انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تبلیغ آریوس کنم یا فدورا؟  (دفعات بازدید: 9370 بار)

0 کاربر و 13 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : تبلیغ آریوس کنم یا فدورا؟
« پاسخ #30 : 18 آبان 1391، 04:13 ق‌ظ »
باشه دوست عزیز ..پس یه سری به چندتا سایت میزنیم تا ببینیم  چقدر بی سواد اینجا توی اوبونتو.آی آر هست (فن های بدرد نخور چقدر زیادن)
:
https://live.gnome.org/Vala/Tutorial
https://live.gnome.org/Vala/FAQ
http://en.wikipedia.org/wiki/Vala_%28programming_language%29
این ستاتا  آدرس برای اینکه جناب عالی  دیگه راجع به اینو موضوع بحث نکنی کافی هستن(چون گمونم اسم والا رو یا اولین بار شنیدید یا اینکه خوبراجع به چیزی که باهاش کار میکنید آشنایی ندارید).
باشه، من بی‌سواد! ولی این پیوندهایی که دادی هم که حرف من رو تأیید می‌کردن! تقریباً هرجا اسمی از سی‌شارپ برده شده پشت‌بندش هم جاوا اومده. و این که سینتکس یه زبون به چیز دیگه‌ای شبیه باشه رو بهش نمی‌گن الهام. الهام گرفتن یعنی روش‌ها مشابهت داشته باشن.

آره دقیقا اینجا رسیدی به حرف من
اگه اینو نیاز داری اینکارو کن و اونکارو کن و هزار دردسر ...این مشکل کاربر پسند نبودن لینوکس هست..برای ساده ترین کار باید کلی بگردی و از عمر با ارش بگذری
شما روز اوّل که ویندوز نصب می‌کردی عالم مطلق بودی؟ بالاخره وقت باارزشت رو گذاشتی و یاد گرفتی دیگه! حالا می‌خوای بدون وقت گذاشتن گنو/لینوکس رو هم بلد باشی. انگار بری گواهینامه‌ی موتور بگیری، بعد بگی چرا نمی‌تونم تریلی برونم! خب قرار هم نیست بتونی. برای روندن تریلی باید یه سری چیزهای دیگه یاد بگیری

...میگی مملو از باگ؟ این اوپن آفیسی که لینوکس الم کرده بود خدای باگ بود که خود لینوکسی ها هم نتونستن دیگه دوم بیارن گفتن که مراقب باشین یهو دیدین کل فایلتون از بین میره....(والا من تا به حال تو این چند سال ندیدم که برای کسی مشکلی پیش اومده باشه ...با محصولات آفیس منظورم هست و نمیدونم شما برات اتفاق افتاده که میگی یا نه بازم همینطوری ...)
برای من هم اتّفاق افتاده. ولی این حرف رو که من نمی‌زنم. خود بنیاد مستندات چند سال پیش با علام این که دیگه به آفیس مایکروسافت نمی‌شه عنوان استاندارد رو اعطا کرد اون رو غیراستاندارد معرّفی کرد و الآن داره از لیبره آفیس حمایت می‌کنه. شما اصلاً دیدی اون وبگاهی که معرّفی کردم رو؟ کلّی باگ همون‌جا لیست شذه فقط!

دوست عزیز پس شما سر رشته ای از برنامه نویسی میکرو کنترلر ندارید..جالبه تا یه چیز میشه میگن کلی از ملت واسه این گنو لینوکسی شدن. چند درصد این سایت واسه این گنو لینوکسی شدن ..بگو:D....در ضمن از بهترین برنامه ها برای کار با میکرو کنترلر پروتوس و کد ویژن هستن که در لینوکس موجود نیستن .....البته gcc-avrهم هست و لی کد ویژن کجا و ...
دوباره فیس‌پالم بیام؟ واقعاً داری اکلیپس و مجموعه کامپایلرهای گنو رو با کدویژن مقایسه می‌کنی یا دوربین مخفیه؟ جدی؟ می‌خوام بدونم!

و یه نکته دیگه که یادم رفت بگم اینه که خیلی جالبه وقتی سیستم ویندوزی هنگ کنه مشکل از سیستم عامله و ... اما اگه سیستم لینوکسی هنگ کنه مشکل از کاربر و مدیریتشه ...استدلالت تو حلقم...
من دوباره ارجاعت می‌دم به فرق بین هنگ و کرش. هرگز تو لینوکس مشکلی پیش نیومده که تنها راه چاره زدن دکمه‌ی ری‌استارت روی کیس باشه (مگر این که یه‌هو رم سیستم در حال کار رو در بیاری یا چنین چیزی). ولی ویندوز چی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
« پاسخ #31 : 18 آبان 1391، 04:40 ق‌ظ »
باشه دوست عزیز ..پس یه سری به چندتا سایت میزنیم تا ببینیم  چقدر بی سواد اینجا توی اوبونتو.آی آر هست (فن های بدرد نخور چقدر زیادن)
:
این ستاتا  آدرس برای اینکه جناب عالی  دیگه راجع به اینو موضوع بحث نکنی کافی هستن(چون گمونم اسم والا رو یا اولین بار شنیدید یا اینکه خوبراجع به چیزی که باهاش کار میکنید آشنایی ندارید).
باشه، من بی‌سواد! ولی این پیوندهایی که دادی هم که حرف من رو تأیید می‌کردن! تقریباً هرجا اسمی از سی‌شارپ برده شده پشت‌بندش هم جاوا اومده. و این که سینتکس یه زبون به چیز دیگه‌ای شبیه باشه رو بهش نمی‌گن الهام. الهام گرفتن یعنی روش‌ها مشابهت داشته باشن.

