انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

نظر شما در مورد این طرح ؟

اجرا شود
مورد بازنگری قرار گیرد و اجرا شود
اجرا نشود

نویسنده موضوع: یک پیشنهاد (لینکدونی اوبونتو !)  (دفعات بازدید: 8022 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
  • اوبونتو یعنی زندگی در قرن 30 !
یک پیشنهاد (لینکدونی اوبونتو !)
« : 20 خرداد 1387، 12:18 ق‌ظ »
سلام
1. موضوع چیه ؟  ???
راستش شاید شما هم توی سایت اوبونتو ایران (کل سایت) دنبال چیزی بودید که پیدا نکردید و بعدش تاپیک زدید و فهمیدید که اون مسئله قبلا چه در انجمنها و چه در ویکی مطرح شده بود ! :-X
این مسئله علاوه بر اینکه باعث بروز سردرگمی برای شما می شود با ایجاد تاپیک جدید در انجمن نیز باعث گیج شدن بعضی از دوستان دیگر می شود.
بعنوان مثال در حال حاظر 7-8 تاپیک مربوط به نص درایور مودم hsf در هاردی در انجمن ایجاد شده است که همه آنها بهیک تاپیک مرجع لینک شده اند و پاسخ همه سوالات دراین تاپیک مرجع است.
مسئله اصلی اینه که ما معمولاً توی تاپیک ها یا ویکی زیاد نمی گردیم از طرف دیگه سرچ اس ام اف هم از الگوریتم های مناسبی برای جستجو استفاده نمی کنه بنابراین این مشکلات پیش میاد.
حال اگر یک مرجع کامل و بروز از لینکهای مفید در انجمنها و ویکی و ... در سایت اوبونتو ایران ایجاد بشود علاوه بر اینکه امکان بروز این مشکلات رو کاهش می دهد، باعث ایجاد جوی بروز از آخرین اطلاعات مفید می شود.
2. حالا چه کار می شه کرد ؟  ???
بهترین کاری که بنظر من رسید این بود که در کنار 5 سربرگ اصلی سایت یک سربرگ دیگر با عنوان لینک ها ایجاد بشه و سیستمش به این صورت باشه که کاربران لینک های مفیدی رو که تشخصی می دن ارسال می کنن و تیم مدیریت و ناظرین انجمن مفید ترین لینکها رو انتخاب می کنند یعنی نه لینک الکی خواهیم داشت و نه لینک کم ! در کل یک پوشش کلی خواهیم داشت.
در صورتی که طرح خوب اجرا بشه توی این طرح روزانه حدود 1 الی 2 لینک مفید ثبت می شه.
در ضمن حتی می تونیم لینکای مفید خارج از سایت رو نیز پشتیبانی کنیم !   :)
بهر حال این یک پیشنهاد بود. تصمیم گیری با جمع و همچنین آقای حسن پور است  ;)

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
پاسخ به: یک پیشنهاد (لینکدونی اوبونتو !)
« پاسخ #1 : 20 خرداد 1387، 01:03 ق‌ظ »
پیشنهاد خوبی است. می توان در ویکی آن را ایجاد نمود.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #2 : 20 خرداد 1387، 02:07 ب‌ظ »
خب اگر هرکسی که به جوابش میرسه یا یک راهنمای خوب تهیه میکنه و یا حتی یک راهنمای خوب توی سایت میبینه که توی ویکی نیستاونو به ویکی منتقل کنه خیلی از این نوع مشکلات حل میشه. تیم مستندات احتمالا اوائل تابستون تشکیل کم کم راه میفته تا بتونیم راهنماهارو از توی فروم جمع آوری کنیم و به ویکی انتقال بدیم. اینطوری خیلی راهنماهای کاملتری خواهیم داشت و دسترسی هم آسونتر خواهد بود. :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #3 : 22 خرداد 1387، 09:09 ب‌ظ »
عالی میشه.

