟  (دفعات بازدید: 39202 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : چرا از ویندوز استفاده میکنیم ؟
« پاسخ #90 : 28 آبان 1391، 07:46 ق‌ظ »
دوستان عزیز فکر می کنم بحث به خارج از موضوع تاپیک منحرف شده. ???
لطفا دعواهای بین ویندوز و لینوکس رو بزارین برای یک جای دیگه  >:(
پیشنهاد می کنم یک پست مخصوص کاربرانی که سرشون درد میکنه برای بحث و گفتگو در مورد اینکه ویندوز بهتره یا لینوکس ایجاد بشه و اونجا ۲۴ ساعته از این مباحث مطرح کنید . ;)
ما هم بدمون نمیاد هرچند وقتی یه سری به این پست بزنیم ببینیم کی به کیه ;D

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #91 : 28 آبان 1391، 09:57 ق‌ظ »
دوستان عزیز فکر می کنم بحث به خارج از موضوع تاپیک منحرف شده. ???
لطفا دعواهای بین ویندوز و لینوکس رو بزارین برای یک جای دیگه  >:(
پیشنهاد می کنم یک پست مخصوص کاربرانی که سرشون درد میکنه برای بحث و گفتگو در مورد اینکه ویندوز بهتره یا لینوکس ایجاد بشه و اونجا ۲۴ ساعته از این مباحث مطرح کنید . ;)
ما هم بدمون نمیاد هرچند وقتی یه سری به این پست بزنیم ببینیم کی به کیه ;D
نمیشه گفت دعوا، دو نفرند که دارن از دانسته هاشون دفاع می‌کنن و هرکدوم ویژگی‌های گنو/لینوکس و ویندوز رو می‌گن.
در جواب جناب «ارباب آرما»ی عزیز هم بگم:
اینطور نیست که گنو/لینوکس یه روئین‌تن باشه و هرکاریش کنی بدافزار نگیره، این اتفاق درواقع به رفتار خودتون برمی‌گرده!
رفتارتون ویندوزی باشه یا گنو/لینوکسی!
خب رفتار ویندوزی چیه؟
این‌که شما میری نت و صدجور برنامه و بازی نصب می‌کنی و چه بسا خیلی از اون‌ها آلوده شده یا از اول مخرب باشن!
اما بحث توی گنو/لینوکس خیلی فرق داره! این‌جا کسی نیاز نداره بره نت و برنامه دان و نصب کنه! چرا؟ چون توزیع‌های مختلف گنو/لینوکس یه چیزایی دارن به نام مخزن و تمام پکیج‌های نرم‌افزاری رو بعد از تست و عیب‌يابی و گاها بهینه‌سازی برای اون توزیع قرار می‌دن توی مخزن و منی که می‌خوام یه برنامه نصب کنم فقط می‌رم از مخزن توزیعم (یا مخازن معتبر دیگه) نصب می‌کنم. اینطوری امکان نداره سیستم من آلوده به بد افزار بشه!
بله ممکنه شما یک بدافزار بنویسید و برای دانلود قرار بدید ولی تا وقتی در مخازن قرار نگیره (که نمیگیره)، یا سورسش بررسی نشه، من و امثال من اون برنامه شما رو حتی دانلود هم نمی‌کنیم چون اعتماد نداریم (نمونه این نرم افزارهای ایرانی توی انجمن زیاده، یه جستجو بکن) و جدای از بحث نصب از مخازن بحث مجوز‌ها در لینوکس هست. به جرات می‌تونم بگم کامل‌ترین سیستم مجوزدهی رو لینوکس داره و هرکاری بسته به اهمیتش به مجوز‌های مختلفی نیاز داره! اگه یه بدافزار بتونه خوب عمل کنه (سیستم رو ازپا درآره) باید اول از مدیر سیستم اجازه بگیره!  ;)
به هرحال امیدوارم متوجه شده باشی!  ;)

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #92 : 28 آبان 1391، 10:48 ق‌ظ »
نمیشه گفت دعوا
:o
با چیزایی که من خوندم اگه دانیال و آرما دستشون بهم میرسید ممکن بود کار به جای باریک بکشه  ;D
بحث خوبه تا وقتی که احترام متقابل حفظ بشه و هر حرفی با سند و مدرک مستدل ارائه بشه.(سایت معتبر باشه) ;)

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #93 : 28 آبان 1391، 01:27 ب‌ظ »
دوستان خواهشا این بحث و مقایسه رو در جای دیگه ادامه بدید ، اگر پست های خارج از بحث رو هم به تایپیک دیگه ای انتقال بدید ممنون میشم ...

