انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کدوم یکی بهتره؟

هر روز و حساب شده بازی کنیم.
8 (47.1%)
یک یا دو  روز در هفته را حسابی بازی کنیم.
9 (52.9%)

مجموع آرای اعضا: 17

نویسنده موضوع: پرسش و پاسخ ، نقد و بررسی »»» جمع کردن سیستم (حل شد)  (دفعات بازدید: 28856 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
تا به اینجا اینا شد و اگه نظر خواصی دارید بگین :
RAM
Geil Enhance CORSA 4GB 1600MHz x2
VGA
EVGA GeForce GTX 650 Ti SSC 2GB
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1391، 01:11 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاور رو کمی بالاتر برداری بهتره ، بویژه اگر میخوای اورکلاک کنی
دست کم 550 بردار
برای پردازنده و مادربرد پیشنهاد من سوکت FM2 هستش با این پردازنده و تخته مادر :
CPU : AMD Athlon II X4 socket FM2
MB : AMD chip A85 MSI-ASUS-BioStar-ASRock

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
طبق تجربه بهم ثابت شده یه کاربر خونگی، بیشتر از اینکه به «پردازش» بالا نیاز داشته باشه، به سرعت I/O نیاز داره.
پس  در درجه ی اول پولتون رو نگه دارید و یه هارد SSD بخرید، چون واقعا زندگیتون عوض میشه. مخصوصا ssd هایی که SATA 3 هستن
و بالای 500MB در ثانیه سرعت خواندن دارن. من خودم قبل از کار کردن باهاشون باور نمی شد ممکنه اینقدر تاثیر داشته باشن.
در درجه ی دوم هم دنبال یه RAM با فرکانس بالا و Latency پایین باشید. حجمش هم اگه ۸ گیگ یا بیشتر باشه که چه بهتر. هرچی حجم رم
بیشتر باشه، درخواست I/O‌کمتر میشه چون میشه اطلاعات بیشتری رو برای محاسبه داخل رم قرار داد و نیاز نیست هی پشت سر هم به هارد
رجوع بشه.این قضیه مخصوصا توی بازی ها خیلی تاثیر داره.

اکثر کاربرها اولین چیزی که دقت میکنن CPU‌ هست در صورتی که یه کاربر خانگی سنگین ترین پردازشی که ممکنه انجام بده انجام بازی
هست که اون هم بار اصلیش روی GPU قرار میگیره. یکی از اصلی ترین دلایل کند اجرا شدن بازی ها هم سرعت پایین رم و هارد هست نه مشکل
cpu. در واقع cpu های معمولی بازار خیلی بیشتر از نیاز یه کاربر خونگی سرعت دارن. مشکل اینه که اکثر کاربرها نمی دونن که سرعت اون ها
بیشتر تحت تاثیر I/O قرار داره و نه سرعت پردازنده و به همین خاطر پولشون رو جای غلطی خرج میکنن.
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1391، 10:11 ق‌ظ توسط AmirrezaGhaderi »

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
طبق تجربه بهم ثابت شده یه کاربر خونگی، بیشتر از اینکه به «پردازش» بالا نیاز داشته باشه، به سرعت I/O نیاز داره.
پس  در درجه ی اول پولتون رو نگه دارید و یه هارد SSD بخرید، چون واقعا زندگیتون عوض میشه. مخصوصا ssd هایی که SATA 3 هستن
و بالای 500MB در ثانیه سرعت خواندن دارن. من خودم قبل از کار کردن باهاشون باور نمی شد ممکنه اینقدر تاثیر داشته باشن.
در درجه ی دوم هم دنبال یه RAM با فرکانس بالا و Latency پایین باشید. حجمش هم اگه ۸ گیگ یا بیشتر باشه که چه بهتر. هرچی حجم رم
بیشتر باشه، درخواست I/O‌کمتر میشه چون میشه اطلاعات بیشتری رو برای محاسبه داخل رم قرار داد و نیاز نیست هی پشت سر هم به هارد
رجوع بشه.این قضیه مخصوصا توی بازی ها خیلی تاثیر داره.