آره دقیقا اینجا رسیدی به حرف من
اگه اینو نیاز داری اینکارو کن و اونکارو کن و هزار دردسر ...این مشکل کاربر پسند نبودن لینوکس هست..برای ساده ترین کار باید کلی بگردی و از عمر با ارش بگذری
شما روز اوّل که ویندوز نصب می‌کردی عالم مطلق بودی؟ بالاخره وقت باارزشت رو گذاشتی و یاد گرفتی دیگه! حالا می‌خوای بدون وقت گذاشتن گنو/لینوکس رو هم بلد باشی. انگار بری گواهینامه‌ی موتور بگیری، بعد بگی چرا نمی‌تونم تریلی برونم! خب قرار هم نیست بتونی. برای روندن تریلی باید یه سری چیزهای دیگه یاد بگیری

...میگی مملو از باگ؟ این اوپن آفیسی که لینوکس الم کرده بود خدای باگ بود که خود لینوکسی ها هم نتونستن دیگه دوم بیارن گفتن که مراقب باشین یهو دیدین کل فایلتون از بین میره....(والا من تا به حال تو این چند سال ندیدم که برای کسی مشکلی پیش اومده باشه ...با محصولات آفیس منظورم هست و نمیدونم شما برات اتفاق افتاده که میگی یا نه بازم همینطوری ...)
برای من هم اتّفاق افتاده. ولی این حرف رو که من نمی‌زنم. خود بنیاد مستندات چند سال پیش با علام این که دیگه به آفیس مایکروسافت نمی‌شه عنوان استاندارد رو اعطا کرد اون رو غیراستاندارد معرّفی کرد و الآن داره از لیبره آفیس حمایت می‌کنه. شما اصلاً دیدی اون وبگاهی که معرّفی کردم رو؟ کلّی باگ همون‌جا لیست شذه فقط!

دوست عزیز پس شما سر رشته ای از برنامه نویسی میکرو کنترلر ندارید..جالبه تا یه چیز میشه میگن کلی از ملت واسه این گنو لینوکسی شدن. چند درصد این سایت واسه این گنو لینوکسی شدن ..بگو:D....در ضمن از بهترین برنامه ها برای کار با میکرو کنترلر پروتوس و کد ویژن هستن که در لینوکس موجود نیستن .....البته gcc-avrهم هست و لی کد ویژن کجا و ...
دوباره فیس‌پالم بیام؟ واقعاً داری اکلیپس و مجموعه کامپایلرهای گنو رو با کدویژن مقایسه می‌کنی یا دوربین مخفیه؟ جدی؟ می‌خوام بدونم!

و یه نکته دیگه که یادم رفت بگم اینه که خیلی جالبه وقتی سیستم ویندوزی هنگ کنه مشکل از سیستم عامله و ... اما اگه سیستم لینوکسی هنگ کنه مشکل از کاربر و مدیریتشه ...استدلالت تو حلقم...
من دوباره ارجاعت می‌دم به فرق بین هنگ و کرش. هرگز تو لینوکس مشکلی پیش نیومده که تنها راه چاره زدن دکمه‌ی ری‌استارت روی کیس باشه (مگر این که یه‌هو رم سیستم در حال کار رو در بیاری یا چنین چیزی). ولی ویندوز چی؟
تقریبا؟مطمینی؟
:d
میگی کاملا از جاوا الهام میگیره؟:D
Vala shares a lot of syntax with C#
 We want to use the same syntax as C#
Influenced by    C, C++, C#, D, Java
خوب بازم استدلالت تو حلقم از این که گفتی کاملا از روی جاوا الهام میگیره...

باشه...دوباره برو نگاه کن..آره  عزیز منظورم همون الهام گرفتن هست نه تنها سینتکس بلکه خیلی از ویژگی های دیگر ...تو چون با سی شارپ کار نکردی و جاوا رو هم ظاهرا فقط یه وچولو مقایسه دیدی یا شنیدی داری این حرف ها رو میزنی...شما فن هاخیلی باحالین ...رو هوا حرف میپرونین...

آفرین من روز اول که ویندوز رو نصب کردم یه بی سواد بودم تو عرصه ی کامپیوتر..(الانم ادعای باسوادی نیمکنم چون خیلی چیز هاست که باید یاد بگیرم)
اما دقیقا دست گذاشتی روی نقطه قوت ویندوز و ضعف بزرگ لینوکس...یوز فرندلی بودن ویندوز سریع من رو به سطحی ارتقا داد که بتونم به راحتی گلیم خودمو از آب بکشم بیرون اا لینوکس تا بحال هیچ وقت اینطور نبوده ولی خوشبختانه داره میره سمتش و ایشالله که خیلی بهتر بشه (که خیلی خواستار ای موضوع هستیم همه ).
آره بنیاد مستندات میزنه ...اما کرابر چی میگه؟کی استفاده میکنه؟کی جهانی تر میشه؟چی علاقه ها بیشتر میشه ؟چی استفاده بیشتره؟چی راحتی بیشتره؟....چی باگی که کاربرا گزارش میدن بیشتره؟...باشه بنیاد بگه ...:d...در ضمن من اصلا هدفم این نیست که بگم برنامه های ویندوزی بی باگ هست ن..نه خیلی هم باگ وجود داره اما برنامه های لینوکسی بیشتر باگی هستن...