بزارید متوجه بشیم بحث اصلی به کدوم سمت میره .

ممنون .
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #94 : 28 آبان 1391، 02:25 ب‌ظ »
قبلا عمده استفاده برای بازی،کار با مجموعه نرم افزار های‌ adobe و microsoft.
همون بازی ها با کیفیت تر هم بیشتر به علت وجود directx  است.

آلان هم خوب همون کار ها رو با نرم افزارهای دیگه توی بینوکس انجام می دیم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #95 : 28 آبان 1391، 02:54 ب‌ظ »
به نظر من این ادعا مضحک به نظر می رسد. چچرا سیستم عاملی که ادعا می شود ویروس و رخنه ندارد دارای عنوان آنتی ویروس، اینترنت سکیوریتی و فایروال هست؟!!
:o کجا برای گنو/لینوکس آنتی‌ویروس هست؟ یه چند مورد آنتی‌ویروس هست که روی گنو/لینوکس هم اجرا می‌شه و کارش اینه که ویروس‌های ویندوزی رو پیدا کنه. موارد استفاده‌اش هم روی میل‌سرور و این‌هاست که ویروس از طریق ای‌میل نره روی کامپیوترهای ویندوزی!
اینترنت سکیوریتی هم نداریم، چون اصلاً بهش نیازی نیست.
و خب امیدوارم بدونی که فایروال ربطی به ویروس و این‌ها نداره! در ضمن خود گنو/لینوکس یه فایروال داره به اسم iptables که همون برای هرکاری کفایت می‌کنه و نیازی به نصب چیزی یا تنظیم‌های اضافه نیست

مثلا اینجا:
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=worst%20os
البته در منابع فارسی هم در این خصوص مطلب زیاد هست و می تونید جستجو کنید.
چیزی که خیلی مهمه و بر کسی پوشیده نیست اینه که مکینتاش امنیت بسیار پایین تری از ویندوز پس با توجه به اینکه درصد کمتری از کاربران به اون علاقه دارن، طبیعیه که بدافزارهای کمتری در اون رایج باشه.
الآن هدفت شادسازی اینترنت بود؟ ;D
می‌گم منبع رفتی پیوند اوربان دیکشنری می‌دی؟ منبع دیگه‌ات هم لابد ناین‌گگ و منبع فارسی‌ات هم آی‌طنزه؟ :D

آمار موجود که مربوط به اوت ۲۰۱۰ می‌باشد به شرح زیر است:
ویندوز ۷: ۳۷٫۸٪
ویندوز ویستا: ۶٫۷٪
ویندوز اکس پی: ۳۹٫۷٪
ویندوز ۲۰۰۳: ۰٫۹٪
مک اواس: ۸٫۱٪
توزیع‌های گنو/لینوکس: ۵٫۲٪
منبع: ویکیپدیا
شما به 5 درصد میگی خیلی زیاد؟!!
این آمار چیه دقیقاً؟ فکر می‌کنم محدود به یه بخش خاصّی باشه، مثلاً فقط لپ‌تاپ‌ها یا رایانه‌های شخصی‌ای که از پیش روش سیستم‌عامل نصبه. نمی‌خوای بگی بدافزارها فقط برای رایانه‌های شخصی نوشته می‌شه که؟

