انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمایی برای خرید pc و یه labtop  (دفعات بازدید: 27222 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: راهنمایی برای خرید pc و یه labtop
« پاسخ #30 : 15 خرداد 1387، 11:53 ب‌ظ »
روزبه جان فکر کنم شما جواب سؤالتو گرفتی...Titan گفت دیگه ;)

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #31 : 16 خرداد 1387، 12:36 ق‌ظ »
نقل‌قول
ببخشید که کارشناس هایی مثل شما رو فراموش کرده بودم
من فکر می کنم هدف از برپایی سایتی مثل ubuntu.ir اینه که افراده مختلف نظرات خودشان رو بیان کنن. اما-------------------------------------------------------------------------------.

نقل‌قول
نمی دونستم روی اپل مک نصب می شه
صحبت من این بود که وقتی apple لپ تاپ های خود را با سیستم عامل خوبی مثل Mac OS ارایه می دهد نیازی نیست روش چیز دیگه ای نصب شه. اصلا همراه Mac book یک Mac OS X هم عرضه می شه حالا نمی دونم این گفته شما یعنی چی که نمی دونستم روش نصب می شه!

نقل‌قول
من اگه لب تاپ اپل داشتم سریع مک رو پاک می کردم و فدورا روش نصب می کردم .
این کار شما مثل این مومونه بدنه یک مرسدس بنز رو برداری روش پیکان بزاری! موتور Fedora و Mac OS فرقی نداره از نظر کارهایی که شما انجام می دی! من خیلی دلم می خواد بدونم شما چه استفاده تخصصی از Fedora می کنین!

نقل‌قول
فهمیدی ؟؟؟ یا بازم توضیح بدم
--------------------------------------

نقل‌قول
فهمیدی ؟؟؟ یا بازم توضیح بدم. مک یک کلوز سورس هستش
منظورتون closed source است؟ یک دال از تو انداختی!

نقل‌قول
اگه طرف دار کلوز سورسی که چرا لینوکس کار می کنی
من طرف چیزهای خوبم! حتی اگر مایکروسافت بنویسه! --------------------------------------

نقل‌قول
اصلا کرنلش هست که کلوز سورسه
کرنل Mac OS به اسم داروین و یک محصول open source که حتی gnome هم روش اجرا می شه.

نقل‌قول
این رو برین از سایت رسمی اپل بخونین
لطفا با لینک دقیق مطلب رو بیان کنین! سایت رسمی apple هزاران صفحه دارد.

نقل‌قول
راستی یادم رفت بگم به این کارشناسی محترم که روی اپل mac os x نصب نیست بلکه mac os نصبه
این مطلب دقیقا غلط است. Mac OS X 10.4 یا tiger به بعد از پلتفرم x86 پشتیبانی می کند و قبل از اون فقط از ppc پس تمامی لپ تاپ ها و کامپیوتر های apple که الان در بازار موجود و برپایه x86 هستند mac OS X دارند که یا Tiger یا Leopard هستند. Mac OS هم از چند سال پیش دیگه تولید نمی شود!

نقل‌قول
x برای نه فقط اپل بلکه هر سیستمی که دارای پردازنده ی اینتل باشه نصب می شه . ولی باز بصرفه نیست . چون که بقیه اجزا چون سازگاری کامل ندارن سرعتش کمه ولی باز در حد مطلوب هستش
مشکل Mac OS X برای PC چیزهایی مثل EFI در مقابل BIOS است که باعث می شود به صورت مستقیم قابل استفاده نباشد و از emulator استفاده شود.

نقل‌قول
mac os روی pc نصب نمی شه ولی mac os X روی pc نصب می شه
این موضوع ربطی به ورژن Mac OS ندارد و ورژن های قدیمی رو هم می تونی با Emulator روی pc اجرا کنی!
دوست عزیز الان دیگه چیزی به اسم Mac OS نداریم چون چند ساله خط تولیدش متوقف شده.-----------------------------------------------------------------------------------------------

نقل‌قول
برای اینکه روی دست مکینتاش هنوز سیستمی بلند نشده .
کی گفته اینو؟ شما چقدر تجریه داری که این قدر با قطعیت اظهار نظر می کنی؟ سیستم من که یک Lenovo Thinkpad T61 است که با قیمت تقریبا یکسان از Macbook MB063 سخت افزار بهتر و سریعتری داره. Apple کمپانی دهه ۸۰ نیست که همه سخت افزار سیستم هایش را خودش بسازد.

