انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تبلیغ آریوس کنم یا فدورا؟  (دفعات بازدید: 9380 بار)

0 کاربر و 14 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
پاسخ : تبلیغ آریوس کنم یا فدورا؟
« پاسخ #15 : 16 آبان 1391، 08:32 ب‌ظ »
چون برای اولین باره که تو محلی لینوکس رو مطرح میکنی . آریو خوبه چون برنامه های اضافی هم داره . ولی تو اوبونتو باید برنامه ها رو اضافه کنی حتی کدک های چندرسانه ای . بهتره عکس توزیع های دیگه رو نشون بدی و محیط های مختلف رو واوبونتو رو مطرح کنی و توزیع بدی که آریو ریمستری از اوبونتو هست و ...  .

وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #16 : 16 آبان 1391، 08:46 ب‌ظ »

به نظرم اگر به اینترنت هم دسترسی داری همون اوبونتو رو ارائه بده و بسته های مهم رو هم از نت نصب کن تا با روند کار اشنا بشن...

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
« پاسخ #17 : 16 آبان 1391، 10:07 ب‌ظ »
به نظر من که آریوس رو توضیح بدی خیلی بهتره...منم قبلا اوبونتو نصب کردم به عنوان یه تازه کار ...شدم...و کلی دلسرد شدم..اما وقتی که آریوس رو نصب کردم خیلی راضی هستم چون خیلی چیزایی که یه سیستم عامل به عنوان حداقل باید داشته باشه رو داره...اما اوبونتو حتی موارد اساسی پایه رو هم نداره برای استفاده از سیستم عاملو باید خودتو درگیر کنی... و این درگیری اول کار اون شاگرداتو دلسرد میکنه.
در ضمن یه توصیه کوچیک برادرانه بهت میکنم:
اگه یه جایی دیدی که نوشته بود لینوکس برای حرفه ای هاست و ویندوز نه ,بدون این حرف رو یه ادم بی سواد زده و تو هم اونجا تکرارش نکن...و مهمتر اینه که یاد ت باشه موقع توضیح بگی که هر سیستم عاملی بدرد یه چیزی میخوره ..مثلا لینوکس الان برای سرور ها و ابر رایانه ها گزینه فوق العاده ای هست نه برای کاربر های خانگی(هر چند داره به سمت کاربرهای خانگی هم پیش میره و خوب داره پیشرفت میکنه و ایشالله که بهتر بشه)...و نکته دیگه اینه که بگی یکی از مهمترین اهداف کوچ کردن اکثر افراد به لینوکس اینه که رایگان استفاده کنن و مخصوصا در ایران که خیلی ها دیگه نمیخوان نرم افزار های دزدی رو استفاده کنن...
و آخرین مطلب اینکه توی توزیع آریوس نمیدونم چرا بعضی از دستورات ترمینال عمل نمیکنه...به خود سایت اصلی هم اظلاع دادم ..به هر حال فقط دستوراتی رو که توی ترمینال میخوای بزنی رو یه چک بکن توی  آریوس تا یه موقع سوتی نداده باشی.
امیدوارم موفق باشی

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #18 : 17 آبان 1391، 10:02 ق‌ظ »
هیچ کدوم! یه فیلم از یوتیوب بگیر پخش کن و روش توضیح بده! موقع نصب ممکنه با هزار مشکل ناخواسته روبرو بشی !

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #19 : 17 آبان 1391، 10:04 ق‌ظ »
همون آریوس.
طرفی که از اول کلی چیز نمیدونه یه دفعه میگه این بود اون لینوکسی که یه آهنگ پخش نمیکنه!!فدورا هم به همین شکل.
شما نشست یونیتی آریوس رو بیار بالا استفاده کن.