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 22 خرداد 1387، 10:12 ب‌ظ »
خب اگر هرکسی که به جوابش میرسه یا یک راهنمای خوب تهیه میکنه و یا حتی یک راهنمای خوب توی سایت میبینه که توی ویکی نیستاونو به ویکی منتقل کنه خیلی از این نوع مشکلات حل میشه. تیم مستندات احتمالا اوائل تابستون تشکیل کم کم راه میفته تا بتونیم راهنماهارو از توی فروم جمع آوری کنیم و به ویکی انتقال بدیم. اینطوری خیلی راهنماهای کاملتری خواهیم داشت و دسترسی هم آسونتر خواهد بود. :)

mohi جان
تمام مشکل ما در ارائه مطالب مفید نیست.
مشکل دیگر ما دسترسی سریع و آسان به این مطالبه !
اگه قرار باشه ویکی هم پر باشه و نشه راحتی لینکهای جدید و مفید را ئیداکرد که دیگه فایدهای نداره ! میشه مثل همون مبحث فروم ! مطلب هست اما دسترس نیست !  ;)
اگه قرار باشه توی ویکی هم مطلب بزاریم باز هم نیاز به بخش لینکدونی داریم  :)

lomion

• مهمان
« پاسخ #5 : 22 خرداد 1387، 10:47 ب‌ظ »
پیشنهاد جالبی هست ولی به نظر شخصی من، یه کمی زوده. ولی یه چندتا نکته هست که شاید نظر من رو روشن کنه:
-  اول اینکه اگه قرار بشه که روزی یکی دو تا لینک ثبت بشه، به زودی همین صفحه شلوغ می‌شه و از این  نظر باید فکری کرد!

-  دوم اینکه، تاپیکهای چسب ناک می‌تونن توی این کار کمک بکنن، به دو روش:
۱) پستهای مهم رو دوستان اعلام کنن تا چسبناک بشن. و این یعنی کمک همه برای بهتر کردن پستهای چسبناک با پیشنهادهای خوبشون. این کار باعث تمرکز می‌شه و فکر کنم خیلی کمک کنه؛ مثلا توی انجمن میزکارهای سه بعدی و فانتزی - که محل عمده فعالیت من هست - اگه کسی به پستهای مهم نگاه کنه، نصب چندین برنامه خوب برای میز فانتزی رو می‌بینه.
۲) می‌شه از یه پست لینک دونی برای همون موضوع استفاده کرد. یعنی برای هر موضوع تخصصی یه پست باشه که توش تاپیکهای اصلی لینک داده بشن. برای اینکه یکهو کلی پست چسبناک نداشته باشیم! (به این حالت می‌گن چسبیدن انجمن! که دیگه هیچ کی حوصله رفتن رو نداره چون تا چند صفحه همه چی چسبیده!)‌

- سوم ویکی یه صفحه اول داره که فهرست داره و با وضعیت ویکی نویسی فعلی فکر می‌کنم هنوز جا داشته باشه تا پر بشه. دوستان می‌تونن موضوعاتی که علاقه دارن رو ویکی کنن. اگه هم مردد هستن، دوستان دیگه هستن که راهنمایی یا کمک کنن. ویرایش ویکی هم اولش سخته (رجوع کنید به حرفهای اول خودم!:p) ولی کم کم درست می‌شه ;) + اینکه دوستانی که وارد هستن، همه کمک می‌کنن. به هرحال هر چیزی از ندونستن شروع می‌شه، جز ندونستن.

پس پیشنهاد می‌کنم که دوستان کمک کنن که وضعیت فنی انجمن‌ها بهتر بشه.
اگه هم تعداد واقعا زیاد بشه، می‌شه لینک دونی هم گذاشت.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #6 : 22 خرداد 1387، 10:56 ب‌ظ »
پیشنهاد بسیار خوبیه :)
شاید منظورتون اینه که مثلا یه FAQ درست کنید. یعنی سوالاتی که اغلب پرسیده شده رو مطرح کنید و جوابشون رو بصورت لینک از انجمن یا ویکی بدید... فکر میکنم برای تازه‌کارها هم خیلی مناسب باشه ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #7 : 22 خرداد 1387، 11:13 ب‌ظ »
پیشنهاد بسیار خوبیه :)
شاید منظورتون اینه که مثلا یه FAQ درست کنید. یعنی سوالاتی که اغلب پرسیده شده رو مطرح کنید و جوابشون رو بصورت لینک از انجمن یا ویکی بدید... فکر میکنم برای تازه‌کارها هم خیلی مناسب باشه ;)

منم فکر می کنم منظورشون همینه. پیشنهاد خیلی خوبیه !

