انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

آیا حاضرید نسخه اصلی محصولات مبتنی بر مایکروسافت ویندوز (خود سیستم عامل - برنامه ها و بازی ها) را داشته باشید و برای داشتن آن ها هزینه کنید؟

بله      -      بودجه لازم را  دارم
بله      -      بودجه لازم را ندارم
خیر     -      بودجه لازم را ندارم
خیر     -      بودجه لازم را دارم

نویسنده موضوع: نسخه اصلی سیستم عامل های مایکروسافت ، برنامه ها و بازی های مبتنی بر آن  (دفعات بازدید: 7101 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
دوستان یک سایت معرفی کنید توی ایران که قانون کپی رایت رو رعایت میکنه و نسخه اصلی سیستم عامل های ویندوز و بازی و برنامه هاشو میده.
هم دوست دارم از قیمت ها بدونم و هم آرزو دارم با ویندوز اصل روی دسکتاپ کار کنم و ببینم چقد با کپی فاصله داره.
چند نکته برگرفته از وب سایت بایکس :
مزایای استفاده از نسخه اصلی ویندوز بجای نسخه کپی شده
1- بروزرسانی ویندوز : ممکن است برای شما نیز این اتفاق افتاده باشد که در هنگامی که قصد استفاده از نرم افزارهای ارائه شده در سایت مایکروسافت و یا آخرین بروزرسانی های سیستم عامل ویندوز که در هنگام اتصال به اینترنت خود به خود دریافت می شود را داشته اید بعد از راه اندازی مجدد سیستم خود ( Restart ) پیغامی به شما نمایش داده می شود که در آن از شما خواسته می شود که از نسخه اصلی این سیستم عامل استفاده کنید و دکمه ای برای ساده‌تر کردن عملیات خرید این محصول در آن وجود دارد که در صورتی که بعد از چند روز به این پیغام توجهی نکنید نسخه ویندوز شما بسیاری از امکانات خود را از دست می دهد و دیگر حتی بروزرسانی های جدید انتشار یافته برای این سیستم عامل دانلود نمی شود و این می تواند مشکلات امنیتی و … را برای سیستم شما به وجود آورد.
2- استفاده از نرم افزارهای رایگان مایکرسافت : اگر می خواهید از صدها نرم افزار رایگانی که توسط شرکت مایکروسافت در سایت آن ارائه می شود بدون دردسر و نشان دادن پیغام هایی مبنی بر معتبر نبودن سیستم عامل شما نمایش داده شود پیشنهاد می کنیم یک نسخه اصل از آن را خریداری کنید.
3- ارتقاء ارزان به نسخه‌های جدید ویندوز : همچنین یکی دیگر از مزایای استفاده از نسخه اصلی ویندوز این است که در صورتی که نسخه جدیدی از این سیستم عامل به صورت عمومی انتشار یابد معمولاً مایکروسافت چند هفته ای را اجازه می دهد تا اگر بخواهید ویندوز شما به نسخه جدید بروزرسانی شود با پرداخت مبلغ ناچیزی این عمل را انجام دهید.
4- حفظ امنیت اطلاعات : در اکثر نسخه های کپی شده توسط افرادی که این نسخه ها را کرک می کنند تعدادی مشکل امنیتی و راه های عبور برای هکرها ( Backdoor ) ایجاد شده است که معمولاً بعد از مدتی برای نفوذ به گروهی از کاربرانی که از آن نسخه استفاده می کنند و یا انتشار یک ویروس در سطح جهانی یا کشوری از آن ها استفاده می شود. اگر ویندوز خود را از شرکت های ارائه کننده در ایران خریده باشید معمولاً چند بد افزار و برنامه های جاسوسی ( Trojan ) نیز ناخودآگاه از سیستم هایی که این نسخه از ویندوز را کپی می کنند به ویندوز شما افزوده شده است که تمامی این عوامل دست به دست هم می دهند که داده های شخصی شما که در بعضی از موارد نیز ممکن است خیلی شخصی باشند به دست افراد دیگر برسد و یا اینکه اطلاعات شما پاک شود به دلایل نامعلوم و از بین برود.
5- و …
توجه داشته باشید که دلایل ذکر شده در بالا تنها گوشه ای از مزایای استفاده از نسخه های خریداری شده و اصل ویندوز را نشان می دهند و البته تنها همین دلایل نیز فکر می کنم شما را قانع کرده است که برای نصب ویندوز بر روی رایانه خود هزینه بیشتری را خرج کنید و از مزایای استفاده از نسخه های اصلی بهره ببرید
« آخرین ویرایش: 19 آذر 1391، 01:57 ق‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
فک نکنم سایتی‌ باشه چون تون سایت مایکروسافت به دلیل تحریما نسخهٔ اصلو به ایرانیا نمیده.

راجع به سه موردی که اشاره کردی اولی‌ و دومی‌ حل شدن و می‌شه با کرک‌های جدید اینکارارو بکنی‌.

مورد سومت کاملا درسته ولی‌ خیلی‌ کم رخ میده.

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
راستی‌ این نوشته نیاز به ویرایش داره!