ادامه این بحث خارج از حوصله انجمن است و من وقت جواب دادن به همه بحث های بی پایه شما را ندارم. شما با این کار علاوه بر Ubuntu به روح راستی و بحث اصولی لطمه می زنید.
دوستان خودشان قضاوت کنند.

-------------------------------------------------
این پست به علت مغیرت با قوانین (قانون مشاره ۱ ) انجمن ویرایش شد. این ویرایش پس از درخواست عمومی و خصوصی از این کاربر توسط گروه راهبران انجام گرفت.

« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1387، 10:00 ق‌ظ توسط lomion »
Der Weg ist das Ziel

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #32 : 16 خرداد 1387، 09:16 ق‌ظ »
------ . ------.
ببخشید میشه کرنل مکینتاش رو به من نشون بدین . شاید من نمی دونم و یا پیدا نکردم
در ضمن اگه این جوریه که شما می گین . نباید رویه هیچ لب تاپی لینوکس نصب بشه . برای اینکه تمام لب تاپ ها به جز چند مورد که واسه لینوکس هست همه برای ویندوز ساخته شدن .
در ضمن لازم نیست------------------ . برو ------------------------ . نه اینکه هر جا ------------------------------
در ضمن کجای حرف من این بود که mac os تولید می شه . من نگفتم تولید می شه گفتم این دوتا باهم فرق دارن . این رو بفهمین . که mac os با mac os x فرق داره . نگین mac os . صد بار .---------------------
در ضمن یک جا گفتی نگو mac os .
خوبه والا . من دارم می گم mac os x مدل leopard .

حالا فکر کردی چون مکینتاش داشتی همه چیزی بلدی ؟

آقا من منتظر هستم کرنل باز مکینتاش رو به من نشون بدی . ------------------------------------------------------------------------------------

vielen danke شاید آلمانی بلد باشی . --------------------------------

. اگه به کل پست های همین جا نگاه کنی همه متقاعد شدن که مکینتاش اوپن سورس نیست و توی لب تاپ های سری اپل بهترین هستش . الا شما . که اون هم --------------

--------------------------------------------
این پست به علت مغیرت با قوانین (قانون مشاره ۱ ) انجمن ویرایش شد. این ویرایش پس از درخواست عمومی و خصوصی از این کاربر توسط گروه راهبران انجام گرفت.
اون جمله آلمانی هم به معتی خیلی ممنون هست و هم هنوز منظور تیتان رو از این کار بی ربط و تحریک کننده نفهمیدم. mohi
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1387، 09:57 ق‌ظ توسط mohi »

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

lomion

• مهمان
« پاسخ #33 : 16 خرداد 1387، 09:58 ق‌ظ »
کاربران محترم Titan و Sonne توجه شما رو به قانون جلب می‌کنم:
نقل‌قول
۱. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.

لطفا به همدیگر، دوستان دیگر و قوانین احترام بگذارید و اجازه بدید که بحث بیشتر از این خارج نشه.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #34 : 16 خرداد 1387، 10:34 ق‌ظ »
لومین عزیز اگه به بحث های من دقت کرده باشی من هیچ بی احترامی به هیچ یک از اعضا نکردم . و تمام حرف هام با ادبانه بوده با تمام اعضا ولی بعصی ها مثل sonne با بی احترامی کردن می خوان حرف غیر علمی خودشون رو به کرسی بنشونن.

فرهاد فرامرزی

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #35 : 16 خرداد 1387، 11:09 ق‌ظ »
من دیگه هیچی نمی گم . خودتون برین توی این لینک بخونین که کرنل mac os x واسه اینتل بسته است .

http://www.macworld.co.uk/mac/news/index.cfm?newsid=14663

نقل‌قول
But if you have an Intel-based Mac desktop or notebook, your kernel and device drivers are inviolable. Apple still publishes the source code for OS X's commands

امیدوارم ------------------------------------ . به زار ترجمه کنم

نقل‌قول
اما اگه شما یک نت بوک یا دسکتاپ مک بر پایه اینتل داشته باشین  . کرنل شما یا ابزار درایور شما غیر قابل تغییر هستن . اپل هنوز منتشر نکرده سورس کد os x رو