اندروید نام سیستم‌عاملی است که گوگل برای تلفن همراه و لوح‌رایانه و هم اکنون برای تلویزیون نیز عرضه می‌نماید و با همکاری ده‌ها شرکت بر روی دستگاه‌های مبتنی بر اندروید قرار می‌دهد. اندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شده‌است.
... تیم اندروید به رهبری روبین فعالیت خود را برای تولید پلتفرم موبایل مبتنی بر کرنل لینوکس آغاز کردند...
آندروید نسخه ۱٬۵ یا Cupcake نسخه ۱٬۵ آندروید نخستین نسخه‌ای بود که به طور رسمی منتشر شد. این نسخه آندروید مبتنی بر کرنل لینوکس ۲٫۶٫۲۷ بود.
آندروید نسخه ۱٬۶ یا Donut در ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۹ آندروید نسخه ۱٬۶ یا دونات منتشر شد. این نسخه آندروید مبتنی بر کرنل لینوکس نسخه ۲٫۶٫۲۹ بود.
نسخه ۲ و ۲٬۱ یا Éclair هر دو نسخه ۲ و ۲٬۱ آندروید مانند نسخه ۱٬۶ مبتنی بر کرنل لینوکس ۲٫۶٫۲۹ طراحی شده‌اند.
نسخه ۲/۲ یا Froyo آندروید نسخه ۲/۲ در ۲۰ مه ۲۰۱۰ معرفی شد. این ویرایش آندروید مبتنی بر کرنل لینوکس نسخه ۲٫۶٫۳۲ است.
منبع: ویکیپدیا
باز هم مطلب خواستی چند هزار صفحه دیگه در خصوص رابطه لینوکس و اندروید در منابع انگلیسی و فارسی موجود هست.
خوبه آم اگه یه چیز رو نمی دونه حداقل به طور قطعی در مورد اون نظر نده...
خب این چیزایی که می‌گی درسته، ولی چه ربطی به بحث داره. چند بار هم قبلاً بهت گفتم که اندروید داره از لینوکس استفاده می‌کنه. ولی یه سیستم‌عامل لینوکسی نیست. لینوکس فقط یه نرم‌افزاره که توی اندروید نصب شده و وظیفه‌ی هسته (یا به‌قول شما کرنل) رو بر عهده داره. /این‌جا به صراحت گفته:
Are there complete Linux systems without GNU?
    There are complete systems that contain Linux and not GNU; Android is an example. But it is a mistake to call them “Linux” systems.

Android is very different from the GNU/Linux system—because it contains very little of the GNU system, only Linux. Overall, it's a different system. If you call the whole system “Linux”, you will find it necessary to say things like, “Android contains Linux, but it isn't Linux, because it doesn't have the usual Linux [sic] libraries and utilities [meaning the GNU system].” Android contains just as much of Linux as GNU/Linux does. What it doesn't have is the GNU system. Instead it has a lot of Google software.

لینوکس کرنل یک سیستم عامل هست که بر پایه یونیکس نوشته شده و در سیستم عامل هایی مثل اندروید و گنو/لینوکس مورد استفاده قرار می گیره.
مثالی که من از اندروید آوردم به خاطر سیستم فایلی و عملکرد مشابه اون نسبت به گنو/لینوکس هست، وقتی اندروید وارد بازار شد کمتر بدافزاری برای اون وجود داشت ولی با فراگیر شدن اون، کم کم بدافزار ها هم بنا به دلایلی که قبلا گفتم برای اون به وجود اومدن.
دوست عزیز به این شکل نگاه کن:
این شکل ساختار اندروید رو نشون می‌ده. همون‌زور که می‌بینی لینوکس فقط یکی از قسمت‌های این سیستم‌عامله. آیا این دلیل می‌شه بگیم اگه اندروید بدافزار داره، پس لینوکسه که بدافزار داره؟ نه عزیز من! مشکل اندروید از کتاب‌خونه‌ها، ران‌تایم و فریم‌ورکشه. اگه به لینوکس ربطی پیدا می‌کرد دیگه نمی‌شد اون ادّعاها رو کرد و خبرش مثل بمب در جهان صدا می‌کرد