دوست عزیز شما نگاه به ایران نکن توش اینترنت پر سرعت فراگیر افسانست!
کشورای دیگه همه جا اینترنت دارن.
شما اگه میخوای بدون اینترنت اوبونتو رو بدون مشکل نصب کنی برو مخازنشو بخر برادر من!
نکنه این بنده خدا تو کره جنوبی میخواد ارائه بده من بیخبرم.
فکر کنم پیشنهاداتشو برا ایران میخواد.
ضمنا چه ربطی به نت داشت.
من میگم اوبونتوی تازه نصب شده برا کسی که نه کدک میدونه چیه نه از نرم افزار آزاد مطلعه نه هزارتا چیز دیگه یه جورایی ناقص به نظر میرسه که آریوس این نقصها رو تا حد خیلی خیلی بالایی نداره.
منظورم همین بود که royaflash عزیز گفتن:
چون برای اولین باره که تو محلی لینوکس رو مطرح میکنی . آریو خوبه چون برنامه های اضافی هم داره . ولی تو اوبونتو باید برنامه ها رو اضافه کنی حتی کدک های چندرسانه ای . بهتره عکس توزیع های دیگه رو نشون بدی و محیط های مختلف رو واوبونتو رو مطرح کنی و توزیع بدی که آریو ریمستری از اوبونتو هست و ...  .

پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #20 : 17 آبان 1391، 12:06 ب‌ظ »
و آخرین مطلب اینکه توی توزیع آریوس نمیدونم چرا بعضی از دستورات ترمینال عمل نمیکنه...به خود سایت اصلی هم اظلاع دادم ..به هر حال فقط دستوراتی رو که توی ترمینال میخوای بزنی رو یه چک بکن توی  آریوس تا یه موقع سوتی نداده باشی.
شما حتی نمیدونی شل چیه و فرق bash با zsh رو نمی‌دونی. بعد اوبونتو رو نقد می‌کنی و به اونایی که می‌گن لینوکس قوی‌تر از ویندوزه می‌گی بیسواد؟ لینوکس برای کاربر خونگی مناسب نیست؟ ;D ;D ;D بهترین جک هفته بود این آخری.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 17 آبان 1391، 06:41 ب‌ظ »
شما حتی نمیدونی شل چیه و فرق bash با zsh رو نمی‌دونی. بعد اوبونتو رو نقد می‌کنی و به اونایی که می‌گن لینوکس قوی‌تر از ویندوزه می‌گی بیسواد؟ لینوکس برای کاربر خونگی مناسب نیست؟ ;D ;D ;D بهترین جک هفته بود این آخری.
میدونی جای تاسف برای جامعه کاربری که افرادی مثل تو توش هستن...
اگه من اشتباهی کردم دلیل این نیست که بیای مورد تمسخر قرار بدی من رو ...من توی لینوکس یه تازه کارم نه حتی متوسط و حرفه ای که بخوام ادعا کنم...جالب اینه که ادعا از سمت تو هست و هرکه ادعا کنه یه بیسواد هست...در ضمن دوست عزیز شما هنوز مفهوم سیستم عامل و وجود هر یک از سیستم عامل ها رو درک نکردی ... نمی گم بی سوادی ولی خیلی عذر میخوام سطح جامع بینی و.. تی این مسایل خیلی پایین هست.
من نمیدونم تو برای چی فکر میکنی که لینوکس  برای کاربر دسکتاپ بهتر از ویندوز هست...دوست عزیزم این حرف خود آقای رچارد استالمن و همکارانش هست توی فیلمش (البته تقریبا)که لینوکس برای بازار سرور هست ...البته گفتم که خیلی هم خوب داره برای دسکتاپ پیشرفت میکنه و ایشالله کنه...
شما گمونم از لینوکس برای استفاده دسکتاپت برای آهنگ گوش دادن یا فیلم دیدن استفاده میکنی نه چیزه دیگه ...
چون واقعا اگه چیزه دیگه هم بود هیچ وقت حرف منو به سخره نمیگرفتی...
در ضمن من چیزی رو که دارم اینجا میبینم توی این سیست عامل میگم ..اینجا برنامه ی ترمینال رو وقتی اجرا میکنم و این دستوراتی رو که توی نت هست اجرا میکنم بعضی هاشون اجرا نمیشه وومثلا دستور history -cکه یا دستور تریس روت یا و....