اکثر کاربرها اولین چیزی که دقت میکنن CPU‌ هست در صورتی که یه کاربر خانگی سنگین ترین پردازشی که ممکنه انجام بده انجام بازی
هست که اون هم بار اصلیش روی GPU قرار میگیره. یکی از اصلی ترین دلایل کند اجرا شدن بازی ها هم سرعت پایین رم و هارد هست نه مشکل
cpu. در واقع cpu های معمولی بازار خیلی بیشتر از نیاز یه کاربر خونگی سرعت دارن. مشکل اینه که اکثر کاربرها نمی دونن که سرعت اون ها
بیشتر تحت تاثیر I/O قرار داره و نه سرعت پردازنده و به همین خاطر پولشون رو جای غلطی خرج میکنن.
امیر آقای گل به نظر من هارد های SSD نسبت به قیمتشون اصلا ارزش ندارن.
مثلا یه ۶۰ گیگش رو باید حدود ۳۰۰ تومن بخرم.خب چیکارش کنم ۶۰ گیگ رو؟

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
نقل‌قول
امیر آقای گل به نظر من هارد های SSD نسبت به قیمتشون اصلا ارزش ندارن.
مثلا یه ۶۰ گیگش رو باید حدود ۳۰۰ تومن بخرم.خب چیکارش کنم ۶۰ گیگ رو؟

نگو این حرف رو...خب دلیل به وجود اومدن این نوع هارد درایوها اجرای سریع فایلهای مور نیاز پردازشگرها بوده...نه ارشیو کردن فایلها!!

شما 60 گیگ رو به درایو C اختصاص میدی و تمام نرم افزارهای مهم و فایلهای مورد نیاز بازی و غیره رو روی اون درایو قرار میدی...اونوقت متوجه با ارزش بودن یا نبودنش میشی  ;)

ما که فعلا قسمت نشده از اس اس دی استفاده کنیم ولی خیلی خیلی درایوهای با ارزشی هستن...قیمتشون هم الان خیلی به نظرم مناسبه نسبت به کاراییشون...البته به شخصه 60 گیگ به نظرم کمه اگر بخوای حجم زیادی بازی و برنامه نصب کنی...من به فکر یه  128 هستم

در هر حال کنارش باید یه درایو معمولی برای ارشیو فایلها داشته باشی...

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
من با حرف حامد موافقم. برای آرشیو مناسب نیست. شما باید همون سیستم عامل اصلی و یا برنامه های مورد نیازت رو روش بریزی.
الآن اکثر ماردبورد ها USB3 دارن، شما می تونید یه هارد اکسترنال USB3 بخری که سرعت خیلی خوبی هم داره و بقیه فایل هاتون رو
توی اون ذخیره کنید. یا اصلا می تونید یه هارد اینترنال بخرید و در کنار SSD استفاده کنید.

دقت کنید که SSD ها فقط سرعت بالاشون نیست که مورد توجه قرار میگیره. مصرف برق کمتر، گرمای کمتر، نبود هیچ عنصر مکانیکی و به تناسب
اون خداحافظی همیشگی با بد سکتورها، نداشتن نگرانی از تکون خوردن هارد و یا کیس.... و در صورت خرید یک جنس با کیفیت بالا و پیش نیومدن
موارد خاص مثل نوسانات شدید برق، می تونی اطمینان داشته باشی که هاردت حتی میتونه تا ۳۰-۴۰ سال کار کنه، عین دستگاه های پخص نوار یا رادیو های قدیمی....