---------------------------------------------------------------------
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1387، 10:01 ق‌ظ توسط mohi »

فرهاد فرامرزی

lomion

• مهمان
« پاسخ #36 : 16 خرداد 1387، 11:17 ق‌ظ »
« آخرین ویرایش: امروز در ساعت 10:22:45 قبل‏ازظهر توسط Titan » ;)

لطفا سعی نکنید طفره برید و با ویرایش پستاتون تقصیرها رو گردن کس دیگه‌ای بندازید. اگه من حرفهای شما و sonne رو qoute نکرده به این دلیله که علاقه‌ای به تکرار بعضی از جملات ندارم. در ضمن همچنان توی حرفهای قبلی شما مشکل وجود داره.

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #37 : 16 خرداد 1387، 11:39 ق‌ظ »
خیلی تعجب می کنم این فروم این طوری شده :( :o ::) شما یک نگاهی به عنوان تاپیک بندازید.ببینید نصفش اصلا مربوط به اوبونتو است؟(موضوع تاپیک بماند)
خدا عاقبت این فروم را به خیر کند. :(
فروم هم فروم های قدیم

lomion

• مهمان
« پاسخ #38 : 16 خرداد 1387، 11:53 ق‌ظ »
منم dell رو پیشنهاد می کنم
اگر سری xps یاشه که دیگه هیچی :دی
ولی بقیه سری ها هم خوبه :)

منXPS m1210 دارم و همه چیز روش عالیه. فقط مشکلی توی کارت‌خوانش هست که تا جایی که یادمه حل نشده. (البته من خیلی کم کارت حافظه داخلش کردم)
دل، معمولا نسبت به قیمت کارایی خوبی دارن و ابزارهای خوبی هم براش نوشته شده مثل i8kutils. حمایت شرکت دل هم از اوبونتو انتخاب خوبیه.

آفلاین vahdani_d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
« پاسخ #39 : 16 خرداد 1387، 12:08 ب‌ظ »
مرسی از راهنمایی همه دوستان من اصلا یادم رفت که سوالم چی بود و دنبال چی بودم

بابا تو رو خدا راهنمایی کنید نه .... من می خوام برم یه لب تاب بگیرم اما هنوز متوجه نشدم که چی بگیرم بهتره !!! اینجا همش یه بحث دیگه میشه  ???   ](*,)

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #40 : 16 خرداد 1387، 12:21 ب‌ظ »
vahdani_d من معذرت می خوام از شما

فکر کنم به سوال شما جواب داده شد.
بهتره دل بخری . با پشتیبانی خوبی  که خوده دل از لینوکس می کنه .

www.dell.com/linux

آخه نمی گی چقدر می خوای هزینه کنی؟ همیشه تو خرید کامپیوتر باید هزینه رو مد نظرداشت .

فرهاد فرامرزی

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #41 : 16 خرداد 1387، 01:22 ب‌ظ »
تا جاییکه من اطلاع دارم لپتابهای Thinkpad سازگار ترین لبتاپ‌ها با لینوکس هستن اما قیمتشون یکم گرونه و البته کیفیت سخت افزاری بالایی هم داره. من از یکی از همین لبتاپهای dell inspiron استفاده میکنم که البته هیچ مشکلی ندارم و بخوبی کار میکنه و البته قیمت لبتاپهای دل هم به نظر مناسب میاد... سری های جدیدشون قدرت بیشتری دارن و شما هم میتونین لبتاپهای سری nشونو بخرین (اگه نمیخواین بیخودی پول به ویندوز بدین چون این سری بدون ویندوز ارایه میشه) ... همونطور که میبینین یکی از دوستانمون گفتن hp هم بدون مشکل براشون کار میکنه و ...
خلاصه اینکه اگه بگردین جواب به سوالتون داده شده
موفق باشین
Humanity to others...

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #42 : 16 خرداد 1387، 02:06 ب‌ظ »
همین دوستیاس که باقی میمونه... ;)

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #43 : 16 خرداد 1387، 02:08 ب‌ظ »
 ;D \\:D/

فرهاد فرامرزی

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #44 : 16 خرداد 1387، 02:17 ب‌ظ »
هستهٔ MacOS X که Darwin نام داره اوپن‌سورس و آزاد هست (فکر کنم بیشترش تحت مجوز ASPL). اما باقیش غیر اوپن‌سورس و غیرآزاد هست.