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #22 : 17 آبان 1391، 08:35 ب‌ظ »
شما گمونم از لینوکس برای استفاده دسکتاپت برای آهنگ گوش دادن یا فیلم دیدن استفاده میکنی نه چیزه دیگه ...
جنابعالی با دسکتاپتون اورانیوم غنی می‌کنید؟
بقیشم جواب دادن نداره. تکرار مکرراته همش.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 18 آبان 1391، 12:57 ق‌ظ »
من نمیدونم تو برای چی فکر میکنی که لینوکس  برای کاربر دسکتاپ بهتر از ویندوز هست...دوست عزیزم این حرف خود آقای رچارد استالمن و همکارانش هست توی فیلمش (البته تقریبا)که لینوکس برای بازار سرور هست ...البته گفتم که خیلی هم خوب داره برای دسکتاپ پیشرفت میکنه و ایشالله کنه...

چون واقعاً هست! البته اگه منظورت از لینوکس، سیستم عامل گنو/لینوکسه، نه نرم‌افزار لینوکس که هسته‌ی این سیستم‌عامله! چون مقایسه‌ی یه سیستم‌عامل با یه هسته قیاس مع‌الفارقه ;)
کاربر عادی سیتم‌عاملی می‌خواد که ویروس نگیره، کند نشه، سرعت اینترنتش سریع باشه، قالب‌های مختلف صوتی و تصویری رو پخش کنه و… که همه‌ی این‌ها توی گنو/ لینوکسه، نه ویندوز. در ضمن اگه بگی تو کدوم فیلم و کجاش استالمن چنین حرفی زده خوشحال می‌شم. با توجّه به شناختم از استالمن تقریباً امکان نداره استالمن چنین حرفی زده باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #24 : 18 آبان 1391، 02:02 ق‌ظ »
جای این حرفا به این رفیقمون کمک کنید که یه وقت خدایی ناکرده سوتی نده!  :-|
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 18 آبان 1391، 02:17 ق‌ظ »
آقای آرمان اسماعیلی به صورت کامل واضح هست که شما یک فن هستید و بحث با شما بی نتیجه هست چون کور کورانه همه چی رو دنبال میکنید.
و آقای دانیال شما هم قبلا بهتون یه بار گفتم ...یک کاربر دسکتاپ  ویندوز با امکانات و راحتی دسترسی به هر چی و سرعت خوب و مچ بودن درایور ها و ... وقتی میاد توی لینوکس با مشکلات زیادی مواجه میشه و این از بزرگترین معایب لینوکس هست(بله منظور من گنو لینوکس هست پس خواهشا بحث های خارج از بحث اصلی رو پیش نکشید)...
همین بنده چند بار چندتا سوال برام پیش اومد که پرسیدم و هیچ کدوم جواب ندادین ...نه واقعا میدونین که بخواین جواب بدین؟ اگه میدونین و جواب نمیدین که اینقدر جامعه کاربری جامعه کاربری نکنین..و علاوه بر اون تا به حال لیست نرم افزار های ویندوز رو دیدین؟لیست برنامه های بدرد بخور و حرفه ای ویندوز رو دیدین؟تا حالا بازی ها رو دیدین(منظورم میکرو و اینا نیست (حالا یکیتون پا نشه نیاد بگه آره مثلا کواک 3  رو آوردن واس لینوکسم ساختن...)
واقعا خودتونو گول نزنید.یا حداقل دیگران رو .
اونی که میاد میگه من لینوکسم رو که نصب کردم از 2سال پیش تا الان یه بارم هنگ نکرده ..والا ما هر بار که نصب کردیم به 2 ماه نکشیده چار پنج بار حداقل هنگ کرده..همین نمونم آریوس.
نرم افزار میخوام کار کنم یارو میگه باید اینکار کنی اونکارو کنی...پر آد باس در بیاد تا یه کاری کنی...اما واقعا سیستم عامل ویندوز اینطوری نیست و کاربر رو از سختی ها دور میکنه و بخاطر همین هم هست که بیش از 70در صد کاربر های جهان از اون استفاده میکنن ...بخاطر همین هست که محبوب همه هست.
در ضمن آقای دانیال شما چطور فکر میکنی که سیستم عامل ویندوز ویروس میگیره؟ همینطوری روشن کردی یهو ویروس میگیره؟نه عزیز راه های مختلفی هست که جلوی اینکارو بگیری...یه حرفی زدی که انگار به ابتدایی هستی.
چه ربطی به سرعت اینترنت داره؟یعنی تو ویندوز کمتره؟بازم داری یا خودتو گول میزنی یا دیگرانو یا ابتدایی هستی.
قابل های مختلف صوتی رو پخش کنه؟اوبونتو بعضی توزیع های دیگه حتی اولش که نصب میکنی از اینکار عاجزا داش گل من...
شما یا از دوره داس یا ویندوز 95 دیگه سراغ ویندوز نرفتی یا اگه  رفتی و همه چی رو هم میدونی بازم میای اینارو میگی یعنی دیگرانو داری دچار اشتباه میکنی و دروغ میشه.
در ضمن یه حرف خیلی مسخره ای هم که بچه های این فورم زده بودن قبلا یه جا خونده بودم گمونم(نمی دونم شایدم یکی از شما ها گفته بودین)
این بود که :اوصولا توی لینوکس به کارت گرافیک نیاز نیمشه ...مگه میخوای چی کار کنی که به کارت گرافیک نیاز داری؟ اگه نیازت شد اینکارارو باس کنی و ....آدم میتونه فقط تاسف بخوره.
برین همون فیلم انقلاب رو ببینین که متوجه میشین که لینوکس برای بازاار سرور وقتی که کارش گرفت (رد هت)دیگه ادامه داد و ادامه داد تا اینکه بیشتر سهم بازار سرور رو گرفت.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #26 : 18 آبان 1391، 02:41 ق‌ظ »
دوست عزیز با هم دعوا نداریم که! اگه از لحن من چنین برداشتی کردی عذر می‌خوام! می‌خوایم بحث منطقی کنیم با هم!
خب نخست این که دردسرهای اوبونتو (یا آریوس، مینت و…) به هیچ وجه بیش‌تر یا حتا برابر دردسرهای ویندوز نیست، منتها نکته اینه که شما به دردسرهای ویندوز عادت کردی و روش‌های دیگه به نظرت عجیب می‌آن. برای خواهر من که از نخست با اوبونتو کار کرده هم روش‌های ویندوزی عجیب و پردردسر به نظر می‌آن