آره فیس پالمتو بیا(که البته نمیدونم این چیه منظورت ..بگو ما هم بدونیم)...تو پس برو با همون اکلیپس برنامه میکرو کنترلر بنویس و ببین  میتونی کاری مثل پروتیوس و کد ویژن  رو انجام بدی یا نه ...:d...
« آخرین ویرایش: 18 آبان 1391، 05:46 ق‌ظ توسط friendchp »

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #32 : 18 آبان 1391، 10:57 ق‌ظ »
من خیلی توی بحثتون وارد نیستم.
ولی نکته ای که هست اینه که ماکروسافت از شرکت sun کد java رو میخره به این شرط که تغییری توش نده و دوباره یه جور دیگه بفروشه. ولی ماکروسافت میزنه زیر این قضیه و زبونی رو از روی اون کد میده بیرون به نام C# که در واقع بسیاری از کدهاش مال java هست. C# خیلی به C و C++ شبیه تره تا java ولی اکثر مواقع اون رو با java مقایسه میکنن.
این حرفی که زدم هیچ ربطی به لینوکسی بودن من نداره. من قبل از اینکه لینوکسی بشم هم اینو میدونستم.

محض اطلاع دوستان عرض کردم. کپی کردن یه چیزه و ایده گرفتن یه چیز دیگه. من اگه الان بخوام یه زبون برنامه نویسی جدید بسازم دوست دارم syntax اش شبیه C++ باشه چون به نظر من بهترین زبون برنامه نویسیه. حالا شما اسمش رو بزار فنی که تقلید کورکورانه میکنه!!! نمیرم کد اون رو عینا کپی پیست کنم و اسمش رو عوض کنم. فقط ازش ایده میگیرم.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #33 : 18 آبان 1391، 11:13 ق‌ظ »
این بار سومیه که تو این انجمن می‌بینم یه نفر تازه‌کار که به خاطر دلایلی (دلایل رو نمی‌گم چون ممکنه فک کنن می‌خوام توهین کنم.) نتونسته خودشو با گنو/لینوکس وفق بده شروع می‌کنه به بحث کردن‌های بیخود و بی‌محتوا و تمام کاسه کوزه‌ها رو خورد می‌کنه سر گنو/لینوکس و به کسانی که مشکلی با گنو/لینوکسشان نداشته‌اند یا مشکلات اندکشان را حل کرده‌اند می‌گه فن بوی! (چه جمله‌ای شد!)
دانیال جان شما که می‌بینی روزه و می‌گن شبه. شما که می‌بینی ارتباط می‌دن گودرز رو به شقایق. پس چرا به قول خودشون عمر باارزشتو می‌ذاری برای جواب دادن؟ باز هم به قول خودشون کسی که خودشو به خواب زده رو نمی‌شه بیدار کرد.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #34 : 18 آبان 1391، 11:20 ق‌ظ »
آقا چرا اینجا کسی نمیگه که مایکروسافت که قبلا اسباب بازی ساز بود(vb6) با کپی ناقص از ماشین مجازی جاوا (دات نت) تونست سری از سرا دربیاره؟
مگه مایکروسافت فقط در زمینه سینتکس کپی کاره؟
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 18 آبان 1391، 02:58 ب‌ظ »
من خیلی توی بحثتون وارد نیستم.
ولی نکته ای که هست اینه که ماکروسافت از شرکت sun کد java رو میخره به این شرط که تغییری توش نده و دوباره یه جور دیگه بفروشه. ولی ماکروسافت میزنه زیر این قضیه و زبونی رو از روی اون کد میده بیرون به نام C# که در واقع بسیاری از کدهاش مال java هست. C# خیلی به C و C++ شبیه تره تا java ولی اکثر مواقع اون رو با java مقایسه میکنن.
این حرفی که زدم هیچ ربطی به لینوکسی بودن من نداره. من قبل از اینکه لینوکسی بشم هم اینو میدونستم.

محض اطلاع دوستان عرض کردم. کپی کردن یه چیزه و ایده گرفتن یه چیز دیگه. من اگه الان بخوام یه زبون برنامه نویسی جدید بسازم دوست دارم syntax اش شبیه C++ باشه چون به نظر من بهترین زبون برنامه نویسیه. حالا شما اسمش رو بزار فنی که تقلید کورکورانه میکنه!!! نمیرم کد اون رو عینا کپی پیست کنم و اسمش رو عوض کنم. فقط ازش ایده میگیرم.
دوست عزیز میشه بگی مدرکت چیه و از کجاست که میگی کد جاوا رو میخره؟اصلا منظورت از کد جاوا یعنی چی؟
در ضمن مثلا اون قدیم که لینوکس همش کنسول بود الا ن داره جی یو آی میاره پس باس بگیم همش از مک و ویندوزه؟یعنی نباس مثل اینا خوب میشد که الان شما ازش استفاده کنی خیلی راحت؟
در ضمن دوست عزیز خالق سی شارپ  همون خالق تربو پاسکال هست ...و نکته دیگه اینه که یه زبون وقتی بهتر میشه که قابلیت زبون های قبلی رو قشنگتر و کارآمد تر  داشته باشه...پس طبق گفته تو سی پلاس پلاس رو باید کپی از دوتا زبون دونست؟و خالقش آقای بیارنه رفته  به قولتون کدشو از خالق سی و خالق زبان گمونم سیمیولا خریده بعدش تغییر داده؟
دوست گل من شما تا وقتی اطلاعاتت جحامع نیست و اینکه از روی شنیده هات نمیتونی نظر بدی..باید خودت لمس کنی همه چیو تا بفهمی که حرفی که میزنی صحت داره یا نه...
در ضمن اول شما یاد بگیرید در مورد چیزی که اطلاعات دارید حرف بزنید و در مورد چیزی که علمی نسبت بهش ندارید صحبتی نکنید و قضیه سیستم عامل با زبان های برنامه نویسی یه زمینه کاملا متفاوت از همیدکه هستن...
در مورد جاوا و سی شارپ هر دو مشتق شده از سی پلاس پلاس هستند و اینجوری نیست که سی شارپ کپی پیست جاووا باشه ..چون هم جاوا برخی از ویژگی هاشو از سی شارپ تاثیر پدیرفته و برعکس...