دقیقا نکته همینجاست. کاربران لینوکس خودشون رو به منابع محدود می کنن. می دونی مثل چی می مونه؟ عین این می مونه که بگیم بله اگه همه نرم افزارشون رو از فروشگاه میاکروسافت و یا شرکت های مورد تایید مایکروسافت تهیه کنند آلوده نخواهند شد! دقیقا مسئله اینه که کاربران در گنو/لینوکس محدود هستند.
چه محدودیتی؟ هربرنامه‌ای که من بخوام توی مخازنم هست و هیچ دلیلی نداره که بخوام برنامه‌ای رو خارج از مخازن نصب کنم. اصلاً روند نصب برنامه در گنو/لینوکس اینه که از مخازن نصب بشه. چرا فکر می‌کنی محدودیتی وجود داره؟ آیا تا به حال شده کسی نرم‌افزار سالمی رو بخواد بذاره توی مخازن و ازش نپذیرن؟ یا نرم‌افزاری که هم‌چنان کار می‌کنه رو از مخازن خارج کنن؟
در ضمن این اشتباه رونکن که بخوای مخازن گنو/لینوکس رو با فروشگاه مایکروسافت مقایسه کنی. همین الآن توی مخازن من ۶۶٫۲۱۲ تا برنامه‌ی مختلف وجود داره که اتّفاقاً همه هم رایگان هستن. توی فروشگاه مایکروشافت سرجمع چندتا برنامه هست؟

اینکه شما میگی کدها رو بررسی کردی شاید یک کاربر حرفه ای باشی ولی این مسلم هست که یک کاربران عادی همچین کاری رو انجام نخواهند داد و توان آن را ندارند. (هرچند که بررسی تک تک خطوط از جانب یک حرفه ای هم خنده دار و غیر ممکن به نظر می رسد!)
کاربر عادی به کاربر حرفه‌ای اعتماد می‌کنه. همون طوری که من به حرف اون دوستم اعتماد کردم و برنامه‌ای که بررسی کرده بود رو نصب کردم. هر کد کافیه فقط توسهط یک فرد مورد اعتماد بررسی بشه، قرار نیست همه خودشون بشینن بخونن کد رو که!

پس وقتی شما بخوای از برنامه هایی استفاده کنی که در مخازن نیستند، احتمال هر ریسکی وجود داره و شما نمی تونی بگی که سیستم عاملم ایمن هست...
احتمال وجود چنین برنامه‌ای که در مخازن نباشه یا کسی بررسی‌اش نکرده باشه خیلی بعیده، اگر هم باشه برای انجام کارهاش نیاز به دسترسی ریشه داره که خب دلیلی نداره بهش این دست‌رسی رو بدیم.

استالمن یکی از شخصیت های مورد علاقه من بود ولی به خاطر توهین هایی که به جابز و گیتس کرد کاملا از چشمم افتاد. در حال حاضر من استالمن رو یک محقق برجسته ولی شکست خورده در روابط کاری و اجتماعی می بینم که به خاطر عقده ای که نسبت به افراد نخبه داره سعی کرده که هیاهو به پا کنه;)
می‌شه دقیقاً بگی چه توهینی کرد؟ یا نخوندی چی گفته، یا نمی‌دونی توهین چیه!
و استالمن نسبت به کی عقده داشته باشه؟ ;D اون دو نفری که نام بردی اصلاً ارزش این رو ندارن که با استالمن مقایسه بشن حتا! کسی که یک تنه جلوی انحصار ایستاد و امن‌ترین سیستم‌عامل دنیا رو به وجود آورد، بعد اون رو به صورت آزاد در اختیار تمام مردم دنیا گذاشت رو با کسی مقایسه می‌کنی که چندین بار سر دوستش رو کلاه گذاشت و ابداعات اون رو به اسم خودش مصادره کرد و بعد اون رو از شرکت خودش بیرون انداخت؟ کسی که یازده تا مدرک دکترا داره رو با کسی مقایسه می‌کنی که تا وقتی دخترش بیست ساله شد و ازمایش DNA داد که ثابت بشه دخترشه، اون رو فرزند خودش نمی‌دونست و حتا بهش پول توجیبی هم نمی‌داد و باعث شد که دخترش به انواع بیماری‌های روحی دچار بشه؟ کسی که برای مدّت‌ها توسعه‌دهنده‌ی اصلی زبان لیسپ که در حال حاضر تنها روش اصولی برای نوشتن برنامه‌های هوش مصنوعیه رو با کسی مقایسه می‌کنی که چندین بار ادّعاهای کذبی کرده که ما رابط گرافیکی رو اختراع کردیم یا نمی‌دون موس رو اختراع کردیم؟