شما تا حالا لیست برنامه‌های به در بخور گنو رو دیدی؟ مسلّما جندین برابر مشابه ویندوزیه ;)

بازی‌ها رو قبول دارم. قعلاً عقبه و شکی هم درش نیست. گرچه قعلا سه تا شرکت بازی اعلام کردن برنامه‌هایی برای گنو/لینوکس هم دارن

این که سیستم شما هنگ کرده (که خب هنگ نمی‌کنه. احتمالاً کرش کرده) به ناتوانی شما در مدیریت سیستم بر می‌گرده، نه خود سیستم که اگه این‌جوری بود الآن خروجی دستور uptime من این نبود:danialbehzadi@danial-HP:~$ uptime
 02:33:19 up 17 days,  4:14,  3 users,  load average: 0.84, 0.82, 0.90

در مورد این که چه‌جوری ویروس می‌گیره هم باید قاطعانه بگم که پیندوزی که به اینترنت وصل باشه خودش ویروس می‌گیره. یه تست هانی‌پات ساده این رو به شما اثبات می‌کنه. این که شما متوجّه حضور ویروس نشی به معنی ویروس نداشتن نیست

و خب در مورد سرعت اینترنت هم می‌تونیم مسابقه بذاریم. با هم بریم یه جا و نوبتی به اینترنت وصل شیم. شما با ویندوز و من با اوبونتو. یعد یه پرونده‌ی مشترک رو بارگیری می‌کنیم. ببینیم کدوم زودتر انجام می‌شه (بله، شما محازی از IDM یا هرچیز دیگه‌ای هم استفاده کنی. من هم از axel استفاده می‌کنم)

اوبونتو از پخش هیچ چیزی عاجز نیست! به یه سری دلایل قانونی نمی‌تونه یه سری چیزهایی رو با خودش منتشر کنه و به یه سری دلایل اخلاقی دوست نداره کارش رو با پول جلو ببره. شما اگه ناراحتی از همون مینت یا آریوس یا… استفاده کن

من حتا با ویندوز ۸ هم کار کردم و حرف‌هایی که می‌زنم حاصل کلّی بررسی و کارشناسیه. ولی شما هرچی دوست داری فکر کن. من نمی‌خوام از خودم دفاع کنم

اون کسی هم که گفته کارت گرافیک لازم نداری یا بسیار اشتباه کرده که خب آدمه ممکنه اشتباه کنه! یا شما اشتباه برداشت کردی و منظور اون دوستمون این بوده که به راه‌انداز انحصاری کارت گرافیک نیازی نداری، چون راه‌اندازهای آزاد که همراه خود اوبونتو هستن در بیش تر موارد کفایت می‌کنن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 18 آبان 1391، 02:57 ق‌ظ »
(این یه پیوست هست:دی)
یعنی اینقدر جامعه کاربری بچه مچه ها و فن های بدرد نخور توش هستن که با یک انتقاد اینطور رتبه کم میکنه...این م جای تاسفه...
دوستان من این حرف آخرم هست که اینجا میزنم
من یه کاربر هستم و از سیستم عامل استفاده میکنم تا بتونم به راحتی از سخت افزار هایی که پولشونو دادم بهره ببرم و به راحتی نرم افزار های مختلف و خوبی رو که مورد نیازم هست استفاده کنم).
در ضمن توی این جامعه کاربری اوبونتو .آی آر کمتر از 10 درصد افراد باسواد هستن که اوپن سورسی بودن برنامه ها  بدردشون میخوره ...
و اکثرا افراد فن بی سواد هستن...
