سلام اولین پست و تاپیک ما اینجاست
دوتا مشکل دارم:
۱. xampp رو اجرا میکنم و باهاش مشکلی ندارم جز اینکه اجازه دسترسی رو فقط به روت میده ینی نمیتونم از وردپرس کدها رو تغییر بدم یا یه تم جدید اضافه کنم (که لازمه یه فولدر جدید بسازه و کپی کنه و .. که همهش نیاز به اجازه داره) چندتا کار کردم که هیچکدوم جواب نداد و البته سرچ هم زیاد کردم.
یکی که فایرفاکس رو با sudo ران کردم اما فایده نداشت. بعد از این فولدر وردپرس رو تو هوم ایجاد کردم و لینک کردم به یه فولدر دیگه تو htdocs و وردپرس بالا اومد ولی مشکل رفع نشد بود.
سعی کردم که پرمیشنهای فولدر htdocs رو تغییر بدم و دادم ولی باز هم هیچی :| یا محل فولدر دیفالتی که از اونجا سیاماسها بالا میومدن رو تغییر دادم به هوم ولی ..!!!
شما پیشنهاد دیگهایی ندارید؟ و یا برنامه جایگزین برای xampp
۲. میخوام شبانه که اینترنت رایگان اوبونتو رو آپدیت کنم یه بش ساختم اینطور:
echo [pass] | sudo apt-get upgrade
و پرمیشنش رو هم درست کردم و دستی خیلی راحت بالا میاد و شروع به آپدیت میکنه. بعد دستور اجراش رو اضافه کردم به Gnome Scheduled. مشکل اینجاست که نمیدونم واقعا این اجرا میشه یا نه. چندبار تست کردم اما ترمینال باز نشد - که انتظار هم نداشتم باز بشه - و توی گنوم سیستم مانیتور هم نگاه کردم فقط یه بش بود که داشت کار میکرد و نه فرمان apt-get درحال کار بود و نه از اینترنت دریافتی آن چنانی داشتم که مطمئن بشم این داره کار میکنه.
چطور مطمئن بشم؟
پ.ن: من یه تازه کارم نمیدونم این و باید تو فروم تازهکارها ایجاد کنم یا اینجا اگر اشتباهی شد لطفا ببخشید و تصحیح کنید. ممنون