انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سیستم عامل قاصدک یا لینوکس ؟  (دفعات بازدید: 32951 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
پاسخ همه
« پاسخ #45 : 02 آذر 1391، 03:41 ب‌ظ »
با همه‌ی احترامی که برای شما دوستان گلم قائلم٬ توصیه می‌کنم خوب و بد را با هم بگین و تندروی نکنید.
1. تو خود سایت قاصدک دیدم که گفته بود با میز کار کی.دی.ای ساخته شده و الآن که نصب کردم عین کوبونتوه که بایدم باشه.
2. یک و هشت دهم گیگ برای اینه که کلی نرم افزار نصب شده داره. و اگه روی اوبونتو این نرم‌افزارها و تغییرات اعمال بشه همین قدر حجم می‌گیره.
3. مگه لینوکس و توزیع‌های اون متن‌باز و رایگان نیستند؟
اگه من آزادم که تغییرش بدم و با نام دلخواه نشر بدم. اینا هم همین‌کار را کردن و این از اولین و کوچکترین قدم‌ها برای بومی سازی و آوردن رایانش ابری ملی است.
4. به نظر من که نود و نه درصد اوقات بخاطر فشارهای برخی‌ نرم افزارها مثل مگنیفایر و ویژوال استودیو 2012 و مایکروسافت آفیس و کلا نیاز به دات نت فریم ورک چهار به بعد با ویندوز هشت کار می‌کنم می‌گم که قاصدک هرچی هست به ویندوز می‌ارزه.

j
البته که خودم به بومی نبودن و کپی بودنش ا‌ذعان دارم ولی اینا را گفتم که بگم تند نرید(مثل اون 1.5Gb)
:) :)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : سیستم عامل قاصدک یا لینوکس ؟
« پاسخ #46 : 02 آذر 1391، 04:08 ب‌ظ »
توجه کردی چرا هیچ‌کس به آریوس گیر نمی‌ده ؟
چون سبک کارش و شیوه‌ی برخوردش با جامعه‌ی کاربریش متفاوت هست.

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
« پاسخ #47 : 02 آذر 1391، 04:49 ب‌ظ »
فکر می کنم مشکل از جایی  شروع شد که مدیرش در مصاحبه گفت: «...ویندوز قاصدک...» (یعنی واقعا....)
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #48 : 02 آذر 1391، 09:55 ب‌ظ »
فکر می کنم مشکل از جایی  شروع شد که مدیرش در مصاحبه گفت: «...ویندوز قاصدک...» (یعنی واقعا....)

بی سوات
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #49 : 03 آذر 1391، 12:58 ق‌ظ »
اریک ریموند در این باره می‌گه (نقل به مضمون) اگه نخستین بار جلوی هکرها یه حرکت ضایعی بکنی، دیگه خیلی سخت می‌شه اون رو جبران کرد، چون هکرها عموماً حافظه‌ی خیلی خوبی در این موارد دارن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #50 : 03 آذر 1391، 02:23 ب‌ظ »
نگویید قاصدک بگویید کوبونتو دوستان فکر می کنم من هم بتونم با برنامه که اسمش رو یادم نیست این توزیع رو درست کنم چی داره !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #51 : 03 آذر 1391، 02:35 ب‌ظ »
نگویید قاصدک بگویید کوبونتو دوستان فکر می کنم من هم بتونم با برنامه که اسمش رو یادم نیست این توزیع رو درست کنم چی داره !