واقعا چرا ؟ چرا حقیقت رو پنهون میکنید ...منم دارم از لینوکس استفاده میکنم و بهره میگیریم و کمبود ها رو حس میکنم و ابراز میکنم ..اگه ابراز نشه این کمبود ها همیشه باقی میمونه ...نمیدونم شما چرا همه چی رو کتمان میکنید...
از قدیم گفتن کسی رو که خواب باشه میشه بیدارش کرد اما کسی که خودش رو به خواب میزنه رو عمرا .
لینوکس یه سری نرم افزار هایی داره که خیلی خوبن (تک و توک نسبت به مدل ویندوزی بهترا من تا به حال 3مورد دیدم اینجا)با این حال من از لینوکس به چند دلیل استفاده میکنم و سختی های مختلفی رو تا اینجا تحمل کردم ..
1.برنامه نویسی سیستمی(ا سی پلاس استاندارد(وکیوت و..)و جدیدا والا رو که از روی سی شارپ داره الهام مییگیره(قابل توجه آقای دانیال که میگه سی شارپ جیزه...)
2.اینترنت (که یکی از بزرگترین کمبودهایی که وجود داره نبودن برنامه ای به قدرت IDMهست)و شبکه
3.کار عادی (مانند کتاب خوندن(که یکی دیگه از مشکلاتی که فعلا من بهش برخوردم اینه که فونت یکی از کتاب هام مشکل دار نشون داده میشه توی لینوکس اما تو ویندوزم اینطور نیست ...و کار با پاور پوینت که توی لیبر آفیس نمی دونم چرا پاور وینت هام نوشته هاش درهم و برهم هست و فیلم دیدین و .... )
4.بازی کردن(که متاسفانه یا خوشبختانه باید دوباره برگشت به به ویندوز ...)
5.برنامه نویسی میکرو کنترلر (که توی لینوکس باید با واین انجام بشه (یعنی نصف  کاربراهای  لینوکس بدون برنامه های ویندوزی هیچ میشه و فلج میشه)تازه اونم نه همشون بلکه خیلی ها نصف و ناقص)...که بازم برای اطمینان باید برگشت به ویندوز.
و...
ببینید دوستان بزرگترین هدف لینوکس برای استفاده افراد (اون 1 یا دو درصدی که میخوان سورس رو واقعا در اختیار داشته باشن و بدردشون میخوره به کنار)دسکتاپ اینه که بیان رایگان باشه و کارهای خودشونو انجام بدن ...
 فقط آخرین حرف اینکه حتما یه چیزی هست که کاربرا نمیان سمت لینوکس(اینم عدم استقبال developerهاست بخاطر اینکه سختی بیخودی برای رسیدن به هدف باید بکشن(البته فعلا ...ایشالله که زودتر این مشکلات حل بشه))در ضمن به نظرم این حرف های من بیشتر به درد جامعه ی کاربری میخوره تا حرف های شما ...چون من کمبود  رو میگم تا اصلاح بشه و در آینده دیگه کسی نگه که این کمبود هم هست اما شما نه ...
« آخرین ویرایش: 18 آبان 1391، 03:02 ق‌ظ توسط friendchp »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #28 : 18 آبان 1391، 03:09 ق‌ظ »
1.برنامه نویسی سیستمی(ا سی پلاس استاندارد(وکیوت و..)و جدیدا والا رو که از روی سی شارپ داره الهام مییگیره(قابل توجه آقای دانیال که میگه سی شارپ جیزه...)
آ…آ! این یه مورد رو نمی‌تونم چیزی نگم در موردش :D زبان والا داره کاملاً از جاوا الهام می‌گیره و این که فکر می‌کنی شبیه سی‌شارپه به این دلیله که کلّ دات‌نت هم یه کپی کاریکاتوری از جاواست.

