پیشنهاد جالبی هست ولی به نظر شخصی من، یه کمی زوده. ولی یه چندتا نکته هست که شاید نظر من رو روشن کنه:
- اول اینکه اگه قرار بشه که روزی یکی دو تا لینک ثبت بشه، به زودی همین صفحه شلوغ میشه و از این نظر باید فکری کرد!
- دوم اینکه، تاپیکهای چسب ناک میتونن توی این کار کمک بکنن، به دو روش:
۱) پستهای مهم رو دوستان اعلام کنن تا چسبناک بشن. و این یعنی کمک همه برای بهتر کردن پستهای چسبناک با پیشنهادهای خوبشون. این کار باعث تمرکز میشه و فکر کنم خیلی کمک کنه؛ مثلا توی انجمن میزکارهای سه بعدی و فانتزی - که محل عمده فعالیت من هست - اگه کسی به پستهای مهم نگاه کنه، نصب چندین برنامه خوب برای میز فانتزی رو میبینه.
۲) میشه از یه پست لینک دونی برای همون موضوع استفاده کرد. یعنی برای هر موضوع تخصصی یه پست باشه که توش تاپیکهای اصلی لینک داده بشن. برای اینکه یکهو کلی پست چسبناک نداشته باشیم! (به این حالت میگن چسبیدن انجمن! که دیگه هیچ کی حوصله رفتن رو نداره چون تا چند صفحه همه چی چسبیده!)
- سوم ویکی یه صفحه اول داره که فهرست داره و با وضعیت ویکی نویسی فعلی فکر میکنم هنوز جا داشته باشه تا پر بشه. دوستان میتونن موضوعاتی که علاقه دارن رو ویکی کنن. اگه هم مردد هستن، دوستان دیگه هستن که راهنمایی یا کمک کنن. ویرایش ویکی هم اولش سخته (رجوع کنید به حرفهای اول خودم!:p) ولی کم کم درست میشه
+ اینکه دوستانی که وارد هستن، همه کمک میکنن. به هرحال هر چیزی از ندونستن شروع میشه، جز ندونستن.
پس پیشنهاد میکنم که دوستان کمک کنن که وضعیت فنی انجمنها بهتر بشه.
اگه هم تعداد واقعا زیاد بشه، میشه لینک دونی هم گذاشت.