والا من یه مدت افتادم به جون آرشیو فیلمم و تمام ریپهای DVD که داشتم رو با x264 اینکود کردم. اما یک بار هم حتی از فاکتور b- استفاده ننمودم. خودش تشخیص میداد چقدر باید باشه. حجمها نیز 95 درصد اوقات به میزان قابل ملاحضهای کاهش یافت.
پاسخ روشن کرد که به اندازه ای که باید در کار با این رمزنگار نکوشیده اید
بله درست است خود رمزنگار میتواند با توجه به اندازه تصویرتان ( 480P - HD - FullHD) نرخ بیت میانگین و خوبی را برگزیند لاکن این گزینه هنگامی کاربرد دارد که رمزنگارش تنها از برای آرشیو و بایگانی شخصیتان باشد . آنگاه که پای بهره ی نرخ بیت/حجم پرونده پیش آید باید از گزینه های پیش فرض گذشت و از امکانات فراوانی که رمزنگاری در دسترستان میگذارد بهره برید . بنده خودم چندان آشنایی با این ابزار ندارم لاکن تا جایی که کار کرده ام پیشنهاد میکنم پرونده هایی که در پایگاه های توررنت از گروه m-SD منتشر میشود را با گروه هایی چون LoL-ASAP و اینها بسنجید تا به اثر دانش و آگاهی کاربر از کارکرد رمزنگار در برابر آنچه خود برنامه پیش فرض اعمال میکند بیشتر اگاه شوید
می بینیم که در پرونده ای که از گروه m-SD منتشر میشود با اینکه اندازه ی تصویر بزرگتر از گروه هایی چون LoL یا ASAP است ( سریالهای x264 و نه XVID ) با پایین تر آوردن نرخ بیت ( نزدیک 448Kbps برای ویدیو و 128Kbps برای صدا ) توانسته در حجم پرونده ی نزدیک به نصف گروه های دیگر ، به کیفیت آنها نزدیک و نزدیکتر شود .
نمونه ی دورتر آن گروه BoB که با بهره گیری از همین رمزنگار سالها توانستند یکه تاز سریالهای کم حجم باشند