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
راستی‌ این نوشته نیاز به ویرایش داره!
چطور؟

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
Operating Systems
Windows 7 Home Premium ... 119.99$
Windows 7 Professional ... 199.99$
Windows 7 Ultimate ... 219.99$
Windows 8 Pro ... 69,99$
Windows 8 Pro upgrade ... 39.99$
Microsoft Office
Office Home and Student : Word , Exel , PowerPoint , OneNote ... 119.99$
Office Home and Business : Word , Exel , PowerPoint , OneNote , Outlook ... 199.99$
Office Professional : Word , Exel , PowerPoint , OneNote , Outlook , Publisher , Access ... 349,99$
Aplications
Adobe Photoshop CS6 ... 699,99$
Nero 11 ... 99.99$
Windows Games
Assassin's Creed 3 ... 49,99$
Need for Speed Most Wanted 2 ... 49.99$
Call of Duty Black Ops 2 ... 59.99$
Far Cry 3 ... 49,99$
« آخرین ویرایش: 19 آذر 1391، 03:15 ق‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
این وب سایت احتمالا به خواسته ی شما نزدیک هست...

http://mihanlicense.com/

تاکید می کنم که من فقط با این وب سایت آشنایی دارم و تا الان هیچ خریدی ازش انجام ندادم. پس مسئولیتش به عهده ی خود شماست.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
احتمالا انجمن را اشتباهی نیومدی
ویندوز اصل با ویندوز کرک شده فرقی نداره
کرک فقط دزدیه همانطور که شما بری یک لبتاب بخری با یک لبتابی که بدزدی هیچ فرقی نداره
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
احتمالا انجمن را اشتباهی نیومدی
ویندوز اصل با ویندوز کرک شده فرقی نداره
کرک فقط دزدیه همانطور که شما بری یک لبتاب بخری با یک لبتابی که بدزدی هیچ فرقی نداره
چرا اشتباهی؟
لینوکس هیچ چیزی رو منع نمیکنه حتی انجمنش.
بیشترمون ویندوز رو با اوبونتو داریم.
این قیمت ها و این بحث ها باعث میشه بیشتر قدر اوبونتو رو بدونیم و بیخودی ویندوز اصلی رو که رو لپ تاپ نصب هست رو با ویندوز کپی عوض نکنیم.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
نه عزیزم اصلا هم این‌طور نیست. کرک هم اصلا معنی دزدی نمی‌ده.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نه عزیزم اصلا هم این‌طور نیست. کرک هم اصلا معنی دزدی نمی‌ده.

کرک ، جیلبرک ، هک فایل سیستم و ... رو کنگره آمریکا قانونی اعلام کرده و شرکتها نمیتونن جلوشو بگیرن مگر با ارائه اپدیت مخصوص نسخه های اصلی. مثلا فرض کنید شما ویندوز X رو دارید که کرک شده و آپدیت X+1 اومده. مایکروسافت اعلام میکنه آپدیت جدید رو فقط کسانی که نسخه اصلی رو دارند میتونند آپ کنند و به آپدیت ها قابلیت چک کردن لایسنس رو میدن.
البته نال کردن وی بولتن و امثالهم هم شامل میشه ...
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
http://en.wikipedia.org/wiki/Software_cracking

اینم مطلبی در مورد کرک.

در ضمن ما فقط کافیه حقوق کپی رایت و حق نشر داخلی رو در نظر بگیریم. مثلا نرم افزاری مثل «هلو» یا سایر نرم افزارهای تجاری (میرعماد ، فارسی نویس مریم و ...) رو بخریم. وگرنه خارجی اصلا منعی نداره.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
در ضمن ما فقط کافیه حقوق کپی رایت و حق نشر داخلی رو در نظر بگیریم. مثلا نرم افزاری مثل «هلو» یا سایر نرم افزارهای تجاری (میرعماد ، فارسی نویس مریم و ...) رو بخریم. وگرنه خارجی اصلا منعی نداره.
بحث رعایت کردن نیست.منظور نسخه اصلی هستش چه توی ایران و چه داخل آمریکا.
باید یه تقاوت هایی بین سنخه اصلی با نسخه کرک شده باشه یا نه؟

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
من خودم قبلا نرم افزارهایی مثل آنتی ویروس وغیره اورجینالشو میخریدم ولی بعدن فهمیدم که میشه همین امکاناتو تو یه سیستم عاملی که رایگان هستش و نرم افزارهاش ،دیگه احتیاجی به خریدن اونا ندارم وتاالان نیازی پیدا نکردم.
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
من خودم قبلا نرم افزارهایی مثل آنتی ویروس وغیره اورجینالشو میخریدم ولی بعدن فهمیدم که میشه همین امکاناتو تو یه سیستم عاملی که رایگان هستش و نرم افزارهاش ،دیگه احتیاجی به خریدن اونا ندارم وتاالان نیازی پیدا نکردم.
به جز بازی ها با گرافیک بالا

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
به جز بازی ها با گرافیک بالا
من یادم نمیاد کی بازی کردم چه گرافیک بالا چه پایین

البته من ویندوز کنار ابونتو دارم
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))