UCK  رو میفرمایید؟ البته هزاران برنامه مختص اوبونتو و دبیان هست که همچین کاری میکنه  ;D
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #52 : 03 آذر 1391، 05:04 ب‌ظ »
بذار واسه خودشون جلو برن. وقتی کسی از سیستم عاملشون استفاده نمیکنه چه فایده داره؟
بهترین توزیع های لینوکس در پیشرفته ترین کشورهای دنیا هم نمیتونن لااقل حالا جای ویندوز رو در ادارات بگیرن. تجربه من در بیششتر کشورها در مورد استفاده از اپن سورس بجای ویندوز منفی بوده. امکان جایگزین کردن آفیس با هر چیز دیگه ای تقریبا وجود نداره.
کلا چنین چیزهایی توی دنیا و مخصوصا ایران شکست میخوره.
خود من یک سال در بخش آی تی یکی از ادارات دولتی ایران کار کردم و میدونم که اگه جای My Computer عوض بشه، کلا اون اداره کارش میخوابه چه برسه به اینکه کلا جایگزین بشه. تجربه مشابه در کشورهای شرق آسیا هم داشتم. یه استاد داشتم که مدت زیادی تلاش کرد که این کار رو با کره و ژاپن بکنه که اصلا موفق نبود.
این پیشوند ملی دیگه چیه؟
Godisnowhere

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #53 : 03 آذر 1391، 06:21 ب‌ظ »
بذار واسه خودشون جلو برن. وقتی کسی از سیستم عاملشون استفاده نمیکنه چه فایده داره؟
بهترین توزیع های لینوکس در پیشرفته ترین کشورهای دنیا هم نمیتونن لااقل حالا جای ویندوز رو در ادارات بگیرن. تجربه من در بیششتر کشورها در مورد استفاده از اپن سورس بجای ویندوز منفی بوده. امکان جایگزین کردن آفیس با هر چیز دیگه ای تقریبا وجود نداره.
خود من یک سال در بخش آی تی یکی از ادارات دولتی ایران کار کردم و میدونم که اگه جای My Computer عوض بشه، کلا اون اداره کارش میخوابه چه برسه به اینکه کلا جایگزین بشه. تجربه مشابه در کشورهای شرق آسیا هم داشتم. یه استاد داشتم که مدت زیادی تلاش کرد که این کار رو با کره و ژاپن بکنه که اصلا موفق نبود.
این پیشوند ملی دیگه چیه؟

دوست من٬ شما که باز تندروی کردید!
 1. از کجا می‌دونید که این از بهترین توزیع‌های لینوکس نباشه؟ شما کامل به طراحی اون آگاهی دارید؟ اصلا چندوقت باهاش کار کردید که اینو می‌گید؟
 2. اگه این عملگر رو بد بدونید کوبونتو و در نتیجه اوبونتو را بد دونستید چون همونه با کمی (برنامه‌ی آماده و ظاهر) تفاوت
 3. شاید جایی که شما باشید یا بودید٬ اون هم در گذشته این‌طور بوده(جای My Computer عوض بشه٬ مردم ...) ما که همچین چیزی نمی‌بینم چون توی روستامون 70% ویندوز هفت و 10% ویندوز هشت و ازین 80درصد ده درصد با لینوکس هم کار می‌کنن و می‌بینم که دارن زیادتر می‌شن چون خودم بهشون می‌گم و براشون نصب می‌کنم
 4. خودم هم البته از اوبونتو به قاصدک کوچ کردم تا تستش کنم که فعلا کمتر مشکل هنگی و گرافیکی و نصب و اجرای برنامه دارم

حرف درست بزنید و عدالت را هم رعایت کنید

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #54 : 03 آذر 1391، 06:24 ب‌ظ »
برای اینکه ابهامی در حرفای قبلیم هم نباشه
درصدها را گفتم که بگم این دوتا اصلا my computer ندارن (computer دارن) که 80 درصد را پوشش دادند.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #55 : 03 آذر 1391، 06:31 ب‌ظ »
این پیشوند ملی دیگه چیه؟