واقعا برای یک کاربر خانگی امنیت تا چه اندازه مهم هست و باید فدای کیفیت بشه؟
از اون حرف‌ها بود ها! الآن به نظرت ویدوز با کیفیته مثلاً؟ سیستم‌عاملی که حتا بدون درنظر گرفتن ویروس‌ها و… نمی‌تونی یک ماه مدوام باهاش کار کنی بدون این که ری‌استارتش کنی، یا بعد گذشت سه چهار ماه از نصبش برای روشن شدن جون آدم رو بالا می‌آره؟
توی همون به اصطلاح منبع خودت نوشته:
windows: a sucky OS that crashes every 5 minutes,
even more assed up coz it slows down after every installation and after every download,often caused by stupid assed programmers who wrote the stupid program
windows xp, the worst OS since the invention of computers
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1391، 03:13 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #96 : 28 آبان 1391، 04:43 ب‌ظ »
نقل‌قول
به نظر من این ادعا مضحک به نظر می رسد. چچرا سیستم عاملی که ادعا می شود ویروس و رخنه ندارد دارای عنوان آنتی ویروس، اینترنت سکیوریتی و فایروال هست؟!!

شما تا بحال اوبونتو یا یکی از توزیع های لینوکسو دیدی که داری این حرفو میزنی؟تو مخازن لینوکس به جز clam tk انتی ویروس دیگه ی نیست اونم واسه ویروسای ویندوزی هست مثل نیوفولدر!اقای عزیز برو نصب کن کار کن بعد بگو!شما فک کردی مثلا نود ۳۲ انتی ویروس ساخته واسه لینوکس معنیش این میشه که لینوکس ویروس داره؟
من خودم به شخصه نود۳۲ رو واسه اوبونتو نصب کردم کلا به درد من نخورد مگه اینگه فلشی چیزی بیارن یه اتورانی،نیوفولدری چیزی پیدا کنه!
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
  • http://arvinall.github.io
    • ALL's Rhythmic Prose
« پاسخ #97 : 28 آبان 1391، 05:52 ب‌ظ »
یه سوال
آقای بهزادی شما میگید امنیت گنو به چه دلیلیه  ؟؟؟

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #98 : 28 آبان 1391، 09:36 ب‌ظ »

البته گیمپ برای کار عکاسی نیست :) برای کارهای گرافیکیه .میشه ازش استفاده کرد البته برای ویرایش عکس .

برای عکاسها نرم افزارهای بسیار خوبی تو گنو هست (تنها قسمتی که احساس کمبود نکردم واقعا تو لینوکس همین زمینه هست.نرم افزارهای بسیار کاملی هستن.) نرم افزار DarkTable و البته RAWtherapee...
وووووووه
اینا چه نرم افزارهایی توپین واقعا اینا مجانین باورم نمی شه ؟!
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Darktable-1.0-es.png
http://en.wikipedia.org/wiki/File:RawTherapee_4.0.8_processing_a_photo_of_a_passion_fruit_flower.jpg
بابا دمت گرم گنو دمت گرم دس مریزاد

بله...شدیدا توصیه میکنم کار کردن باهاشون رو یاد بگیرید(اگر با lightroom تو ویندوز کار کرده باشید خیلی کاراییشون و حتی اینترفیسشون شبیه اونه..)

این دو نرم افزار توی نرم افزارهای گنو لینوکسی بهترین اینتر فیس رو دارن به نظرم ...واقعا دست مریزاد داره به سلیقه ی توسعه دهنده هاش...البته تا حد زیادی از لایت روم ایده گرفته شده ولی در هر حال اینتر فیس عالی ای رو ارائه کردن..

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #99 : 28 آبان 1391، 11:21 ب‌ظ »
یه سوال
آقای بهزادی شما میگید امنیت گنو به چه دلیلیه  ؟؟؟

..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #100 : 29 آبان 1391، 12:02 ق‌ظ »
و خب اگه من هم بخوام چند مورد اضافه کنم این ها رو می‌گم:

نبود پرونده‌های اجرایی: گنو لینوکس پرونده‌های اجرایی به سبک ویندوز نداره. بیش‌تر ویروس ها در ویندزد توسّط پرونده‌های exe که به صورت ناخودآگاه اجرا می‌شن پراکنده می‌شن.