3.کار عادی (مانند کتاب خوندن(که یکی دیگه از مشکلاتی که فعلا من بهش برخوردم اینه که فونت یکی از کتاب هام مشکل دار نشون داده میشه توی لینوکس اما تو ویندوزم اینطور نیست ...و کار با پاور پوینت که توی لیبر آفیس نمی دونم چرا پاور وینت هام نوشته هاش درهم و برهم هست و فیلم دیدین و .... )
خب اگه با قلم مشکل داری نصبش کن. انتظار نداری اوبونتو خودش برات نصب کنه که! و در مورد پاورپوینت هم کاملاً مشخّصه به دلیل قالب جدید و مملو از باگ مایکروسافت برای پرونده‌های آفیسه. برای اطّلاعات بیش‌تر این‌جا رو ببین.

5.برنامه نویسی میکرو کنترلر (که توی لینوکس باید با واین انجام بشه (یعنی نصف  کاربراهای  لینوکس بدون برنامه های ویندوزی هیچ میشه و فلج میشه)تازه اونم نه همشون بلکه خیلی ها نصف و ناقص)...که بازم برای اطمینان باید برگشت به ویندوز.
ای وای! *face palm* یکی من رو بکشه! اصلاً لذّت واقعی کار با میکروکنترلر تو گنو/لینوکسه! کلّی از ملّت دقیقاً به همین خاطر گنو/لینوکسی شدن. این رو ببین علی‌الحساب: http://www.instructables.com/id/How-to-get-started-with-Eclipse-and-AVR/?ALLSTEPS

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 18 آبان 1391، 03:51 ق‌ظ »
آ…آ! این یه مورد رو نمی‌تونم چیزی نگم در موردش :D زبان والا داره کاملاً از جاوا الهام می‌گیره و این که فکر می‌کنی شبیه سی‌شارپه به این دلیله که کلّ دات‌نت هم یه کپی کاریکاتوری از جاواست.

