انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آخرین ارسال های انجمن رو برداشتید چرا؟  (دفعات بازدید: 20947 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین robocap

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
پاسخ به: آخرین ارسال های انجمن رو برداشتید چرا؟
« پاسخ #30 : 15 خرداد 1387، 02:43 ب‌ظ »
ظرفیتتون چقدره؟ :D

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • اوبونتو یعنی زندگی در قرن 30 !
پاسخ به: آخرین ارسال های انجمن رو برداشتید چ
« پاسخ #31 : 15 خرداد 1387، 03:39 ب‌ظ »
راستش این آخرین ارسالها فقط ۱۵ ارسال آخر رو نشون میداد و با توجه به اینکه ما در طول روز بیش از ۱۵ ارسال داریم عملا کاربرد خاصی نداشت جز شلوغ کردن ظاهر انجمنها...

و اما پس چه کنیم؟

۱. اگر دوست دارید آخرین ارسالها رو به طور کامل ببینید میتونید لینکهای زیر رو ببینید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=unread;all;start=0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=recent

۲. از خوراکهای RSS انجمنها استفاده کنید. RSS انجمنهای دلخواهتون رو تو یه خوراک خوان اضافه کنید و فقط مطالبی رو بهشون علاقه‌مندید مرور کنید.
http://wiki.ubuntu.ir/ForumRssFeeds

نتیجه بهتری نداشت ;)

1- آقای حسن پور این تصمیم را بدوندر نظر گرفتن نظرات سایر کاربران سایت گرفتند و اجرا کردند و باعث ایجاد این مباحث شدند. در واقع آقای حسن پور حقوق انجمن را در قبال سایر اعضاء فراموش کردند و بدون نظرسنجی از کاربران این عمل را انجام دادند و با این کار می شود گفت که به نحوی به سایر کاربران توهین کرده اند و انجمن ها را یک انجمن خصوصی فرض کرده اند.
2- مطمئناْ اگر قبل از این تغییر در انجمن یک نظر سنجی کلی از کابران می شد و بر اساس نتایج کلی تصمیم گیری می شد این مسايل پیش نمی آمد. نه اینکه صرفاْ بخاطر نظر چند نفر این تصمیم گرفته شود !
3- لود خوراک RSS کلی انجمن در حالتی که حد ارسال 20 است گاهی دچار مشکل می شود و لود نمی شود اما در حالتی که حد تعیین نشود درست کار می کند‌! (لطفاْ بررسی شود !)
« آخرین ویرایش: 15 خرداد 1387، 03:42 ب‌ظ توسط S0nHell »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #32 : 15 خرداد 1387، 04:15 ب‌ظ »
نقل‌قول
آقای حسن پور این تصمیم را بدوندر نظر گرفتن نظرات سایر کاربران سایت گرفتند و اجرا کردند و باعث ایجاد این مباحث شدند. در واقع آقای حسن پور حقوق انجمن را در قبال سایر اعضاء فراموش کردند و بدون نظرسنجی از کاربران این عمل را انجام دادند و با این کار می شود گفت که به نحوی به سایر کاربران توهین کرده اند و انجمن ها را یک انجمن خصوصی فرض کرده اند.

دوست عزیز بی‌انصافی می کنید. اولاً جناب حسن‌پور این تصمیم رو برای بهتر جواب دهی دوستان به سوالهای مطرح شده در انجمن گرفتند نه برای اهداف شخصی که شما اینطور قضاوت کردین. گذشته از این ایشون administrator انجمن هستند. اگر تمایل داشته باشن می تونن برای تصمیم‌گیری‌هاشون در مورد انجمن نظرسنجی بزارین (کما اینکه همین کار رو در مورد «همراه با حلقه اوبونتو - مثبت / منفی» ها کردن و دیدن مطلوب دوستان انجمن نیست و حذفش کردن) و اگر هم به هر دلیلی صلاح رو در انجام دادن یا ندادن کاری بدونن حق ایشون هست که این کار رو بکنند. میتونید به قوانین انجمن که در حین عضویت اون رو به تأیید رسوندید مراجعه کنید.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #33 : 15 خرداد 1387، 04:27 ب‌ظ »
3- لود خوراک RSS کلی انجمن در حالتی که حد ارسال 20 است گاهی دچار مشکل می شود و لود نمی شود اما در حالتی که حد تعیین نشود درست کار می کند‌! (لطفاْ بررسی شود !)
من هر روز دارم همه پستها رو با فید میگیرم. روزی چندین بار این کار رو میکنم. حد ارسال هم ۲۰ تا نیست. اون ۲۰ آخر آدرس رو هم بکنید ۱۰۰ ! براتون ۱۰۰ تا رو میاره!

این پستهای آخر هم که حذف شدن یک کار یکباره نبود و موضوع جدیدی هم نیست. آقای حسن پور هم لطف کردن وبا مشورتی که با گروه ناظران کردند این کار رو انجام دادن. ضمن اینکه برای هر کار کوچکی نمیتونیم اینجا نظرسنجی راه بندازیم و گرنه هر روز باید ۲۰ نا نظر سنجی داشت باشیم و یک انجمن دیگه فقط نظر سنجی داشته باشیم. نظر شخصی خود من هم همینه که این یک امکان اضافی بود و فقط شلوغ کاری بود. راهههای خیلی بهتری هست برای دیدن ارسالهای آخر که ایشون هم بهش اشاره کردند.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Armin Rad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
  • You are free, If you want
« پاسخ #34 : 22 خرداد 1387، 03:55 ق‌ظ »
آقای حسن پور هم لطف کردن وبا مشورتی که با گروه ناظران کردند این کار رو انجام دادن. ضمن اینکه برای هر کار کوچکی نمیتونیم اینجا نظرسنجی راه بندازیم و گرنه هر روز باید ۲۰ نا نظر سنجی داشت باشیم و یک انجمن دیگه فقط نظر سنجی داشته باشیم. نظر شخصی خود من هم همینه که این یک امکان اضافی بود و فقط شلوغ کاری بود. راهههای خیلی بهتری هست برای دیدن ارسالهای آخر که ایشون هم بهش اشاره کردند.
سلام آقاي ميردامادي عزيز. ;)
مي گم اگه شما كه ناظر اين انجمن هستيد اينو نگيد كي بگه؟! ;)
دوست عزيزم مگر غير از اينه كه شما هم يكي از كاربرهاي اين سايت هستيد و يه روزي مثله ما؟ پس چرا اين حقو براي خودتون قائل مي شيد كه مدير انجمن فقط بايد با شما مشورت كنه؟
مگه اينجا يه سايت شخصيه كه چند نفر در موردش تصميم بگيرن؟
و شما آقاي سيد مهدي اين حرف شما هم منطقي نيست كه مدير هر كاري بخواد مي كنه! مدير در چارچوب ضوابط و قوانين عرفي سايت و كاربران مي تونه كاري رو انجام بده(منظورم در مورد سايت هاي مشترك و عمومي است). البته اگه مساله ي پرداخت شارژ ماهانه ي دومين توسط مدير مطرح نشه كه در اون صورت اين قصه سر دراز دارد...
Let's think about that time, we are die
That's time is near to us
So, Be careful
Really

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #35 : 22 خرداد 1387، 04:28 ق‌ظ »
آخرین ارسال ها بر چه مبنایی مشخص می شدند ؟
خوب تقریبا هون آخرین ارسالها توی صفحه اصلی می یومد
خوب شما بایستی اون رو بهینه می کردید نه اینکه حذفش کنید
یا علی

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #36 : 22 خرداد 1387، 04:44 ق‌ظ »
ببینین آقای کلوندی، بحث عمومی و غیر عمومی نیست. ما کاری رو میکنیم که روش بحث شده. خودسرانه هم نیست. عرض کردم خدمتتون. خوشبختانه با خیلی از کاربران و مخصوصا دوستانی که فعالتر هستن و توی IRC هم بیشتر میبینیمشون جو خیلی صمیمی و خوبی داریم و از نظراتشون هم استفاده میکنیم و کارها رو بدون نظر بقیه انجام نمیدیم.
اینجا هرکی کارها، تعهدات و اختیاراتی داره و آقای حسن‌پور یک سری و.... همه همینطورند. نمیشه که بگی فلانی فلان اختیارو نداشته باشه! در هر صورت مدیریت، کارش مدیریته... ایشون هم مدریت اینجا رو دارن و اختیارات مدیریتی! ضمن اینکه هرجایی مدیری داره.

راستی کسی در مورد پرداخت شارژ ماهیانه صحبتی نکرده غیر از یک دوستی که بار اینجا رو با ۳۰۰۰۰ تومن سر هم کردن! ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #37 : 22 خرداد 1387، 09:11 ق‌ظ »
خوب شما بایستی اون رو بهینه می کردید نه اینکه حذفش کنید
بهینه شده دیگه ;)
یه نگاهی به لینکهای زیر بندازید...

http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=unread;all;start=0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=recent
http://wiki.ubuntu.ir/ForumRssFeeds

Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #38 : 22 خرداد 1387، 06:35 ب‌ظ »
امروز درست بعد از ۳ هفته اومدم در انجمن فقط به این خاطر که ببینم این اعمال مدیریت! نظرش عوض شده یا نه... دیدم که نشده خداحافظ تا ۳ هفته دیگه...  ;) اوبونتو اینترنشنال برای همین موقع ها درست شده دیگه کلی هم جواب سوالاتم رو اونجا گرفتم  ;) حالا فارسی نه انگلیسی مگه فرقی داره؟  :-({|= =; ۳ هفته دیگه میام یه سری میزنم.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
« پاسخ #39 : 22 خرداد 1387، 09:21 ب‌ظ »
قابل توجه مدیران ٫ ناظرین و حامیانشان که ...

گذشته از این ایشون administrator انجمن هستند. اگر تمایل داشته باشن می تونن برای تصمیم‌گیری‌هاشون در مورد انجمن نظرسنجی بزارین (کما اینکه ...) و اگر هم به هر دلیلی صلاح رو در انجام دادن یا ندادن کاری بدونن حق ایشون هست که این کار رو بکنند.

آقای حسن پور هم لطف کردن وبا مشورتی که با گروه ناظران کردند این کار رو انجام دادن. ضمن اینکه برای هر کار کوچکی نمیتونیم اینجا نظرسنجی راه بندازیم (!)  و گرنه هر روز باید ۲۰ نا نظر سنجی داشت باشیم و یک انجمن دیگه فقط نظر سنجی داشته باشیم.

... خودسرانه هم نیست ... خوشبختانه با خیلی از کاربران و مخصوصا دوستانی که فعالتر هستن و توی IRC هم بیشتر میبینیمشون جو خیلی صمیمی و خوبی داریم و از نظراتشون هم استفاده میکنیم و کارها رو بدون نظر بقیه انجام نمیدیم.
اینجا هرکی کارها، تعهدات و اختیاراتی داره و آقای حسن‌پور یک سری و.... همه همینطورند. نمیشه که بگی فلانی فلان اختیارو نداشته باشه! در هر صورت مدیریت، کارش مدیریته... ایشون هم مدریت اینجا رو دارن و اختیارات مدیریتی! ضمن اینکه هرجایی مدیری داره.

مدتی با شرایط جدید و امکاناتی که تو پست قبلی بهشون اشاره کردم کار کنید... من فکر میکنم نتیجه بسیار بسیار بهتر خواهد بود کما اینکه تو اغلب انجمنها هم همینطوره.

نتیجه بهتری نداشت

واقعا من می خواهم از همه دوستانی که به نحوی دستی در مدیریت ( بخوانید امکانات خداگری در انجمن ) و نظارت ( بخوانید وظایف داروغه گری در انجمن ) و همچنین حامیان ایشان ( بخوانید امت حزب ا... همیشه در صحنه ) فقط یک سوال منطقی بپرسم :

آیا کاربران این انجمن هیچ حقی در این محدوده ندارند که این چنین با آنها رفتار می شود ؟

آیا باید فقط مثل بچه خوب آسه بیان و آسه برن تا ... ؟
آیا باید فقط پست بدن و از مدیریت فوق العاده تشکر کنن ؟
آیا چون مدیریت سایت با شما است باید هر کاری خواستیم بکنید ؟
تا حالا از این آیا ها از خودتون نپرسیدین ؟
تا فکر کردین که این کاربرهای های بدبخت که محرومشون می کنید. تحقیرشون می کنید. پست هاشونو حذف یا ویرایش می کنید. می کشونیدشون به irc و دماغشونو به خاک می مالید. سردرگمشون می کنید و هزار بلای دیگه سرشون در میارید ... آیا فکر کردید که این ها هم یک انسان هستند مثل خودتون وبه همون اندازه که شما از اوبونتو و متن باز حق دارید حق دارند ؟
شما می گید ما نماینده رسمی اوبونتو در ایران هستیم. بفرض که شما حکم نمایندگی تون رو از دست خود آقای Mark Shuttleworth یا حتی لینوس تروالدز گرفته باشید ! آیا این حق هم به شما داده شده که دریک جامعه باز و طرفداران اون یک محیط بسته و توتالیتر بوجود بیارید ؟

خیلی سر در گم شدم.حالا میفهمم چقدر مهم بود!!!