http://en.wikipedia.org/wiki/C_Sharp_%28programming_language%29:
Influenced by    C++,[2] Eiffel, Java,[3] Modula-3, Object Pascal[4]
Influenced    D, F#, Java,[5] Nemerle, Vala

http://en.wikipedia.org/wiki/Java_%28programming_language%29:
Influenced by    Ada 83, C++, C#,[2] Eiffel,[3] Generic Java, Mesa,[4] Modula-3,[5] Oberon,[6] Objective-C,[7] UCSD Pascal,[8][9] Smalltalk
Influenced    Ada 2005, BeanShell, C#, Clojure, D, ECMAScript, Groovy, J#, JavaScript, PHP, Python, Scala, Seed7, Vala
:
C♯'s principal designer and lead architect at Microsoft is Anders Hejlsberg, who was previously involved with the design of Turbo Pascal, Embarcadero Delphi (formerly CodeGear Delphi and Borland Delphi), and Visual J++. In interviews and technical papers he has stated that flaws[citation needed] in most major programming languages (e.g. C++, Java, Delphi, and Smalltalk) drove the fundamentals of the Common Language Runtime (CLR), which, in turn, drove the design of the C♯ language itself.
.....:
Since the release of C♯ 2.0 in November 2005, the C♯ and Java languages have evolved on increasingly divergent trajectories, becoming somewhat less similar. One of the first major departures came with the addition of generics to both languages, with vastly different implementations. C♯ makes use of reification to provide "first-class" generic objects that can be used like any other class, with code generation performed at class-load time.[19] By contrast, Java's generics are essentially a language syntax feature, and they do not affect the generated byte code, because the compiler performs type erasure on the generic type information after it has verified its correctness.[20]
...........

پس این از مبحث جاوا...
اینجا هم یه نکته بگم این که کسی که توی محیط لینوکس تازه کار هست دلیل نمیشه تو سایر زمینه های دیگه هم تازه کار باشه و بی سواد باشه...برخلاف شما که چون فکر میکنید یک سری اطلاعات اولیه کار با لینوکس و برخی از نرم افزار هاشو بلدید فکر عالم دهر هستید و در همه زمینه ها نظر بدید...
بنده خودم تخصصم برنامه نویسی سیستمی هست هم برای ویندوز و هم لینوکس ...و اگر هم حرفی که میزنم بخاطر تجربه های خودم و برادرم(که خودش یه او اس نوشته و شبی سازم نوشته و که یکی از اعضای خیلی قدیمی اینجا هم هست ) و  اطرافینام  هست .
لطفا اگر سواد کافی ندارید در زمینه ای اضهار نظر نکنید.
.................................................
و شما دوست عزیز که میگی vb6اسباب بازیه ..همین اسباب بازی به نظرت(که اصلا متوجه نیسیتی راجع به چه چیزه عظیمی داری حرف میزنی..به نظرم الفبای برنامه نویسی و زبان رو هم بلد نیستی))محیط توسعه ای رو فراهم کرد که در آمد های بسیار زیادی برای انواع شرکت ها و آسودگی بیشتر برای کاربر ها و صرفه جویی و کارآمدی بیشتر دز توسعه برنامه ها رو برای اونا به ارمغان داشت ...عدم وجود همیچین محیط هایی در لینوکس یکی از دلایل بزرگ عقب افتادگیش هست...
صنعت نرم افزار رو ویندوز برای دنیا به ارمغان آورد و با استفاده از همین ابزار های تقریبا شروع شد ...
بعدشم Milandini شما  کلا یه بیسواد محض هستی می دونی چرا ؟چون تو حتی نمیدونی ماشین مجازی چیه و فریم ورک چیه ...تو حتی نمیدونی زبان هم چیه...
« آخرین ویرایش: 18 آبان 1391، 03:01 ب‌ظ توسط friendchp »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #36 : 18 آبان 1391، 03:16 ب‌ظ »
هرکه ادعا کنه یه بیسواد هست...

بنده خودم تخصصم برنامه نویسی سیستمی هست هم برای ویندوز و هم لینوکس ...و اگر هم حرفی که میزنم بخاطر تجربه های خودم و برادرم(که خودش یه او اس نوشته و شبی سازم نوشته و که یکی از اعضای خیلی قدیمی اینجا هم هست ) و  اطرافینام  هست .

بعدشم Milandini شما  کلا یه بیسواد محض هستی می دونی چرا ؟چون تو حتی نمیدونی ماشین مجازی چیه و فریم ورک چیه ...تو حتی نمیدونی زبان هم چیه...

چه اصراری دارید که ثابت کنید باسواد هستید؟ نکنه از کمبود احترام رنج می‌برید؟ ارزششو ندارید مگر نه تک تک دفعاتی که به دیگران لفظ بی‌سواد رو نسبت دادید می‌شمردم و نقل قول می‌کردم.
« آخرین ویرایش: 18 آبان 1391، 03:20 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 18 آبان 1391، 03:35 ب‌ظ »

چه اصراری دارید که ثابت کنید باسواد هستید؟ نکنه از کمبود احترام رنج می‌برید؟ ارزششو ندارید مگر نه تک تک دفعاتی که به دیگران لفظ بی‌سواد رو نسبت دادید می‌شمردم و نقل قول می‌کردم.
خیلی برام جالبه ...من قصد نداشتم شما رو اصلا به حساب بیارم چون از نوع حرف زدن شما مشخص بود...که قابل بحث کردن نیستید(چون شروع با شما بود نه با من...حالا وقتی که شروع کردید تا آخرش بمونید و باید بی سوادی شما مشخص بشه ...ایشالله..میدونی چرا چون وقتی کسی بیاد اینجا بخونه میتونه درست تصمیم بگیره چون واقعیت رو درک میکنه...
آره من ادعا کردم چون مدرک آوردم برای حرف هام..اما شما ادعا کردید بی درک و از روی هوا...و اینه فرق بین ادعای من و ادعاش شما ...
و این مشخص کننده بی سوادی شماست...
بله کاملا روی حرف خودم می ایستم شما بی سوادید ...نه در همه زمینه ها نه...در این زمینه ای که نمیدونید ولی میخواهید حرف بزنید و غلط  و غولوط به خواننده ها الغا کنید باید شما رو اینگونه صدا زد ...چون واقعا هستید...شاید توی مثلا علم هوا فضا غولی باشید اما در این زمینه نه ...و چون سوادی ندارید نباید اظهار نظر کنید.
و اگر هم اظهار نظر کنید باید با دلیل باشد ...وچون بدون دلیل هست پس بی سوادید ...
من اصراری ندارم که بگم با سوادم ...تا قبل از این هم هیچی نمیگفتم  ولی کار به جایی رسید که باید بگم تا بدونید با یه بی سواد روبرو نیستید که هر چه بخواید بگید اونم قبول کنه...
در ضمن من در این انجمن موارد زیادی دیدم از بحث بین شماها با افرادی که تازه از ویندوز اومدن و چون شما اطلاعاتی از محیط ویندوز ندارید و برنامه نویسی و ... رو خوب درک نمیکنید و صرفا یه کاربر ظاهرا عدی هستید حرف های بی منطق  و... میزدید و هیچ وقت سعینکردم به صورت جدی شرکت کنم تا ایندفعه که بحث و تبلیغ یه چیزه دست و گفتن یه جمله درست هست...
میدونی مثل چیه ... مثلا خیلی ها میگن اوراکل خیلی خفنه و اسکیو ال سرور هیچی نیست ..این حرف ابلهانه ناشی از بی سوادی و سود جویی اوارکلی هاست ...یا میگن جاوا خیلی فلان داره بهمان داره و هیچی این امکاناتو نداره ....اینا حرف های ابلهانه و کوته فکرانه هست که افراد رد بدل میکنن...
همونطوری که گفتم هر چیزی به درد یه جاییی موره و بسته به کاربرد هست ...چیزی که شما درک نمیکنید اینه.و این خط تمایز من با شماست ...واسه اینه که بهتون میگم فن های بی سواد.

آفلاین Master

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
« پاسخ #38 : 18 آبان 1391، 03:42 ب‌ظ »
سلام .
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم .
چرا انقدر بهم میپرید؟
مسئله انقدر پیچیده و بغرنج نیست . خیلی ساده است تنها در مورد چیزی اظهار نظر کنید که در موردش علم دارید.
سیستم عامل من خوبه سیستم عامل تو بده فلان ایکس خوبه بهمان ایگرگ بده . چرا بده ؟ چون من میگم .
خوبی و بدی نسبیه . نسبت به استفاده ای که ازش میکنید و با توجه به شرایط شما .

خیلی بد شده رفتارتون .
archlinux برخورد شما هم بد بوده و من هم شخصا نمیبینم که ایشون حرف گزافی زده باشه . شما مشخصا دارید در مورد چیزی صحبت میکنید که هیچ - تکرار میکنم - هیچ اطلاعی از اون ندارید . و حتی خودتون هم نمیدونید دارید از چی دفاع میکنید! برخلاف شما که صرفا ادعاهای بی اساس میکنید آقای FriednChp مدارک رو بعنوان مستندات گفته هاشون برای صحبتهای شما اوردن.نه اینکه بخوان صرفا بقول شما ادعای با سوادی داشته باشن یا بخوان بیخود حرفی زده باشن یعنی انقدر ارزش قائل شدن برای امثال ماها که اثبات کنن بی هوا حرف نمیزنن . حداقل کاری که شما دریغ کردید و صرفا به طعن و کنایه بسنده کردید.
اگه نمیتونید بحث کنید لازم نیست وارد بحث بشید. شما دایه دار و وکیل مدافع کسی یا چیزی نیستید صرفا یک یوزر عادی هستید که در جامعه متن باز قراره اگه کمکی از دستش بر بیاد انجام بده اگه چیزی میدونه بیاد بگه نه اینکه راه بیوفته باعث وهن جامعه متن باز بشه. یا بهتر نکرده باعث گمراهی افراد بشه.
چه کسی گفته استفاده از نتایج جامعه متن باز مختص لینوکسی هاست یا اینکه لینوکس یک سیستم عامل بی نقص هست یا دقیقا برای تمامی کاربردها بسیار مناسب ؟ فلان یا بهمان مشکل رو نداره؟ همینطور این صحبتها درمورد ویندوز هم صادقه .
من بعد از چندین سال استفاده از هر دو نوع سیستم عامل و دقیقا بعنوان یه توسعه دهنده قدیمی که کارهایی بیشتر از فیلم دیدن و آهنگ گوش کردن و وب گردی داره اینطور که شما فتوا میدید حرف نمیتونم بزنم . اینطور که با مردم برخورد میکنید نمیتونم برخورد کنم.
و حکم کلی بدم والله قدیم هم ما بودیم دیگه اینطورش نبود.
لینوکس هنوز راه بسیار درازی در پیش داره تا توزیعی مناسب در حد و اندازه های ویندوز عرضه کنه . هر وقت به این مهم دست پیدا کرد نیازی به دفاع کورکورانه ازش نیست و کاربران خود بخود این مسئله رو مشخص میکنن. کما اینکه زمانی هم که ما از لینوکس استفاده میکردیم و برای یه کار کوچیک هفتادتا پشتک میزدیم گذشته و اگه الانی که شماها هستید و استفاده میکنید بخاطر بهتر شدن این قضیه است .
در ضمن سی شارپ برگرفته از جاوا نیست . همینطور باید عرض کنم زبان با فریم ورک با موتور اجرا سه مفهوم کاملا متفاوت از همدیگه هستن که قرار نیست من اینجا درس برنامه نویسی یا علوم کامپیوتر بشما بدم .
باز هم میگم در مورد چیزی که علم ندارید بحث و صحبت نکنید.
اگر علاقه دارید در زمینه های گفته شده بحث کنید من مشکلی ندارم بفرمایید تاپیک جدیدی باز کنید تا خدمتتون توضیح کامل بدم که مسائل از چه قرارن .
A mans dreams are an index to his greatness...

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #39 : 18 آبان 1391، 03:45 ب‌ظ »

خیلی برام جالبه ...من قصد نداشتم شما رو اصلا به حساب بیارم چون از نوع حرف زدن شما مشخص بود...که قابل بحث کردن نیستید(چون شروع با شما بود نه با من...حالا وقتی که شروع کردید تا آخرش بمونید و باید بی سوادی شما مشخص بشه ...ایشالله..میدونی چرا چون وقتی کسی بیاد اینجا بخونه میتونه درست تصمیم بگیره چون واقعیت رو درک میکنه...
آره من ادعا کردم چون مدرک آوردم برای حرف هام..اما شما ادعا کردید بی درک و از روی هوا...و اینه فرق بین ادعای من و ادعاش شما ...
بله کاملا روی حرف خودم می ایستم شما بی سوادید ...نه در همه زمینه ها نه...در این زمینه ای که نمیدونید ولی میخواهید حرف بزنید و غلط  و غولوط به خواننده ها الغا کنید باید شما رو اینگونه صدا زد ...چون واقعا هستید...شاید توی مثلا علم هوا فضا غولی باشید اما در این زمینه نه ...و چون سوادی ندارید نباید اظهار نظر کنید.
و اگر هم اظهار نظر کنید باید با دلیل باشد ...وچون بدون دلیل هست پس بی سوادید ...
من اصراری ندارم که بگم با سوادم ...تا قبل از این هم هیچی نمیگفتم  ولی کار به جایی رسید که باید بگم تا بدونید با یه بی سواد روبرو نیستید که هر چه بخواید بگید اونم قبول کنه...
در ضمن من در این انجمن موارد زیادی دیدم از بحث بین شماها با افرادی که تازه از ویندوز اومدن و چون شما اطلاعاتی از محیط ویندوز ندارید و برنامه نویسی و ... رو خوب درک نمیکنید و صرفا یه کاربر ظاهرا عدی هستید حرف های بی منطق  و... میزدید و هیچ وقت سعینکردم به صورت جدی شرکت کنم تا ایندفعه که بحث و تبلیغ یه چیزه دست و گفتن یه جمله درست هست...
میدونی مثل چیه ... مثلا خیلی ها میگن اوراکل خیلی خفنه و اسکیو ال سرور هیچی نیست ..این حرف ابلهانه ناشی از بی سوادی و سود جویی اوارکلی هاست ...یا میگن جاوا خیلی فلان داره بهمان داره و هیچی این امکاناتو نداره ....اینا حرف های ابلهانه و کوته فکرانه هست که افراد رد بدل میکنن...
همونطوری که گفتم هر چیزی به درد یه جاییی موره و بسته به کاربرد هست ...چیزی که شما درک نمیکنید اینه.و این خط تمایز من با شماست ...واسه اینه که بهتون میگم فن های بی سواد.

بنده مدرک برنامه‌نویسی c++ و جاوا و همچنین MySQL از NIIT دارم. با turbo c و vb نیز آشنا هستم. از 98 تا 7 فقط روی ویندوز بودم.
باز هم به قول خودتون قضاوت با دیگران ;)

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #40 : 18 آبان 1391، 03:49 ب‌ظ »
سلام .
چرا انقدر بهم میپرید؟
مسئله انقدر پیچیده و بغرنج نیست . خیلی ساده است تنها در مورد چیزی اظهار نظر کنید که در موردش علم دارید.
سیستم عامل من خوبه سیستم عامل تو بده فلان ایکس خوبه بهمان ایگرگ بده . چرا بده ؟ چون من میگم .

خیلی بد شده رفتارتون .
archlinux برخورد شما هم بد بوده و من هم شخصا نمیبینم که ایشون حرف گزافی زده باشه . شما مشخصا دارید در مورد چیزی صحبت میکنید که هیچ - تکرار میکنم - هیچ اطلاعی از اون ندارید . و حتی خودتون هم نمیدونید دارید از چی دفاع میکنید! برخلاف شما که صرفا ادعاهای بی اساس میکنید آقای FriednChp مدارک رو بعنوان مستندات گفته هاشون برای صحبتهای شما اوردن.نه اینکه بخوان صرفا بقول شما ادعای با سوادی داشته باشن یا بخوان بیخود حرفی زده باشن یعنی انقدر ارزش قائل شدن برای امثال ماها که اثبات کنن بی هوا حرف نمیزنن . حداقل کاری که شما دریغ کردید و صرفا به طعن و کنایه بسنده کردید.
اگه نمیتونید بحث کنید لازم نیست وارد بحث بشید. شما دایه دار و وکیل مدافع کسی یا چیزی نیستید صرفا یک یوزر عادی هستید که در جامعه متن باز قراره اگه کمکی از دستش بر بیاد انجام بده اگه چیزی میدونه بیاد بگه نه اینکه راه بیوفته باعث وهن جامعه متن باز بشه. یا بهتر نکرده باعث گمراهی افراد بشه.
چه کسی گفته استفاده از نتایج جامعه متن باز مختص لینوکسی هاست یا اینکه لینوکس یک سیستم عامل بی نقص هست یا دقیقا برای تمامی کاربردها بسیار مناسب ؟ فلان یا بهمان مشکل رو نداره؟ همینطور این صحبتها درمورد ویندوز هم صادقه .
من بعد از چندین سال استفاده از هر دو نوع سیستم عامل و دقیقا بعنوان یه توسعه دهنده قدیمی که کارهایی بیشتر از فیلم دیدن و آهنگ گوش کردن و وب گردی داره اینطور که شما فتوا میدید حرف نمیتونم بزنم . اینطور که با مردم برخورد میکنید نمیتونم برخورد کنم.
لینوکس هنوز راه بسیار درازی در پیش داره تا توزیعی مناسب در حد و اندازه های ویندوز عرضه کنه . هر وقت به این مهم دست پیدا کرد نیازی به دفاع کورکورانه ازش نیست و کاربران خود بخود این مسئله رو مشخص میکنن. کما اینکه زمانی هم که ما از لینوکس استفاده میکردیم و برای یه کار کوچیک هفتادتا پشتک میزدیم گذشته و اگه الانی که شماها هستید و استفاده میکنید بخاطر بهتر شدن این قضیه است .
در ضمن سی شارپ برگرفته از جاوا نیست . همینطور باید عرض کنم زبان با فریم ورک با موتور اجرا سه مفهوم کاملا متفاوت از همدیگه هستن که قرار نیست من اینجا درس برنامه نویسی یا علوم کامپیوتر بشما بدم .
اگر علاقه دارید در زمینه های گفته شده بحث کنید من مشکلی ندارم بفرمایید تاپیک جدیدی باز کنید تا خدمتتون توضیح کامل بدم که مسائل از چه قرارن .

بعضیام هستن قاطی ویندوزیا می‌گن ما هم با لینوکس کار کرده‌ایم هم با ویندوز. اما لینوکس بهتره شما سواد نداری. قاطی لینوکسی‌ها هم که می‌رن می‌گن ما هم با ویندوز کار کرده‌ایم هم با لینوکس. ویندوز بهتره شما سواد نداری.

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #41 : 18 آبان 1391، 03:55 ب‌ظ »

بنده مدرک برنامه‌نویسی c++ و جاوا و همچنین MySQL از NIIT دارم. با turbo c و vb نیز آشنا هستم. از 98 تا 7 فقط روی ویندوز بودم.
باز هم به قول خودتون قضاوت با دیگران ;)
:دی
جالب اینجاست که تو حرف هایی که علیه حرف های من میزنی بدون مدرک و مستنداتی هست که بتونی بهشون اتکا کنی..
در ضمن مگه با مدرک گرفتن ادم متخصص میشه؟ :D
بازم در ضمن سی پلاس پلاس برای شرکت خاصی نیست که بخواد براش مدرک صادر کنه (مثل جاوا نیست)...
بازم جالبش اینه که سطح سوادت رو میشه از  روی همین حرف هایی که میزنی متوجه شد و بی مدرکیتی...
برو عمو برنامه نویسی سینتکس ساده نیست...برنامه نویسی یعنی تجربه;)

آفلاین Master

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
« پاسخ #42 : 18 آبان 1391، 03:57 ب‌ظ »
سلام .
چرا انقدر بهم میپرید؟

خیلی بد شده رفتارتون .

بعضیام هستن قاطی ویندوزیا می‌گن ما هم با لینوکس کار کرده‌ایم هم با ویندوز. اما لینوکس بهتره شما سواد نداری. قاطی لینوکسی‌ها هم که می‌رن می‌گن ما هم با ویندوز کار کرده‌ایم هم با لینوکس. ویندوز بهتره شما سواد نداری.
کاربر یک سیستم عامل خاص بودن ضرری برای کسی و یا نفعی برای کس دیگه ای نداره که بخواد باعث بشه افراد در مقابلش موضع بگیرن یا نگیرن. کسی جای دیگری رو تنگ نکرده . اینجا هم قرار نیست به همدیگه بپرید یا بی احترامی کنید.
اگه چیزی بلد هستید با مدرک ارائه میکنید. اگر نیستید ساکت میمونیم . یا کسی هست که جوابی در خورد بده یا نیست.اگر نبود سوال کننده قائدتا باید به جاهای دیگه مراجعه کنه.
علاوه بر اون سطح سواد قرار نیست بر اساس کار با سیستم عامل سنجیده بشه ! واقعا این حرف شماست یا من بد گرفتم؟
A mans dreams are an index to his greatness...

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #43 : 18 آبان 1391، 04:03 ب‌ظ »
جالب اینجاست که تو حرف هایی که علیه حرف های من میزنی بدون مدرک و مستنداتی هست که بتونی بهشون اتکا کنی..
بازم در ضمن سی پلاس پلاس برای شرکت خاصی نیست که بخواد براش مدرک صادر کنه (مثل جاوا نیست)...
بازم جالبش اینه که سطح سوادت رو میشه از  روی همین حرف هایی که میزنی متوجه شد و بی مدرکیتی...

بنده حتی در یکی از پست‌هایم صحبتی درباره‌ی برنامه‌نویسی ننمودم. اصلا کل 5،6 تا پستی که زدم 20 خط نمی‌شه. می‌تونید برگردید و با دقت بخونید. بحث درباره‌ی برنامه‌نویسی رو با دیگران داشتید نه من. پس معلوم می‌شه که بی‌دقت هستید و بی سند و مدرک صحبت می‌کنید.

کاربر یک سیستم عامل خاص بودن ضرری برای کسی و یا نفعی برای کس دیگه ای نداره که بخواد باعث بشه افراد در مقابلش موضع بگیرن یا نگیرن. کسی جای دیگری رو تنگ نکرده . اینجا هم قرار نیست به همدیگه بپرید یا بی احترامی کنید.
اگه چیزی بلد هستید با مدرک ارائه میکنید. اگر نیستید ساکت میمونیم . یا کسی هست که جوابی در خورد بده یا نیست.اگر نبود سوال کننده قائدتا باید به جاهای دیگه مراجعه کنه.
علاوه بر اون سطح سواد قرار نیست بر اساس کار با سیستم عامل سنجیده بشه ! واقعا این حرف شماست یا من بد گرفتم؟

می‌شه با سند و مدرک بفرمایید کدوم بخش صحبت‌های بنده اشتباهه؟ من مسئول پست‌های خودم هستم نه دیگران. من مسئول اون چیزی هستم که می‌گم نه اون چیزی که شما برداشت می‌کنی.

------------------------------
راستی الان دارم با دو تا برادر بحث می‌کنم؟ ;D به روباه می‌گن شاهدت کیه می‌گه دمم.

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #44 : 18 آبان 1391، 04:18 ب‌ظ »

بنده حتی در یکی از پست‌هایم صحبتی درباره‌ی برنامه‌نویسی ننمودم. اصلا کل 5،6 تا پستی که زدم 20 خط نمی‌شه. می‌تونید برگردید و با دقت بخونید. بحث درباره‌ی برنامه‌نویسی رو با دیگران داشتید نه من. پس معلوم می‌شه که بی‌دقت هستید و بی سند و مدرک صحبت می‌کنید.

می‌شه با سند و مدرک بفرمایید کدوم بخش صحبت‌های بنده اشتباهه؟ من مسئول پست‌های خودم هستم نه دیگران. من مسئول اون چیزی هستم که می‌گم نه اون چیزی که شما برداشت می‌کنی.

------------------------------
راستی الان دارم با دو تا برادر بحث می‌کنم؟ ;D به روباه می‌گن شاهدت کیه می‌گه دمم.
"دانیال جان شما که می‌بینی روزه و می‌گن شبه. شما که می‌بینی ارتباط می‌دن گودرز رو به شقایق. پس چرا به قول خودشون عمر باارزشتو می‌ذاری برای جواب دادن؟ باز هم به قول خودشون کسی که خودشو به خواب زده رو نمی‌شه بیدار کرد."
یا خیلی باحالی یا اینکه ....
ببین اون حرف من راجع به این موضوع بود ..تو با این حرفت خیلی چیزا رو راجع به من شروع کردی...
حالا متوجه شدی که خودت بی دقتی؟...
در ضمن اگه برادرم داره جواب میده خودت میبینی که توی جواب ها من به حرف ها یا پست هایی که برادرم داده برای جواب دادنت اتکا نکردم چون به اندازه کافی بی سواد هستی که بتونم روشنت کنم...