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #8 : 23 خرداد 1387، 02:17 ب‌ظ »
ایده خیلی جالبیه :)
مخصوصاً برای دوستان تازه‌کار که خیلی سریع کمکشون می کنه.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #9 : 24 خرداد 1387، 08:31 ب‌ظ »
در صحبتی که در irc با آقا مهدی انجام دادیم, قرار بر این شد که این کار عملی بشه. دوستان اگر نظر و پیشنهادی در این زمینه دارند, لطفا به طور دقیق بیان کنند.

با تشکر
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1387، 08:34 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #10 : 24 خرداد 1387، 08:48 ب‌ظ »
اینم متن صحبتهایی که انجام شد :)
نقل‌قول
(08:09:12 PM) Hosein-Mec: mehdi2: مرسی خوبم . بالاخره نتیجه این تاپیک چی شد ؟ http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5078.0
(08:09:41 PM) Hosein-Mec: mehdi2: قرار هست کاری انجام بشه یا نه ؟
(08:10:39 PM) mehdi2: Hosein-Mec: راستش کار خیلی خوبیه
(08:11:27 PM) mehdi2: Hosein-Mec: شاید یکی از بهترین کمکها برای تازه‌کارها
(08:12:20 PM) mehdi2: Hosein-Mec: ولی S0nHell ظاهرا هنوز جوابی نداده
(08:12:43 PM) mehdi2: Hosein-Mec: شما مایلید این کار رو انجام بدید؟
(08:13:01 PM) Hosein-Mec: mehdi2: هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
(08:13:48 PM) Hosein-Mec: mehdi2: فکر می کنم باید موضوعات مختلف رو دسته بندی کنیم و یک عنوان مناسب براشون در نظر بگیریم و بعد لینک بدیم
‏‪(08:15:21 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫اگر جوری باشه که همه چیز در یک صفحه باشه به نظرم بهتر میشه
(08:15:37 PM) mehdi2: Hosein-Mec: خیلی خوبه
‏‪(08:16:11 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫به نظرم شما میتونید تو همون پست بگید که مایلید کار رو شروع کنید و کمی منتظر پاسخ یا نظرات بقیه باشیم
‏‪(08:16:26 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫و بعدش هم کار رو شروع کنید...
(08:16:35 PM) Hosein-Mec: mehdi2: به نظرم اول باید در منوی بالای سایت یک عنوان به اسم لینکدونی اضافه بشه
‏‪(08:16:50 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫به نظر من که منبع خوبی میشه اگه کمی وقت و حوصله بخرج بدید...
(08:17:19 PM) Hosein-Mec: mehdi2: شاید هم در آخر لازم باشه اون کار انجام بشه ( یعنی اضافه شدن لینکدونی )
(08:17:25 PM) mehdi2: Hosein-Mec: لینکدونی یا FAQ?
(08:18:14 PM) Hosein-Mec: mehdi2: بله . منظورم اینه که جایی باشه که وقتی یک کاربر وارد سایت یا انجمن میشه به راحتی بتونه اونو ببینه و بهش دسترسی داشته باشه
(08:18:28 PM) Hosein-Mec: mehdi2: عنوان لینکدونی هم به نظر من بهتره
(08:19:43 PM) mehdi2: Hosein-Mec: شما میخواهید فقط لینک بدید توش یا پرسش و پاسخ؟
(08:20:05 PM) Hosein-Mec: mehdi2: فقط لینک ! البته نظر من اینه
(08:20:36 PM) Hosein-Mec: mehdi2: شما نظر دیگه ای دارید ؟
‏‪(08:21:18 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫به بیرون از سایت هم میخواهید لینک بدید یا فقط به منابع موجود در ویکی و انجمنها
(08:22:07 PM) Hosein-Mec: mehdi2: تا اونجایی که امکان داره فقط منایع موجود در ویکی و انجمن
‏‪(08:22:23 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫راستش نظر من اینه که یک پرسش و پاسخ واقعی بر اساس سوالات رایج موجود در جامعه ایرانی باشه
(08:22:32 PM) Hosein-Mec: mehdi2: منابع بیرون از انجمن هم میشه به ویکی تبدیل کرد
‏‪(08:23:00 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫البته خیلی خوبه با بقیه بچه‌ها هم مشورت کنید تا کار بهینه‌ای از آب در بیاد
(08:23:24 PM) Hosein-Mec: mehdi2: مسئله اینجاست که جواب برخی از سوالات دارای مراحل طولانی هست
(08:24:44 PM) Hosein-Mec: mehdi2: و اگر قرار باشه به صورت پرسش و پاسخ باشه اون صفحه اینقدر شلوغ میشه که کاربر ممکنه در پیدا کردن سوال مناسب دچار مشکل بشه
(08:25:15 PM) Hosein-Mec: mehdi2: به عنوان مثال نصب مودم , کارت  گرافیک و ...
(08:25:41 PM) mehdi2: Hosein-Mec: نه منظورم این بود که پرسش مطرح بشه و پاسخش لینک باشه
(08:26:12 PM) Hosein-Mec: mehdi2: آهان , خوب منظور منم همین بود
‏‪(08:26:40 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫خوب منظور منم همین بود ;-)
‏‪(08:27:14 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫کار نیکو کردن از پر کردن است... کار بسیار خوبیه
‏‪(08:27:45 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫بد نیست در موردش با بقیه بچه‌ها هم مشورت کنید. اگر نیاز و تغییر خاصی هم لازم بود بگید که انجام بشه
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Maasen