1. از کجا می‌دونید که این از بهترین توزیع‌های لینوکس نباشه؟ شما کامل به طراحی اون آگاهی دارید؟ اصلا چندوقت باهاش کار کردید که اینو می‌گید؟
 2. اگه این عملگر رو بد بدونید کوبونتو و در نتیجه اوبونتو را بد دونستید چون همونه با کمی (برنامه‌ی آماده و ظاهر) تفاوت
 3. شاید جایی که شما باشید یا بودید٬ اون هم در گذشته این‌طور بوده(جای My Computer عوض بشه٬ مردم ...) ما که همچین چیزی نمی‌بینم چون توی روستامون 70% ویندوز هفت و 10% ویندوز هشت و ازین 80درصد ده درصد با لینوکس هم کار می‌کنن و می‌بینم که دارن زیادتر می‌شن چون خودم بهشون می‌گم و براشون نصب می‌کنم
 4. خودم هم البته از اوبونتو به قاصدک کوچ کردم تا تستش کنم که فعلا کمتر مشکل هنگی و گرافیکی و نصب و اجرای برنامه دارم

من به عنوان یک توزیع ساز (امیدوارم حرفم رو قبول کنید) این سیستم عامل(!) ملی (!) و بومی (!) (چقدر ! شد =)) ) رو «افتضاح تر از افتضاح» میدونم. چون روون بودنش فقط دو سه روز اول نصب و در حالت لایو هست. خودم این توزیع رو شخصا روی ۳ تا سیستم - یکی مال خودم ، یک اپل قدیمی و یک PC دیگر - نصب کردم و خب این امر در اونها هم مشهود بود! . و الان پشیمونم که چرا اصلا ۱.۵ گیگ ترافیک حروم کردم برای این سیستم !

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #56 : 03 آذر 1391، 06:33 ب‌ظ »
این هم نقد و بررسی این مثلا سیستم عامل مثلا ملی!

http://haghiri75.com/?p=92

این هم سوتی سازنده (کپی کار) محترم :

http://haghiri75.com/?p=104

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #57 : 03 آذر 1391، 06:45 ب‌ظ »
من خودم با این روش آوردن مردم به سمت open source مخالفم ولی دوست دارم یه جور دیگه به این قضیه نگاه کنم. تو هم نگاه کن:

این چرندها (حیف چرند و پرند دهخدا) برای این راجع به این      گفته شد تا
  مردم یه کم یادشون به ما لینوکسی‌ها هم بیفته
  چهارتا توزیع‌ساز غیرتی مثل شما(جدی می‌گم یه موقه نگی توهین کردما) به خودشون بیان و 10نفری یه توزیع ملی با پشتیبانی دم خونه‌هامون به مردم بدن.
  من خودم اگه جای مسئول سایت دانشکدمون بودم به جای این zp ذغالی یه دونه لوبونتو روی این به اصطلاح کامپیوترها نصب می‌کردم.
  روش فک کن شاید خبر توزیع جدید و ملی را از شما زودتر از تلویزیون شنیدیم ان شاء الله

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #58 : 04 آذر 1391، 12:46 ق‌ظ »
این پیشوند ملی دیگه چیه؟

اوبونتو با اون سرمایه میلیون دلاری هنوز این ادعا رو که شما دارید رو نداره بعد میگید از کجا می‌دونید که این از بهترین توزیع‌های لینوکس نباشه؟ این بابایی که اومده یه چندتا برنامه اضافه کرده و کمی ظاهرش رو تغییر داده دیگه عددی نیست در برابر کنونیکال یا رد هت! برادر من. اینم بدون این چیزهایی که اسم بومی و ملی پشتشون خوابیده احتمالا بحث پول و یکسری چیزهای دیگه در میان است نه بومی و ملی یا از این دست حرفها!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #59 : 04 آذر 1391، 08:37 ق‌ظ »
با سلام.
خب با این حساب این توزیع اپلی بر پایه گنو/لینوکس هم ویندوز ملی فرانسه هست.http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=28562.0

دوستان خواهشن ناراحت نشید ، متاسفانه توایران هیچ چیزی جای خودشو نداره،نه اوپن سورس نه کلوز سورس نه حتی قانون حمایت از حقوق معنوی اثر
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها