قابل توجه مدیران ٫ ناظرین و حامیانشان که ...
گذشته از این ایشون administrator انجمن هستند. اگر تمایل داشته باشن می تونن برای تصمیمگیریهاشون در مورد انجمن نظرسنجی بزارین (کما اینکه ...) و اگر هم به هر دلیلی صلاح رو در انجام دادن یا ندادن کاری بدونن حق ایشون هست که این کار رو بکنند.
آقای حسن پور هم لطف کردن وبا مشورتی که با گروه ناظران کردند این کار رو انجام دادن. ضمن اینکه برای هر کار کوچکی نمیتونیم اینجا نظرسنجی راه بندازیم (!) و گرنه هر روز باید ۲۰ نا نظر سنجی داشت باشیم و یک انجمن دیگه فقط نظر سنجی داشته باشیم.
... خودسرانه هم نیست ... خوشبختانه با خیلی از کاربران و مخصوصا دوستانی که فعالتر هستن و توی IRC هم بیشتر میبینیمشون جو خیلی صمیمی و خوبی داریم و از نظراتشون هم استفاده میکنیم و کارها رو بدون نظر بقیه انجام نمیدیم.
اینجا هرکی کارها، تعهدات و اختیاراتی داره و آقای حسنپور یک سری و.... همه همینطورند. نمیشه که بگی فلانی فلان اختیارو نداشته باشه! در هر صورت مدیریت، کارش مدیریته... ایشون هم مدریت اینجا رو دارن و اختیارات مدیریتی! ضمن اینکه هرجایی مدیری داره.
مدتی با شرایط جدید و امکاناتی که تو پست قبلی بهشون اشاره کردم کار کنید... من فکر میکنم نتیجه بسیار بسیار بهتر خواهد بود کما اینکه تو اغلب انجمنها هم همینطوره.
نتیجه بهتری نداشت
واقعا من می خواهم از همه دوستانی که به نحوی دستی در مدیریت ( بخوانید امکانات خداگری در انجمن ) و نظارت ( بخوانید وظایف داروغه گری در انجمن ) و همچنین حامیان ایشان ( بخوانید امت حزب ا... همیشه در صحنه ) فقط یک سوال منطقی بپرسم :
آیا کاربران این انجمن هیچ حقی در این محدوده ندارند که این چنین با آنها رفتار می شود ؟آیا باید فقط مثل بچه خوب آسه بیان و آسه برن تا ... ؟
آیا باید فقط پست بدن و از مدیریت فوق العاده تشکر کنن ؟
آیا چون مدیریت سایت با شما است باید هر کاری خواستیم بکنید ؟
تا حالا از این آیا ها از خودتون نپرسیدین ؟
تا فکر کردین که این کاربرهای های بدبخت که محرومشون می کنید. تحقیرشون می کنید. پست هاشونو حذف یا ویرایش می کنید. می کشونیدشون به irc و دماغشونو به خاک می مالید. سردرگمشون می کنید و هزار بلای دیگه سرشون در میارید ... آیا فکر کردید که این ها هم یک
انسان هستند مثل خودتون وبه همون اندازه که شما از اوبونتو و متن باز حق دارید حق دارند ؟
شما می گید ما نماینده رسمی اوبونتو در ایران هستیم. بفرض که شما حکم نمایندگی تون رو از دست خود آقای Mark Shuttleworth یا حتی لینوس تروالدز گرفته باشید ! آیا این حق هم به شما داده شده که دریک جامعه باز و طرفداران اون یک محیط بسته و توتالیتر بوجود بیارید ؟
خیلی سر در گم شدم.حالا میفهمم چقدر مهم بود!!!
1- آقای حسن پور این تصمیم را بدون در نظر گرفتن نظرات سایر کاربران سایت گرفتند و اجرا کردند و باعث ایجاد این مباحث شدند. در واقع آقای حسن پور حقوق انجمن را در قبال سایر اعضاء فراموش کردند و بدون نظرسنجی از کاربران این عمل را انجام دادند و با این کار می شود گفت که به نحوی به سایر کاربران توهین کرده اند و انجمن ها را یک انجمن خصوصی فرض کرده اند.
2- مطمئناْ اگر قبل از این تغییر در انجمن یک نظر سنجی کلی از کابران می شد و بر اساس نتایج کلی تصمیم گیری می شد این مسايل پیش نمی آمد. نه اینکه صرفاْ بخاطر نظر چند نفر این تصمیم گرفته شود !
آقای حسن پور می تونم ازتون خواهش کنم این امکان رو به انجمن برگردونین ؟ اکثر بچه ها متفق القول هستن که این امکان اگر چه خیلی ناچیز و بعضا باعث شلوغی صفحه اول می شه ولی باعث در دسترس بودن پست های جدید دیگر کاربران است !
ممنون می شم اگر به خواسته بچه ها توجه کنین و این قابلیت رو برگردونین البته هر جور خودتون صلاح بدونین ...
مي گم اگه شما كه ناظر اين انجمن هستيد اينو نگيد كي بگه؟!
دوست عزيزم مگر غير از اينه كه شما هم يكي از كاربرهاي اين سايت هستيد و يه روزي مثله ما؟ پس چرا اين حقو براي خودتون قائل مي شيد كه مدير انجمن فقط بايد با شما مشورت كنه؟
مگه اينجا يه سايت شخصيه كه چند نفر در موردش تصميم بگيرن؟
... اين حرف شما هم منطقي نيست كه مدير هر كاري بخواد مي كنه! مدير در چارچوب ضوابط و قوانين عرفي سايت و كاربران مي تونه كاري رو انجام بده...
خیال می کنید با این کارا نتیجه اش چی میشه ؟ کاربرا میان التماس می کنن و همه قوانین و روشهای شما رو یه جا قبول می کنن ؟ نه خیر. فکر نکنین چیزی به غیر از این میشه :
امروز درست بعد از ۳ هفته اومدم در انجمن فقط به این خاطر که ببینم این اعمال مدیریت! نظرش عوض شده یا نه... دیدم که نشده خداحافظ تا ۳ هفته دیگه... اوبونتو اینترنشنال برای همین موقع ها درست شده دیگه کلی هم جواب سوالاتم رو اونجا گرفتم حالا فارسی نه انگلیسی مگه فرقی داره؟ ۳ هفته دیگه میام یه سری میزنم.
این شاید اولین نفری باشه که این عمل رو انجام میده. اما قانون عقل میگه که شما اگر به این رویه همچنان ادامه بدید اونوقت : شما می مونید و ناظران و حامیان که دور هم توی irc و اینجا بشینید و گل بگید و بشونید و از مدیریت فوق العاده تون به به و چه چه راه بندازید ( بقول معروف شما می مونید و حسنی که با هم برید ممسنی ! )
هرگز فراموش نکنید که این فر و شکوهی که الان دارید همه اش از تلاش های همین
کاربران ضعیف و زیرپا است وگرنه ...
خلاصه اینکه :
اسم انجمن رو عوض کنید بذارید گل و بلبل.
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
پی نوشت :
این حرف که جز درگیری چیزی نداره عزیز.
آقایون خودتون رو ناراحت نکنید.
درگیری چرا ؟
ایشاا.. که خدا خودش همه رو هدایت می کنه !