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 24 خرداد 1387، 10:21 ب‌ظ »
اینم متن صحبتهایی که انجام شد :)
نقل‌قول
(08:09:12 PM) Hosein-Mec: mehdi2: مرسی خوبم . بالاخره نتیجه این تاپیک چی شد ؟ http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5078.0
(08:09:41 PM) Hosein-Mec: mehdi2: قرار هست کاری انجام بشه یا نه ؟
(08:10:39 PM) mehdi2: Hosein-Mec: راستش کار خیلی خوبیه
(08:11:27 PM) mehdi2: Hosein-Mec: شاید یکی از بهترین کمکها برای تازه‌کارها
(08:12:20 PM) mehdi2: Hosein-Mec: ولی S0nHell ظاهرا هنوز جوابی نداده
(08:12:43 PM) mehdi2: Hosein-Mec: شما مایلید این کار رو انجام بدید؟
(08:13:01 PM) Hosein-Mec: mehdi2: هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
(08:13:48 PM) Hosein-Mec: mehdi2: فکر می کنم باید موضوعات مختلف رو دسته بندی کنیم و یک عنوان مناسب براشون در نظر بگیریم و بعد لینک بدیم
‏‪(08:15:21 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫اگر جوری باشه که همه چیز در یک صفحه باشه به نظرم بهتر میشه
(08:15:37 PM) mehdi2: Hosein-Mec: خیلی خوبه
‏‪(08:16:11 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫به نظرم شما میتونید تو همون پست بگید که مایلید کار رو شروع کنید و کمی منتظر پاسخ یا نظرات بقیه باشیم
‏‪(08:16:26 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫و بعدش هم کار رو شروع کنید...
(08:16:35 PM) Hosein-Mec: mehdi2: به نظرم اول باید در منوی بالای سایت یک عنوان به اسم لینکدونی اضافه بشه
‏‪(08:16:50 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫به نظر من که منبع خوبی میشه اگه کمی وقت و حوصله بخرج بدید...
(08:17:19 PM) Hosein-Mec: mehdi2: شاید هم در آخر لازم باشه اون کار انجام بشه ( یعنی اضافه شدن لینکدونی )
(08:17:25 PM) mehdi2: Hosein-Mec: لینکدونی یا FAQ?
(08:18:14 PM) Hosein-Mec: mehdi2: بله . منظورم اینه که جایی باشه که وقتی یک کاربر وارد سایت یا انجمن میشه به راحتی بتونه اونو ببینه و بهش دسترسی داشته باشه
(08:18:28 PM) Hosein-Mec: mehdi2: عنوان لینکدونی هم به نظر من بهتره
(08:19:43 PM) mehdi2: Hosein-Mec: شما میخواهید فقط لینک بدید توش یا پرسش و پاسخ؟
(08:20:05 PM) Hosein-Mec: mehdi2: فقط لینک ! البته نظر من اینه
(08:20:36 PM) Hosein-Mec: mehdi2: شما نظر دیگه ای دارید ؟
‏‪(08:21:18 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫به بیرون از سایت هم میخواهید لینک بدید یا فقط به منابع موجود در ویکی و انجمنها
(08:22:07 PM) Hosein-Mec: mehdi2: تا اونجایی که امکان داره فقط منایع موجود در ویکی و انجمن
‏‪(08:22:23 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫راستش نظر من اینه که یک پرسش و پاسخ واقعی بر اساس سوالات رایج موجود در جامعه ایرانی باشه
(08:22:32 PM) Hosein-Mec: mehdi2: منابع بیرون از انجمن هم میشه به ویکی تبدیل کرد
‏‪(08:23:00 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫البته خیلی خوبه با بقیه بچه‌ها هم مشورت کنید تا کار بهینه‌ای از آب در بیاد
(08:23:24 PM) Hosein-Mec: mehdi2: مسئله اینجاست که جواب برخی از سوالات دارای مراحل طولانی هست
(08:24:44 PM) Hosein-Mec: mehdi2: و اگر قرار باشه به صورت پرسش و پاسخ باشه اون صفحه اینقدر شلوغ میشه که کاربر ممکنه در پیدا کردن سوال مناسب دچار مشکل بشه
(08:25:15 PM) Hosein-Mec: mehdi2: به عنوان مثال نصب مودم , کارت  گرافیک و ...
(08:25:41 PM) mehdi2: Hosein-Mec: نه منظورم این بود که پرسش مطرح بشه و پاسخش لینک باشه
(08:26:12 PM) Hosein-Mec: mehdi2: آهان , خوب منظور منم همین بود
‏‪(08:26:40 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫خوب منظور منم همین بود ;-)
‏‪(08:27:14 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫کار نیکو کردن از پر کردن است... کار بسیار خوبیه
‏‪(08:27:45 PM)‬‏‬ ‪mehdi2‬‏‬: ‫بد نیست در موردش با بقیه بچه‌ها هم مشورت کنید. اگر نیاز و تغییر خاصی هم لازم بود بگید که انجام بشه