خب اگه با قلم مشکل داری نصبش کن. انتظار نداری اوبونتو خودش برات نصب کنه که! و در مورد پاورپوینت هم کاملاً مشخّصه به دلیل قالب جدید و مملو از باگ مایکروسافت برای پرونده‌های آفیسه. برای اطّلاعات بیش‌تر این‌جا رو ببین.

ای وای! *face palm* یکی من رو بکشه! اصلاً لذّت واقعی کار با میکروکنترلر تو گنو/لینوکسه! کلّی از ملّت دقیقاً به همین خاطر گنو/لینوکسی شدن. این رو ببین علی‌الحساب: http://www.instructables.com/id/How-to-get-started-with-Eclipse-and-AVR/?ALLSTEPS
باشه دوست عزیز ..پس یه سری به چندتا سایت میزنیم تا ببینیم  چقدر بی سواد اینجا توی اوبونتو.آی آر هست (فن های بدرد نخور چقدر زیادن)
:
https://live.gnome.org/Vala/Tutorial
https://live.gnome.org/Vala/FAQ
http://en.wikipedia.org/wiki/Vala_%28programming_language%29
این ستاتا  آدرس برای اینکه جناب عالی  دیگه راجع به اینو موضوع بحث نکنی کافی هستن(چون گمونم اسم والا رو یا اولین بار شنیدید یا اینکه خوبراجع به چیزی که باهاش کار میکنید آشنایی ندارید).
.
آره دقیقا اینجا رسیدی به حرف من
اگه اینو نیاز داری اینکارو کن و اونکارو کن و هزار دردسر ...این مشکل کاربر پسند نبودن لینوکس هست..برای ساده ترین کار باید کلی بگردی و از عمر با ارش بگذری...میگی مملو از باگ؟ این اوپن آفیسی که لینوکس الم کرده بود خدای باگ بود که خود لینوکسی ها هم نتونستن دیگه دوم بیارن گفتن که مراقب باشین یهو دیدین کل فایلتون از بین میره....(والا من تا به حال تو این چند سال ندیدم که برای کسی مشکلی پیش اومده باشه ...با محصولات آفیس منظورم هست و نمیدونم شما برات اتفاق افتاده که میگی یا نه بازم همینطوری ...)

دوست عزیز پس شما سر رشته ای از برنامه نویسی میکرو کنترلر ندارید..جالبه تا یه چیز میشه میگن کلی از ملت واسه این گنو لینوکسی شدن. چند درصد این سایت واسه این گنو لینوکسی شدن ..بگو:D....در ضمن از بهترین برنامه ها برای کار با میکرو کنترلر پروتوس و کد ویژن هستن که در لینوکس موجود نیستن .....البته gcc-avrهم هست و لی کد ویژن کجا و ...
.
و یه نکته دیگه که یادم رفت بگم اینه که خیلی جالبه وقتی سیستم ویندوزی هنگ کنه مشکل از سیستم عامله و ... اما اگه سیستم لینوکسی هنگ کنه مشکل از کاربر و مدیریتشه ...استدلالت تو حلقم...
.
دیگه وقت تلف کردنه ادامه بحث...میدونی چیه ..هیچ وقت فن ها منطقی نیستن...مثل فن های مک که مک غول میدونن...فن های ویندوز ...فن های لینوکس ..فن ها ی دلفی...فن های سی شارپ ...فن های سی پلاس پلاس ...فن های جاوا و....
کلا کسایی که فن هستن 90درصدشون غیر منطقی هستن و کور کورانه همه چی رو پیگیری میکنن.
(بزاریم بحث تموم شه که موضوع تاپیک عوض شده).
« آخرین ویرایش: 18 آبان 1391، 03:57 ق‌ظ توسط friendchp »