1- آقای حسن پور این تصمیم را بدون در نظر گرفتن نظرات سایر کاربران سایت گرفتند و اجرا کردند و باعث ایجاد این مباحث شدند. در واقع آقای حسن پور حقوق انجمن را در قبال سایر اعضاء فراموش کردند و بدون نظرسنجی از کاربران این عمل را انجام دادند و با این کار می شود گفت که به نحوی به سایر کاربران توهین کرده اند و انجمن ها را یک انجمن خصوصی فرض کرده اند.
2- مطمئناْ اگر قبل از این تغییر در انجمن یک نظر سنجی کلی از کابران می شد و بر اساس نتایج کلی تصمیم گیری می شد این مسايل پیش نمی آمد. نه اینکه صرفاْ بخاطر نظر چند نفر این تصمیم گرفته شود !

آقای حسن پور می تونم ازتون خواهش کنم این امکان رو به انجمن برگردونین ؟ اکثر بچه ها متفق القول هستن که این امکان اگر چه خیلی ناچیز و بعضا باعث شلوغی صفحه اول می شه ولی باعث در دسترس بودن پست های جدید دیگر کاربران است !

ممنون می شم اگر به خواسته بچه ها توجه کنین و این قابلیت رو برگردونین  ;) البته هر جور خودتون صلاح بدونین ...

مي گم اگه شما كه ناظر اين انجمن هستيد اينو نگيد كي بگه؟!
دوست عزيزم مگر غير از اينه كه شما هم يكي از كاربرهاي اين سايت هستيد و يه روزي مثله ما؟ پس چرا اين حقو براي خودتون قائل مي شيد كه مدير انجمن فقط بايد با شما مشورت كنه؟
مگه اينجا يه سايت شخصيه كه چند نفر در موردش تصميم بگيرن؟
 ... اين حرف شما هم منطقي نيست كه مدير هر كاري بخواد مي كنه! مدير در چارچوب ضوابط و قوانين عرفي سايت و كاربران مي تونه كاري رو انجام بده...

خیال می کنید با این کارا نتیجه اش چی میشه ؟ کاربرا میان التماس می کنن و همه قوانین و روشهای شما رو یه جا قبول می کنن ؟ نه خیر. فکر نکنین چیزی به غیر از این میشه :

امروز درست بعد از ۳ هفته اومدم در انجمن فقط به این خاطر که ببینم این اعمال مدیریت! نظرش عوض شده یا نه... دیدم که نشده خداحافظ تا ۳ هفته دیگه...  ;) اوبونتو اینترنشنال برای همین موقع ها درست شده دیگه کلی هم جواب سوالاتم رو اونجا گرفتم  ;) حالا فارسی نه انگلیسی مگه فرقی داره؟  :-({|= =; ۳ هفته دیگه میام یه سری میزنم.

این شاید اولین نفری باشه که این عمل رو انجام میده. اما قانون عقل میگه که شما اگر به این رویه همچنان ادامه بدید اونوقت :  شما می مونید و ناظران و حامیان که دور هم توی irc و اینجا بشینید و گل بگید و بشونید و از مدیریت فوق العاده تون به به و چه چه راه بندازید ( بقول معروف شما می مونید و حسنی که با هم برید ممسنی ! )

هرگز فراموش نکنید که این فر و شکوهی که الان دارید همه اش از تلاش های همین کاربران ضعیف و زیرپا است وگرنه ...

خلاصه اینکه :

اسم انجمن رو عوض کنید بذارید گل و بلبل.

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

پی نوشت :
این حرف که جز درگیری چیزی نداره عزیز.

آقایون خودتون رو ناراحت نکنید.
درگیری چرا ؟
ایشاا.. که خدا خودش همه رو هدایت می کنه !
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #40 : 22 خرداد 1387، 10:23 ب‌ظ »
نقل‌قول
و شما آقاي سيد مهدي اين حرف شما هم منطقي نيست كه مدير هر كاري بخواد مي كنه! مدير در چارچوب ضوابط و قوانين عرفي سايت و كاربران مي تونه كاري رو انجام بده(منظورم در مورد سايت هاي مشترك و عمومي است). البته اگه مساله ي پرداخت شارژ ماهانه ي دومين توسط مدير مطرح نشه كه در اون صورت اين قصه سر دراز دارد...
دوست عزیز، خواهش می کنم بی دلیل بحث به بیراهه نکشونید. آقای حسن پور حتی برای این زحمتی که می کشند و CD هما رو تهیه می کنن، از کدوم شخصی پولی بابت اینکار گرفته اند که حالا بیان از شما هزینه شارژ ماهیانه domain رو ازتون بگیره ؟ انصاف هم خوب چیزیه ! شما برید نگاه کنید ببینید که ایشون تا حالا چند پست توی انجمن دادن و چند ساعت از وقتشون رو توی انجمن گذروندن، بابت این زحمتشون حتی دیناری از کسی مطالبه کردن ؟ حیا کنید.......
ثانیاً عهد و پیمان تا چه اندازه برای شما ارزش داره ؟ مگه این خود شما نبودین که برای ثبت نام کردن توی سایت، قوانین اون رو به تایید رسوندید ؟ این تایید از نظر شما چه معنی میده ؟ یک صفحه بی ارزش که فقط واسه پر کردن سایت درست شده ؟! اگه دیدگاه شما به عهد و پیمانی که قبول کردید اینه، پس دیدگاهای ما با هم خیلی فرق می کنه و دلیلی برای ادامه بحث کردن نمی بینم.

نقل‌قول
آیا کاربران این انجمن هیچ حقی در این محدوده ندارند که این چنین با آنها رفتار می شود ؟
دوست عزیز، جناب dexidenova ممنون میشم به سوالات من جواب بدین:
1- شما قوانین صریح انجمن رو در هنگام ثبت نام به تایید رسوندید. کدوم فعالیت مدیر انجمن و ناظرهای انجمن با قوانین انجمن مغایر بوده که شما اینقدر عصبانی کرده که حتی از توهین به مدیر و ناظر انجمن هم کوتاهی نکردین ؟
2- خود شما چی ؟ چرا الان نظرتون در مورد قوانین که اون موقع مورد تایید بوده و الان دیگه نیست عوض شده ؟
3- اینکه می فرمایید «آیا کاربران این انجمن هیچ حقی در این محدوده ندارند که این چنین با آنها رفتار می شود ؟» چه کسی شما رو در این مورد ذی حق کرده که بخواهید هر طور که مطابق میلتون هست برخورد کنید ؟
4- شما که اینقدر دلسوز و نگران افرادی هستید که محروم شده اند، می دونید تا الان در طول عمر انجمن چند نفر دسترسی شون به فروم محدود شده ؟ به نظر شما کسی که میاد توی انجمن فحش و توهین به بقیه می کنه، چطور باید باهاش برخورد بشه ؟ شما دوست دارین که ازش بخاطر این عملش تشکر بشه ؟ شما توی کدوم جلسه IRC حضور داشتید که به این نتایج رسیدین ؟
5- اینکه شما نگران «حق انسانیت» دوستان مون توی انجمن هستید، میشه بگید کدوم کار بیشتر به این انسانیت تعددی می کنه ؟ فحش و دشنام دادن یک فرد به یک یا چند نفر دیگه یا اینکه محدود کردن دسترسی اون فرد ؟
6- شما اطلاع دارین که قبل از محدود کردن دسترسی اون دوستان، چند بار بهشون اخطار داده شده که بیان توی فروم از بچه های انجمن بابت این توهین هاشون عذر خواهی کنن و اون ها در کمال پررویی گفتن باشه ولی چنین کاری رو نکردن ؟
7- تا حالا چند پست شما ویرایش شده که ناراحت این موضوع هستید ؟

چرا در مورد چیزی که اطلاع دقیق ندارین قضاوت می کنید ؟

نقل‌قول
هرگز فراموش نکنید که این فر و شکوهی که الان دارید همه اش از تلاش های همین کاربران ضعیف و زیرپا است وگرنه ...
منظور شما کدوم «فر و شکوه» هست ؟ اینکه تعدادی از دوستان توی انجمن زحمت حفظ انجمن و جلوگیری از بیراه رفتن انجمن رو به عهده گرفتن به نظر شما فر و شکوه هست ؟!!!!!

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
« پاسخ #41 : 22 خرداد 1387، 10:31 ب‌ظ »
من نمیدونم واقعا چرا این بحث به اینجا کشیده شده!!! فقط این رو میدونم که وظیفه مدیران این هست که به انجمن نظم بدهند و اگر گاهی دیده میشه کسی پست‌هاش ویرایش میشه و ... باید بشه اگر نشه، خود شما از خوندن دوباره همون پستها خجالت نمیکشید؟! بنظر من مدیریت اینجا خوب هست ولی من موندم دلیل موضع‌گیری بچه‌ها چی هست! و فکر میکنم دلیل چیز دیگه‌ای باشه ... وگرنه بی‌مورد اینقدر موضع‌گیری نمیشه!
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین kinglet

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • My Personal Blog
« پاسخ #42 : 22 خرداد 1387، 10:37 ب‌ظ »
با حرفهای سید مهدی عزیز موافق هستم! "هر کسی به من قطره‌ای علم بیاموزد،‌ من را تا آخر عمر بنده خود کرده‌است" بابا در نظر بگیرید این چیزها رو! واقعا شما خودتون اینجا چقدر چیز یاد گرفتید؟ اونم بدون هیچ چشم داشت و هیچ انتظار تشکری! بخدا درست نیست چنین رفتاری...
ای که دستت میرسد، کاری بکن
پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار!!

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #43 : 22 خرداد 1387، 10:50 ب‌ظ »
لطفا بدون حاشیه‌پردازی فقط و فقط دلایل منطقی رو برای برگردوندن «نمایش ۱۵ ارسال آخر» رو بگید. LinuxRevo ما هم به طبعیت از انجمنهای انگلیسی اوبونتو این بخش رو حذف کردیم تا کاربرا عادات خودشون رو با روشهای صحیح‌تر منطبق کنند! اقلا اسم جایی رو میبردید که این نمایش Recent posts ها توش باشه...

قطعا نظر تک تک کاربران برای ما اهمیت فوق‌العاده داره و ما همه سعیمون این بوده و هست که به کمک همین کاربرا بهترین سرویس رو تا جایی که از دستمون بر میاد بهشون بدیم... همه حق برای کاربران این انجمن است و این حاشیه‌پردازان هستند که هیچ حقی ندارند!

dexidenova بعید میدونم که شما به خاطر داشته باشی ما داریم در مورد چه امکانی حرف میزنیم که حالا نبودش اذیتت کنه... حتما قانون ۱ انجمنها رو چندین بار کلمه به کلمه و حرف به حرف از ابتدا به انتها و بلعکس بخونید و شک نکنید که ملزم به رعایتشون هستید. شما بارها تو پستتون به گروه راهبران و کاربران سایت حرفهای موهن زدید... حاشیه سازی به شما، ما و سایر کاربران هیچ کمکی نخواهد کرد. از بار علمی موجود در انجمن و کاربران استفاده کنید که دم غنیمته!

من از همه کاربرانی که عادت داشتند آخرین ۱۵ ارسال رو در صفحه اول ببینند و الان با نبودش مشکل دارن صمیمانه عذرخواهی میکنم و خواهش میکنم از امکانات جدید استفاده کنند. قطعا بعد از گذشت مدت آزمایشی تصمیمی که بهینه‌تر و مطابق نظر غالب کاربران باشه اجرا خواهد شد :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #44 : 22 خرداد 1387، 11:29 ب‌ظ »
این تغییر مزیتهایی داره و اشکالاتی... از جمله‌ی اون چیزی که برای من یکم ایجاد دردسر میکنه اینه که مثلا یکی چندتا پُست گذاشته و سوالاتی پرسیده، بعضا منتظره که اگه تو مدتی که توی انجمن هست اگه کسی بهش جواب داد مطلع بشه. البته میتونه ایمیلشو چک کنه (اگه فعال سازی رو تیک گذاشته) اما معمولا همون صفحه‌ی اول رو refresh میکنه و اگه اونی که خواست رو ببنه میره سراغ جوابش... البته که میشه ۱۵ خروجی feed سایت رو توی مرورگر گذاشت و اونو reload کرد تا از مطلع شد. و مزیتی که داره اینه که مابیشتر با آخرین ارسالها کار میکنیم خیلی از تاپیک ها رو ممکنه از دست بدیم چون مثلا یک تاپیکِ داغ با سرعت پُست زیاد باعث میشه همه جلب اون بشن و...

نکته: این تغییر یک هفته هست اتفاق افتاده جریان سه هفته چیه؟
Humanity to others...