عذر می خواهم. این چند روز گیر امتحاناتم نتونسم به سایت سر بزنم.
والا من واسه همه نظرات احترام قایلم اما هنوز روی همون حرف قبلیم نسبت به وجود یک بخش مجزا از ویکی و انجمن تاکید دارم.
اگر هم میبینید واقعاً عملی نیست و ... می تونید توی ویکی بسازید اما از اونجایی که باید در دسترس همه باشه و راحت بشه بهش دسترسی داشت باید لینکش به سربرگ سایت یا حداقل لینکهای صفحه اصلی و انجمن اضافه بشه !
در ضمن فعلاً نمی تونیم زیاد بیام اینترنت ! امتحاناته دیگه !! تیو این مدت در موردش بحث کنید من سعی می کنم زود به زود سر بزنم !
راستی ! اسم من توی سایت از امروز از s0nhell به mrezvani تغییر می کند.
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1387، 10:25 ب‌ظ توسط M-Rezvani »

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
« پاسخ #12 : 01 امرداد 1387، 01:29 ب‌ظ »
سلام.
این پست فقط برای یاد‌آوری است.
با تشکر از دوستان برای پیاده‌سازی این طرح خوب ;)

در صحبتی که در irc با آقا مهدی انجام دادیم, قرار بر این شد که این کار عملی بشه. دوستان اگر نظر و پیشنهادی در این زمینه دارند, لطفا به طور دقیق بیان کنند.

با تشکر

پ.ن.
احتمالاً این FAQ در ویکی خواهد بود و همه می‌توانند پیوند اضافه کنند دیگر؟!
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com