0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: علیرضا طالقانی در 17 خرداد 1387، 03:25 بظنقلقول از: alisanie در 17 خرداد 1387، 02:26 بظنقلقول از: Titan در 17 خرداد 1387، 10:07 قظماشاالله . چه عکسی .یکیم سایزش رو کوچولو مچولو می کردی آقا کیفیت خوب گذاشتیم چشم مایکروسافت و دوبریاش درآد که می خوان آب دسته آدم بدن مانی می خوان!(البته قدرت ان ۷۳ رو هم به نمایش گذاشتیم)فدای قدرت N73 ات بشم! فقط نفس آدم رو می بره تا باز شه! حساب خط ما رو هم بکن دادا آقا من متحول شدم !!
نقلقول از: alisanie در 17 خرداد 1387، 02:26 بظنقلقول از: Titan در 17 خرداد 1387، 10:07 قظماشاالله . چه عکسی .یکیم سایزش رو کوچولو مچولو می کردی آقا کیفیت خوب گذاشتیم چشم مایکروسافت و دوبریاش درآد که می خوان آب دسته آدم بدن مانی می خوان!(البته قدرت ان ۷۳ رو هم به نمایش گذاشتیم)فدای قدرت N73 ات بشم! فقط نفس آدم رو می بره تا باز شه! حساب خط ما رو هم بکن دادا
نقلقول از: Titan در 17 خرداد 1387، 10:07 قظماشاالله . چه عکسی .یکیم سایزش رو کوچولو مچولو می کردی آقا کیفیت خوب گذاشتیم چشم مایکروسافت و دوبریاش درآد که می خوان آب دسته آدم بدن مانی می خوان!(البته قدرت ان ۷۳ رو هم به نمایش گذاشتیم)
ماشاالله . چه عکسی .یکیم سایزش رو کوچولو مچولو می کردی
من روز اول انتشار سفارش دادم اما هنوز به دستم نرسیده (تو سایت نوشته 2008-04-27 فرستاده شده)اما دفعه ی قبل که سفارش دادم 3 هفته ای رسید.جناب alisanie! میتونم بپرسم که برای شما در چه تاریخی فرستاده شده که دو هفته هست رسیده؟
والا من که هنوز گاتسی هایی که دو سه ماه قبل سفارش داده بودم نرسیده ! هیچ ام نا امید نشدم! دانلود کردم! خیلی هم خوشحال ام
بعد از چند روز که از درخواست شما گذشت میتونید با مراجعه دوباره از قبول یا عدم قبول درخواستتون آگاه بشین. طبیعتا اگه درخواست شما پذیرفته شده باشه بای شما پست خواهد شد...