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
من که از خدامه اما در حال حاضر با کمبود بودجه مواجه شدم.
داره میره بالا ۲ تومن با این کارت گرافیک EVGA.
دوستان میشه برام یه مادربرد پیدا کنید که FM2 باشه و SLI ساپورت کنه.من گشتم نبود.
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1391، 11:56 ق‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
تا به اینجا اینا شد و اگه نظر خواصی دارید بگین
رم و گرافیک عالیه!
پاورت خیلی ضعیفه! به فکر یه ۵۳۰ یا بالاتر باش! برند کولر مستر پاورهای باکیفیت‌تری داره!
دی‌وی‌دی رایترت هم خیلی تعریفی نداره! مشتری‌ها خیلی ازش می‌نالن! من خودم Plextor دارم بهتر از اون هم ندیدم! توی این چند سال هر چی CD, DVD گذاشتم توش مث مرد خونده! اما Asus هم اپتیک‌های خوبی داره!
بقیشم سلیقه‌ایه!
با حرف عزیزان هم در مورد کاربر خونگی و i/o و هارد SSD نسبتا (و نه کاملا) موافقم. درسته الان نمی‌تونی یه هارد جامد بخری ولی با خرید یه مین خوب می‌تونی یه هارد جامد خوب بعدا اضافه کنی!
نقل‌قول
دوستان میشه برام یه مادربرد پیدا کنید که FM2 باشه و SLI ساپورت کنه.من گشتم نبود.
مدلشو باید بگردم ولی یه ماردبورد خوب باید (با توجه به قطعات پیشنهادی خودت و راه برای ارتقا) دارای تکنولوژی‌های ذیل باشه!
SATA 3
USB 3
PCI Express 3
Solid Capacitors
Memory 1600 (non OC) support
ATX Power: 24 Pin
CPU Power: 8 Pin
Support Easy & Realtime Overclocking in bios and OS
2TB+ Hard Disk Support

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
ماتریکس جوابات حرف ندارن.
بهم بگو CPU چقد توی بازی تاثیر داره.من کارایی خاصی با سیستم ندارم که بخوام نیاز به CPU قوی داشته باشم بیشتر کارم بازیه.
برای بازی پردازنده ۲ هسته ای اینتل خوبه مثلا.۴ هسته ای هاش که بالا ۵۰۰ تومنه.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
ماتریکس جوابات حرف ندارن.
بهم بگو CPU چقد توی بازی تاثیر داره.من کارایی خاصی با سیستم ندارم که بخوام نیاز به CPU قوی داشته باشم بیشتر کارم بازیه.
برای بازی پردازنده ۲ هسته ای اینتل خوبه مثلا.۴ هسته ای هاش که بالا ۵۰۰ تومنه.
نقل‌قول
نیاز اصلی برای بازی گرافیک هست بعد رم و در پایان پردازنده!
ولی ممکنه یه وقت بخوای یه چیزی فشرده کنی یا فیلم تبدیل کنی! پس یه پردازنده خوب بخر!
به فکر فنوم ۲ باش!
دیگه در مورد سی پی یو حرفی نمی‌زنم!
سی‌پی‌یو پیشنهادی من: Athlon II X4 750K
فرکانس کاری: ۳.۴ گیگاهرتز که دارای تکنولوژی توربو فرکانس هست و تا ۴ گیگاهرتز (به صورت استاندارد) بالا میاد!
مادربوردهای پیشنهادی به ترتیب اولویت:
F2A85-M PRO
FM2A85X Extreme6
F2A85-M
FM2A85X Extreme4
FM2A85X Pro
اینا هیچکدوم SLI ساپورت نیستن و همشون گرافیک توکار سری ۷۰۰۰ دارن!
همه دارای جدیدترین چیپست AMD یعنی A85 هستن!
هم می‌تونی همون ۶۵۰ رو بخری هم اگه یه ۷۹۷۰ یا ۷۸۵۰ بخری که بهترم هست Cross Fire میشن!
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1391، 12:45 ب‌ظ توسط Matrix.1372 »

