من خیلی توی بحثتون وارد نیستم.
ولی نکته ای که هست اینه که ماکروسافت از شرکت sun کد java رو میخره به این شرط که تغییری توش نده و دوباره یه جور دیگه بفروشه. ولی ماکروسافت میزنه زیر این قضیه و زبونی رو از روی اون کد میده بیرون به نام C# که در واقع بسیاری از کدهاش مال java هست. C# خیلی به C و C++ شبیه تره تا java ولی اکثر مواقع اون رو با java مقایسه میکنن.
این حرفی که زدم هیچ ربطی به لینوکسی بودن من نداره. من قبل از اینکه لینوکسی بشم هم اینو میدونستم.
محض اطلاع دوستان عرض کردم. کپی کردن یه چیزه و ایده گرفتن یه چیز دیگه. من اگه الان بخوام یه زبون برنامه نویسی جدید بسازم دوست دارم syntax اش شبیه C++ باشه چون به نظر من بهترین زبون برنامه نویسیه. حالا شما اسمش رو بزار فنی که تقلید کورکورانه میکنه!!! نمیرم کد اون رو عینا کپی پیست کنم و اسمش رو عوض کنم. فقط ازش ایده میگیرم.
دوست عزیز میشه بگی مدرکت چیه و از کجاست که میگی کد جاوا رو میخره؟اصلا منظورت از کد جاوا یعنی چی؟
در ضمن مثلا اون قدیم که لینوکس همش کنسول بود الا ن داره جی یو آی میاره پس باس بگیم همش از مک و ویندوزه؟یعنی نباس مثل اینا خوب میشد که الان شما ازش استفاده کنی خیلی راحت؟
در ضمن دوست عزیز خالق سی شارپ همون خالق تربو پاسکال هست ...و نکته دیگه اینه که یه زبون وقتی بهتر میشه که قابلیت زبون های قبلی رو قشنگتر و کارآمد تر داشته باشه...پس طبق گفته تو سی پلاس پلاس رو باید کپی از دوتا زبون دونست؟و خالقش آقای بیارنه رفته به قولتون کدشو از خالق سی و خالق زبان گمونم سیمیولا خریده بعدش تغییر داده؟
دوست گل من شما تا وقتی اطلاعاتت جحامع نیست و اینکه از روی شنیده هات نمیتونی نظر بدی..باید خودت لمس کنی همه چیو تا بفهمی که حرفی که میزنی صحت داره یا نه...
در ضمن اول شما یاد بگیرید در مورد چیزی که اطلاعات دارید حرف بزنید و در مورد چیزی که علمی نسبت بهش ندارید صحبتی نکنید و قضیه سیستم عامل با زبان های برنامه نویسی یه زمینه کاملا متفاوت از همیدکه هستن...
در مورد جاوا و سی شارپ هر دو مشتق شده از سی پلاس پلاس هستند و اینجوری نیست که سی شارپ کپی پیست جاووا باشه ..چون هم جاوا برخی از ویژگی هاشو از سی شارپ تاثیر پدیرفته و برعکس...
http://en.wikipedia.org/wiki/C_Sharp_%28programming_language%29:
Influenced by C++,[2] Eiffel, Java,[3] Modula-3, Object Pascal[4]
Influenced D, F#, Java,[5] Nemerle, Vala
http://en.wikipedia.org/wiki/Java_%28programming_language%29:
Influenced by Ada 83, C++, C#,[2] Eiffel,[3] Generic Java, Mesa,[4] Modula-3,[5] Oberon,[6] Objective-C,[7] UCSD Pascal,[8][9] Smalltalk
Influenced Ada 2005, BeanShell, C#, Clojure, D, ECMAScript, Groovy, J#, JavaScript, PHP, Python, Scala, Seed7, Vala
:
C♯'s principal designer and lead architect at Microsoft is Anders Hejlsberg, who was previously involved with the design of Turbo Pascal, Embarcadero Delphi (formerly CodeGear Delphi and Borland Delphi), and Visual J++. In interviews and technical papers he has stated that flaws[citation needed] in most major programming languages (e.g. C++, Java, Delphi, and Smalltalk) drove the fundamentals of the Common Language Runtime (CLR), which, in turn, drove the design of the C♯ language itself.
.....:
Since the release of C♯ 2.0 in November 2005, the C♯ and Java languages have evolved on increasingly divergent trajectories, becoming somewhat less similar. One of the first major departures came with the addition of generics to both languages, with vastly different implementations. C♯ makes use of reification to provide "first-class" generic objects that can be used like any other class, with code generation performed at class-load time.[19] By contrast, Java's generics are essentially a language syntax feature, and they do not affect the generated byte code, because the compiler performs type erasure on the generic type information after it has verified its correctness.[20]
...........
پس این از مبحث جاوا...
اینجا هم یه نکته بگم این که کسی که توی محیط لینوکس تازه کار هست دلیل نمیشه تو سایر زمینه های دیگه هم تازه کار باشه و بی سواد باشه...برخلاف شما که چون فکر میکنید یک سری اطلاعات اولیه کار با لینوکس و برخی از نرم افزار هاشو بلدید فکر عالم دهر هستید و در همه زمینه ها نظر بدید...
بنده خودم تخصصم برنامه نویسی سیستمی هست هم برای ویندوز و هم لینوکس ...و اگر هم حرفی که میزنم بخاطر تجربه های خودم و برادرم(که خودش یه او اس نوشته و شبی سازم نوشته و که یکی از اعضای خیلی قدیمی اینجا هم هست ) و اطرافینام هست .
لطفا اگر سواد کافی ندارید در زمینه ای اضهار نظر نکنید.
.................................................
و شما دوست عزیز که میگی vb6اسباب بازیه ..همین اسباب بازی به نظرت(که اصلا متوجه نیسیتی راجع به چه چیزه عظیمی داری حرف میزنی..به نظرم الفبای برنامه نویسی و زبان رو هم بلد نیستی))محیط توسعه ای رو فراهم کرد که در آمد های بسیار زیادی برای انواع شرکت ها و آسودگی بیشتر برای کاربر ها و صرفه جویی و کارآمدی بیشتر دز توسعه برنامه ها رو برای اونا به ارمغان داشت ...عدم وجود همیچین محیط هایی در لینوکس یکی از دلایل بزرگ عقب افتادگیش هست...
صنعت نرم افزار رو ویندوز برای دنیا به ارمغان آورد و با استفاده از همین ابزار های تقریبا شروع شد ...
بعدشم Milandini شما کلا یه بیسواد محض هستی می دونی چرا ؟چون تو حتی نمیدونی ماشین مجازی چیه و فریم ورک چیه ...تو حتی نمیدونی زبان هم چیه...