نبود رجیستری: رجیستری جاییه که ویروس‌ها و بدافزارها تنظیمات خودشون رو در اون می‌ذارن و حتا اگه شما ویروس رو پیدا و پاک هم بکنین، اطّلاعات رو از رجیستری می‌خونه و خودش رو دوباره نویسی می‌کنه. هم‌چنین پیدا کردن مکان پنهان کردن اطّلاعات در رجیستری بسیار سخته. گنو لینوکس به جای رجیستری از پرونده‌های پیکربندی متنی خام استفاده می‌کنه که به راحتی قابل خوندن هستن و همون‌طور که اشاره شد، کاربران و نرم‌افزارهای عادی قادر به تغییر اون‌ها نیستن

نبود نرم‌افزارهای انحصاری، مخصوصاً اینترنت اکسپلورر: نرم‌افزارهای انحصاری و غیر آزاد فی‌نفسه خطرناک‌ترین چیزها در دنیای رایانه هستن. مخصوصاً اگه نرم‌افزاری مثل اینترنت اکسپلورر با وجود باگ‌ها و حفره‌های فراوان و فرایند به روزرسانی بسیار کند و دشوار، به صورت یک عنصر اجباری در سیستم‌عامل وجود داشته باشه و حتا نشه پاکش کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
« پاسخ #101 : 03 آذر 1391، 07:55 ب‌ظ »
صادقانه بگم.
من برای زودتر به نتیجه رسیدن از ویندوز استفاده میکنم.
مثلا یه بار فرصت کوتاهی برای آماده کردن یه مطلب داشتم. دوتا راه پیش روم بود:
  • مثل همیشه رفتن توی ویندوز و استفاده از microsoft word
  • رفتن توی لینوکس و استفاده از libreoffice
به خودم گفتم تو که فقط میخوای بنویسی، برو توی لینوکس که فرصتی باشه یکم بیشتر بهش عادت کنی.

آقا ما رفتیم توی لینوکس، توی libreoffice هرچی مینوشتم وقتی نقطه میذاشتم نقطه میرفت اول خط.
میدونستم که باید گزینه ی right to left رو انتخاب کنم تا این مشکل حل بشه. ولی هرچقدر میگشتم توی اون toolbar لعنتی چیزی به اسم right to left پیدا نمیکردم. حتی توی خود سایت libreoffice دکمه ی right to left رو نشون داده بود ولی من توی سیستم خودم هرچقدر میگشتم پیداش نمیکردم.

آخر سر فهمیدم که برای ظاهر کردن همون دکمه ی right to left ساده هم باید جست و جو کرد. یه نگاه به ساعتم انداختم دیدم که بیشتر از دو ساعت از وقتم سوخته.
با خودم گفتم عجب! لینوکس رو shut down کردم و به microsoft office برگشتم.

ولی اگه یه روزی خیلی بیکار باشم و عجله ای برای انجام سریع کارهام وجود نداشته باشه حاضرم بیام توی لینوکس کارهام رو انجام بدم.
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #102 : 03 آذر 1391، 08:03 ب‌ظ »
من برای زودتر به نتیجه رسیدن از ویندوز استفاده میکنم.
البته LibreOffice ربطی به ویندوز و گنو-لینوکس نداره. اینجا شرکت‌های مختلف توی ویندوز هم LibreOffice استفاده می‌کنند.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #103 : 12 آذر 1391، 03:33 ب‌ظ »
آقا من دیگه هیچ حالی با ویندوز نداشتم که یهویی وسوسه شدم یکمم بازی کنم و همین باعث شد که ... متاسفانه باید وارد کیسه ای مثل ویندوز بشم.
البته اوبونتو سیستم عامل اصلی من خواهد بود.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #104 : 12 آذر 1391، 03:51 ب‌ظ »
تنها دلیلی که منو به سمت ویندوز میکشه بازیه و از اونجا که نت‌بوک اسوس من بازی‌های بدرد بخور رو اجرا نمی‌کنه یه ماهی میشه که ویندوز رو پاک کردم.