انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جواب کلر نیومن به من در رابطه با اعتراض به حریم خصوصی+جواب استالمن!  (دفعات بازدید: 15790 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734

بنابراین، ما مطمئن هستیم که شما می‌توانید از اوبونتو استفاده کنید، برای خودتان ابزارهای مناسب را انتخاب کنید و به محتوا و حریم خصوصی امن  خود برسید. اگر شما از تحت نظر گرفته شدن هنگام برخط بودن، نگران هستید، ما پیشنهاد می‌کنیم تحقیق کنید و از تور (TOR) استفاده نمایید، چیزی که ما فکر می‌کنیم بهترین اطمینان ناشناس بودن را ارایه می‌دهد (تا زمانی که ترافیک شما، شما را تعیین هویت نمی‌کند).
.
یعنی هر وقت خواستیم از اوبونتو استفاده کنیم بریم از تور استفاده کنیم . ???

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بی‌صبرانه منتظر پاسخ آقا استالمن هستم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
بچه‌ها ریچارد جواب داد. واقعا من عذاب وجدان گرفتم. الآن دعواشون می‌شه.  ](*,) استالمن گفت که «ما [بنیاد نرم‌افزار آزاد] می‌تونیم یه جواب برای حرفشون بنویسیم.»

ترجمه‌اش رو هم گذاشتم. ( در حد توانایی خودم ترجمه کردم).

این جواب استالمن:
    Richard's blog is misleading and inaccurate when it suggests that Ubuntu
    contains 'spyware'. The only change that we made in 12.10, was that, by
    default, we search online sources in the home screen of the dash.

That change is precisely the one I am criticizing them for.  But
I think the code to display Amazon ads was also added.

Thanks for showing us their response, because I think it is misleading
and we can write a response to it.

ترجمه:
«زمانی که وبلاگِ ریچارد [استالمن] این پشنهاد را می‌دهد که اوبونتو محتویِ «جاسوس‌افزار» است، غیر دقیق و گمراه کننده است. تنها تغییری که ما در ۱۲٫۱۰ اعمال کردیم این بود که به صورت پیش‌فرض ما در صفحه‌ی خانگیِ دَش (dash)، منابع برخط (آنلاین) را نیز جست‌و‌جو می‌کردیم.»

این تغییر دقیقا موردی است که ما آن‌ها را بخاطر آن مورد انتقاد قرار می‌دهیم. ولی من فکر می‌کنم که کدِ نشان دادنِ تبلیغ‌های آمازون نیز اضافه شده بوده است.

از نشان دادن جواب آن‌ها به ما متشکریم، برای اینکه من فکر می‌کنم که این [جواب] گمراه‌کننده است. و ما می‌توانیم یک جواب برای آن بنویسیم.
« آخرین ویرایش: 21 آذر 1391، 11:37 ق‌ظ توسط سلمان العلما شیرازی! »

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
میدونید چی میشه نامه بازار این واسه اون مینویسه اونم واسه این آقاسلمان دستت درد نکنه این نامه که قراره اقا ریچارد بنویسه اونم بزاری تاببینیم آخرش به کجا میرسه
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
لازم نیست راه دور برید...فیلم ماتریکس 1 رو دوباره ببینید....خصوصا زمانی که مورفیوس داره نئو رو توجیح میکنه...قبلی که کپسول  قرمز رو بخوره
این توجیهات واقعا قابل قبول نیست به هر حال هیچ موتور جستوجوگری مثل آمازون و یا گوگل حق ضبط اطلاعات شخصی افراد رو نداره و حق هم نداره به طور پیش فرض این قابلیت رو فعال داشته باشه این حرف مدیر کونیکال من رو یاد کتاب مزرعه حیوانات و نحوه استحاله انقلاب مرزعه می اندازه در ابتدا به مخالفت با انسان ها قیام می کنند اما در نهایت رابطه دوستی با انسان ها می زنند و بر خلاف تمام بند های انقلابشان عمل می کنند این کتاب رو بخوانید خیلی جذاب بود واسه من ....
خب ما داریم از امکانات گوگل مفتی استفاده میکنیم!کی گفته حق نداره؟
بالاخره باید از یه جایی بیاره بخوره دیگه...وگرنه با آرمان‌گرایی از نوع نرم‌افزار آزاد، تهش میشی ردهت!
البته اگه بتونی بشه ردهت...وگرنه میشی کنونیکال که همیشه ضرر میده و از جیب مارک شاتلورث میخوره

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *

نقل‌قول
بالاخره باید از یه جایی بیاره بخوره دیگه...

البته نه از فروش اطلاعات.

« آخرین ویرایش: 21 آذر 1391، 01:46 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
بچه‌ها ریچارد جواب داد. واقعا من عذاب وجدان گرفتم. الآن دعواشون می‌شه. 

مشکلی نیست این یعنی جامعه کاربری.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
لازم نیست راه دور برید...فیلم ماتریکس 1 رو دوباره ببینید....خصوصا زمانی که مورفیوس داره نئو رو توجیح میکنه...قبلی که کپسول  قرمز رو بخوره
این توجیهات واقعا قابل قبول نیست به هر حال هیچ موتور جستوجوگری مثل آمازون و یا گوگل حق ضبط اطلاعات شخصی افراد رو نداره و حق هم نداره به طور پیش فرض این قابلیت رو فعال داشته باشه این حرف مدیر کونیکال من رو یاد کتاب مزرعه حیوانات و نحوه استحاله انقلاب مرزعه می اندازه در ابتدا به مخالفت با انسان ها قیام می کنند اما در نهایت رابطه دوستی با انسان ها می زنند و بر خلاف تمام بند های انقلابشان عمل می کنند این کتاب رو بخوانید خیلی جذاب بود واسه من ....
خب ما داریم از امکانات گوگل مفتی استفاده میکنیم!کی گفته حق نداره؟
بالاخره باید از یه جایی بیاره بخوره دیگه...وگرنه با آرمان‌گرایی از نوع نرم‌افزار آزاد، تهش میشی ردهت!
البته اگه بتونی بشه ردهت...وگرنه میشی کنونیکال که همیشه ضرر میده و از جیب مارک شاتلورث میخوره
دقیقا... نمیگم آرمان گرایی بد است!  اما همیشه بین آرمان گرایی و واقعیت در عمل تفاوت است. این شرکتها برای این که رفتار کاربرهاشون رو تجریه و تحلیل کنند نیاز به یکسری آمارها از این دست دارند مثلا برای فروش محصولاتشون اگه بدونن سلیقه کاربرها به چه صورت است خوب فروش بهتر و سود بیشتری هم میکنند علاوه بر این، این آمارها میتونه در ارائه محصولات بهتر به کاربران مفید باشه و فقط جنبه منفی نیست! من به شخصه هیچ مشکلی با این قضایا ندارم.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
دقیقا... نمیگم آرمان گرایی بد است!  اما همیشه بین آرمان گرایی و واقعیت در عمل تفاوت است. این شرکتها برای این که رفتار کاربرهاشون رو تجریه و تحلیل کنند نیاز به یکسری آمارها از این دست دارند مثلا برای فروش محصولاتشون اگه بدونن سلیقه کاربرها به چه صورت است خوب فروش بهتر و سود بیشتری هم میکنند علاوه بر این، این آمارها میتونه در ارائه محصولات بهتر به کاربران مفید باشه و فقط جنبه منفی نیست! من به شخصه هیچ مشکلی با این قضایا ندارم.

میتونه یک سایت نظر سنجی یا چیزی تو این مایه ها جایگزین کنه.

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
قضیه چیه !!!؟؟؟  ???
اول کی به کی نامه نوشت؟ واسه چی نوشت ؟ دلیل نامش چی بود؟

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
با این کارهای جناب نیومن ما از هدفمان در توسعه نرم افزارهای آزاد دور می شویم.
جاسوسی برای کسب در آمد از کثیفترین کارهاست شما فکر می کنید کار سازمان های جاسوسی چیست ؟! غیر از همین کار است.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین REZA_049

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
جاسوسی برای کسب در آمد از کثیفترین کارهاست شما فکر می کنید کار سازمان های جاسوسی چیست ؟! غیر از همین کار است.
مرگ بر CIA !!!!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
همینی که میگی رو برای مارک بفرست. وقتی که ببینن اعتراض‌ها زیاد شده حتما برای نسخه‌ی بعدی به صورت پیش‌فرض خاموش می‌ذارنش. یا شاید حتی حذفش کنن. (البته احتمال حذف کردنش کمه)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
همینی که میگی رو برای مارک بفرست.
شماها که زبانتون خوبه و می تونید انگلیسی بحث کنید اگه اکانت دارید ماجرا رو تو سایتهای خارجی مثل ubuntuforums.org هم مطرح کنین. لینک بدید مام میاییم میخونیم
بگین بیاین یک سایت بزنیم. شاید جوگیر شدن یک سایت اعتراضی زدن  ;D

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
خب حالا میشه ریشه ماجرای توزیع میلیونها سی دی رایگان رو یافت.و همچنین دلیل  شتاب گسترش  جامعه کاربران این توزیع رو.تو ای دنیای مجازی هیچ چیز بی دلیل رشد پیدا نمیکنه و هیچ سایت یا نرم افزاری بدون پشتیبانی سازمانهای نیرومند معروف نمیشه،فیس بوک هم همینطوری فراگیر شد و حالا فیس بوک اصلی ترین شبکه اجتماعی در خدمت سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی است.بنظرم باید دور هر چیز که در این سطح محبوب و همه گیره رو خط کشید