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
ماتریکس در مورد این مادربردی asus F2A85-M PRO که گفتی ۲ تا سوال دارم.
۱- تکراری :Supports CPU up to 4 cores یعنی تا پردازنده ۴ هسته ای رو ساپورت میکنه؟
یعنی روی این مادربرد نمیشه یه زمای پردازنده ۶ هسته بندازی؟
۲- Supports AMD Quad-GPU CrossFireX™ Technology یعنی از SlI ساپورت نمیکنه و من اگه قرار باشه ایم مادربرد رو داشته باشم باید دور EVGA GeForce GTX 650 Ti SSC NVIDIA Graphics Card - 2GB رو خط بکشم و برای استفاده از تکنولوژی  CrossFireX یک کارت گرافیک ati بخرم.متأسفانه درست میگم؟
۳- در قسمت Graphic نوشته Integrated AMD Radeon™ HD 7000 Series Graphics in A-series APU  و اسمی از انویدیا نیست این یعنی این مادربرد تنها از کارت های ati پشتیبانی میکنه؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
۱- تکراری :Supports CPU up to 4 cores یعنی تا پردازنده ۴ هسته ای رو ساپورت میکنه؟
۲- Supports AMD Quad-GPU CrossFireX™ Technology یعنی از SlI ساپورت نمیکنه و من اگه قرار باشه ایم مادربرد رو داشته باشم باید دور EVGA GeForce GTX 650 Ti SSC NVIDIA Graphics Card - 2GB رو خط بکشم و برای استفاده از تکنولوژی  CrossFireX یک کارت گرافیک ati بخرم.متأسفانه درست میگم؟
۳- در قسمت Graphic نوشته Integrated AMD Radeon™ HD 7000 Series Graphics in A-series APU  و اسمی از انویدیا نیست این یعنی این مادربرد تنها از کارت های ati پشتیبانی میکنه؟
۱. بله. خیر!
۲. پست قبل ویرایش شد.
۳. می‌تونین انویدیا استفاده کنین ولی فقط یک کارت (SLI نمیشه)!

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
۱. بله. خیر!
۲. پست قبل ویرایش شد.
ماتریکس آخه این FM2 چیه که من روش سوییچ کردم و بیخیالش نمیشم؟
مگه AM3+ و AM3 چشونه؟
این ارزون بودنشون خیلی مشکوکه ، مثلا AM3  شیش (۶) هسته ای ۳۴۰ تومن و بعد FM1 بیشتر بعد اینتل ۴ هسته ای ۵۵۰ به بالا.
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1391، 01:00 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
۱. بله. خیر!
۲. پست قبل ویرایش شد.
ماتریکس آخه این FM2 چیه که من روش سوییچ کردم و بیخیالش نمیشم؟
مگه AM3+ و AM3 چشونه؟
این ارزون بودنشون خیلی مشکوکه ، مثلا AM3 ۶ هسته ۳۴۰ تومن و بعد FM1 بیشتر بعد اینتل ۴ هسته ای ۵۵۰ به بالا.
خب سری FM2 جدیدتر از AM3 ها هست و از تکنولوژی‌های جدیدتری بهره می‌بره، راه برای ارتقا داره در آینده.
هرچند من خودم برای گیم AM3 دارم و به نظرم AM3 هم بخری خوبه ولی باز هم خود دانی!
دلیل گرونی هم یکیش میشه تکنولوژی جدیدتر یکی دیگه هم این سی پی یو‌ ها تازه اومدن و طبیعتا گرون‌تر هستن!

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
پس واسه بازی این جواب میده :
AMD FX 4100 4Core 12mb Cash
http://www.mihanmarket.com/ProductsSpec/16632/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%DB%8C%D9%88-CPU-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%AF%DB%8C-AMD-FX-4100-4Core-12mb-Cash
ماتریکس قبلش اینو خوب بخون ، بخوص قسمت کدام برای بازی بهتر است.
http://zibatar.in/modules/pligg_web_toolbar/toolbar.php?id=4265
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1391، 01:20 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »