دوست عزیز با هم دعوا نداریم که! اگه از لحن من چنین برداشتی کردی عذر میخوام! میخوایم بحث منطقی کنیم با هم!
خب نخست این که دردسرهای اوبونتو (یا آریوس، مینت و…) به هیچ وجه بیشتر یا حتا برابر دردسرهای ویندوز نیست، منتها نکته اینه که شما به دردسرهای ویندوز عادت کردی و روشهای دیگه به نظرت عجیب میآن. برای خواهر من که از نخست با اوبونتو کار کرده هم روشهای ویندوزی عجیب و پردردسر به نظر میآن
شما تا حالا لیست برنامههای به در بخور گنو رو دیدی؟ مسلّما جندین برابر مشابه ویندوزیه
بازیها رو قبول دارم. قعلاً عقبه و شکی هم درش نیست. گرچه قعلا سه تا شرکت بازی اعلام کردن برنامههایی برای گنو/لینوکس هم دارن
این که سیستم شما هنگ کرده (که خب هنگ نمیکنه. احتمالاً کرش کرده) به ناتوانی شما در مدیریت سیستم بر میگرده، نه خود سیستم که اگه اینجوری بود الآن خروجی دستور uptime من این نبود:
danialbehzadi@danial-HP:~$ uptime
02:33:19 up 17 days, 4:14, 3 users, load average: 0.84, 0.82, 0.90
در مورد این که چهجوری ویروس میگیره هم باید قاطعانه بگم که پیندوزی که به اینترنت وصل باشه خودش ویروس میگیره. یه تست هانیپات ساده این رو به شما اثبات میکنه. این که شما متوجّه حضور ویروس نشی به معنی ویروس نداشتن نیست
و خب در مورد سرعت اینترنت هم میتونیم مسابقه بذاریم. با هم بریم یه جا و نوبتی به اینترنت وصل شیم. شما با ویندوز و من با اوبونتو. یعد یه پروندهی مشترک رو بارگیری میکنیم. ببینیم کدوم زودتر انجام میشه (بله، شما محازی از IDM یا هرچیز دیگهای هم استفاده کنی. من هم از axel استفاده میکنم)
اوبونتو از پخش هیچ چیزی عاجز نیست! به یه سری دلایل قانونی نمیتونه یه سری چیزهایی رو با خودش منتشر کنه و به یه سری دلایل اخلاقی دوست نداره کارش رو با پول جلو ببره. شما اگه ناراحتی از همون مینت یا آریوس یا… استفاده کن
من حتا با ویندوز ۸ هم کار کردم و حرفهایی که میزنم حاصل کلّی بررسی و کارشناسیه. ولی شما هرچی دوست داری فکر کن. من نمیخوام از خودم دفاع کنم
اون کسی هم که گفته کارت گرافیک لازم نداری یا بسیار اشتباه کرده که خب آدمه ممکنه اشتباه کنه! یا شما اشتباه برداشت کردی و منظور اون دوستمون این بوده که به راهانداز انحصاری کارت گرافیک نیازی نداری، چون راهاندازهای آزاد که همراه خود اوبونتو هستن در بیش تر موارد کفایت میکنن.