انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل: xampp و آپدیت کردن اوبونتو ۱۲.۱۰ [حل شد]  (دفعات بازدید: 2375 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hertkof

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
سلام اولین پست و تاپیک ما اینجاست :)

دوتا مشکل دارم:
۱. xampp رو اجرا میکنم و باهاش مشکلی ندارم جز اینکه اجازه دسترسی رو فقط به روت میده ینی نمیتونم از وردپرس کدها رو تغییر بدم یا یه تم جدید اضافه کنم (که لازمه یه فولدر جدید بسازه و کپی کنه و .. که همه‌ش نیاز به اجازه داره) چندتا کار کردم که هیچکدوم جواب نداد و البته سرچ هم زیاد کردم.
یکی که فایرفاکس رو با sudo ران کردم اما فایده نداشت. بعد از این فولدر وردپرس رو تو هوم ایجاد کردم و لینک کردم به یه فولدر دیگه تو htdocs و وردپرس بالا اومد ولی مشکل رفع نشد بود.
سعی کردم که پرمیشن‌های فولدر htdocs رو تغییر بدم و دادم ولی باز هم هیچی :| یا محل فولدر دیفالتی که از اونجا سی‌ام‌اس‌ها بالا میومدن رو تغییر دادم به هوم ولی ..!!!
شما پیشنهاد دیگه‌ایی ندارید؟ و یا برنامه جایگزین برای xampp

۲. میخوام شبانه که اینترنت رایگان اوبونتو رو آپدیت کنم یه بش ساختم اینطور:
echo [pass] | sudo apt-get upgrade
و پرمیشنش رو هم درست کردم و دستی خیلی راحت بالا میاد و شروع به آپدیت میکنه. بعد دستور اجراش رو اضافه کردم به Gnome Scheduled. مشکل اینجاست که نمیدونم واقعا این اجرا میشه یا نه. چندبار تست کردم اما ترمینال باز نشد - که انتظار هم نداشتم باز بشه - و توی گنوم سیستم مانیتور هم نگاه کردم فقط یه بش بود که داشت کار میکرد و نه فرمان apt-get درحال کار بود و نه از اینترنت دریافتی آن چنانی داشتم که مطمئن بشم این داره کار میکنه.
چطور مطمئن بشم؟

پ.ن: من یه تازه کارم نمیدونم این و باید تو فروم تازه‌کارها ایجاد کنم یا اینجا اگر اشتباهی شد لطفا ببخشید و تصحیح کنید. ممنون :)
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1391، 01:59 ب‌ظ توسط hertkof »

آفلاین reimei

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : مشکل: xampp و آپدیت کردن اوبونتو ۱۲.۱۰
« پاسخ #1 : 23 آبان 1391، 07:16 ب‌ظ »
خب راه حل بهتر و راحتتر اینه که مستقیم نصبشون کنی؛ من خودم این کار رو می کنم و واسم کار میکنه:
http://connectwww.com/how-to-install-and-configure-apachephpmysql-and-phpmyadmin-on-ubuntu/727/
Aptana رو هم فراموش نکن :)

آفلاین armb78

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
    • نوشته‌های یک گیک لینوکس
« پاسخ #2 : 23 آبان 1391، 07:39 ب‌ظ »
درمورد مورد دوم بگم که sudo پسورد رو از stdin نمیگیره. یعنی نمیتونین با پایپ ( | ) بهش پسورد بدی. تنها راهی که میدونم اینه که از فایل /etc/sudoers تنظیم کنی پسورد نگیره

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #3 : 23 آبان 1391، 08:37 ب‌ظ »
درمورد مورد دوم بگم که sudo پسورد رو از stdin نمیگیره. یعنی نمیتونین با پایپ ( | ) بهش پسورد بدی. تنها راهی که میدونم اینه که از فایل /etc/sudoers تنظیم کنی پسورد نگیره
echo PASSWD | sudo -S apt-get -y update && apt-get -y upgrade

آفلاین hertkof

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 23 آبان 1391، 09:33 ب‌ظ »
خب راه حل بهتر و راحتتر اینه که مستقیم نصبشون کنی؛ من خودم این کار رو می کنم و واسم کار میکنه:
http://connectwww.com/how-to-install-and-configure-apachephpmysql-and-phpmyadmin-on-ubuntu/727/
Aptana رو هم فراموش نکن :)

عالی! هم لینک و هم Aptana ولی مشکل هنوز پابرجاست. هنوزم باید برای ادیت فایل‌ها و فولدرها دسترسی روت داشته باشم. چطور میتونم این و برطرف کنم؟ ببینید وقتی میخوام یه قالب جدید آپلود کنم روی وردپرس این پیغام و میده:
نقل‌قول
Unable to create directory wp-content/uploads/2012/11. Is its parent directory writable by the server?

راه‌هایی که تو پست اول نوشتم و هم رفتم و جوابی نگرفتم.

echo PASSWD | sudo -S apt-get -y update && apt-get -y upgrade
ممنون جواب میده فقط یه مسئله. اینکه بعد از اندها میگه شما روت نیستید و ارور میده. باید برای هرکدوم جدا نوشت.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #5 : 23 آبان 1391، 09:48 ب‌ظ »
آپاچی به گمانم توی زمپ هم با کاربر www-data اجرا میشود . خودتان را به گروه www-data بیفزایید :
sudo usermod -a -G www-data  USERNAME

آفلاین hertkof

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 23 آبان 1391، 10:50 ب‌ظ »
آپاچی به گمانم توی زمپ هم با کاربر www-data اجرا میشود . خودتان را به گروه www-data بیفزایید :
sudo usermod -a -G www-data  USERNAME

نه همچنان اجازه دسترسی ندارم و وردپرس این پیغام و میده:
Unable to create directory wp-content/uploads/2012/11. Is its parent directory writable by the server?

آفلاین hertkof

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 23 آبان 1391، 11:07 ب‌ظ »
اینجا رو هم دیدیم ولی جواب نداد  ](*,)

آفلاین reimei

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #8 : 24 آبان 1391، 10:41 ق‌ظ »
نقل‌قول
عالی! هم لینک و هم Aptana ولی مشکل هنوز پابرجاست. هنوزم باید برای ادیت فایل‌ها و فولدرها دسترسی روت داشته باشم. چطور میتونم این و برطرف کنم؟ ببینید وقتی میخوام یه قالب جدید آپلود کنم روی وردپرس این پیغام و میده:
نقل‌قول

فکر کنم دسترسی ها رو درست کنید مشکل حل بشه:
sudo chmod 777 -R /var/www
برای راحتتر شدن بقیه کارها یه لینک از /var/www رو در home بذارید.

آفلاین hertkof

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 24 آبان 1391، 01:58 ب‌ظ »
فکر کنم دسترسی ها رو درست کنید مشکل حل بشه:
sudo chmod 777 -R /var/www
برای راحتتر شدن بقیه کارها یه لینک از /var/www رو در home بذارید.

ممنون درست شد. این کار و قبلا هم با xampp انجام داده بودم نمیدونم چرا کار نمیکرد!!