من معذرت میخوام اگر باعث شد شما اینجوری برداشت کنی...
راه کار دوستمون و نطر شماپیشرفت و و ساده سازی نیست،بلکه انحراف از مسیر دنیای ازاد هستش.
نظر شما محترم ولی من متوجه نمیشم مثلا ساده کردن یه سی از کارها و یا پایدار کردن دسکتاپ و البته زیبا تر کردنش چه تاثیری توی انحراف از مسیر دنیای ازاد داره؟
دوست عزیز نه من نه شما ، یه نظر سنجی کنید ببینید ایا کسی دوست داره که روشهای غیر ازاد تو دنیای ازاد استفاده بشه.اون وقت می تونیم به این پرسش شما بهتر جواب بدیم.حالا خوبه که ویندوز ۸ دست کم ۱۰ تا از ویژگی های اوبونتو رو دزدیده.
همین الان توی خیلی از نرم افزارهای دنیای ازاد داره این قضیه اتفاق میافته و خیلی نرمافزارهای دارن سعی میکنن ظاهرشون رو با یه نرم افزار معروف ویندوزی تطبیق بدن.اگر کمی جستجو کنید متوجه میشد (LibreOfice-Librecad-Gimp-audience-Draktable, KDE...)...به نظر من مشکلی هم نداره دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم....
اگه اوبونتو نبود بسیاری از ما نه تنها با دنیای گنو/لینوکس اشنا نمیشدیم بلکه باید ویندوز رو تحمل میکردیم.کاربر پسند کردن تا این حد.
من هم اینو تایید میکنم چیزی هم خلاف این نگفتم..اما به عنوان یک کاربر اصلا محیطهای پیشفرض لینوکسی رو کابر پسند نمیدونم...یه بحثی داریم به اسم زیبایی شناسی..توی خیلی جاهای دسکتاپهای گنو لینوکسی این اصل رعایت نمیشه..!
البته این قضیه سلیقه ایه تا حد زیادی...اما حالت پیش فرض باید حد اقل هایی رو داشته باشه...(اگر خواستید ریزتر میشم)
منظور من از ترفند تو ویندوز این بود که؛مثلا شما می تونین زمان باز شدن استارت اپ رو کم کنید،یا سطل اشغال رو از دسکتاب مخفی کنید.ولی خداییش تو لینوکس شما هر کاری دوست داشته باشین میتونین انجام بدین.گنو/لینوکس شما رو تنبل بار نمیاره.شما هر روز چیز جدیدی یاد میگیرین،این بهتره یا شما دونسته هاتون تو ویندوز هر روز مرور کنید.
اینم تایید میکنم ولی خوب انجام دادن هر کاری که دوست داریم نیازمند یادگیری مفصل یه سری پیشنیازهاست که 99 درصد کاربر دسکتاپی علاقه ای به این چیزا ندارن و میخوان کارشون به راحترترین و بهترین شکل انجام بشه...من هدفم از کار کردن با یه سیستم عامل یادگیری اون به دقیق ترین شکل نیست بلکه در حدی که کارم راه بیافته برام بسه...چه ویندوز و چه گنو لینوکس...من میخوام تمرکزم روی کاری باشه بهش علاقه دارم نه اینکه ببینم مثلا صدا چرا قطع شد...چرا دسکتاپ بالا نمیاد...این ارور داره چی میگه؟ این قطعه رو چه جوری معرفی کنم؟! ای وای نور صفحه کم نمیشه ساعت 2 نصفه شبه انگار دارم به خورشید نگاه میکنم! چرا فایلهایی که رو فلش میریزم تو بقیه سیستم ها نیست...
چرا وقتی capslock روشنه چراغش خاموشه؟ بولوتوٍثم خاموش روشن نمیشه ...... یه چیزی داره از اینترنتم استفاده میکنه یعنی هک شدم؟؟
به هر حال شخصی سازی فوقالعاده حسنی هست ک لینوکس داره و ویندوز نداره...اما مشکلاتی رو ک سر راه یه کاربر لینوکس هست هم ببینید..فقط خوبی هارو فاکتور نگیرید...مثال:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,49312.0.htmlیا اینکه امروز یه برنامه نصب کردم صدای گنو لینوکس پرید..حالا بدو تا درست شه...این مشکلات به ظاهر کوچیک نباید انقدر فراگیر باشه...چپ و راست یه مشکل جدید! حالا یکی دوست داره مثل شما از این مشکلات درس بگیره...یکی مثل من کاراش مونده میخواد سرشو بکوبه به دیوار.. باید بره هزار جا بگرده برای نصب یه برنامه اخرم موفق نشه و بره یه توزیع دیگه نصب کنه و همه ی برنامه هارو از اول نصب کنه بااین امید که این از قبلی بهترباشه....و داستان همچنان ادامه داره.....
موفق باشی